2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öyle canım kaç defa dedm tmm haftaya gidelm dedi bugnde dedim ee alırız..annesi kafasına girmiştir gene

günaydın kızlar dün kızımızı gördük bizde doktor herşey normal dedi yalnız ben alt tarafıma çok baskı hissediyordum geceleri özellikle sağımdan soluma dönerken bile çıkacakmış gibi baskı yapıyordu meğerse dönmemiş hala ondanmış doktor bakalım önümüzdeki aya döner inşallh dedi :26:

günaydın cnm...maaşallah bebişine..baskı olayını bende hissediyorum..geçen hafta çarşıya çıktım,işlerim vardı..resmen baskıdan dolayı yürüyemedim..oyalanmadan tekrar döndüm hemen,bayağı korktum..doğum yapan arkadaşlarımın hepsi bu ayda olur dediler,onlarda yaşamışlar.büyüdüğü için diyolar..

aynen öyle canım kaç defa dedm tmm haftaya gidelm dedi bugnde dedim ee alırız..annesi kafasına girmiştir gene

annesi neden böyle bişey yapıyo anlam veremedim..eninde sonunda alınacak işte...insanları anlamak bazen gerçekten zor...sen tavrında net ol dediğim gibi.kimsenin hevesini kırmana izin verme canım..kimsenin buna hakkı yok..

canım ben 600 de sıktırdım zaten ütüleyeceğim ama buruşmadı bil öyle tatlılar ki hem astım hem ağladım hem öptüm hem kokladım

canım sende bebeişinle git kendin al bişeyle ren azından bi hastane çıkışın olsun babasıylada büyük şeyleri alırsınız

ayy kaynanam ahh o herşeyden haberi olmsını ister...sona kalıcaz ben çarşya felan çıkamıycam kendisi alıcak ya ondan herşeyimi didikler

allahtan çalışıosun yani bide çalışmasan evde daha çok tepene binecek heralde sende söle eşine yani benimde hevesim var daha ne kadar erteleyecez şurda ne kadar kaldı artık çıkıp almak istiyorum de

bilmiyorum canım benim aldığım aylık ancak taksit ödüyorumm oraya gidiyor..ondan bekliyorum geçen hafta önümüzdeki hafta gidelim demişt...annesi fit soktu gene herhalde off off

anlıyorum canım ama gerçekten bundan sonra hem sen zorlanırsın hemde eksik hiç bitmiyor
biraz daha ısrar et baktın olmuo
al eşinin kredi kartlarını kendin yap alışverişi

günaydın canımm
hepimizde aynı dert var galba
inş. sıkıntıya sokmadan döner bebişlerimiz

sağol canımm bundan sonra hep böle gidecekse yandık o zaman ben sürekli aşşağı tarafımda hissediyorum otururken bişi yok ama ayakta yatarken

Son düzenleme:

tamam canım bende 600 devir de falan sıktırayım madem
ayyy kalkim de şöle bi ayıriim sonrada makineye atiim kuzumın cicilerini

evet canım inşallah

günaydın kızlar,
nasılsınız?

ben keyifsizim bugün biraz.. midem bulanıyo gibi..sağ gözüm ve civarı ağrıyo..

Allah'a şükü geceleri iyi de uyuyorum..hatta hiç öyle tekmeler filan bölmüyo uykumu, oğlum mu çok uslu, ben mi bi garibim anlamadım. Siz sürekli tekme atıyo,uyandırıyo filan deyince ben şaşırıyorum..

Mesela sabahları uyanıyorum, karnım dümdüz gibi, sanki hamile değilim..Valla iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim kızlar.. benim tek uyuyamama sebebim boğaz kuruluğu, ona da şu buhar makinesinden aldık, biraz faydası oldu sanki..

Bugün boş dersim var ilaç yazdırmaya gidicem ama acaba sevk alıp öğleden sonra gitmesem mi?

Kayınvalidemler gelicek yarın yada birgün o gelince yıkayayım diyorum ben de minişimin çamaşırlarını. Renkleri neyim karışır bişey olursa o varken olsun..sonradan açıklama yapmak zorunda kalmıyım..

Bu arada dün şu kapitonelerden bahsetmiştiniz..kenarlarını elde mi dikeceksiniz?

ben haftasonu sade pembe renkli olanları yıkadım
pamuklu 40 derece 1200 devirde 2 saate yakın yıkandı...
bugun annem ütüleyecek , pamuklu olduklarından kolay kurumadılar...

geçmiş olsun fıstık
ben bir gün iyi uyursam bir gün kötü uyuyorum
hep bi ağırlık varmış gibi uyanıp duruyorum , belki senin iç rahim geniştir o yüzden senin göbek yokmuş gibi duruyodur yatınca
birde şu varki ben en rahat sabahları hareket edebiliyorum o zaman daha hafif oluyolar sanki :)

günaydın kızlar

biz aile hekimligimize gittik, herşey yolunda cok şükür, ebe hastane cantanız hazır olsun artık dedi, eneeeeeem:18:, kızımın kalp atışlarını dinledik, pıtır pıtır, yerim ben onu, emzirmeyle ilgili bilgi vermeye başladı, sanki ben akşama kadar burda öğrenmiyormusum gibi geçmişe bir bakem gelem, öptüm sizi

allahtan çalışıosun yani bide çalışmasan evde daha çok tepene binecek heralde sende söle eşine yani benimde hevesim var daha ne kadar erteleyecez şurda ne kadar kaldı artık çıkıp almak istiyorum de
canım çalışmasam 7/24 benle olur herhalde..pazar günüde nişan vardı giydiğimi beğenmedi kendi kıyafetinden getirdi..bende benim kıyafetim iyi dedim eşime sokranıyordu sonra ben mutfakteyken oda beni çağırdı şunu giy dedi giymem dedim ondan beridir adam uzak benden nedir bu kaynana ya
mecbur son çare öyle yapıcam zahracım napayım kaynanama fırsat veremem..iyikide çalışıyorum..daha odası gelicek annemler yaptırması o nasıl olurdu merak ediorum..

hayır canım dantelini al orda çeyizci yok mu hiç onlar yaparlar hatta anlama bile gerek yok sen götür dolapların felan ölçüsünü aldıysan onlar yparlar

geçmiş olsun canım

allam yarabbim kendi kıyafetinden getiripte onun yaşı kaçç senin yaşın kaçç bide sen giymişin herkesin zevki ayrı valla sabırlısın ben olsam çoktan koparmıştım cıngarıı

allam yarabbim kendi kıyafetinden getiripte onun yaşı kaçç senin yaşın kaçç bide sen giymişin herkesin zevki ayrı valla sabırlısın ben olsam çoktan koparmıştım cıngarıı

daha o değil çok rahatsızdım normal ütü yaptım eşimin kıyafetini inanmazsın vallahi çıkartırdı ütüledi öyle giydirdi ev geldikl oda diyo ki anam kızdı düzgün ütü giy artık evlisin daha çok dikkat çekersin ben hamile değilim ya sankii hem çalış hem annem hem oraya dön dur valla

Allah kolaylık versin valla. ne insanlar var. oğlunu paylaşamayan annelerden nefret ediyorum ya. geline bırakmıyorlar güya. psikolojileri bozuk bu tip insanların.

Allah kolaylık versin valla. ne insanlar var. oğlunu paylaşamayan annelerden nefret ediyorum ya. geline bırakmıyorlar güya. psikolojileri bozuk bu tip insanların.

aman alsın oğlunu başına çalsın diycem de koca benim kocam öyle bi adam oldu ki temizlik hastası oldu annem olsa şunu yaaprdı annem ola bunu yapardı eni sonunda git annenle yaşa o zaman karnım olmuş 7 aylık benden bişey bkleme dedim sustu

GÜNAYDIN KIZLAR..
Teşekkürler canım, bebişin odasını da beğendik
ama gidi bir türlü sipariş veremedik, gerçi elimizde hazır var dediler
diye de biraz rahatız ama evde biraz yerleştirmeden
kokusunun çıkması gerekiyor değil mi?
Çantaları da bir araştırayım canım, çok sağol..

iyi günlerde kullanın

Canım geçmiş olsun, inanırmısın benim hamilelikten
önce sürekli belim arırdı, sinir uçları iltihalanması olmuştu,
doktor ömür boyu dikkat edeceksin demişti..
Hamilelikten korkuyordum çok ağrım olacak diye, neyseki olmadı..
Sen de boşver dinlen, kendini hiç yorma, az kaldı bebişlere kavuşmamıza..

modeli güzelde bunun da rengini beğenmedim bakayım gitti gidiyordan...
Bu arada gitti gidiyorda bir çok bebek şekeri ve sepeti var,
çok güzel görünüyorlar, baktın mı hiç?
Çamaşır yıkama işini de gözümde çok büyütüyorum,
bir an önce odası gelsede kuzumun havalansa da yıkasam yerleştirsem..
Neyimiz var neyimiz yok daha iyi anlarız hem unutuyorum ben neler aldığımı
Dalin sıvıyla mı yıkayacaksın çamaşırları?
onun kokusu hacı şakirden çok dha güzel gibi geldi bana

Canım Allah yardım etsin, çok fenalar çok bu kaynanalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…