2011 temmuz anneleri göbek şov başlıyooooor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zazez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar maşallah ikinizde fıstık gibisiniz maşallah hiç kilo almamışsınız

Melikecim ve Japones, kızlar, maşallah manken gibisiniz. Harika annişler olmuşsunuz :)))))))))))

ayyyy cok ama çok tesekkür ederimm valla bu benim 6 kilo almış halimmm
suu tansiyon işi olmasaydı sanırımm bii 10-12 kiloyu bulurdum ama ilk aylar hiç almadım sanırım bunlara borcluyum üzülüyorum herseyi yiyemiorum diee
inşş kuzusum saglıcakla gelir teyzeleriii kilo benim için no sorun inanınkii tekrardan çok tesekkürler

Son düzenleme:
kızlar maşallah ikinizde fıstık gibisiniz maşallah hiç kilo almamışsınız
Sagol caniiim Aldim almam mi? 8 kilo aldim

Melikecim ve Japones, kızlar, maşallah manken gibisiniz. Harika annişler olmuşsunuz :)))))))))))
Sagol tatlim sen beni son aylarda gor, hatta ben size vaktim olunca ilk bebegim ehamileykenki fotomu koyayim da gorun

cnm maşallah manken gibisinn
güzel anne senii

kuzu kaanla beraber süpersiniz maşallah cnmm
Sagol fistigim cok tatlisin

maaşallah hepinize kızlar çok güzel görünüyorsunuz sonlara ulaştıkça göbüşler fora olmaya başladı
Olsun olsun, tadini cikaralim sagol canimcim

Sana da masallah fistik gibisin valla

melike en az sen kilo aldin sanirim masallah valla canim ben basaramadim 10 kiloyu bulduk

japones sen manken falanmisin nesin masallah gobekten baska bisey yok

eyupselimin guzel annesi cok guzelmis yuzunde

Maşallah Duygucum, sen de oğluşun da çok güzel çıkmışsınız :))))

melike en az sen kilo aldin sanirim masallah valla canim ben basaramadim 10 kiloyu bulduk

MAŞALLAH CANIM COK SEKER OLMUSUN ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN

maşallah cnm çok güzelsinizzz

maşallah fıstık gibisiniz ana-oğul... allah nazarlardan kem gözlerden saklasın sizi

ben o göbişlerdeki bebükleri yerim ama.....

ayyy çok şımardım ama hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürler...

sormaa kusumm 6 kilo aldıkk oda bu ay kaçamak yapıom bide kuzum büyüyo ya teyzesii ondan oldu sanırım su tansiyon işimiz olmasaydı bende alırdım kuzum ama eşim tuzu sakladı saolsun tuzsuz yemek yemekte bazen sıkıcı geliyo yogurt tüketiyom arada yerine dikkat ediyom korkuyom kuzum bide kepekli ekmek tüketiyom

üçünüz de harika görünüyorsunuz kızlar

tesekkürler fıstıgım benimm

Canim cok tatlisin, ne mankeni bu boyla Benim son aylarim felaket oluyor, koyunca gorursunuz
üçünüz de harika görünüyorsunuz kızlar
sagol tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…