evet ama bulgur falan sutu arttıyormus
ama manyak gaz yapar borunce nasıl
biseydi ya su fasulyenin minik olanı mıydı:44:
iyi geceler kızlar.eşim gececi,yani 22.30 a kadar evde pek bakamıyorum pc ye.Tuğçenin bebişinin güzel haberlerini aldım face de,başka gelişme var mı bilmiyorum.
kızlar ben bu aralar göbekten ve wc ye kalkıp durmaktan doğru düzgün uyuyamıyorum ve gündüz stresli oluyorum.uykusuzluk erken doğuma neden olur diye bi şey çalınmıştı kulağıma.inşallah öyle bir şey olmaz.sizde de var mı yoksa en çok uyuduğunuz dönem mi bu dönem?
Mrb, Hastanede bana meyve suyu %100 bile olsa kesinlikle yasaktı. Doktorum sadece hoşaf içebileceğimi söylemişti. Bizde hazırlıksızdık hemen kankimi aradım üzüm ve kayısı hoşafı yapıp getirdi sağolsun. Bu sefer hazırlıklı giderim artık:) Sütle ilgili hiç bir sorun yaşamadım. Normalde de çok su içerim o zamanda çok su içmiştim. Sadece 5. aydan sonra oğlum beni bırakmak istedi. emmek zor geliyordu sanırım. Bende o uyurken veriyordum. Diğer zamanlardada göğüslerim çok dolduğu için medelanın elektrikli pompasını almıştım onunla sağıp biberonla verdim içti.13 ay emzirdim bu yolla. Uyanıkken kesinlikle meme istemiyordu. Bende uyurken ve biberonla verdim. Azmin sonu yok :)
Kilo konusuna da baklava börek konusunda aşırıya kaçmadığınız sürece fazla takılmayın bence. Her zaman için sağlıklı beslenmeliyiz bebğimizede zengin bir menü sunabilmek için sağlıklı ve çeşitli yemekte fayda var. Ben herşeyi yemiştim ama sezeryandan 1 ay sonra oğlumu pusete koyup yürüşe başlamıştım. Dolayısıyla da yememe rağmen hiç kilo almadım. Hamilelikten kalan 10 kilomuda 1 yıl sonra sıkı bir sporla verdim.
evet canım fasülyenin kücügü ama yaza denk geleceginden tazeside olucagından daha rahat yenir cnm:)) ege bölgesinde bayagı yaygındır... tavsiye ederim bosuna kızı ben 2.5 yasına kadar emzirmedim:))) hem sorunda yaratmaz tazesi:))) haslayıp salata seklinde kullandıgımızda kendimizde pek kilo derdi yapmaz cnmm
gunaydın kızlar daha kimsecikler yok
bizde işimize geldik oğlumla kahvaltı
ediyoruz yumurta yiyorum ofisdekiler
isyandabu arada artık ciddi anlamda
gece uykusuzlukları başladı hareketler
uyandırıyor artıkın bide sıcak basınca
vay halimize herkese hayırlı gunler
bugun 12:15 de kontrolumuz var
ya kızlar biz sut olsun die ne yiyecegiz
ben cok taktım bu süt olayına millet deli
gibi tahinli helva ve baklava yiyormus
bu kiloların uzerine dusunemiyorum
günaaaydınnn
benimde akşam 7.30 da kontrolüm var
senn az kalmış yinee
Herkese Günaydın
banada bol bol su içiceksin başka şeyler faydasız denildi canım
herkese günaydın
kozlar ben bugün bebeğimin cicilerini yıkıyorum allahım nasıl tatlı şeyler minicik minicik öyle mutluyum ki/B]
günaydın kızlarrrr
ne yapıcam bilmiyorum eşim umur bile etmiyo..çarşıya gidelim daha hiçbişeyimiz yok diyorum alırız alırız diyo..dedim allah korusun ya erken doğum olursa sorun etme kaynanan ayarlar diyo..bi akıl verin kızlar.bebek olmuş 7 aylık daha hiçbişey almadıkkk
[sıze="2"]günaydın güzel anneler :79:
özlemişim sizleri ya giremedim bayağıdır..bi eksiklik oluyor valla..
Nasılsınız,bebişler nasıl? Güzel,sağlık dolu bir hafta diliyiorum......[/sıze]
canım artık almalısın diye düşünüorum
eşin gelmiosa kendin yada bi arkadaşınla git
benim eşim hem çok anlama hemde sıkılır alışverişten
genelde annemle çıktım ben alışverişe
arada giyim alırken eşimle beğendik
hoşgeldin canmmm
biz iyiyiz şükür evde keyif sürüyoruz
günaydın kızlarrrr
ne yapıcam bilmiyorum eşim umur bile etmiyo..çarşıya gidelim daha hiçbişeyimiz yok diyorum alırız alırız diyo..Dedim allah korusun ya erken doğum olursa sorun etme kaynanan ayarlar diyo..bi akıl verin kızlar.bebek olmuş 7 aylık daha hiçbişey almadıkkk
[sıze="2"]herkese günaydın
Kozlar ben bugün bebeğimin cicilerini yıkıyorum allahım nasıl tatlı şeyler minicik minicik öyle mutluyum ki[/sıze]
canım artık almalısın diye düşünüorum
eşin gelmiosa kendin yada bi arkadaşınla git
benim eşim hem çok anlama hemde sıkılır alışverişten
genelde annemle çıktım ben alışverişe
arada giyim alırken eşimle beğendik
hoşgeldin canmmm
biz iyiyiz şükür evde keyif sürüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?