canım sen artık başla bir an önce..inan sonradan düşündüğünde eksikler hep oluyor..kesin konuş bence..meselabugün çıkıcam artık de..ciddi olduğunu anlasın eşin..herkes bu aylarda tamamlamış bile oluyor de..dediğin gibi beklenmedik bir durum olursa sıkıntıyı yine sen yaşayacaksın..tavrın net olsun cnm..
minik minik kıyafetlerle nasıl severiz dimiBende önümüzdeki hafta yıkıcam..annemler gelicek..havalar da düzeliyorr..ohh misler gibi,çok heyecan bastı yine
hoşbulduk canım...
günaydın kızlar dün kızımızı gördük bizde doktor herşey normal dedi yalnız ben alt tarafıma çok baskı hissediyordum geceleri özellikle sağımdan soluma dönerken bile çıkacakmış gibi baskı yapıyordu meğerse dönmemiş hala ondanmışdoktor bakalım önümüzdeki aya döner inşallh dedi :26:
aynen öyle canım kaç defa dedm tmm haftaya gidelm dedi bugnde dedim ee alırız..annesi kafasına girmiştir gene
günaydın canımm bende de aynı telaşe var bugün
ama başlamadım daa
kısa programda yıkarım die düşünüyorum
kızlar bu arada sıkma devrini kaçta kullandınız
perde programında yıkasam 400 devirde sıkıo
ütülenicek ama buruş buruşda çıkmasın istiorum
aynen öyle canım kaç defa dedm tmm haftaya gidelm dedi bugnde dedim ee alırız..annesi kafasına girmiştir gene
günaydın cnm...maaşallah bebişine..baskı olayını bende hissediyorum..geçen hafta çarşıya çıktım,işlerim vardı..resmen baskıdan dolayı yürüyemedim..oyalanmadan tekrar döndüm hemen,bayağı korktum..doğum yapan arkadaşlarımın hepsi bu ayda olur dediler,onlarda yaşamışlar.büyüdüğü için diyolar..
annesi neden böyle bişey yapıyo anlam veremedim..eninde sonunda alınacak işte...insanları anlamak bazen gerçekten zor...sen tavrında net ol dediğim gibi.kimsenin hevesini kırmana izin verme canım..kimsenin buna hakkı yok..
bilmiyorum canım benim aldığım aylık ancak taksit ödüyorumm oraya gidiyor..ondan bekliyorum geçen hafta önümüzdeki hafta gidelim demişt...annesi fit soktu gene herhalde off off
günaydın kızlar dün kızımızı gördük bizde doktor herşey normal dedi yalnız ben alt tarafıma çok baskı hissediyordum geceleri özellikle sağımdan soluma dönerken bile çıkacakmış gibi baskı yapıyordu meğerse dönmemiş hala ondanmışdoktor bakalım önümüzdeki aya döner inşallh dedi :26:
günaydın cnm...maaşallah bebişine..baskı olayını bende hissediyorum..geçen hafta çarşıya çıktım,işlerim vardı..resmen baskıdan dolayı yürüyemedim..oyalanmadan tekrar döndüm hemen,bayağı korktum..doğum yapan arkadaşlarımın hepsi bu ayda olur dediler,onlarda yaşamışlar.büyüdüğü için diyolar..
annesi neden böyle bişey yapıyo anlam veremedim..eninde sonunda alınacak işte...insanları anlamak bazen gerçekten zor...sen tavrında net ol dediğim gibi.kimsenin hevesini kırmana izin verme canım..kimsenin buna hakkı yok..
canım ben 600 de sıktırdım zaten ütüleyeceğim ama buruşmadı bil öyle tatlılar ki hem astım hem ağladım hem öptüm hem kokladım
canım sende bebeişinle git kendin al bişeyle ren azından bi hastane çıkışın olsun babasıylada büyük şeyleri alırsınız
anlıyorum canım ama gerçekten bundan sonra hem sen zorlanırsın hemde eksik hiç bitmiyor
biraz daha ısrar et baktın olmuo
al eşinin kredi kartlarını kendin yap alışverişi
günaydın canımm
hepimizde aynı dert var galba
inş. sıkıntıya sokmadan döner bebişlerimiz
tamam canım bende 600 devir de falan sıktırayım madem
ayyy kalkim de şöle bi ayıriim sonrada makineye atiim kuzumın cicilerini
günaydın kızlar,
nasılsınız?
ben keyifsizim bugün biraz.. midem bulanıyo gibi..sağ gözüm ve civarı ağrıyo..
Allah'a şükü geceleri iyi de uyuyorum..hatta hiç öyle tekmeler filan bölmüyo uykumu, oğlum mu çok uslu, ben mi bi garibim anlamadım. Siz sürekli tekme atıyo,uyandırıyo filan deyince ben şaşırıyorum..
Mesela sabahları uyanıyorum, karnım dümdüz gibi, sanki hamile değilim..Valla iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim kızlar.. benim tek uyuyamama sebebim boğaz kuruluğu, ona da şu buhar makinesinden aldık, biraz faydası oldu sanki..
Bugün boş dersim var ilaç yazdırmaya gidicem ama acaba sevk alıp öğleden sonra gitmesem mi?
Kayınvalidemler gelicek yarın yada birgün o gelince yıkayayım diyorum ben de minişimin çamaşırlarını. Renkleri neyim karışır bişey olursa o varken olsun..sonradan açıklama yapmak zorunda kalmıyım..
Bu arada dün şu kapitonelerden bahsetmiştiniz..kenarlarını elde mi dikeceksiniz?
canım çalışmasam 7/24 benle olur herhalde..pazar günüde nişan vardı giydiğimi beğenmedi kendi kıyafetinden getirdi..bende benim kıyafetim iyi dedim eşime sokranıyordu sonra ben mutfakteyken oda beni çağırdı şunu giy dedi giymem dedim ondan beridir adam uzak benden nedir bu kaynana yaallahtan çalışıosun yani bide çalışmasan evde daha çok tepene binecek heralde sende söle eşine yani benimde hevesim var daha ne kadar erteleyecez şurda ne kadar kaldı artık çıkıp almak istiyorum de
mecbur son çare öyle yapıcam zahracım napayım kaynanama fırsat veremem..iyikide çalışıyorum..daha odası gelicek annemler yaptırması o nasıl olurdu merak ediorum..anlıyorum canım ama gerçekten bundan sonra hem sen zorlanırsın hemde eksik hiç bitmiyor
biraz daha ısrar et baktın olmuo
al eşinin kredi kartlarını kendin yap alışverişi
günaydın canımm
hepimizde aynı dert var galba
inş. sıkıntıya sokmadan döner bebişlerimiz
günaydın kızlar,
nasılsınız?
ben keyifsizim bugün biraz.. midem bulanıyo gibi..sağ gözüm ve civarı ağrıyo..
Allah'a şükü geceleri iyi de uyuyorum..hatta hiç öyle tekmeler filan bölmüyo uykumu, oğlum mu çok uslu, ben mi bi garibim anlamadım. Siz sürekli tekme atıyo,uyandırıyo filan deyince ben şaşırıyorum..
Mesela sabahları uyanıyorum, karnım dümdüz gibi, sanki hamile değilim..Valla iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim kızlar.. benim tek uyuyamama sebebim boğaz kuruluğu, ona da şu buhar makinesinden aldık, biraz faydası oldu sanki..
Bugün boş dersim var ilaç yazdırmaya gidicem ama acaba sevk alıp öğleden sonra gitmesem mi?
Kayınvalidemler gelicek yarın yada birgün o gelince yıkayayım diyorum ben de minişimin çamaşırlarını. Renkleri neyim karışır bişey olursa o varken olsun..sonradan açıklama yapmak zorunda kalmıyım..
Bu arada dün şu kapitonelerden bahsetmiştiniz..kenarlarını elde mi dikeceksiniz?
günaydın kızlar,
nasılsınız?
Ben keyifsizim bugün biraz.. Midem bulanıyo gibi..sağ gözüm ve civarı ağrıyo..
Mesela sabahları uyanıyorum, karnım dümdüz gibi, sanki hamile değilim..valla iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim kızlar.. Benim tek uyuyamama sebebim boğaz kuruluğu, ona da şu buhar makinesinden aldık, biraz faydası oldu sanki..
canım çalışmasam 7/24 benle olur herhalde..pazar günüde nişan vardı giydiğimi beğenmedi kendi kıyafetinden getirdi..bende benim kıyafetim iyi dedim eşime sokranıyordu sonra ben mutfakteyken oda beni çağırdı şunu giy dedi giymem dedim ondan beridir adam uzak benden nedir bu kaynana ya
mecbur son çare öyle yapıcam zahracım napayım kaynanama fırsat veremem..iyikide çalışıyorum..daha odası gelicek annemler yaptırması o nasıl olurdu merak ediorum..
hayır canım dantelini al orda çeyizci yok mu hiç onlar yaparlar hatta anlama bile gerek yok sen götür dolapların felan ölçüsünü aldıysan onlar yparlar
allam yarabbim kendi kıyafetinden getiripte onun yaşı kaçç senin yaşın kaçç bide sen giymişin herkesin zevki ayrı valla sabırlısın ben olsam çoktan koparmıştım cıngarıı
daha o değil çok rahatsızdım normal ütü yaptım eşimin kıyafetini inanmazsın vallahi çıkartırdı ütüledi öyle giydirdi ev geldikl oda diyo ki anam kızdı düzgün ütü giy artık evlisin daha çok dikkat çekersin ben hamile değilim ya sankii hem çalış hem annem hem oraya dön dur valla
Allah kolaylık versin valla. ne insanlar var. oğlunu paylaşamayan annelerden nefret ediyorum ya. geline bırakmıyorlar güya. psikolojileri bozuk bu tip insanların.
Teşekkürler canım, bebişin odasını da beğendikartık ağırlaşıyoruz sanırım canım
bende arada nefes nefese kalıorum
aldıklarını ii günlerde kullan canımm maşallah baya bişi almışsın
ben daa önce alışveriş yaparken almştm günlüğü ama yazmak nasip olmadı
özel bi an bekliorum yazmak için
çerçeveyi almak istiorum bende iice bi bakiim alırım heralde
çantayı da esk.e alışverişe gidince bi çantacıdan 35 tl ye aldım
denedim içinede baya bişi sığıo
nettede satılıo benzerleri
bulursam link atarım canım
iyi günlerde kullanın
Canım geçmiş olsun, inanırmısın benim hamileliktenKolay gelsin. Bakıyorum da herkes hamarat bu grupta. Bir ben mi oturuyorumbelim çok fena. Değil iş yapmak ayakta kalmakta yürümekte zorlanıyorum. ilk başta inat ettim yürüdüm yemek falan yaptım ayakta sonra yattığım yerden kalkamadım belim tutuldu.Şimdi hiç birşey yapamıyorum maalesef. İlk oğlumda böyle değildim 9. ayda bile perde ütülerken görüntülerim var. Yaşlanıyorum galiba
Ama sizi tebrik ederim. Anlattım halinizin kıymetini bilin diye :))
elçincim bak benm çantama benzer çanta
100 % Orjinal Pierre Cardin Seyahat Çantası GittiGidiyor.com'da #39421457
tamam canım bende 600 devir de falan sıktırayım madem
ayyy kalkim de şöle bi ayıriim sonrada makineye atiim kuzumın cicilerini
Canım Allah yardım etsin, çok fenalar çok bu kaynanalar..daha o değil çok rahatsızdım normal ütü yaptım eşimin kıyafetini inanmazsın vallahi çıkartırdı ütüledi öyle giydirdi ev geldikl oda diyo ki anam kızdı düzgün ütü giy artık evlisin daha çok dikkat çekersin ben hamile değilim ya sankii hem çalış hem annem hem oraya dön dur valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?