seninki ne marka cnm. koysana linkini
Hoşgeldin canım, kolay gelsin işlere girişmişsin. Eşinin babaaannesinin örgüleri mi duruyo,TUYA,ayse8080,byd,cetrefilli,elanurkr,Kar_Topu,cigdemduru,Bia,diamond07,flzayk,
selam kızlar
ayyy evi toparlıyım dedim bebişin odasında misafir çekyatı vardı o şimdi gidecek altındakileri boşatım dedim resmen çöplük çıktı altından....eşimin babaannesinin el örgüleri düşünün yaniii....atsan atılmaz kıyamet koparbirazdanda çekmecelerdeki kağıt çöplüğüne el atıp evi hafifletmem lazım
hoşgeldin biacım, kolay gele sana, teşekkür ederiz teyzesi, yatagımız begenmene sevindimkapitonelerimi ben yaptım gecen hafta, bi tek dolabın içini silsem bi güzelse serip kapitonelerimi cekerim fotoları:) kendim yaptım ya, gardrobuma ve cekmecelerime yaparken ölüm gibi gelmişti, kızımınkileri bir günde bitirdim ütülerini bile yapmak ayrı bir zevk yaaa rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın
yavas yavas kaybet sen de, ben öyle yapıyorum, önce gözünün önüne koyuyorum, ordan yavas yavas arkalara atıyorum, sonra tümden görülmeyen yerlere, ordan da çöpün yanınaaaaa
yavas yavas kaybet sen de, ben öyle yapıyorum, önce gözünün önüne koyuyorum, ordan yavas yavas arkalara atıyorum, sonra tümden görülmeyen yerlere, ordan da çöpün yanınaaaaa
Hoşgeldin canım, kolay gelsin işlere girişmişsin. Eşinin babaaannesinin örgüleri mi duruyoTopla koy koca bi poşete. Ve görmeyecegin bi yere kaldır Kaç seneliktir onlar
QUOTE]
ya karadenizde yöresel böle sofra bezi gibi bişey kocaman battaniye kadar kıldan örmüş babaannesi bide heybe gibi bişey var...pis pis kokiiiben diyim 50 yıllık sen de 60 yıllık felan en az
Hoşgeldin canım, kolay gelsin işlere girişmişsin. Eşinin babaaannesinin örgüleri mi duruyoTopla koy koca bi poşete. Ve görmeyecegin bi yere kaldır Kaç seneliktir onlar
Kenarlarına bişey geçtinmi kapitonelerin canım? Benim dolaplarımda kapitone yok olsa iyi olurmuş, örtü seriyorum sürekli kayıyo toplanıyo. Cok kullanışsız oluyo. İlk kez kapitone örtü yapcam, ölcüyü alayımda yapıcaz bakalım neye benzeyecek
Evet onun ütülerini yapmak bile bi mutluluk, allah her isteyene tattırsın insallahh
ayyy canım ya çok güldümannemde öle derdi hep bi kaybetcem dağıttıklarını bida bulamıycan diye şimdi bende aynısını yapayım bari
amiin inşallah, kenarlarına hazır küpürler satılıyor ya onlardan geçtim, ya gardropta kapitone de olsa kayıyor da bi fikir geldi aklıma, çift taraflı bantlardan koyucam bir kaç köşesine. hem kendi dolabıma hem de bebişinkilere. kaymaz böylece. bu arada alacağın küpürü çok geniş alma, kapitoneleri de küpürün ölcülerini göze alarak kes, yoksa geniş geliyor, ben rafların arka kısmına gelen taraflarına küpür dikmedim, 3 tarafı küpürlerle çevriliKenarlarına bişey geçtinmi kapitonelerin canım? Benim dolaplarımda kapitone yok olsa iyi olurmuş, örtü seriyorum sürekli kayıyo toplanıyo. Cok kullanışsız oluyo. İlk kez kapitone örtü yapcam, ölcüyü alayımda yapıcaz bakalım neye benzeyecek
Evet onun ütülerini yapmak bile bi mutluluk, allah her isteyene tattırsın insallahh
kesinlikle tavsiye ederimayyy canım ya çok güldümannemde öle derdi hep bi kaybetcem dağıttıklarını bida bulamıycan diye şimdi bende aynısını yapayım bari
selam kizlar gecmise bakmaya halim yok insallah herkesler iyidir
ben cok halsizim sizlerde oylemisiniz ?
hic enerjim yok hamileligin sonlarina dogru normal diyolar ama bilmiyorum ne yuruyus yapabiliyorum ne baska bisey
heryerimde catliyo bu gobek toparlanmaz artik sanirim
hic enerjim yok hamileligin sonlarina dogru normal diyolar ama bilmiyorum ne yuruyus yapabiliyorum ne baska bisey
hahahaah aynen önce çaktırmadan hepsini kaldırdım sonra baktım aramıyo geçen sabah da doğru çöpe :) çok rahatladım vala üzerimden büyük bi yük kalktıı
ayakta uyuyorum canım
öğlen yemeğinden sonra 5 dk ayaklarımı uzattım uyumuşum
ve kendimi sadece göbekten oluşuyo gibi hissediyorum
ayy canım ya sanki beni tarif etmissin bende cok ağır hissediyorum bugun oysaki daha 2 ay varrr ve havalarda sıcak değil ozaman napcaz bilmiyorum
festancım senin tickerda 29 haftalıksın ama kalan günün benden az, bense 29 hafta 4 günlüğüm:26:
hoşgeldin biacım, kolay gele sana, teşekkür ederiz teyzesi, yatagımız begenmene sevindimkapitonelerimi ben yaptım gecen hafta, bi tek dolabın içini silsem bi güzelse serip kapitonelerimi cekerim fotoları:) kendim yaptım ya, gardrobuma ve cekmecelerime yaparken ölüm gibi gelmişti, kızımınkileri bir günde bitirdim ütülerini bile yapmak ayrı bir zevk yaaa rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın
sağol canım aslında acayip prospektüs okuyan bi tipimdir ama bıktım sanırım sanırım bu kadar ilaçtan sonra artık..canım ilacının içeriğini oku ama bildiğim kadarıyla aç karnına alman gerekiyor... benimkinde öyle yazıyor, doktorda öyle demişti.
sütü yoğurdu eksik etme her gün iç ye :) çok ayakta kaldığın zamanlarda da eve gelince ayaklarını yukarı koy çok iyi geliyo... bana 2 kez girdi sadece gece kramp biri hamileliğimin ilk aylarındaydı biri de bi kaç hafta önce... berbat bişey ama neyseki sık olmuyo
geçmiş olsun canım..günaydın kızlar.ben dün biraz kötü oldum yediklerime dikkat etmiyordum.zaten kolesterolüm olduğunu söylemiştim size.üstüne 3 gün hamurişi yiyince hastanelik oldum.aman diyim yediklerinize dikkat edin.
şimdiye kadar kadar gitmişsindir sanırım doktora ccanım..Umarım ciddi bi sorun yoktur, allah yardımcın olsun..merhabalar; bu forumu yeni gördüm. ben de inşallah temmuz annesi olucam. şu an 30+4 günlüğüm. 2 gün önce kasılma ve ağrı şikayetiyle doktora gittim. nst ye bağlandım. nst de kasılma çıktı ve serum takıldı. o arada vajinal muayene ile açıklığa bakıldı. açıklık yokmuş. ama muayeneden sonra kanamam oldu. doktor bir iki damla kanama olması normaldir dedi. serumdan sonra tekrar nst ye bağlandım onda kasılmaların şiddeti azalmıştı ve doktor eve gönderdi. daha şiddetli ağrıların olursa tekrar gel dedi. 2 gün geçmesine rağmen hala koyu renkli akıntım geliyor. normalde hiç böle bişey olmazdı. kasılmalar da hafif hafif devam ediyor. acaba bu haftalarda olup bu tür kasılmalar yaşayan var mı merak ediyorum. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Çok geçmiş olsun ve Allah bebeğini sana bağışlasın canım.. İnşallah herşey tez zamanda yoluna girer ve bebişinle eve dönersin. Dualarım sizinle..arkadaşlar nasılsınız?
ben pek iyi değilim. 3 mayıs günü acil sezeryanla bebeğimden ayrıldım... şuan miniğim küvezde yatıyor.çok duaya ihtiyacımız var. ne olur bebeğimi unutmayın duanızda..
ağır preeklampsi sebebiyle 15 gün hastanede yattım... son zamanlarda bebeğim atak geçirdi, kalp atışları düzensizleşti ve ne yazık ki 32. haftayı bekleyemeden sezeryanla hamileliğim sonlandırıldı...
şimdi en büyük ihtiyacımız dua... hepinizden Allah razı olsun
Olsun canım bak sen yine bişeyler yapmışsın ben elim boş boş gittim..Hiçbişey yapamadım..hala kendimi kötü hissediyorum..Bu hamilelik iyice duygusal yaptı beni zaten..Selam güzel anneler, anneler günümüz kutlu olsuuuuuuuun. Allah seneye yavruşumuzla bu günü kutlamayı nasip etsin.
Annecime bu sene içimden geldigi gibi bişeyler alamadım. Bi çiçek yaptırdım birde turta yaptım götürdüm. Allah başımızdan eksik etmesin onları. Hepinizin annesininde anneler gününü kutlarım
Ahanda turtamıız
Eki Görüntüle 191736
çok geçmiş olsun canım, atel nasıl bişey bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun. Az kaldı inşallah geçecek tüm bu sıkıntılar..gunaydın kızlar nasılsınız
beni bu bileklerim oldurecek
karpal tunel cıktıya ellerim
uyusmasından uyku haram oldu
atel aldım onla yatıyroum
Aldıklarını güle güle kullana canım. foto ekleyebilirsen bize de fikir vermiş olursın :)günaydın kızlar
güzel haftalar, bayadır girmiyorum topiğe, arada faceden takip ediyorum ama sizi, işyerindeki sürüm esi ve face chati acamıyorum, yeni sürüm de yüklesem bizim üniversite sistemi kaldırmıyo, yani burdan takip edicem sizi. bir haftadır evdeydim, hem güzelce dinlendim hem de işlerimi bitirdim sayılır, kızımın park yatagı geldi, medela göğüs pompası da aldım, oto koltugu ve ateşölceri...geriye bir tek puseti kaldı.
şimdi işyerinde olmak o kadar zor geldi ki, bir haftadır evimdeydim ne güzel
Valla benim aklıma direk kıl-tüy olayı geliyo.. hani bişey varsa son bi rütuş yapmak lazım gelir herhalde..tugcalcım maşallah bebegin gayet iyigönderdiğim dogum hikayesine de maşallah valla, rabbim hepimize öyle rahatlıkla dogurmayı nasip etsin.
bu arada hep sorucam unutuyorum kızlar, dogum hikayelerinde sancı başladı ve hemen dusa girdim yazıyor bir cogunda. neden dusa giriyorlar ki:26:
çalışabilir raporu aldıktan sonra, doktora gidip rapor almak oluyo mu ki ?canım farzedelim tahmini dogum gününe 3 hafta kala ayrıldın, ama bebek hemen geldi, o 3 hafta erkenden ayrıldıgın iznin sonraya atılıyor. ha ben de şöyle yapıcam, 32. haftamın bitiminde doktoruma gidicem ve 37. haftaya kadar calısabilir raporu alıcam. sonrasında da kbbden işte ne bileyim gastrodan ya da aile hekimimden üsye, iye raporu alıcam haftalık haftalık...
Ay ben de canı yıkıycam da burda sormuştum 30 derece olur demişti sanırım arkadaşlar yoksa tamamen soğuk mu yıkasam? en düşük 30 derece var bende..burası adan olmasına ragmen hava haftalardır kapalı biraz gunesi sadce dun gördük
hava bu hafta düzelirse bebegimin kıyafetlerini yıkayıp utuleyecegim insallah
allah kabul etsin zehra bizim yerimize de dua et
Güle güle kullan canım. foto eklesene..ben de okiedog alcaktm ama karar veremedim elimde görmeyince. mothercare den aldım güsel canım
benm evde vardı medela aldım birde pompa hep ihtiyac oluyor calısan bayan için dısarı cıkmak için
amedaydı evdeki ve 330 liraya almıstım gecen sene baktım cekimi yavaslamıs lackalasmıs istersen netten bak ee 1 seneye yakın elimden düşmedi 2 tamirat gördü iyi sabretti zavallım pompacı oldum sayesinde bu cadının 2 saatte bir 2 saate yakın oturup sagıyordum( cileli gunlerdi benm için
şimdi de medela aldım 139 liraya 10 taksitle fiyatı uygun geldi elektrikli al canım sende
manuel insanın canını yakıyor bir cok yoruyor iki...
güle güle kullan canım aldıklarını..günaydın kızlar herkese =)
nasılsınız ? nasıl geçti haftasonunuz? bizim güzeldi, bikaç eksiğimizi daha aldık, kızımın cicilerini yıkadık ütüledik dolabına astık =)) açıp açıp bakıyorum şimdi mis gibiler =))
pompamızı aldık en sonunda, bi göğüs kalkanı aldım...
lazım olmaz diye düşünüyodum kalkanı ama hafta sonu eşimin kuzenine gittik, 2,5 aylık bi oğlu var o önerdi, göğüs ucu kremine de bi ay kala başla dedi, o biraz sıkıntı yaşamış. aventin kalkanını aldım.
pompayı da medela mı avent mi düşün düşün sonunda avent aldım elektrikli...
şimdi biberon alıcam sadece dr browns önerdiler ondan alıcam, emzikte yine avent aldım
0-3aylık 2 tane, 3-6aylık 2 tane... pompayı da denedik eve gelince, ayy çok komik bi alet yaa =) çözene kadar baya uğraştım =))
küvet alıcaz bi bebişe o kaldı büyük parçalardan, onu da ayaklı istiyorum, yıkamak daha rahat olur diye bakalım...
canım ben elektrikli aldım avent. hem elektrikli hem de manuel modu var, ayrıca pille de çalışıyo =)
arabada, tatilde her yerde kullanabilirsin elektrik olmayan yerlerde filan, bi de hafızaya alıyo ritmi sonra kendi öyle çekiyo =)) güzel gibi ben beğendim... medela mı avent mi aylardır düşünüyoduk
o süt poşetlerini nasıl ısıtıcaz, fikri olan var mı?evet canım biberonla vericez mecburen, süt saklama poşetleri var buzdolabına koymak için, ordan çıkarıp ısıtıp biberonla vericez kuzulara =)) dediğin gibi büyüdüklerinde ucunu değiştiririz biberonun daha geniş uçlu kullanırız.
erken değil mi canım ya..evet canım biberon aldım yanıma, emziğini de aldımdün tencerede suyu kaynattım, fokur fokur olunca altını kapadım, 15 dakika beklettim biberon emzik burun aspiratörünü, ha ondan önce deterjanla yıkayıp durulamıştım, ama haberiniz olsun kaynamıs su browns biberonu birazcık matlaştırdı, ve emzik kutusu da nuk almıstım, onun da kapağı accık gevsemişti, eşim bıcakla bi çentik attı tık dediği yere, halloldu, biberonun agzı kapalı, emzik de kutusunda girdi valize. sadece kendi kıyafetlerimi poşete koyarak yerleştirdim çantama.
sağol canım, ben de yararlanırım bu listeden ..tabii cnm paylaşırım, gerçi çok detaylı yapmadım ama burdaki listelerden hoşuma gidenleri aldım =))
- 2 gecelik 2 pijama takımı
- lohusa tacı
- toka, çorap, terlik, spor ayakkabı
- emzirme sütyeni, iç çamaşırı
- salaş t-shirt ya da badi
- göğüs ucu kremi, göğüs pedi, göğüs kalkanı
- havlu, orkid, ıslak mendil, pamuk
- tarak
- diş macunu, diş fırçası
- makyaj malzemeleri,saç düzleştirici
- pompa
- biberon emzik
- fotoğraf makinası, kamera, şarj aletleri
- bebek çikolatası
- kapı süsü
- hastane oda süsleri ( hastane yapcak ama yine de sorucaz ne var içinde diye =)
unuttuğumuz bişeyler olabilir sanırım...
- iç zıbın
- dış zıbın
- uzun kollu tulum
- kısa kollu tulum ( çıt çıtlı olcak bunlar kolay giydirilenlerden)
- şapka eldiven çorap ( eğer tulum ayaklı değilse )
- ağız bezi
- penye battaniye ( ee hava sıcak olcak penye yeterli)
- bebek bezi
- pişik kremi
- ana kucağı
- puset
Olsun canım bak sen yine bişeyler yapmışsın ben elim boş boş gittim..Hiçbişey yapamadım..hala kendimi kötü hissediyorum..Bu hamilelik iyice duygusal yaptı beni zaten..
amiin inşallah, kenarlarına hazır küpürler satılıyor ya onlardan geçtim, ya gardropta kapitone de olsa kayıyor da bi fikir geldi aklıma, çift taraflı bantlardan koyucam bir kaç köşesine. hem kendi dolabıma hem de bebişinkilere. kaymaz böylece. bu arada alacağın küpürü çok geniş alma, kapitoneleri de küpürün ölcülerini göze alarak kes, yoksa geniş geliyor, ben rafların arka kısmına gelen taraflarına küpür dikmedim, 3 tarafı küpürlerle çevrili
kesinlikle tavsiye ederimcanım bir erkek ne kadar kalın kazak giyebilir ki, bizde aba gibi bir sürü kazak vardı, şimdi hiç biri yok ortalıkta, neredeyse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?