Eki Görüntüle 172741 Eki Görüntüle 172743 Eki Görüntüle 172742
27+3
taze taze bugün çektim yükledim kızlar sizin için kıyafet bile değiştirdim....
27+3
Bu da benim 24. haftadaki göbişim :))
Eki Görüntüle 172470
Eki Görüntüle 172325 Eki Görüntüle 172324 slm kızlar son halımız kızım ve ben:))
çok saol canım...aslına bakarsan bende pek hamıle kıyafetı gıymıyorum...begendıgım normal kıyafetlerın buyuklerını alıyorum..sende denecok gzl bıtanemcok begendım mahsalhhh bebısısne ...sıskomu hıcte degıl ...sısko artık benımkızlar bıd eben kıyafet alam ozurluyum galıba ...hıc hamıle kıyafetı begenıp alamıyourm napcam boyle
Çok şekersiniz kızlarrr
Hepinize kocaman maşalllahhhhhh
göbüşler fora maşallah hepiciğinizeee
aminnn kuzumm aminn rabbime emanetiz hep beraberrrmelikem çok sağol canım allah hepimizin yavrularını bağışlasın
Eki Görüntüle 172325 Eki Görüntüle 172324 slm kızlar son halımız kızım ve ben:))
Bu da benim 24. haftadaki göbişim :))
Eki Görüntüle 172470
27+3
işteeeee emir kaanım veee bennnnnnnn yokmu bize maşallah diyennn
Eki Görüntüle 175550 Eki Görüntüle 175551
masallah melikecigimmm ne kadar tatli gözüküyorsun tütütü naar degmesinnn
maşallahh kuzucumm
anommmmmm ne güsel olmus göbüşün öyle...allah nazardan saklasın
Tesekkur ederim tatlimallah razı olsunn canlarımmm hepimize kırk bin kere maşallahhhhh
Sagol canimcim sen bir de arkadan gorcanım maşşallah cok hoşsunuz sen buyuyen toto gormemissin
Sagol canim, tesekkur ederim iltifatlarin icin. Son iki resimdeki kirmizi ust ve elbiseyi kendim diktim soylemesi ayipjapones ve melike ne kadar hoş hatunlarsınız yahu masallah size
valla japones resmen defile yapıo bu topikte allah nazarlardan saklasın kızlar sizi
tesekkürler kuzummmay maşşallah canım allah nazarlardan saklasın ya sizin ne guzel top gibi benim karnım aynı kız gobegi gibi yaygın cok guzel omusun canım
çok tesekkürler bebeqem sende ölesin amaa kuzummjapones ve melike ne kadar hoş hatunlarsınız yahu masallah size
valla japones resmen defile yapıo bu topikte allah nazarlardan saklasın kızlar sizi
Tesekkur ederim tatlim
Sagol canimcim sen bir de arkadan gor
Sagol canim, tesekkur ederim iltifatlarin icin. Son iki resimdeki kirmizi ust ve elbiseyi kendim diktim soylemesi ayipNapiim hamile kiyafetlerine tonla para dokmek isime gelmiyor, ben de ucuz ucuz kumaslar alip kendim dikiyorum. Eski kotlarimi da hamile kotu yaptim. Internette var nasil yapildigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?