ohh ne güzel valla kusumm ben sekerli seler yiyince bozuluyom fenalaşıyom bana tuzlu ve ekşi olucak keyfim gelsinnn
evet canım onun pıtpıtlarını duymak zaten her şeye bedel. ay kızlar ben de bayıldım o brovni gibi şeye.hatta gelirken markete uğrayıp paket supangle aldım şimdi yapıcam valla süt içemiyorum bari onu yiyeyim. ben de kendimi anlamıyorum hem mandalina,limon yiyorum hem de tatlı.olsun canım hayırlısı böyleymiş demekki.... minik yavrun seninle ya önemli olan o...
Bana her yol gidiyor
evet canım onun pıtpıtlarını duymak zaten her şeye bedel. ay kızlar ben de bayıldım o brovni gibi şeye.hatta gelirken markete uğrayıp paket supangle aldım şimdi yapıcam valla süt içemiyorum bari onu yiyeyim. ben de kendimi anlamıyorum hem mandalina,limon yiyorum hem de tatlı.
ben de foxtürk de passaparola,yemekteyiz arasında gidip geldimçşimdi de foxtürkte çocukluğumun dizisi bizimkileri izliyorum
bakalım canım yani tüm gebelik takibine gelemem yani yine yol yoldur... ama geleek olursam mutlaka haber veririrm sana görüşürüz inşallah... sen nerde oturuyosun?? semt olarak??? ben hatayda oturuyodum poligonda ahhh ne kadar çok özledim... öğrenci eviydi güya ama çok güzel bir evimiz vardı... okula bucaya gidiyordum her gün 1 saat git gel ama sahile inince yorgunluk neyin kalmazdı walla... ayyy ne kadar çok özledim bak şimdi
evet canım balıkesir de düşünüyorum... dr umdan memnunum çok şükür... tabi bir terslik falan olmasaa... doğum evinin dr u ama özel hastaneye gelecek doğuma ne de olsa özel hastaneler daha rahat...hem daha çok ilgileniyorlar yani tabi dr a hastaneye para veriyosun ama olsun o kadarcık....
ayy canım yaa hele onu hiç söleme çok vicdansızlar varrr allahım merhamet versin inşallahh
oyyy içim karardı vallaaaa
evet canım onun pıtpıtlarını duymak zaten her şeye bedel. ay kızlar ben de bayıldım o brovni gibi şeye.hatta gelirken markete uğrayıp paket supangle aldım şimdi yapıcam valla süt içemiyorum bari onu yiyeyim. ben de kendimi anlamıyorum hem mandalina,limon yiyorum hem de tatlı.olsun canım hayırlısı böyleymiş demekki.... minik yavrun seninle ya önemli olan o...
Ben Karşıyaka'da oturuyorum canım. Ama bekarlık dönemim Bornova'da geçti. Eşimin de Göztepe.
Poligon güzeldir.Dokuz Eylül mezunusun sanırım.
Bende para bayılcam baya. Fiyatlarını öğrendim. Orçun beyde doğum 4.500 4.750 TL imiş.
herkes yemek yemeye gitti galiba,ben de yemek vaktimi haberlere ayarlıyorum çünkü gerilmek istemiyorum.uzun süredir ilk defa oranje den okuduklarımdan etkilenerek(maaşallah kız zorla yumurta yiyormuş) yumurta yedim.helal bana.bir bardak da ayran içtim.bugünlük yeter sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?