sagolun kızlarr
size dedigim gibi ben pek kilo almadım fitim ne toto büyüttüm nede baska bi yerisanırım böle gidicem ama kızımda büyümeyen yerim kalmamıstı burnum bile iki katına cıkmıstı ahahahahaha
kız olmasıyla alakalı o zaman bu büyüme
annemde bana hamileyken aynı senin gibiydim diyo bana
mahsalhhh sana ve ogluusna ..bende kendı gobegıme buuyk dıyordum senı gorunceye kadar ...sımdı benım gobus cok mınık geldı bana ..bayıldım sana ..cok cok yaksımıs hamılelıkpaylasım topiğine ekledim ama asıl göbek topiğine ekleyemedim kızlar 29+4 ali yagızın 23 nisan gunuEki Görüntüle 185804
paylasım topiğine ekledim ama asıl göbek topiğine ekleyemedim kızlar 29+4 ali yagızın 23 nisan gunuEki Görüntüle 185804
Eki Görüntüle 182683 kızlar gene ben ..hep benı kıızmı gormekten bıkmazsınız ıhslahhh
daha öncede söylemiştim ama yine söyliyim çok cici çıkmışsın......paylasım topiğine ekledim ama asıl göbek topiğine ekleyemedim kızlar 29+4 ali yagızın 23 nisan gunuEki Görüntüle 185804
evet çok güzel göbüşler görüyorum kızlar... MAAŞALLAH....
paylasım topiğine ekledim ama asıl göbek topiğine ekleyemedim kızlar 29+4 ali yagızın 23 nisan gunuEki Görüntüle 185804
maaşallah cnm çok tatlı görünüyorsunuz.yüzün de göbeğin gibi çok tatlı.
Sagol canim benim, o senin guzelliginmaşallah sende fit annesinn güzellik hat safhada :))
Canim benim cok tesekkur ederim iltifatlarin icin. inan eski haline geri donuyor insan.maşallah canım ne kadar fitsin
allah nazarlardan korusun tuh tuh
boylu olmanın faydalı ben 1,57 boyla
konserve kutusu gibi oldum valla
eşim bile dio cıtı pıtı minyon pelin
ne hallere geldi saol be diyorum nasıl
iç acıyorsun
Canim benim cok tesekkur ederim iltifatlarin icin. inan eski haline geri donuyor insan.
Kocani takma hic, benimki de dun diyor ki, cok komik gorunuyorsun o gobekle.Fesuphanallah dedim, senin veledini tasiyorum bir de hakaretimsi birseyler isitiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?