kızlar ana kucağı aldınızmı ben henüz almadım alanlar varsa acaba hangi marka aldılar ben baby2go diye bi marka beğendim ama henüz almadık
hera ekledim seni canımmmmm
hera ekledim seni canımmmmm
maxicosi pebble aldım ben canım. çok araştırdım.
Canım üzüldüm, neyse sağlık olsun, inşallah istediğin yere tayin olursun..
Bize doktor anlatacak değil mi göbek bağını falan nasıl temizleyip sileceğimizi? sen tecrübelisin defneden, anlatsana canım nasıl oluyor bu göbek işleri
Biz gün içinde genellikle altını açtığımız zaman sadece batikon (tendürdiyot) sürdük ve gazlı bezini değiştirdik.Şimdi forumda okuduklarıma göre göbek için özel bantlar varmış yani daha kolay. Bizimki 12-13 gün sürdü düşmesi çok kalındı galiba. İnsan bir an önce düşmesini istiyor çünkü altını açarken, giydirirken,kucağa alırken canını yakıcam diye korkuyorsunuz.
kızlar nasılsınız. lömbüdek konuyagircem ama bebek arabasına karar verdim. bi bakın beğencek msiniz kırmızısı bunun
minikbaby | Sunny Baby Ultima Travel Sistem Bebek Arabas
yok ben bebek arabası için daha çok para ayırablirim dienlerse mutlaka şunu almalı kanımca.italyan markası çok kaliteli ve kullanışlı hem seyahat sistemi hem baston gibi tek elle katlanıp baston gibi oluor.. ilk defa gördüm çok beğendim
minikbaby | Inglesina Zippy Free All Over
canım bende baktım onlara ama fiyatı biraz pahalı geldi bana güle güle iyi günlerde kullansın bebişin canım
ben sunybabyi begendim canım, ama bebek hangisinde daha rahat eder nasıl olur bilemem, anacım sen de nerde pahalı var ona sarılıyorsun yahukızlar nasılsınız. lömbüdek konuyagircem ama bebek arabasına karar verdim. bi bakın beğencek msiniz kırmızısı bunun
yok ben bebek arabası için daha çok para ayırablirim dienlerse mutlaka şunu almalı kanımca.italyan markası çok kaliteli ve kullanışlı hem seyahat sistemi hem baston gibi tek elle katlanıp baston gibi oluor.. ilk defa gördüm çok beğendim
cok saol canımönce baslama dogum gunu iç canım ya da dogurdugun gun diyim sana bol sıvı al bu cayı iç sıcak duşa gir gögüslerine sıcaga yakın su tut inan sütün hemen gelio allahın izniyle diim
önce baslama dogum gunu iç canım ya da dogurdugun gun diyim sana bol sıvı al bu cayı iç sıcak duşa gir gögüslerine sıcaga yakın su tut inan sütün hemen gelio allahın izniyle diim
Canım üzüldüm, neyse sağlık olsun, inşallah istediğin yere tayin olursun..
Bize doktor anlatacak değil mi göbek bağını falan nasıl temizleyip sileceğimizi? sen tecrübelisin defneden, anlatsana canım nasıl oluyor bu göbek işleri
Biz gün içinde genellikle altını açtığımız zaman sadece batikon (tendürdiyot) sürdük ve gazlı bezini değiştirdik.Şimdi forumda okuduklarıma göre göbek için özel bantlar varmış yani daha kolay. Bizimki 12-13 gün sürdü düşmesi çok kalındı galiba. İnsan bir an önce düşmesini istiyor çünkü altını açarken, giydirirken,kucağa alırken canını yakıcam diye korkuyorsunuz.
Bebeklerde göbek bağı bakımı nasıl yapılır? - UZMANTV
kızlar nasılsınız. lömbüdek konuyagircem ama bebek arabasına karar verdim. bi bakın beğencek msiniz kırmızısı bunun
kızlar aldım 32.hafta yazı mı
cok sevindim ya istedigim zaman
cıkabilirmisim artık ben bu raporu
aldıkdan sonra diyelim 35 de cıkmak
istedim yanıyor die biliyordum ama
diyelim ben 35+0 da pes ettim raporu,
kapatabiliyormusum
kızlarr bişi sorucamm,göğüs pompası aldınız mı?manuel mi aldınız elektrili mi aldınızz?ben kara veremedimm :44:
kızlar herkese günaydın iyi bir hafta diliyorum... bizim haftamız iyi başladı çok şükür dr dan geliyoruz... kuzum 44 cm- 1812 kg olmuş sağlığı sıhhati yerinde çok şükür ve kuvvetli kuvvetli parmağını emiyordu... gün farkımız da kapanmış çok şükür haftası ile günü gününe uygun paşam... makat pozisyonunu yan yatma şekline döndürmüş dr muhtemelen bir kaç haftaya baş aşağı pozisyona döner dedi...bizden haberler böyle... :))))
ayrıca kan ve idrar testi verdim... bundan böyla kan ilacını da günde 2 adete çıkarmamı söyledi... biraz akıntı sorunum vardı ama ilaç vermedi çok şükür zaten bir sürü ilaç kullanıyorum diye heralde...
Ayy deme haftada bir bile çok geliyordukızlar bu aradada sizle bir bilgi paylaşayım bu 30-32 haftalardan sonra bebeğin beyin hücreleri hızla artmaya başlıyormuş beyin gelişimi için de hergün aksatmadan en az 3 ceviz haftada 2 kez balık yemek gerekiyormuş...
günaydın kızlar
güzel haftalar, bayadır girmiyorum topiğe, arada faceden takip ediyorum ama sizi, işyerindeki sürüm esi ve face chati acamıyorum, yeni sürüm de yüklesem bizim üniversite sistemi kaldırmıyo, yani burdan takip edicem sizi. bir haftadır evdeydim, hem güzelce dinlendim hem de işlerimi bitirdim sayılır, kızımın park yatagı geldi, medela göğüs pompası da aldım, oto koltugu ve ateşölceri...geriye bir tek puseti kaldı.
şimdi işyerinde olmak o kadar zor geldi ki, bir haftadır evimdeydim ne güzel
sunnybaby çok güzelmişş ve çok da kullanışlı görünüyor.benm aldığım bebek arabasına çok benziyor.benmki farklı bi marka ama benziyor baya
ayse ve byd cım ekledim kabul edin siz beni adım naz
gruba davet ediyim sizi
hoşgeldin biacım, kolay gele sana, teşekkür ederiz teyzesi, yatagımız begenmene sevindimSelam arkadaşlar dogum izinlerini alanlar olmuş hayırlı olsun, haziran anneleride dogurmaya başlamış. Anlayacagınız yusuf yusufHakkımızda hayırlısı artıkın Haftasonu 2 paket Prima Yeni bebek 2 numara aldık, unibaby ıslak mendil aldık. Al al bitmiyo masraflar Haftaya haftasonuda mobilyalar gelecek, ölçü alıp içine kapitone örtü yapıcam. Ay bitmiyo bu telaşe
Siz ne alemdesiniz?
Burcu yerleştirmiş odayı maşallahhhhhh demek istiyorum. Benim daha 1 tane hastane cıkışım var, 1 tane daha alınacak. Bi posta daha camaşır yıkanacak ütülenecek. Anlatırken yoruldum:18:
Canım ben almadım, eger emmezse düşünüyorum. Bide annem ben elimle fazlasını sagar yogurt yapardım, ne pompası falan dedi. Bakalım nasıl yapıcam, ilk amacım emzirmek:97:
Maşallah Eymene allah daha iyi etsin canım
Ayy deme haftada bir bile çok geliyordu
Hayırlı olsun canım aldıkların, park yatagını begendim iyi günlerde kullanın insallah
,TUYA,ayse8080,byd,cetrefilli,elanurkr,Kar_Topu,cigdemduru,Bia,diamond07,flzayk,
selam kızlar
ayyy evi toparlıyım dedim bebişin odasında misafir çekyatı vardı o şimdi gidecek altındakileri boşatım dedim resmen çöplük çıktı altından....eşimin babaannesinin el örgüleri düşünün yaniii....atsan atılmaz kıyamet koparbirazdanda çekmecelerdeki kağıt çöplüğüne el atıp evi hafifletmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?