canim cok sagol ya, uzun süredir yoktun, iyisin degilmi, ben seni sehir disinda saniyordum, hersey yolundami merak ettim kizzzmaşallah canlarım göbüşlerinize
oyy ne tatliymis masallah
canim cok sagol ya, uzun süredir yoktun, iyisin degilmi, ben seni sehir disinda saniyordum, hersey yolundami merak ettim kizzz
iyiyim canim 4 gün hastanede yattim, ciktim demekki sende o siralarda yoktunnn bebegin kesesi bozullmaya basamisti et parcasi düünce telasla gittim hastaneye onlarda yatirdilar, serum igne felan derken simdi sükür iyiyim, Rabbim hepimizi iyi etsin insallahçok şükür iyiyim tatlişkommm sende iyiymişsin çok şükür geçmişi okudum
iyiyim canim 4 gün hastanede yattim, ciktim demekki sende o siralarda yoktunnn bebegin kesesi bozullmaya basamisti et parcasi düünce telasla gittim hastaneye onlarda yatirdilar, serum igne felan derken simdi sükür iyiyim, Rabbim hepimizi iyi etsin insallah
oy oy o göbişlerdeki melekleri yerim ben..
teşekkür ediyoruz teyzeleri, hele bi doğsunlar. o zaman da foto.larını paylaşıırız inşMaşallah canımmm. Çok güzel bir göbişin var :))
bunu daha önceden de koymuştum ama hala böyle gene çeker koyarım yeni olarak ama şimdilik bunu ekleyeyim ..
maşallah canım çok güzel görünüyorsunuz
Rabbim nazardan saklasın
maaşallah canım çok tatlı göbüşün allah nazarlardan saklısın
aha güzel göbecik senii güzel bebecik ne tatlı olmus öle
göbüşün de, sen de çok zarifsin arina
maşallah anacımm hepinizeeeeeeeee
ayy maşallah çok güzelll olmuş göbüşün...bebeğin yan gelip yatsın valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?