2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet ama bulgur falan sutu arttıyormus
ama manyak gaz yapar borunce nasıl
biseydi ya su fasulyenin minik olanı mıydı:44:

evet canım fasülyenin kücügü ama yaza denk geleceginden tazeside olucagından daha rahat yenir cnm:)) ege bölgesinde bayagı yaygındır... tavsiye ederim bosuna kızı ben 2.5 yasına kadar emzirmedim:))) hem sorunda yaratmaz tazesi:))) haslayıp salata seklinde kullandıgımızda kendimizde pek kilo derdi yapmaz cnmm

temmuz anneleri mrb...bende ağustos annesi olucam Allahın izni ile...
bizim topikte bi iki arkadaş burada bi annenin 24 haftalıken doğum yaptığını söyledi....şaşırdım gerçekten doğrumu?neden öyle erken doğum oldu bebekten hbr varmı?annenin şikayetleri nelerdi?cvp larsanız sevinirim kızlar....

bende 2011 ağustos annelerindenim gerçekten öyle bi durum söz konusumu lütfen bizi bilgilendirirmisiniz şimdiden teşekkürler

evet kızlar doğru. nicki limon kabuğu 1.sayfadan nickine ulaşıp sayfasına bakabilirsiniz son durumları bebişimiz iyi diye biliyordum.

iyi geceler kızlar.eşim gececi,yani 22.30 a kadar evde pek bakamıyorum pc ye.Tuğçenin bebişinin güzel haberlerini aldım face de,başka gelişme var mı bilmiyorum.

kızlar ben bu aralar göbekten ve wc ye kalkıp durmaktan doğru düzgün uyuyamıyorum ve gündüz stresli oluyorum.uykusuzluk erken doğuma neden olur diye bi şey çalınmıştı kulağıma.inşallah öyle bir şey olmaz.sizde de var mı yoksa en çok uyuduğunuz dönem mi bu dönem?

Bende aynı senin gibiyim hatta daha feci. bugün sabah 6 da uyudum 9 da uyandım. yani 3 saatlik uykuyla duruyorum. gece yatsamda uyuyamıyorum. sağa dön sola dön uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum. ilk oğlumda 21.00 ı geçiremezdim gözlerim kapanırdı. Şimdi bunda uyuyamama problemim var. Nisan ayından beri böyleyim. Eşimle pazarlık yaptım. şimdi ben uyumuyorum oğlumuz için doğunca da sen bekliceksin diye:)

gunaydın kızlar daha kimsecikler yok
bizde işimize geldik oğlumla kahvaltı
ediyoruz yumurta yiyorum ofisdekiler
isyanda bu arada artık ciddi anlamda
gece uykusuzlukları başladı hareketler
uyandırıyor artıkın bide sıcak basınca
vay halimize herkese hayırlı gunler

bugun 12:15 de kontrolumuz var

canım ne mutlu sana cok guzel emzirmisin
darısı bizim başımıza inş.meye suların yasak
oldugunu duymustum zaten mis gibi ev yapımı
hoşaf varken ne geregi var kutu meyve sularına
bende yaz bebişi olacagı için alıp bol yürüyüs
ve bol su içmeyi dusunuyorum

saol canım evet en iyisi zeytinyağlı
ve haşlanmıs olanları süper 2,5 yaşına
kadar maşşallah

günaaaydınnn
benimde akşam 7.30 da kontrolüm var
senn az kalmış yinee

günaaaydınnn
benimde akşam 7.30 da kontrolüm var
senn az kalmış yinee

gunaydın canım ne guzel minikleri
gorucez bugun eşimde işden izin
alacak nasıl ozledim dio sabah

Herkese Günaydın

banada bol bol su içiceksin başka şeyler faydasız denildi canım

gunaydın canım evet bol su sıvı
ve yeşillik veeee sık sık emzirme
artıkın yapcez bisey

herkese günaydın

kozlar ben bugün bebeğimin cicilerini yıkıyorum allahım nasıl tatlı şeyler minicik minicik öyle mutluyum ki

herkese günaydın

kozlar ben bugün bebeğimin cicilerini yıkıyorum allahım nasıl tatlı şeyler minicik minicik öyle mutluyum ki
/B]

günaydın canımm bende de aynı telaşe var bugün
ama başlamadım daa
kısa programda yıkarım die düşünüyorum

kızlar bu arada sıkma devrini kaçta kullandınız
perde programında yıkasam 400 devirde sıkıo
ütülenicek ama buruş buruşda çıkmasın istiorum

günaydın kızlarrrr

ne yapıcam bilmiyorum eşim umur bile etmiyo..çarşıya gidelim daha hiçbişeyimiz yok diyorum alırız alırız diyo.. dedim allah korusun ya erken doğum olursa sorun etme kaynanan ayarlar diyo..bi akıl verin kızlar.bebek olmuş 7 aylık daha hiçbişey almadıkkk

[sıze="2"]günaydın güzel anneler :79:

özlemişim sizleri ya giremedim bayağıdır..bi eksiklik oluyor valla..

Nasılsınız,bebişler nasıl? Güzel,sağlık dolu bir hafta diliyiorum......[/sıze]

canım artık almalısın diye düşünüorum
eşin gelmiosa kendin yada bi arkadaşınla git
benim eşim hem çok anlama hemde sıkılır alışverişten
genelde annemle çıktım ben alışverişe
arada giyim alırken eşimle beğendik

[sıze="2"]günaydın güzel anneler :79:

özlemişim sizleri ya giremedim bayağıdır..bi eksiklik oluyor valla..

Nasılsınız,bebişler nasıl? Güzel,sağlık dolu bir hafta diliyiorum......[/sıze]

hoşgeldin canmmm
biz iyiyiz şükür evde keyif sürüyoruz

bilmiyorum canım benim aldığım aylık ancak taksit ödüyorumm oraya gidiyor..ondan bekliyorum geçen hafta önümüzdeki hafta gidelim demişt...annesi fit soktu gene herhalde off off

canım sen artık başla bir an önce..inan sonradan düşündüğünde eksikler hep oluyor..kesin konuş bence..meselabugün çıkıcam artık de..ciddi olduğunu anlasın eşin..herkes bu aylarda tamamlamış bile oluyor de..dediğin gibi beklenmedik bir durum olursa sıkıntıyı yine sen yaşayacaksın..tavrın net olsun cnm..

[sıze="2"]herkese günaydın

Kozlar ben bugün bebeğimin cicilerini yıkıyorum allahım nasıl tatlı şeyler minicik minicik öyle mutluyum ki[/sıze]

minik minik kıyafetlerle nasıl severiz dimi Bende önümüzdeki hafta yıkıcam..annemler gelicek..havalar da düzeliyorr..ohh misler gibi,çok heyecan bastı yine

hoşbulduk canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…