zehracım inanır mısın bugun müdürümüz de bebek kendini belli etmeye baslamıs dedi
arkadaslarımda elini karnıma koyup sevmeye baslıo
ee 4 aylık olduk denebilir :)
asudem sen 4 kilomu aldın
valla hiç belli olmuyor dengeli gidiosun demekki masallah
ben yarım kilocuk aldım hepside göbişde galiba
siri olcak benm göbiş defne de de öleydi
bacaklar kollar cöp karnım komacaaannn:))
elifcim cok tatlı göbişin masallah sen de benle aynı kilodaymıssın :) gerci ben yarım kilo almısım galiba :))
bu da ben ve oglusum :)Eki Görüntüle 125261 Eki Görüntüle 125262 :
aaaaa göbisss topici yeni gördpm yaaaa, ben hastanedeyken sizlerr ne topicler acmissiniz yaaa masaallah, ben 4 kilo aldim ama benim heryere dagildi o kilo göbegimde cok yok gibi, ama yemekten sonra cektim simdi bende onu ekliycem, ama yemek disinda 1 lt ayran ictim :))) yani o haliyle sismis hali bu sabahlari hic olmuyor yemekten sonra biraz cikiyor, öncedende öyleydi diye cok fark görmüyorum :))))) iki tane cektim ikisinide ekliyorum
Eki Görüntüle 125284 Eki Görüntüle 125287
maşallah canım cıkarmısın gobişi allah nazarlardan saklasın :)
canim bu senin gercek resminmi ????canım,çok tatlı çıkmış göbüşün maşallah..sen bebek göbeği değil desende bana bebek göbeği gibi geldi...
bende eklemesini bilmiyordum deneme yaptım ve avatardaki resmimi ekledim..neyseki becerebildim...eşime resmimi çektireyim bende eklerim en kısa zamanda....
masallah canim ne tatli kibarrr annesi gibii
bu da benim göbiş
elifcim cok tatlı göbişin masallah sen de benle aynı kilodaymıssın :) gerci ben yarım kilo almısım galiba :))
aaaaa göbisss topici yeni gördpm yaaaa, ben hastanedeyken sizlerr ne topicler acmissiniz yaaa masaallah, ben 4 kilo aldim ama benim heryere dagildi o kilo göbegimde cok yok gibi, ama yemekten sonra cektim simdi bende onu ekliycem, ama yemek disinda 1 lt ayran ictim :))) yani o haliyle sismis hali bu sabahlari hic olmuyor yemekten sonra biraz cikiyor, öncedende öyleydi diye cok fark görmüyorum :))))) iki tane cektim ikisinide ekliyorum
sagol teyzesii....canım allah nazarlardan saklasın bebiş büyümeye başlamış çok şirin maaşallah
Maşallah canım. Allah nazarlardan saklasın. Kız göbüşüne benzettim ben
maşallah göbüşüne..çok tatlıbu da benim göbiş
anamm, datlum kocaman yapmışsın göbüşü maşallahelifcim cok tatlı göbişin masallah sen de benle aynı kilodaymıssın :) gerci ben yarım kilo almısım galiba :))
tatlım,sende bişey yok daha...dışardan pek anlamazlar...benim biraz çıktı farkedilmeye başlandı :)yarın çekeyimde bende ekleyeyim...aaaaa göbisss topici yeni gördpm yaaaa, ben hastanedeyken sizlerr ne topicler acmissiniz yaaa masaallah, ben 4 kilo aldim ama benim heryere dagildi o kilo göbegimde cok yok gibi, ama yemekten sonra cektim simdi bende onu ekliycem, ama yemek disinda 1 lt ayran ictim :))) yani o haliyle sismis hali bu sabahlari hic olmuyor yemekten sonra biraz cikiyor, öncedende öyleydi diye cok fark görmüyorum :))))) iki tane cektim ikisinide ekliyorum
yok tatlım benim değil,facebook varsa sende özelden adımı soyadımı vereyim ekle beni oradan görürsün resmimicanim bu senin gercek resminmi ????
cikardik teyzesiii, sen ne alemdesin ciktimi seninkide... ?
evet benimki cok belli degil, oda yemekten sonraki halimdi sabahlari hic olmuyor, iste ben kilo alinca heryerden alirim.... o gözükende bebek degil kesin benim yalarimdir :))...
tatlım,sende bişey yok daha...dışardan pek anlamazlar...benim biraz çıktı farkedilmeye başlandı :)yarın çekeyimde bende ekleyeyim...
maşallah göbüşüne
yok tatlım benim değil,facebook varsa sende özelden adımı soyadımı vereyim ekle beni oradan görürsün resmimi
hahah benim esimde ben bakarken ne tuhaf yaaa insanlar göbeginin resmini cekip foruma koyarmi yaa, iste tipik bayan demezmi :))) tam benim resmime gelmistiki aaa bizim eve ne kadar benziyor derkenn arkada duran battaniyede ayni olamaz ya :))) yoksa sendemi koydun dedi evet dedim hahah gülüyo ne sacma diye, bende dedim sen saatlerde oturum mac izleyip ondan sonra o macin sacma yorumlarini dinleyince sacma olmuyorda bumu sacma diye :)))) bide o yorumlar göreceli seyler yani yorum yapanlarda sanki dogru tespit ediyor yaa.... erkek milleti isteayyy ne zamandır foto çekip ekliycem güyaaa. niye ekleemediğimi şimdi anladım.çünkü foto.yu çekemedim
ayna karşısında çekilmek lazımmışş. eşime desem ki, karnımın fotosunu çek,topiğe koycam.... hiç hoş şeyler olmaz. tekrar deniycem ve eklemeye çalışçamm
ehhh hadi bakalim :))cıktı canım fotoyu cektim bi turlu makinadan atıp buraya atamıyorum:) yakındaaaa
sagol canim aminnnnnevdefnaz asudem süper görünüyorsunuz maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?