2011 temmuz anneleri göbek şov başlıyooooor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zazez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zehracım duygucum masallah fıstık gibisiniz ya göbişleriniz de cok tatlı allah nazardn saklasın

Kızlar göbişlere ve bebişlere maşallah benim biraz daha beklemem gerekiyor size güzel bir göbik resmi koymam için.

elifnaz maşallah canım...ne kadar çok çıkmış göbüşün yaaaa..kaç kilosun sen?.

leylacım 59 hiç kilo almadım ben mideden dolayı

anladım canım...benim doktorum da ilk aylarda hiç kilo almasan daha iyi olur demişti...bende 58 lerdeyim..en son gittiğimde tarttı..58 dedi..fazla kilo alırsan külahları değişiriz diyede espri yaptı...zaten ben fazla kilo alan bir insan değilim...yediğimi inkar ediyorum sanırım...

ooof bugun yemekhanede kapuska yedim kaynanam aradı yemege cagırıyor oda kapuska yapmış:) gazman olacagım valla:)

elifcim cok tatlı göbişin masallah sen de benle aynı kilodaymıssın :) gerci ben yarım kilo almısım galiba :))

bu da ben ve oglusum :) :

aaaaa göbisss topici yeni gördpm yaaaa, ben hastanedeyken sizlerr ne topicler acmissiniz yaaa masaallah, ben 4 kilo aldim ama benim heryere dagildi o kilo göbegimde cok yok gibi, ama yemekten sonra cektim simdi bende onu ekliycem, ama yemek disinda 1 lt ayran ictim :))) yani o haliyle sismis hali bu sabahlari hic olmuyor yemekten sonra biraz cikiyor, öncedende öyleydi diye cok fark görmüyorum :))))) iki tane cektim ikisinide ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…