2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

off canım seninkide can sıkıcı bi durum gerçekten...kaynananıda alıp git bari yoksa ağırlaştıkça telaş yapıcan sinirlerin bozulacak konuş kaynananla hafta sonu bebek alışverişine çıkalım diye..hem kocanda gelir artık mecburen

canım maşallah bebeğine ayy bende stres oluyorum doğum çantası vb.. zamanının geldiğini düşündükçe

günaydın canımmm
geçmiş olsun havalardan oluo bence
bi sıcak bi soğuk kırgınlık yapıo
canım ben kapitoneye dantel falan diktirmiorum
pek hoşuma gitmio öle sade olucak
annem dikiş öğretmeni ama makinesi overlok çekmediğinden overlok çeken birine vericek
sadece etrafı atmasın die 4 kenarına overlok çekilecek
illa kenarına bişi yapiiim diosan düz kurdela geçir daa şık olur bence
sadelik daa hoşuma gidio benim

ayyy ben narin programına attım 400 devir 40 derece
ama makinem arada bi uyuzluk yapıo
gene yapacağı tuttu
daa başlatamadım programı
bide o kadar çok şey varmış ki koyu renkleri ayırdım kalanlarda sığmadı
mecbur ikiye böldüm
daa havlular ve nevresim takımları var

Rabbim sana sabır kayınvaldene de azcık mülayimlik versin
ama bu kadar alttan alma canım sonra sen bölesin die daa da üstüne gelirler

,e_melis,elanurkr,incisahin,sedahayri27,cetrefilli,layyydy,zazez,devin79,drozen,elifim06,Japones,**garfield**,

günaydın kızlar
umarım herkez iyidir.. biz iyiyiz çok şükür.. akşamdan yıkanan çamaşırlar vardı onları astım balkona pöfür pöfür kurusun şimdide kahvaltı yapıcam görüşürüz

bencede canımm allah kat kat sabır versin ii olsunlarr diyecekleri yere böle davranmalırı ne çözemiom yani

canım o zaman öyle yaparsam herşeyime daha fena karışır dün telefonda bile emzik almayın..dedim nden eee biz emzik vermeyiz..ne diyeceğimi şaşırdım ya

ilk zamanlar çok yüz verdim nerden bileyim makyaıma kadar laf söylüyor kadın artık dur diyorum yani
gğnaydın canım..bende serdim çıktım valla akşama kadar kurusun balkonda
bencede canımm allah kat kat sabır versin ii olsunlarr diyecekleri yere böle davranmalırı ne çözemiom yani

aynen eline ne geçecekse valla

bunu kayınvalidenle halledebilirsin ancak. oğlunu elinde tutmaya çalışan o çünkü. eşin biraz daha masum kalıyor bu durumda. kayınvalidenle konuşmaya, sorunu çözmeye çalış. eşinle tartışmayla bir yere varamazsın daha da çok evdeki huzurundan olursun. evdeki huzuru kadın sağlar unutma bunu canım arkadaşım. inşallah yoluna girecek herşey.

canım aynen de öyle oluyor ama bu kadın farklı bişey hep ben hep ben çünkü 3 tane daha eltim var onlarda çok çekmişler ama kocaları sağolsun ezdirmiyo benimki sürekli susuyo çileden çıkıyorum o zaman

merhaba canım Afiyet olsun sana

Herhalde öyle canım, demin bir arkadaş gördü 6 aylık oldu mu diyo, dedim 7,5 aylık oldu..sonra ayaküstü doğumdan bahsettik, o normal yapmış ama suyu erken geldiği için çok zor olmuş , bide kabız olmuş doğumdan sonra.. bidaha asla normal doğurmam o sancıları çekemem diyo..
Ama sezeryande de sonradan acı çekiyosun dedim, tam o sırada sezeryan olan arkadaş geldi yanımıza, yok ben 1 haftada tamamen düzeldim, artık sezeryan daha kolay dedi..Ya tam ben karar veriyorum bişeye aklımı çeliyolar..Neyse ne kadar konuşsak da boş zaten.. Allah'ın dediği olur..

çok sevindim canım bebişinin iyi olmasına..

Allah yardımcın olsun canım ne diyeyim, başa gelen çekilir..
ya burda var da kapitoneyi onlardan almadım ya, yaparlar mı bilmemedim..
Bi soriym bakiym bugün..

geçmiş olsun canım
sağol canım..

Kizlar sohbete yetisemiyorum vallahi
Size benden bir haber, dun doktora gittim apar topar cunku benden camasirimin tamamini islatacak kadar bir su geldi. Hastaneyi aradim hemen gelin dediler. Korkudan aglayacaktim neredeyse, bir anda ne yapacagimi sasirdim. Ne dogum cantam hazir ne de bebek dogmaya hazir. Aklimdan milyon dusunce gecti. neyse benim kontrolum yapildi ve amnio sivisi degil dendi. Neyin nesiydi bilmiyorum hala, doktor da vajinal akinti olabilir dedi. Bu arada bu sefer ultrasona almadilar. merkatan oluyordum halbuki kac kilo diye.

Bir de bir haber daha, doktorumla kara verdik normal dogumu denemeye. Herseyi hazir edecegini, sorun cikarsa derhal sezaryene alacagini soyledi. Epidural yapacakmis. Ben de ona biraktim sonucta ilk dogumumun sezaryen oldugunu biliyor. Bakalim o muthis ani yasayabilecek miyim.
Kizlar biz hala isimsiziz. Once Beliz koyalim dedik sonra vazgectik, simdi Deniz diyoruz ama benim oglumun adi da ilke, yani iki tane uniseks isimli cocuk istemiyorum artik. ben simdi Lara diyorum, ona da esim tepki vermedi. Bir isim bulamadik yaa :18:

canım o zaman öyle yaparsam herşeyime daha fena karışır dün telefonda bile emzik almayın..dedim nden eee biz emzik vermeyiz..ne diyeceğimi şaşırdım ya

ayy oku oku canım vallahi içim şişti yazmadan edemedim.bu ne ya böyle.bizimkiler gibi ancak boş boş konuşmasını biliyorlar anladığım kadarıyla.boşver ya konuşsun dursun sen yine yapacağını yap bi tanecik kuzumuza yapmıycazda kime yapıcaz.sen al boşver kimseyi sallama sen durdukça dahada azıyor anladığım kadarıyla benimkide öyleydi ilk evlendiğim zamanlarda aldım havasını oturdu aşağı.

kadının ruhuna işlemiş belli ki. senin kocanda da zamanla oturacak bazı şeyler. ama susmakla eşinle tartışmakla olmaz.

canım park yatağım gelmiş
hayırlı olsun canım, begendin mi? kurmayı denediniz mi? biz ilkk başta demirleri birleştirmede zorlandık ama cabuk alısılıyor, güle güle yatsın içinde bebiş

slm,kapıtonelerı elde mı dıkıyorsunuz ???
canım kapitonelerin kenarına hazır küpürlerden aldım, o küpürlerinde dikme yerler oya gibi, ayrı ayrı duruyo zaten, kolay iş, dene istersen...

canım canta için erken deil diye düşünüyorum, erkense de dediğim gibi, bi panik anı yasamak istemiyoum, çünkü benim eşim cok paniktir, ona bişey bırakıp gidemem, herseyi eksik yapar, şimdilik elim ayagım tutarkan yapıp kaldırayım dedim cantamı da...ben çamasırları 30da kısa programda yıkadım bu arada...aldıklarımı ve hazırladıklarımı bi fotolasam erinmesem de

O kenar şeyisinden bakınayım ben o vakit. Ölcülerimi alayımda, teşekkür ederim cnm
bak biacım, rica ederim, ne demek, ben rengi krem yaptım, kapitoneyi, küpürler de krem aldım, ama rengarenkler de var.

herkese günaydın

kozlar ben bugün bebeğimin cicilerini yıkıyorum allahım nasıl tatlı şeyler minicik minicik öyle mutluyum ki
ayyy ne zevkli biliyo musun, hemen kurusa da ütülesem diye çevirip durdum ben de yıkarken kolay gelsin sevilcim

ah be sedacım, kayınvalidenin her dediğine kulak asıyosa eşin, allah yardımcın olsun, baktın hala değişme yok, taksitleri yık eşine, kendi maaşını kendine harca. tabi demesi kolay bize, herkesin kosulalr farklı ama bi yerden de başlamak lazım...

maşallah canım inşallah döner bebeğin, endişe etme

canım ben kenarlarına küpür yapmasaydım ceyizciye verecektim dikmeye, ama küpürü dikmek kolay, iplerinin eprimesi engellemek için, ocakta ipleri erittim, küpür de oraları kapattı zaten
canım maşallah bebeğine ayy bende stres oluyorum doğum çantası vb.. zamanının geldiğini düşündükçe
inşallah zamanlıca yasarız o güzel duyguyu canım benim, ben de şaka maka son iki aya girdik deyince bir tuhaf oluyorum

yapaarlar mutlaka canım sen götür..
aynen öyle yapıcam tak tak neryee kadar annem de rahatsız ayağınan ameliyat olmuştu onuda biliyo ya ondan daha çok yükleniyor kadın
kadının ruhuna işlemiş belli ki. senin kocanda da zamanla oturacak bazı şeyler. ama susmakla eşinle tartışmakla olmaz.
susuyrum olmuyo bağırmak çağırmak arada hatta boğasım geliyo eşimi ne yapacağımı bilemiyorum hamileleik psikolojiside var off

ayşecim valla son çare bıraktı alıcam kredi kartını gidicem kendi başıma alıp alıp gelicem

canımmmm cok gecmiş olsun,cok şükür önemli bişey deilmiş, ama dikkat et, ultrasona ne zaman gireceksin?

offf eşine ayar çekmek lazım aslında... pek anne kuzusu benimde öle aslında..genelde bütün önemli kararlarımıza kan ve göz yaşı karışır biraz abartı oldu ama hiç kenarda köşede paran yokmu tek başına git al anacım yakın olsak bende gelirdim seninle

merhaba canım Afiyet olsun sana

sağol tatlımm

Kizlar sohbete yetisemiyorum vallahi
Size benden bir haber, dun doktora gittim apar topar cunku benden camasirimin tamamini islatacak :18:
canım ciddi bir durum olmamasına sevindim...ayy bizim telaşeside aynıydı elif te kaldı ihale aslında benimde pek hoşuma gitmedi ama başka isim bulamadık ortak napalım

canım benimm yaaa inan bu site olmasa gerçekten rezil olurdum herşey sizin sayenizde biraz var birikmişim gidip alıcam...annemde almıştı onlarıda getiricem bayağı almış annem..yıkar temiz temiz ayarlarım önce bahar temizliği yapmam gerk işte eve kadın alıcam dedim akşam bişey demedi

canım geçmiş olsun
neyseki korktuğun gibi olmamış
bende epidural normal istiorum inş. ölede olur
Allahım hepimize kolay doğum nasip etsin
Beliz güsel bi isim ama sonundaki 's' mi 'z' mi anlamak zor oluo telaffuz ederken
hani ilke ye uysun falan derseniz ilayda olabilir:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…