2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

seninki ne marka cnm. koysana linkini

benmki rodeo die yabancı bi marka yurtdışından akrabalarımıza getirttik 2.el olduğu için fiyatı daha uyguna geldi ama çok kullanışlı.fotosunu bulursam yollarım canım.ama sunnybaby e benzior tarz olarak

Hoşgeldin canım, kolay gelsin işlere girişmişsin. Eşinin babaaannesinin örgüleri mi duruyo Topla koy koca bi poşete. Ve görmeyecegin bi yere kaldır Kaç seneliktir onlar

Kenarlarına bişey geçtinmi kapitonelerin canım? Benim dolaplarımda kapitone yok olsa iyi olurmuş, örtü seriyorum sürekli kayıyo toplanıyo. Cok kullanışsız oluyo. İlk kez kapitone örtü yapcam, ölcüyü alayımda yapıcaz bakalım neye benzeyecek
Evet onun ütülerini yapmak bile bi mutluluk, allah her isteyene tattırsın insallahh

yavas yavas kaybet sen de, ben öyle yapıyorum, önce gözünün önüne koyuyorum, ordan yavas yavas arkalara atıyorum, sonra tümden görülmeyen yerlere, ordan da çöpün yanınaaaaa

ayyy canım ya çok güldümannemde öle derdi hep bi kaybetcem dağıttıklarını bida bulamıycan diye şimdi bende aynısını yapayım bari

hoşgeldin canımm!!
vala bencede topla kaldır görmesin kimse..ben eşimin kullanmadığı kırk yıllık eşyalarını toparladım çaktırmadann.onları mı saklıcam zaten evimiz küçük ve 3.bi nüfus ekleniyorr dimi ama :) şşimdiden yapmak lazım doğumdan sonra hiç vaktimiz olmıcak.o yüzden ben herşeyi elden geçiriyorumm

ayyy canım ya çok güldümannemde öle derdi hep bi kaybetcem dağıttıklarını bida bulamıycan diye şimdi bende aynısını yapayım bari

hahahaah aynen önce çaktırmadan hepsini kaldırdım sonra baktım aramıyo geçen sabah da doğru çöpe :) çok rahatladım vala üzerimden büyük bi yük kalktıı

amiin inşallah, kenarlarına hazır küpürler satılıyor ya onlardan geçtim, ya gardropta kapitone de olsa kayıyor da bi fikir geldi aklıma, çift taraflı bantlardan koyucam bir kaç köşesine. hem kendi dolabıma hem de bebişinkilere. kaymaz böylece. bu arada alacağın küpürü çok geniş alma, kapitoneleri de küpürün ölcülerini göze alarak kes, yoksa geniş geliyor, ben rafların arka kısmına gelen taraflarına küpür dikmedim, 3 tarafı küpürlerle çevrili

kesinlikle tavsiye ederim canım bir erkek ne kadar kalın kazak giyebilir ki, bizde aba gibi bir sürü kazak vardı, şimdi hiç biri yok ortalıkta, neredeyse artık

Son düzenleme:
selam kizlar gecmise bakmaya halim yok insallah herkesler iyidir
ben cok halsizim sizlerde oylemisiniz ?
hic enerjim yok hamileligin sonlarina dogru normal diyolar ama bilmiyorum ne yuruyus yapabiliyorum ne baska bisey
heryerimde catliyo bu gobek toparlanmaz artik sanirim

canım öyle deme e artık sona geliyoruz git gide büyüyo bebişlerimiz..o kadar olacak napalım..hava değişiminden dolayı da biraz halsizleştik sanırım..ben de hep yatmak istiyorum hiç bişey yapacak halim yok..ama geçicidir umarım..

ayakta uyuyorum canım
öğlen yemeğinden sonra 5 dk ayaklarımı uzattım uyumuşum
ve kendimi sadece göbekten oluşuyo gibi hissediyorum

hahahaah aynen önce çaktırmadan hepsini kaldırdım sonra baktım aramıyo geçen sabah da doğru çöpe :) çok rahatladım vala üzerimden büyük bi yük kalktıı

selam canım hoşgeldin...bende aynı sayılırım saat 10 da başlıyorum tavuk gibi esnemeye hiç enerjim yok... canım sen çatladığını ilk ne zaman fark ettin

ayakta uyuyorum canım
öğlen yemeğinden sonra 5 dk ayaklarımı uzattım uyumuşum
ve kendimi sadece göbekten oluşuyo gibi hissediyorum

ayy canım ya sanki beni tarif etmissin bende cok ağır hissediyorum bugun oysaki daha 2 ay varrr ve havalarda sıcak değil ozaman napcaz bilmiyorum

festancım senin tickerda 29 haftalıksın ama kalan günün benden az, bense 29 hafta 4 günlüğüm:26:

ayy canım ya sanki beni tarif etmissin bende cok ağır hissediyorum bugun oysaki daha 2 ay varrr ve havalarda sıcak değil ozaman napcaz bilmiyorum

şansımıza vala ısınmıyoda havalar bu hafta soğuk yağmurlu olucakmış yurt geneli
sevinelim mi üzülelim mi bilemiyorum...

festancım senin tickerda 29 haftalıksın ama kalan günün benden az, bense 29 hafta 4 günlüğüm:26:

canım park yatağım gelmiş

slm,kapıtonelerı elde mı dıkıyorsunuz ???

sağol canım aslında acayip prospektüs okuyan bi tipimdir ama bıktım sanırım sanırım bu kadar ilaçtan sonra artık..

günaydın kızlar.ben dün biraz kötü oldum yediklerime dikkat etmiyordum.zaten kolesterolüm olduğunu söylemiştim size.üstüne 3 gün hamurişi yiyince hastanelik oldum.aman diyim yediklerinize dikkat edin.
geçmiş olsun canım..

şimdiye kadar kadar gitmişsindir sanırım doktora ccanım..Umarım ciddi bi sorun yoktur, allah yardımcın olsun..

Çok geçmiş olsun ve Allah bebeğini sana bağışlasın canım.. İnşallah herşey tez zamanda yoluna girer ve bebişinle eve dönersin. Dualarım sizinle..

Olsun canım bak sen yine bişeyler yapmışsın ben elim boş boş gittim..Hiçbişey yapamadım..hala kendimi kötü hissediyorum..Bu hamilelik iyice duygusal yaptı beni zaten..

gunaydın kızlar nasılsınız
beni bu bileklerim oldurecek
karpal tunel cıktıya ellerim
uyusmasından uyku haram oldu
atel aldım onla yatıyroum
çok geçmiş olsun canım, atel nasıl bişey bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun. Az kaldı inşallah geçecek tüm bu sıkıntılar..

Aldıklarını güle güle kullana canım. foto ekleyebilirsen bize de fikir vermiş olursın :)

Valla benim aklıma direk kıl-tüy olayı geliyo.. hani bişey varsa son bi rütuş yapmak lazım gelir herhalde..

çalışabilir raporu aldıktan sonra, doktora gidip rapor almak oluyo mu ki ?

burası adan olmasına ragmen hava haftalardır kapalı biraz gunesi sadce dun gördük
hava bu hafta düzelirse bebegimin kıyafetlerini yıkayıp utuleyecegim insallah

allah kabul etsin zehra bizim yerimize de dua et
Ay ben de canı yıkıycam da burda sormuştum 30 derece olur demişti sanırım arkadaşlar yoksa tamamen soğuk mu yıkasam? en düşük 30 derece var bende..

ben de okiedog alcaktm ama karar veremedim elimde görmeyince. mothercare den aldım güsel canım
Güle güle kullan canım. foto eklesene..

hmm sağol tecrübeli annemiz..Bu arada cahilliğimi mazur görün şeyi merak ettim, bu göğüs pompaları standart mı yoksa her göğüse oluyo mu? Benimkiler küçük de biraz..:26:

güle güle kullan canım aldıklarını..

o süt poşetlerini nasıl ısıtıcaz, fikri olan var mı?

erken değil mi canım ya..

sağol canım, ben de yararlanırım bu listeden ..

Olsun canım bak sen yine bişeyler yapmışsın ben elim boş boş gittim..Hiçbişey yapamadım..hala kendimi kötü hissediyorum..Bu hamilelik iyice duygusal yaptı beni zaten..

Canım benim anlar anneciğin, hiç üzülme. Elbette en iyisini yapmak isteriz annelerimize ama olmayınca olmuyo. Saglık olsun seneye güzel kutlarız insallah

O kenar şeyisinden bakınayım ben o vakit. Ölcülerimi alayımda, teşekkür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…