2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

insallah gelir sütümüz canım gerek kalmaz o zaman
be de defneye yalancı emzik verdim 22 ay emdi bu hafta neler yasayarak bıraktırmaya vcalısıyorum uyurken arıyor otururken arıyor aklına gelio soruyor ne zormus bıraktırmak((

kızlar nasılsınız. lömbüdek konuyagircem ama bebek arabasına karar verdim. bi bakın beğencek msiniz kırmızısı bunun

minikbaby | Sunny Baby Ultima Travel Sistem Bebek Arabas

yok ben bebek arabası için daha çok para ayırablirim dienlerse mutlaka şunu almalı kanımca.italyan markası çok kaliteli ve kullanışlı hem seyahat sistemi hem baston gibi tek elle katlanıp baston gibi oluor.. ilk defa gördüm çok beğendim

minikbaby | Inglesina Zippy Free All Over

önce baslama dogum gunu iç canım ya da dogurdugun gun diyim sana bol sıvı al bu cayı iç sıcak duşa gir gögüslerine sıcaga yakın su tut inan sütün hemen gelio allahın izniyle diim

canım sunny baby markasını hiç duymasam da fiyatına göre özellikleri gayet iyi görünüyor.

canım bende baktım onlara ama fiyatı biraz pahalı geldi bana güle güle iyi günlerde kullansın bebişin canım

çok teşekkürler canım. darısı başına.

ben sunybabyi begendim canım, ama bebek hangisinde daha rahat eder nasıl olur bilemem, anacım sen de nerde pahalı var ona sarılıyorsun yahu çantada da böyle yaptın, onda bi karar verdin mi hatırlamıyorum ama
önce baslama dogum gunu iç canım ya da dogurdugun gun diyim sana bol sıvı al bu cayı iç sıcak duşa gir gögüslerine sıcaga yakın su tut inan sütün hemen gelio allahın izniyle diim
cok saol canım ayh inşallah bol bol sütümüz olur bebeklerimizi doyururuz yaaa

bi de hurma da çok yararlıymış kızlar.özellikle doğumdan önce sancılara iyi geliyormuş ve enerji verip başa çıkmamızı sağlıyormuş sancılarla.ayrıca süt yapıcı etkisi de çokmuş.bildiğimiz medine hurması olan

sunnybaby çok güzelmişş ve çok da kullanışlı görünüyor.benm aldığım bebek arabasına çok benziyor.benmki farklı bi marka ama benziyor baya

merhaba cnm bende ağustos annesi olucam inş. Gerçi temmuzdada gelebilir Yazını gördümde sormak istedim.ayrıntılı anlatırmısın prosedür nasıl hangi evraklarla gittin? Devlet hastanesindenmi aldın?bende uzatmak istiyorum dayanabilirsem 37.haftaya kadar çalışayım diyorum.ama tutki dayanamadım 35.haftada çıkabilirmiyim izin durumunda yanma oluyomu? Birde ben sözleşmeliyim 657 ye tabi değilim fark varmı? Biliyorum çok soru sordum ama kafamı çok kurcalıyo Umarım görürsün yazımı şimdiden teşekkürler

Selam arkadaşlar dogum izinlerini alanlar olmuş hayırlı olsun, haziran anneleride dogurmaya başlamış. Anlayacagınız yusuf yusuf Hakkımızda hayırlısı artıkın Haftasonu 2 paket Prima Yeni bebek 2 numara aldık, unibaby ıslak mendil aldık. Al al bitmiyo masraflar Haftaya haftasonuda mobilyalar gelecek, ölçü alıp içine kapitone örtü yapıcam. Ay bitmiyo bu telaşe
Siz ne alemdesiniz?
Burcu yerleştirmiş odayı maşallahhhhhh demek istiyorum. Benim daha 1 tane hastane cıkışım var, 1 tane daha alınacak. Bi posta daha camaşır yıkanacak ütülenecek. Anlatırken yoruldum:18:
kızlarr bişi sorucamm,göğüs pompası aldınız mı?manuel mi aldınız elektrili mi aldınızz?ben kara veremedimm :44:

Canım ben almadım, eger emmezse düşünüyorum. Bide annem ben elimle fazlasını sagar yogurt yapardım, ne pompası falan dedi. Bakalım nasıl yapıcam, ilk amacım emzirmek:97:

Maşallah Eymene allah daha iyi etsin canım
Ayy deme haftada bir bile çok geliyordu

Hayırlı olsun canım aldıkların, park yatagını begendim iyi günlerde kullanın insallah

,TUYA,ayse8080,byd,cetrefilli,elanurkr,Kar_Topu,cigdemduru,Bia,diamond07,flzayk,

selam kızlar

ayyy evi toparlıyım dedim bebişin odasında misafir çekyatı vardı o şimdi gidecek altındakileri boşatım dedim resmen çöplük çıktı altından....eşimin babaannesinin el örgüleri düşünün yaniii....atsan atılmaz kıyamet kopar birazdanda çekmecelerdeki kağıt çöplüğüne el atıp evi hafifletmem lazım

hoşgeldin biacım, kolay gele sana, teşekkür ederiz teyzesi, yatagımız begenmene sevindim kapitonelerimi ben yaptım gecen hafta, bi tek dolabın içini silsem bi güzelse serip kapitonelerimi cekerim fotoları:) kendim yaptım ya, gardrobuma ve cekmecelerime yaparken ölüm gibi gelmişti, kızımınkileri bir günde bitirdim ütülerini bile yapmak ayrı bir zevk yaaa rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın

yavas yavas kaybet sen de, ben öyle yapıyorum, önce gözünün önüne koyuyorum, ordan yavas yavas arkalara atıyorum, sonra tümden görülmeyen yerlere, ordan da çöpün yanınaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…