2011 temmuz anneleri göbek şov başlıyooooor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zazez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol tatlı teyzoş kendime almadım çok şükür ki 75 kg. bitirmek istiyorum kısmetse toplamda 9 kiloyla inşallah.

insallah canım ben şimdiden 10 kilo aldım walla... şimdilik fitim ama bundan sonrası için ne olur bilemem tobik bir anne olabilirim...

işteeeee emir kaanım veee bennnnnnnn yokmu bize maşallah diyennn

Eki Görüntüle 175550 Eki Görüntüle 175551

Eki Görüntüle 177988 Eki Görüntüle 177989

Buda bizim 27+1 günlük halimiz teyzeleri, aynı t-shirtle çıktım ki arada ki farkı görelim.

Maşallah hepinize kızlar.

Göbüklerin içindeki bebikleri öpüyorum

25+1 mennn :93:

Eklentiler

• $Görüntü0380.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
canım maşallah ne kadar güzelsiniz böyle...
oğlunun ismine bayıldım tatlım iki güzel isim bu kadarmı uyumlu olur eyüp selim
teşekkür ederiz canım evet bizde çok beğenerek koyduk. selim babasının eyüp te benim

Buda bizim 27+1 günlük halimiz teyzeleri, aynı t-shirtle çıktım ki arada ki farkı görelim.

maaşallah canım çok güzel çıkmışsınız

pauksel hic 10 kilo almisa benzemiyosun masallah
leyd sende sacede gobek buyutenlerdensin masallah ay ben niye boyle olduuum balon,olup ucacagiz yakinda

masallah canım

Eki Görüntüle 178723

iste yakısıklı oglumla bugun...

ay kızlar maşallah size ben 10 kilo aldım bildigin tosuncuk oldum hepiniz cok fitsiniz allah nazarlardan korusun sizi tüüh tüüh tühhh

inanmayacaksın belki ama ben 13kg aldım sıgmıyorum artık hiçbiyere

ya bazen ciddi anlamda bunalıma giriyorum ama sonra diyorum yapacak bisey pelin şu hayatta kac kere hamile kalacaksın ki o yuzden dogumdan sonra afrika rejimi varsa mumkunse ona girmek istiyorum yada survivor a katılalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…