http://magazin.milliyet.com.tr/tepk...n/magazindetay/09.05.2011/1387889/default.htm
kızlar habere bakın
bebek hiç belli olmuyo yaa
kızlar nasılsınız. lömbüdek konuyagircem ama bebek arabasına karar verdim. bi bakın beğencek msiniz kırmızısı bunun
minikbaby | Sunny Baby Ultima Travel Sistem Bebek Arabas
yok ben bebek arabası için daha çok para ayırablirim dienlerse mutlaka şunu almalı kanımca.italyan markası çok kaliteli ve kullanışlı hem seyahat sistemi hem baston gibi tek elle katlanıp baston gibi oluor.. ilk defa gördüm çok beğendim
minikbaby | Inglesina Zippy Free All Over
Canım üzüldüm, neyse sağlık olsun, inşallah istediğin yere tayin olursun..
Bize doktor anlatacak değil mi göbek bağını falan nasıl temizleyip sileceğimizi? sen tecrübelisin defneden, anlatsana canım nasıl oluyor bu göbek işleri
Biz gün içinde genellikle altını açtığımız zaman sadece batikon (tendürdiyot) sürdük ve gazlı bezini değiştirdik.Şimdi forumda okuduklarıma göre göbek için özel bantlar varmış yani daha kolay. Bizimki 12-13 gün sürdü düşmesi çok kalındı galiba. İnsan bir an önce düşmesini istiyor çünkü altını açarken, giydirirken,kucağa alırken canını yakıcam diye korkuyorsunuz.
sağol canım, şu özel bantları da bir araştırayım
canım benim, annenin yanında olman bile yeter, sen düşün ki bebegin büyüyp de evlenip barklansa da yanında gecirmek için gelse daha ne istersin. hiç takma. ben 8 yıldır sivastayım, ilk kez bu sene ayrı gecirdik anneler gününü, ya annem burda olurdu, ya da ben onun yanına giderdim, bu sene kaldık düdük gibin
deterjan konusunda da hacısakir hep tortu bırakıyor deniyor, onun yerine dalin sıvı sabun al derim, dalan roxy bulamazsan
çook güzel canım.. biz erteliycez sanırım, bebek doğduktan sonra da alabiliriz..hem siz kullanmış olursanız tecrüebli olursunuz, fikir alırım sizlerden..kızlar nasılsınız. lömbüdek konuyagircem ama bebek arabasına karar verdim. bi bakın beğencek msiniz kırmızısı bunun
minikbaby | Sunny Baby Ultima Travel Sistem Bebek Arabas
yok ben bebek arabası için daha çok para ayırablirim dienlerse mutlaka şunu almalı kanımca.italyan markası çok kaliteli ve kullanışlı hem seyahat sistemi hem baston gibi tek elle katlanıp baston gibi oluor.. ilk defa gördüm çok beğendim
minikbaby | Inglesina Zippy Free All Over
ben de çok halsizim canım, bi de hemen yoruluyorum, merdiven çıkamıyorum mesela.. ama Allah nasip ederse haziran sonuna kadar çalışıcam, nasıl yapıcam bilemiyoru Allah yardım eder inşallah..selam kizlar gecmise bakmaya halim yok insallah herkesler iyidir
ben cok halsizim sizlerde oylemisiniz ?
hic enerjim yok hamileligin sonlarina dogru normal diyolar ama bilmiyorum ne yuruyus yapabiliyorum ne baska bisey
heryerimde catliyo bu gobek toparlanmaz artik sanirim
Annem makinede dikecekti ama onun makinesinde olmuyomuş, overlokçulara götür dedi ama elde dikilibilirse ben de dikebilirim sanırım..Arkadaşlar nasıl dikicek ben de merak ettim..slm,kapıtonelerı elde mı dıkıyorsunuz ???
sağol canım..Onlar sağlıklı olsun da olur inşallah çok daha güzel anneler günlerimiz..Canım benim anlar anneciğin, hiç üzülme. Elbette en iyisini yapmak isteriz annelerimize ama olmayınca olmuyo. Saglık olsun seneye güzel kutlarız insallah
canım o şeyin adı slingo sanırım ama hiç bu kadar sıkısını görmemiştim..Normalde kangurudan filan daha sağlıklı ve daha çok önerilen bişey diye biliyorum.. google'a yazarsan çıkıyo resimleri ama bu ceydanınki baya çarşaf gibi bişey..
herkese günaydın kızlar.. Nasılsınız? Epeydir girememiştim foruma, geçmişe de bir göz atayım.. Çınar bebiş nasıl? haberiniz var mı?
Bu arada anne bebek bakım çantası alıcam ama hiç bir yerde bulamadım, sanırım netten alıcam.. Alan arkadaşlar hangisini tavsiye eder? Okiedog markasına baktım dün ama henüz karar vermedim, onun da çok modeli var..
merhaba kızlar, biraz geçmişe baktım ama başedemedimarkadaşa gitmiştim yeni geldim ebe olduğu için bilgilenmek istediğim şeyleri sordum ona. beni o kadar çok yedirdiki yürüyerek geldim eve ama çok iyi oldu yürümek hava muhteşem
bu arada park yatağımızı aldık odama koymak için. bi konuda çok kararsız kaldım. benim çocuk odasında dolabım var yataklı bişi. oraya kayınvalidem bebiş hediyesi büyüyen beşik alayım diyor. odama da park yatak aldım yanımda yatar diye. sizce karyolasını aldırayımmı yoksa bekleyeyim mi bi sene sonra oda yaparım?
eşim alsın annemler daha sonra dolap uydururz krem tonlarında diyo ama kafam karışık... parça parça almak istemiyorum şuan odadaki dolap hemde yataklı olduğu için çok kullanışlı olacak yanına karyola yeter bi süre.. ne yapsam sizce?
beğendiğimiz beşik bu takımdaki.
Eki Görüntüle 192009
canım meraba nasılsınn
bende sabah baktım sana yoktun
naptın çerçeveyi aldın mı?
bebek bakım çantası olarak da fikrimi söyliyim ben o tarzda satılan çantaları pek beğenmiorum
evet çok işlevsel ama görüntü olarak pek açmıolar beni
ben normalde de takabileceğim bi çanta olsun istedim
daa öncede resmini koymştum ama tekrar koyiim istersen bi bakEki Görüntüle 192006
canım meraba nasılsınn
bende sabah baktım sana yoktun
naptın çerçeveyi aldın mı?
bebek bakım çantası olarak da fikrimi söyliyim ben o tarzda satılan çantaları pek beğenmiorum
evet çok işlevsel ama görüntü olarak pek açmıolar beni
ben normalde de takabileceğim bi çanta olsun istedim
daa öncede resmini koymştum ama tekrar koyiim istersen bi bakEki Görüntüle 192006
merhaba kızlar, biraz geçmişe baktım ama başedemedimarkadaşa gitmiştim yeni geldim ebe olduğu için bilgilenmek istediğim şeyleri sordum ona. beni o kadar çok yedirdiki yürüyerek geldim eve ama çok iyi oldu yürümek hava muhteşem
bu arada park yatağımızı aldık odama koymak için. bi konuda çok kararsız kaldım. benim çocuk odasında dolabım var yataklı bişi. oraya kayınvalidem bebiş hediyesi büyüyen beşik alayım diyor. odama da park yatak aldım yanımda yatar diye. sizce karyolasını aldırayımmı yoksa bekleyeyim mi bi sene sonra oda yaparım?
eşim alsın annemler daha sonra dolap uydururz krem tonlarında diyo ama kafam karışık... parça parça almak istemiyorum şuan odadaki dolap hemde yataklı olduğu için çok kullanışlı olacak yanına karyola yeter bi süre.. ne yapsam sizce?
Eki Görüntüle 192009
Eki Görüntüle 192009
gıcık olmuştum görünce ya boğcak çocuğu
canım şu oda için mobilya işini bi ikimiz halledemedik herhalde
bende park yatağı aldım dolap ve şifonyeri ikeadan alıcam birde odaya uzayan yatak alma planım var bakalım :44:
sana gelince ben eşinin dediği doğru
kızın şöyle bir süre kullansın sonra genç odası alırsın olmaz mı?
bende daha sonra takım almak istiorum.şimdilik park yatak idare eder zaten.saha sonra oda takımını alırsın.par.....ça pek içine sinmez sonra istediğini bulamazsın ... yine de sen bilirsin tabi canım
çok şık bi oda takımıymış canımm
ama alırsan bence takımıyla al çok şık duruo
ama şuda var 2 kapılı dolap yetmeyebilir ilerde
ne kadar çok dolap o kadar ii canım
merhaba canım, iyi sayılırım, yalnız şu aralar çok
yoruluyorum, uykumu alamıyorum, resmen
kemiklerim ağrıyor
Sen nasılsın? inşallah ben de çarşamba sabah oğluşumu görücem,
onun için de biraz heyecanlanıyorum..
Ben aldığım ilk çeki aşağıdaki
ürünlerde kullandım, bugün de bunların kargosu geldi,
hafta sonu da jokerde çerçevelere baktım, bir de dönenceye
baktım, ikisinden de alıcam, bugün iki kupon daha alayım diyorum..
sen ne yaptın? aldın mı canım?
eğer alırsan, muhakkak anne adayının günlüğü adlı defteri de işaretle,
0,01 tl ye geliyor, yani bedava, çok güzel bir defter..
Ürün Adı Adet Fiyatı
Nuk %0 BPA Lüks Biberon ve Emzik Fırçası 1 15,90 TL
Nuk %0 BPA Emzik Saklama Kutusu 1 4,99 TL
Ninna Nanna Meyve Şekilli Önlük Limon 1 11,99 TL
Ninna Nanna Meyve Şekilli Önlük Kırmızı Elma 1 11,99 TL
Mycey Emzik Kordonu Mavi Yıldız 1 6,90 TL
Anne Adayının Günlüğü 2 1 0,01 TL
Kargo Ücreti 1 6,50 TL
Sepet Toplamı 58,28 TL
Promosyon / Diğer İndirimler -50,00 TL
KDV -1,67 TL
Toplam Tutar 8,28 TL
Tuya iyiki göndermişsin biz hep batikon kullandık uzman tv de alkol kullanın diyor. Belkide o yüzden geç kuruyup düşmüştür benim oğlumunki. Bizim doktorumuz da bilmiyormuş demekki bize batikonu tavsiye etmişlerdi 2007 de. Bu oğlumda bende alkol kullanırım çabuk kurusun düşsün diye. Ama üzerini kapatmadan içimin rahat edeceğimi sanmam. Teşekkürler paylaşımın için.
merhaba canım, iyi sayılırım, yalnız şu aralar çok
yoruluyorum, uykumu alamıyorum, resmen
kemiklerim ağrıyor
Sen nasılsın? inşallah ben de çarşamba sabah oğluşumu görücem,
onun için de biraz heyecanlanıyorum..
Ben aldığım ilk çeki aşağıdaki
ürünlerde kullandım, bugün de bunların kargosu geldi,
hafta sonu da jokerde çerçevelere baktım, bir de dönenceye
baktım, ikisinden de alıcam, bugün iki kupon daha alayım diyorum..
sen ne yaptın? aldın mı canım?
eğer alırsan, muhakkak anne adayının günlüğü adlı defteri de işaretle,
0,01 tl ye geliyor, yani bedava, çok güzel bir defter..
Ürün Adı Adet Fiyatı
Nuk %0 BPA Lüks Biberon ve Emzik Fırçası 1 15,90 TL
Nuk %0 BPA Emzik Saklama Kutusu 1 4,99 TL
Ninna Nanna Meyve Şekilli Önlük Limon 1 11,99 TL
Ninna Nanna Meyve Şekilli Önlük Kırmızı Elma 1 11,99 TL
Mycey Emzik Kordonu Mavi Yıldız 1 6,90 TL
Anne Adayının Günlüğü 2 1 0,01 TL
Kargo Ücreti 1 6,50 TL
Sepet Toplamı 58,28 TL
Promosyon / Diğer İndirimler -50,00 TL
KDV -1,67 TL
Toplam Tutar 8,28 TL
evet canım işte o yüzden karyolayı almak konusunda kararsızım ilerde mi alsam park yatak yeter mi diye... ama sanırım aldırcam karyolayı.
benim almak istediğim yatak bu alltaki canım yanlış anlasılmasın
uzayabilen çocuk karyolası < LEKSVIK | IKEA Türkiye
senin dediğin beşiğin nasılsa bir sürü çekmecesi oluyo oyüzden kullanışlılar büyüyen beşikler
renginide dolabına uyduramazmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?