2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar biz sut olsun die ne yiyecegiz
ben cok taktım bu süt olayına millet deli
gibi tahinli helva ve baklava yiyormus
bu kiloların uzerine dusunemiyorum

börülce sütü cogaltıyor... gaz yapıcı yemeklerden olabildigince uzak durmak lasım cünkü memeden bebeege gectigi için bebekteki gaz olayı sancılı ve uzun geciyor.... bebegi yoruyor haberiniz olsun ...

Son düzenleme:

cnm ben dalinin sıvı deterjanıyla yıkadım

çok beğendim hatta bir kıyafetimide kızımınkilerle yıkattım çıktığında miss gibi dalin şampuanı gibi kokuyordu

ARKADAŞLARRR-*-*-*-

bebeklerine oda yapanlar resimlerinizi nasıl görebilirim topiğiniz varmı merak ettimde:44:

bizim prensesin odasıda ay sonu gelicek inş..

bu arada kilolarınız ne alemdee:18:

evet ama bulgur falan sutu arttıyormus
ama manyak gaz yapar borunce nasıl
biseydi ya su fasulyenin minik olanı mıydı:44:

tamam canım sana şimdiden kolay gelsinn:13:

pelcel,serbulo modokodan mı aldınız mobılyaları,pelcel senın kayınvalıde çok ii yapmış,biz de modokodan aldık hiç indiriğm yapmadılar guya cibinliği hediye ettilerr,dolap boyunu yukselttıler fazlasıyla çıkardık nasıl olsa cıbınlıkde hedıye dıyelım dedıler heralde:)

Kolay gelsin. Bakıyorum da herkes hamarat bu grupta. Bir ben mi oturuyorum belim çok fena. Değil iş yapmak ayakta kalmakta yürümekte zorlanıyorum. ilk başta inat ettim yürüdüm yemek falan yaptım ayakta sonra yattığım yerden kalkamadım belim tutuldu.Şimdi hiç birşey yapamıyorum maalesef. İlk oğlumda böyle değildim 9. ayda bile perde ütülerken görüntülerim var. Yaşlanıyorum galiba

Ama sizi tebrik ederim. Anlattım halinizin kıymetini bilin diye :))

kilolar aldı başını gidiyor engel
olamıyorum artıkın

aay bol su evet ama beni dusunduren
hani sutu kaliteli yapmak için sırf su
yeterli olur mu ama cogu arkadas
bilgilendirmis super oldu benim için
hoşaf evet sekersiz yada az sekerli
super olur uzum kayısı elma falan

dereotu ve bol su en mantıklısı valla
hemde kolay kilo verilirsoğan konusunda
kararsızım ya sutumden kotu bi tad gecmesin
bide yazın sıcagında sogan kokacaz bana bide
sogan cok dokunur mideme:44:

ya sogan bebege kotu tat vermez mi ya
sutten gecip hep onu dusunuyorum bide
bulgur gaz yapmaz mı ama dedigin gibi
sık sık emzirmek en mantıklısı ya limon
sutu kesiyormus bide aklınızda olsun
sakın bol limon ve limonata falan içmeyin:26:

medine hurması dedigin su buyuk kırmızı yoksa
hacılıkdan gelen kucuk kahverengi olan mı?
rezene canım gaz için sanırım iimis sutden bebege
geciyormus ve bebek o sekilde cok rahatlıyormus
onu hergun bi bardak içmeyi dusunuyorum zaten

arkadslar halı işini naptınız var mı dusunduunuz bır marka,bizim mobılyalar da 23mayısda gelcek bakalımzamanında ve dogru gelcek mı,bir de böyle erkenden herşeyını aldıgımız için bazen içimi bir korku kaplıyor allah korusun bışı olsa herşey hazır ,aklıma kötu kötu şeyler gelıyor sizde de oluyomu böyle korkular??

evet canım modoko mutlu bebeden
aldık ikimizde aah nie yapmadılar ki
ya tekstil ve yatagıda verdiler dimi
cibinlikle beraber

ay canım dusunme oyle seyler ya
allah korusun son dak.ya kadar
ne olacagımız belli degil ne yapacaksın
bisey olur die kalacak mı hersey içini ferah
tut simdi gunler yaklastıkca tuhaf tuhaf
korkular hepimizde var cok normal

halıyı modokonun tam karsında dekorasyoncular
carsısı var tam adını bilmiyorum orda begendim
bana ablamlar hediye alacak halısını perdem vardı
degiştirmeyecegim

canım hacılıktan gelen küçük çekirdekli kahverengi olan var ya onlardan işte..medine hurması diyolar

evet verdiler,ama ordan yatak almak ne kadar sağlıklı tartısılır ...

ay evet ama genelde bebek yatakları
yarı ortopedik biraz sert olması gerek
biraz baktım kotu durmuyordu duruma
gore bakarsın canım ben zaten 1 sene
yanımda yatırııcam park yatak aldım
odasına gecirince yatak hoşuma gitmezse
degiştirirm ne yapayayım:44:

tamam canım sana şimdiden kolay gelsinn:13:

senin model hangisi canım sormayı unuttum

ya kızlar biz sut olsun die ne yiyecegiz
ben cok taktım bu süt olayına millet deli
gibi tahinli helva ve baklava yiyormus
bu kiloların uzerine dusunemiyorum

Mrb, Hastanede bana meyve suyu %100 bile olsa kesinlikle yasaktı. Doktorum sadece hoşaf içebileceğimi söylemişti. Bizde hazırlıksızdık hemen kankimi aradım üzüm ve kayısı hoşafı yapıp getirdi sağolsun. Bu sefer hazırlıklı giderim artık:) Sütle ilgili hiç bir sorun yaşamadım. Normalde de çok su içerim o zamanda çok su içmiştim. Sadece 5. aydan sonra oğlum beni bırakmak istedi. emmek zor geliyordu sanırım. Bende o uyurken veriyordum. Diğer zamanlardada göğüslerim çok dolduğu için medelanın elektrikli pompasını almıştım onunla sağıp biberonla verdim içti.13 ay emzirdim bu yolla. Uyanıkken kesinlikle meme istemiyordu. Bende uyurken ve biberonla verdim. Azmin sonu yok :)

Kilo konusuna da baklava börek konusunda aşırıya kaçmadığınız sürece fazla takılmayın bence. Her zaman için sağlıklı beslenmeliyiz bebğimizede zengin bir menü sunabilmek için sağlıklı ve çeşitli yemekte fayda var. Ben herşeyi yemiştim ama sezeryandan 1 ay sonra oğlumu pusete koyup yürüşe başlamıştım. Dolayısıyla da yememe rağmen hiç kilo almadım. Hamilelikten kalan 10 kilomuda 1 yıl sonra sıkı bir sporla verdim.

Son düzenleme:

evet canım mutlu bebe modokoda bana en çok orası kaliteli ve güvenli geldi...

yok be canım ne hamaratlığı dün evi kocişe temizlettim bidahaki ayda 2 gün temizlikçi alcam eve kapılar dolaplar camlar perdeler hepsi 1 günde bitmezz

aa ben meyve sularının zararlı olduğunu bilmiyodum bak hoşaf yapar içeriz o zaman az şekerli..ama en önemlisi su içmekmiş gerçekten..ne güzel emzirmişsin bebişini maşala,darısı bizim minnoşların başına işala

kupon ne oluyor canım merak ettim..

batikon zaten yasaklanmadı mı ki?

cnm ben dalinin sıvı deterjanıyla yıkadım
çok beğendim hatta bir kıyafetimide kızımınkilerle yıkattım çıktığında miss gibi dalin şampuanı gibi kokuyordu
sağol canım, bu arada yumuşatıcı filan kullandın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…