2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzel canım, güle güle kullan şimdiden, kırmızı da iyi bir tercih..

sağol canım..ne bileyim ya düşündükçe daha çok acıyo içim, başka şeyler de var anneme dair içimde kalan, onların acısı da var belki de..Bi gün herşey daha gülze olacak umuduyla yaşamay devam ediyorum işte..

Bu arada dalan roxy sıvı mı yoksa granüllü bişey mi?

çook güzel canım.. biz erteliycez sanırım, bebek doğduktan sonra da alabiliriz..hem siz kullanmış olursanız tecrüebli olursunuz, fikir alırım sizlerden..

ben de çok halsizim canım, bi de hemen yoruluyorum, merdiven çıkamıyorum mesela.. ama Allah nasip ederse haziran sonuna kadar çalışıcam, nasıl yapıcam bilemiyoru Allah yardım eder inşallah..
Bu arada ben daha çatlamadım ama herkes bu aydan sonra başlar diyo..Çok da üzülmeye değmez canım ya, top model mi olacaz sanki..

slm,kapıtonelerı elde mı dıkıyorsunuz ???
Annem makinede dikecekti ama onun makinesinde olmuyomuş, overlokçulara götür dedi ama elde dikilibilirse ben de dikebilirim sanırım..Arkadaşlar nasıl dikicek ben de merak ettim..

Canım benim anlar anneciğin, hiç üzülme. Elbette en iyisini yapmak isteriz annelerimize ama olmayınca olmuyo. Saglık olsun seneye güzel kutlarız insallah
sağol canım..Onlar sağlıklı olsun da olur inşallah çok daha güzel anneler günlerimiz..

m.milliyet.com.tr

kızlar habere bakın
bebek hiç belli olmuyo yaa
canım o şeyin adı slingo sanırım ama hiç bu kadar sıkısını görmemiştim..Normalde kangurudan filan daha sağlıklı ve daha çok önerilen bişey diye biliyorum.. google'a yazarsan çıkıyo resimleri ama bu ceydanınki baya çarşaf gibi bişey..

canım meraba nasılsınn
bende sabah baktım sana yoktun
naptın çerçeveyi aldın mı?
bebek bakım çantası olarak da fikrimi söyliyim ben o tarzda satılan çantaları pek beğenmiorum
evet çok işlevsel ama görüntü olarak pek açmıolar beni
ben normalde de takabileceğim bi çanta olsun istedim
daa öncede resmini koymştum ama tekrar koyiim istersen bi bak

merhaba kızlar, biraz geçmişe baktım ama başedemedim arkadaşa gitmiştim yeni geldim ebe olduğu için bilgilenmek istediğim şeyleri sordum ona. beni o kadar çok yedirdiki yürüyerek geldim eve ama çok iyi oldu yürümek hava muhteşem

bu arada park yatağımızı aldık odama koymak için. bi konuda çok kararsız kaldım. benim çocuk odasında dolabım var yataklı bişi. oraya kayınvalidem bebiş hediyesi büyüyen beşik alayım diyor. odama da park yatak aldım yanımda yatar diye. sizce karyolasını aldırayımmı yoksa bekleyeyim mi bi sene sonra oda yaparım?

eşim alsın annemler daha sonra dolap uydururz krem tonlarında diyo ama kafam karışık... parça parça almak istemiyorum şuan odadaki dolap hemde yataklı olduğu için çok kullanışlı olacak yanına karyola yeter bi süre.. ne yapsam sizce?

beğendiğimiz beşik bu takımdaki.

canım şu oda için mobilya işini bi ikimiz halledemedik herhalde
bende park yatağı aldım dolap ve şifonyeri ikeadan alıcam birde odaya uzayan yatak alma planım var bakalım :44:

sana gelince ben eşinin dediği doğru
kızın şöyle bir süre kullansın sonra genç odası alırsın olmaz mı?

merhaba canım, iyi sayılırım, yalnız şu aralar çok
yoruluyorum, uykumu alamıyorum, resmen
kemiklerim ağrıyor
Sen nasılsın? inşallah ben de çarşamba sabah oğluşumu görücem,
onun için de biraz heyecanlanıyorum..
Ben aldığım ilk çeki aşağıdaki
ürünlerde kullandım, bugün de bunların kargosu geldi,
hafta sonu da jokerde çerçevelere baktım, bir de dönenceye
baktım, ikisinden de alıcam, bugün iki kupon daha alayım diyorum..
sen ne yaptın? aldın mı canım?
eğer alırsan, muhakkak anne adayının günlüğü adlı defteri de işaretle,
0,01 tl ye geliyor, yani bedava, çok güzel bir defter..

Ürün Adı Adet Fiyatı
Nuk %0 BPA Lüks Biberon ve Emzik Fırçası 1 15,90 TL
Nuk %0 BPA Emzik Saklama Kutusu 1 4,99 TL
Ninna Nanna Meyve Şekilli Önlük Limon 1 11,99 TL
Ninna Nanna Meyve Şekilli Önlük Kırmızı Elma 1 11,99 TL
Mycey Emzik Kordonu Mavi Yıldız 1 6,90 TL
Anne Adayının Günlüğü 2 1 0,01 TL
Kargo Ücreti 1 6,50 TL
Sepet Toplamı 58,28 TL
Promosyon / Diğer İndirimler -50,00 TL
KDV -1,67 TL
Toplam Tutar 8,28 TL

canım çantana da bayıldım, çok güzel.. markası neydi?
güle güle kullan..

bende daha sonra takım almak istiorum.şimdilik park yatak idare eder zaten.saha sonra oda takımını alırsın.par.....ça pek içine sinmez sonra istediğini bulamazsın ... yine de sen bilirsin tabi canım

çok şık bi oda takımıymış canımm
ama alırsan bence takımıyla al çok şık duruo
ama şuda var 2 kapılı dolap yetmeyebilir ilerde
ne kadar çok dolap o kadar ii canım

gıcık olmuştum görünce ya boğcak çocuğu

hahah ben de bakınca bebek arıyodum ya nerde bu bebek die vala boğulcak çocuk kıpırdayamaz da yazık valaa...e kangrular var gayet de güzel en azından bebek kolunu bacağını oynatabiliyor..bebeğe de yazık sanki hala anne karnında azıcık hareket özgürlüğü lazım canımm

evet canım işte o yüzden karyolayı almak konusunda kararsızım ilerde mi alsam park yatak yeter mi diye... ama sanırım aldırcam karyolayı.

bende daha sonra takım almak istiorum.şimdilik park yatak idare eder zaten.saha sonra oda takımını alırsın.par.....ça pek içine sinmez sonra istediğini bulamazsın ... yine de sen bilirsin tabi canım

anladım canım bi netleştiremedim sinirleniyorum kendime. artık oturup iyice düşüncem artılarını eksilerini bakalım.

çok şık bi oda takımıymış canımm
ama alırsan bence takımıyla al çok şık duruo
ama şuda var 2 kapılı dolap yetmeyebilir ilerde
ne kadar çok dolap o kadar ii canım

bende takım almak istiyorum canım ama odadaki dolap çok kullanışlı, bir sürü şeyi kaldırıyor. bebek için de yetecek yer var. bunu takım alırsam dolap ilerde yetmeyecek ufak çünkü, yakındanda baktım. öyle karışık durumlardayım anlayacağıınız kızlar:95:

artık ağırlaşıyoruz sanırım canım
bende arada nefes nefese kalıorum
aldıklarını ii günlerde kullan canımm maşallah baya bişi almışsın
ben daa önce alışveriş yaparken almştm günlüğü ama yazmak nasip olmadı
özel bi an bekliorum yazmak için
çerçeveyi almak istiorum bende iice bi bakiim alırım heralde
çantayı da esk.e alışverişe gidince bi çantacıdan 35 tl ye aldım
denedim içinede baya bişi sığıo
nettede satılıo benzerleri
bulursam link atarım canım

iyi günlerde kullanın

ben daha bakmadım ikeaya yeni ürünler geldi demişti annemler. bi gideyim iyisimi:) bakarım canım bunada.

odamdaki dolap kremli lilalı zaten beşiğe uyar, ilerde yaptırırım ya da rengi kremli eşimin dediği gibi alırım. ayyy son kez ikeaya bakıp karar vercem artık

slm kızlar bugun cok yogundu bi
giremedim gecmisde ne kadar cok
bakamadım ya benim artık aşagıya
doğru agrı yapıyor arada yani bebek
hareket edince bazen canım acıyor
normal mi bu ya :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…