Haziran gobuslerine de eklemistim, ama kendimi buraya transfer ettim ya, buraya da ekleyeyim istedim. Bu da ben ve kizimin gunbe gun sisirdigi karnim
Eki Görüntüle 168487
çok tesekkürler bitanem benimm bizde seni çok öptükk tatlışımmcanım allah nazarlardan saklasın cok tatlı olmusun cok optum seni
maşallah canımmm
artık belli etmiş emir kaan kendini
çok güsel görünüosunuz canım kızınla
Haziran gobuslerine de eklemistim, ama kendimi buraya transfer ettim ya, buraya da ekleyeyim istedim. Bu da ben ve kizimin gunbe gun sisirdigi karnim
Eki Görüntüle 168487
Tesekkur ederim canimhepinizee çok tesekkür ederimm canımsınızzz çok saolunn oglusumla çok öptük sisiiii
maşallah sana ve kuzusunaa tatlımm benimm
Sagolasinnnmaşallaaahhhhh cnmm,çok tatlısınızzz
Aslinda yok fazla boyum canim. 1.66 falan. Dogum sonrasi gidecek hepsi emin ol. Opuyorum senimaşallah canım ne guzel boy var sende bende boyda yok kilo aldıkca budik oluyorum
Cok tesekkur ederim canim
maşallah canımmm
artık belli etmiş emir kaan kendini
çok güsel görünüosunuz canım kızınla
Aldim almam mi? 8 kiloyu devirdikMaşallah canım, ne güzel kg almamışsın hiç.Kızına da maşallahhh
çok tesekkürlerr arinammm aminn quzusummÇokkkk şekersinizzz. Allah nazarlardan saklasın sizi inşallah canımcımmm
Tesekkur ederim canim
Sagolasinnn
Aslinda yok fazla boyum canim. 1.66 falan. Dogum sonrasi gidecek hepsi emin ol. Opuyorum seni
Cok tesekkur ederim canim
Aldim almam mi? 8 kiloyu devirdikSagol canim tatli iltifatin icin
begeni yapan arkadaslar bu opucuk de size
budaa benimm göbişşş
masallah sanada minik kızınada...kocaman olmuş göbüşşş
masallah canım25.hafta da oğlumla ben
25.hafta da oğlumla ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?