günaydın kızlarrrr
ne yapıcam bilmiyorum eşim umur bile etmiyo..çarşıya gidelim daha hiçbişeyimiz yok diyorum alırız alırız diyo..dedim allah korusun ya erken doğum olursa sorun etme kaynanan ayarlar diyo..bi akıl verin kızlar.bebek olmuş 7 aylık daha hiçbişey almadıkkk
günaydın kızlar
biz aile hekimligimize gittik, herşey yolunda cok şükür, ebe hastane cantanız hazır olsun artık dedi, eneeeeeem:18:, kızımın kalp atışlarını dinledik, pıtır pıtır, yerim ben onu, emzirmeyle ilgili bilgi vermeye başladı, sanki ben akşama kadar burda öğrenmiyormusum gibi geçmişe bir bakem gelem, öptüm sizi
günaydın kızlar,
nasılsınız?
ben keyifsizim bugün biraz.. midem bulanıyo gibi..sağ gözüm ve civarı ağrıyo..
Allah'a şükü geceleri iyi de uyuyorum..hatta hiç öyle tekmeler filan bölmüyo uykumu, oğlum mu çok uslu, ben mi bi garibim anlamadım. Siz sürekli tekme atıyo,uyandırıyo filan deyince ben şaşırıyorum..
Mesela sabahları uyanıyorum, karnım dümdüz gibi, sanki hamile değilim..Valla iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim kızlar.. benim tek uyuyamama sebebim boğaz kuruluğu, ona da şu buhar makinesinden aldık, biraz faydası oldu sanki..
Bugün boş dersim var ilaç yazdırmaya gidicem ama acaba sevk alıp öğleden sonra gitmesem mi?
Kayınvalidemler gelicek yarın yada birgün o gelince yıkayayım diyorum ben de minişimin çamaşırlarını. Renkleri neyim karışır bişey olursa o varken olsun..sonradan açıklama yapmak zorunda kalmıyım..
Bu arada dün şu kapitonelerden bahsetmiştiniz..kenarlarını elde mi dikeceksiniz?
ben haftasonu sade pembe renkli olanları yıkadım
pamuklu 40 derece 1200 devirde2 saate yakın yıkandı...
bugun annem ütüleyecek , pamuklu olduklarından kolay kurumadılar...
geçmiş olsun fıstık
ben bir gün iyi uyursam bir gün kötü uyuyorum
hep bi ağırlık varmış gibi uyanıp duruyorum , belki senin iç rahim geniştir o yüzden senin göbek yokmuş gibi duruyodur yatınca
birde şu varki ben en rahat sabahları hareket edebiliyorum o zaman daha hafif oluyolar sanki :)
daha o değil çok rahatsızdım normal ütü yaptım eşimin kıyafetini inanmazsın vallahi çıkartırdı ütüledi öyle giydirdi ev geldikl oda diyo ki anam kızdı düzgün ütü giy artık evlisin daha çok dikkat çekersin ben hamile değilim ya sankii hem çalış hem annem hem oraya dön dur valla
daha o değil çok rahatsızdım normal ütü yaptım eşimin kıyafetini inanmazsın vallahi çıkartırdı ütüledi öyle giydirdi ev geldikl oda diyo ki anam kızdı düzgün ütü giy artık evlisin daha çok dikkat çekersin ben hamile değilim ya sankii hem çalış hem annem hem oraya dön dur valla
off canım seninkide can sıkıcı bi durum gerçekten...kaynananıda alıp git bari yoksa ağırlaştıkça telaş yapıcan sinirlerin bozulacak konuş kaynananla hafta sonu bebek alışverişine çıkalım diye..hem kocanda gelir artık mecburen
canım maşallah bebeğine ayy bende stres oluyorum doğum çantası vb.. zamanının geldiğini düşündükçe
ilk zamanlar çok yüz verdim nerden bileyim makyaıma kadar laf söylüyor kadın artık dur diyorum yanigünaydın canımmm
geçmiş olsun havalardan oluo bence
bi sıcak bi soğuk kırgınlık yapıo
canım ben kapitoneye dantel falan diktirmiorum
pek hoşuma gitmio öle sade olucak
annem dikiş öğretmeni ama makinesi overlok çekmediğinden overlok çeken birine vericek
sadece etrafı atmasın die 4 kenarına overlok çekilecek
illa kenarına bişi yapiiim diosan düz kurdela geçir daa şık olur bence
sadelik daa hoşuma gidio benim
ayyy ben narin programına attım 400 devir 40 derece
ama makinem arada bi uyuzluk yapıo
gene yapacağı tuttu
daa başlatamadım programı
bide o kadar çok şey varmış ki koyu renkleri ayırdım kalanlarda sığmadı
mecbur ikiye böldüm
daa havlular ve nevresim takımları var
Rabbim sana sabır kayınvaldene de azcık mülayimlik versinama bu kadar alttan alma canım sonra sen bölesin die daa da üstüne gelirler
gğnaydın canım..bende serdim çıktım valla,e_melis,elanurkr,incisahin,sedahayri27,cetrefilli,layyydy,zazez,devin79,drozen,elifim06,Japones,**garfield**,
günaydın kızlar
umarım herkez iyidir.. biz iyiyiz çok şükür.. akşamdan yıkanan çamaşırlar vardı onları astım balkona pöfür pöfür kurusunşimdide kahvaltı yapıcam görüşürüz
bencede canımm allah kat kat sabır versin ii olsunlarr diyecekleri yere böle davranmalırı ne çözemiom yani
aman alsın oğlunu başına çalsın diycem de koca benim kocam öyle bi adam oldu ki temizlik hastası oldu annem olsa şunu yaaprdı annem ola bunu yapardı eni sonunda git annenle yaşa o zaman karnım olmuş 7 aylık benden bişey bkleme dedim sustu
bunu kayınvalidenle halledebilirsin ancak. Oğlunu elinde tutmaya çalışan o çünkü. Eşin biraz daha masum kalıyor bu durumda. Kayınvalidenle konuşmaya, sorunu çözmeye çalış. Eşinle tartışmayla bir yere varamazsın daha da çok evdeki huzurundan olursun. Evdeki huzuru kadın sağlar unutma bunu canım arkadaşım. Inşallah yoluna girecek herşey.
,e_melis,elanurkr,incisahin,sedahayri27,cetrefilli,layyydy,zazez,devin79,drozen,elifim06,japones,**garfield**,
günaydın kızlar
umarım herkez iyidir.. Biz iyiyiz çok şükür.. Akşamdan yıkanan çamaşırlar vardı onları astım balkona pöfür pöfür kurusun :d şimdide kahvaltı yapıcam görüşürüz
Herhalde öyle canım, demin bir arkadaş gördü 6 aylık oldu mu diyo, dedim 7,5 aylık oldu..sonra ayaküstü doğumdan bahsettik, o normal yapmış ama suyu erken geldiği için çok zor olmuş , bide kabız olmuş doğumdan sonra.. bidaha asla normal doğurmam o sancıları çekemem diyo..ben haftasonu sade pembe renkli olanları yıkadım
pamuklu 40 derece 1200 devirde2 saate yakın yıkandı...
bugun annem ütüleyecek , pamuklu olduklarından kolay kurumadılar...
geçmiş olsun fıstık
ben bir gün iyi uyursam bir gün kötü uyuyorum
hep bi ağırlık varmış gibi uyanıp duruyorum , belki senin iç rahim geniştir o yüzden senin göbek yokmuş gibi duruyodur yatınca
birde şu varki ben en rahat sabahları hareket edebiliyorum o zaman daha hafif oluyolar sanki :)
çok sevindim canım bebişinin iyi olmasına..günaydın kızlar
biz aile hekimligimize gittik, herşey yolunda cok şükür, ebe hastane cantanız hazır olsun artık dedi, eneeeeeem:18:, kızımın kalp atışlarını dinledik, pıtır pıtır, yerim ben onu, emzirmeyle ilgili bilgi vermeye başladı, sanki ben akşama kadar burda öğrenmiyormusum gibi geçmişe bir bakem gelem, öptüm sizi
Allah yardımcın olsun canım ne diyeyim, başa gelen çekilir..canım çalışmasam 7/24 benle olur herhalde..pazar günüde nişan vardı giydiğimi beğenmedi kendi kıyafetinden getirdi..bende benim kıyafetim iyi dedim eşime sokranıyordu sonra ben mutfakteyken oda beni çağırdı şunu giy dedi giymem dedim ondan beridir adam uzak benden nedir bu kaynana ya
hayır canım dantelini al orda çeyizci yok mu hiç onlar yaparlar hatta anlama bile gerek yok sen götür dolapların felan ölçüsünü aldıysan onlar yparlar
sağol canım..geçmiş olsun canım
canım o zaman öyle yaparsam herşeyime daha fena karışır dün telefonda bile emzik almayın..dedim nden eee biz emzik vermeyiz..ne diyeceğimi şaşırdım ya
canım aynen de öyle oluyor ama bu kadın farklı bişey hep ben hep ben çünkü 3 tane daha eltim var onlarda çok çekmişler ama kocaları sağolsun ezdirmiyo benimki sürekli susuyo çileden çıkıyorum o zaman
hayırlı olsun canım, begendin mi? kurmayı denediniz mi? biz ilkk başta demirleri birleştirmede zorlandık ama cabuk alısılıyor, güle güle yatsın içinde bebişcanım park yatağım gelmiş
canım kapitonelerin kenarına hazır küpürlerden aldım, o küpürlerinde dikme yerler oya gibi, ayrı ayrı duruyo zaten, kolay iş, dene istersen...slm,kapıtonelerı elde mı dıkıyorsunuz ???
canım canta için erken deil diye düşünüyorum, erkense de dediğim gibi, bi panik anı yasamak istemiyoum, çünkü benim eşim cok paniktir, ona bişey bırakıp gidemem, herseyi eksik yapar, şimdilik elim ayagım tutarkan yapıp kaldırayım dedim cantamı da...ben çamasırları 30da kısa programda yıkadım bu arada...aldıklarımı ve hazırladıklarımı bi fotolasam erinmesem deAldıklarını güle güle kullana canım. foto ekleyebilirsen bize de fikir vermiş olursın :)
Ay ben de canı yıkıycam da burda sormuştum 30 derece olur demişti sanırım arkadaşlar yoksa tamamen soğuk mu yıkasam? en düşük 30 derece var bende..erken değil mi canım ya..
bak biacım, rica ederim, ne demekO kenar şeyisinden bakınayım ben o vakit. Ölcülerimi alayımda, teşekkür ederim cnm
ayyy ne zevkli biliyo musun, hemen kurusa da ütülesem diye çevirip durdum ben de yıkarkenherkese günaydın
kozlar ben bugün bebeğimin cicilerini yıkıyorum allahım nasıl tatlı şeyler minicik minicik öyle mutluyum ki
ah be sedacım, kayınvalidenin her dediğine kulak asıyosa eşin, allah yardımcın olsun, baktın hala değişme yok, taksitleri yık eşine, kendi maaşını kendine harca. tabi demesi kolay bize, herkesin kosulalr farklı ama bi yerden de başlamak lazım...günaydın kızlarrrr
ne yapıcam bilmiyorum eşim umur bile etmiyo..çarşıya gidelim daha hiçbişeyimiz yok diyorum alırız alırız diyo..dedim allah korusun ya erken doğum olursa sorun etme kaynanan ayarlar diyo..bi akıl verin kızlar.bebek olmuş 7 aylık daha hiçbişey almadıkkk
günaydın kızlar dün kızımızı gördük bizde doktor herşey normal dedi yalnız ben alt tarafıma çok baskı hissediyordum geceleri özellikle sağımdan soluma dönerken bile çıkacakmış gibi baskı yapıyordu meğerse dönmemiş hala ondanmışdoktor bakalım önümüzdeki aya döner inşallh dedi :26:
canım ben kenarlarına küpür yapmasaydım ceyizciye verecektim dikmeye, ama küpürü dikmek kolay, iplerinin eprimesi engellemek için, ocakta ipleri erittim, küpür de oraları kapattı zatengünaydın kızlar,
nasılsınız?
ben keyifsizim bugün biraz.. midem bulanıyo gibi..sağ gözüm ve civarı ağrıyo..
Allah'a şükü geceleri iyi de uyuyorum..hatta hiç öyle tekmeler filan bölmüyo uykumu, oğlum mu çok uslu, ben mi bi garibim anlamadım. Siz sürekli tekme atıyo,uyandırıyo filan deyince ben şaşırıyorum..
Mesela sabahları uyanıyorum, karnım dümdüz gibi, sanki hamile değilim..Valla iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim kızlar.. benim tek uyuyamama sebebim boğaz kuruluğu, ona da şu buhar makinesinden aldık, biraz faydası oldu sanki..
Bugün boş dersim var ilaç yazdırmaya gidicem ama acaba sevk alıp öğleden sonra gitmesem mi?
Kayınvalidemler gelicek yarın yada birgün o gelince yıkayayım diyorum ben de minişimin çamaşırlarını. Renkleri neyim karışır bişey olursa o varken olsun..sonradan açıklama yapmak zorunda kalmıyım..
Bu arada dün şu kapitonelerden bahsetmiştiniz..kenarlarını elde mi dikeceksiniz?
inşallah zamanlıca yasarız o güzel duyguyu canım benim, ben de şaka maka son iki aya girdik deyince bir tuhaf oluyorumcanım maşallah bebeğine ayy bende stres oluyorum doğum çantası vb.. zamanının geldiğini düşündükçe
yapaarlar mutlaka canım sen götür..Herhalde öyle canım, demin bir arkadaş gördü 6 aylık oldu mu diyo, dedim 7,5 aylık oldu..sonra ayaküstü doğumdan bahsettik, o normal yapmış ama suyu erken geldiği için çok zor olmuş , bide kabız olmuş doğumdan sonra.. bidaha asla normal doğurmam o sancıları çekemem diyo..
Ama sezeryande de sonradan acı çekiyosun dedim, tam o sırada sezeryan olan arkadaş geldi yanımıza, yok ben 1 haftada tamamen düzeldim, artık sezeryan daha kolay dedi..Ya tam ben karar veriyorum bişeye aklımı çeliyolar..Neyse ne kadar konuşsak da boş zaten.. Allah'ın dediği olur..
çok sevindim canım bebişinin iyi olmasına..
Allah yardımcın olsun canım ne diyeyim, başa gelen çekilir..
ya burda var da kapitoneyi onlardan almadım ya, yaparlar mı bilmemedim..
Bi soriym bakiym bugün..
sağol canım..
aynen öyle yapıcam tak tak neryee kadar annem de rahatsız ayağınan ameliyat olmuştu onuda biliyo ya ondan daha çok yükleniyor kadınayy oku oku canım vallahi içim şişti yazmadan edemedim.bu ne ya böyle.bizimkiler gibi ancak boş boş konuşmasını biliyorlar anladığım kadarıyla.boşver ya konuşsun dursun sen yine yapacağını yap bi tanecik kuzumuza yapmıycazda kime yapıcaz.sen al boşver kimseyi sallama sen durdukça dahada azıyor anladığım kadarıyla benimkide öyleydi ilk evlendiğim zamanlarda aldım havasını oturdu aşağı.
susuyrum olmuyo bağırmak çağırmak arada hatta boğasım geliyo eşimikadının ruhuna işlemiş belli ki. senin kocanda da zamanla oturacak bazı şeyler. ama susmakla eşinle tartışmakla olmaz.
hayırlı olsun canım, begendin mi? kurmayı denediniz mi? biz ilkk başta demirleri birleştirmede zorlandık ama cabuk alısılıyor, güle güle yatsın içinde bebiş
canım kapitonelerin kenarına hazır küpürlerden aldım, o küpürlerinde dikme yerler oya gibi, ayrı ayrı duruyo zaten, kolay iş, dene istersen...
canım canta için erken deil diye düşünüyorum, erkense de dediğim gibi, bi panik anı yasamak istemiyoum, çünkü benim eşim cok paniktir, ona bişey bırakıp gidemem, herseyi eksik yapar, şimdilik elim ayagım tutarkan yapıp kaldırayım dedim cantamı da...ben çamasırları 30da kısa programda yıkadım bu arada...aldıklarımı ve hazırladıklarımı bi fotolasam erinmesem de
bak biacım, rica ederim, ne demek, ben rengi krem yaptım, kapitoneyi, küpürler de krem aldım, ama rengarenkler de var.
ayyy ne zevkli biliyo musun, hemen kurusa da ütülesem diye çevirip durdum ben de yıkarkenkolay gelsin sevilcim
ah be sedacım, kayınvalidenin her dediğine kulak asıyosa eşin, allah yardımcın olsun, baktın hala değişme yok, taksitleri yık eşine, kendi maaşını kendine harca. tabi demesi kolay bize, herkesin kosulalr farklı ama bi yerden de başlamak lazım...
maşallah canım inşallah döner bebeğin, endişe etme
canım ben kenarlarına küpür yapmasaydım ceyizciye verecektim dikmeye, ama küpürü dikmek kolay, iplerinin eprimesi engellemek için, ocakta ipleri erittim, küpür de oraları kapattı zaten
inşallah zamanlıca yasarız o güzel duyguyu canım benim, ben de şaka maka son iki aya girdik deyince bir tuhaf oluyorum
Kizlar sohbete yetisemiyorum vallahi
Size benden bir haber, dun doktora gittim apar topar cunku benden camasirimin tamamini islatacak kadar bir su geldi. Hastaneyi aradim hemen gelin dediler. Korkudan aglayacaktim neredeyse, bir anda ne yapacagimi sasirdim. Ne dogum cantam hazir ne de bebek dogmaya hazir. Aklimdan milyon dusunce gecti. neyse benim kontrolum yapildi ve amnio sivisi degil dendi. Neyin nesiydi bilmiyorum hala, doktor da vajinal akinti olabilir dedi. Bu arada bu sefer ultrasona almadilar. merkatan oluyordum halbuki kac kilo diye.
Bir de bir haber daha, doktorumla kara verdik normal dogumu denemeye. Herseyi hazir edecegini, sorun cikarsa derhal sezaryene alacagini soyledi. Epidural yapacakmis. Ben de ona biraktim sonucta ilk dogumumun sezaryen oldugunu biliyor. Bakalim o muthis ani yasayabilecek miyim.
Kizlar biz hala isimsiziz. Once Beliz koyalim dedik sonra vazgectik, simdi Deniz diyoruz ama benim oglumun adi da ilke, yani iki tane uniseks isimli cocuk istemiyorum artik. ben simdi Lara diyorum, ona da esim tepki vermedi. Bir isim bulamadik yaa :18:
canım o zaman öyle yaparsam herşeyime daha fena karışır dün telefonda bile emzik almayın..dedim nden eee biz emzik vermeyiz..ne diyeceğimi şaşırdım ya
merhaba canımAfiyet olsun sana
canım ciddi bir durum olmamasına sevindim...ayy bizim telaşeside aynıydı elif te kaldı ihale aslında benimde pek hoşuma gitmedi ama başka isim bulamadık ortak napalımKizlar sohbete yetisemiyorum vallahi
Size benden bir haber, dun doktora gittim apar topar cunku benden camasirimin tamamini islatacak :18:
offf eşine ayar çekmek lazım aslında... pek anne kuzusu benimde öle aslında..genelde bütün önemli kararlarımıza kan ve göz yaşı karışırbiraz abartı oldu ama hiç kenarda köşede paran yokmu tek başına git al anacım yakın olsak bende gelirdim seninle
sağol tatlımm
canım ciddi bir durum olmamasına sevindim...ayy bizim telaşeside aynıydı elif te kaldı ihale aslında benimde pek hoşuma gitmedi ama başka isim bulamadık ortak napalım
Sagol canim
canımmmm cok gecmiş olsun,cok şükür önemli bişey deilmiş, ama dikkat et, ultrasona ne zaman gireceksin?
Kizlar sohbete yetisemiyorum vallahi
Size benden bir haber, dun doktora gittim apar topar cunku benden camasirimin tamamini islatacak kadar bir su geldi. Hastaneyi aradim hemen gelin dediler. Korkudan aglayacaktim neredeyse, bir anda ne yapacagimi sasirdim. Ne dogum cantam hazir ne de bebek dogmaya hazir. Aklimdan milyon dusunce gecti. neyse benim kontrolum yapildi ve amnio sivisi degil dendi. Neyin nesiydi bilmiyorum hala, doktor da vajinal akinti olabilir dedi. Bu arada bu sefer ultrasona almadilar. merkatan oluyordum halbuki kac kilo diye.
Bir de bir haber daha, doktorumla kara verdik normal dogumu denemeye. Herseyi hazir edecegini, sorun cikarsa derhal sezaryene alacagini soyledi. Epidural yapacakmis. Ben de ona biraktim sonucta ilk dogumumun sezaryen oldugunu biliyor. Bakalim o muthis ani yasayabilecek miyim.
Kizlar biz hala isimsiziz. Once Beliz koyalim dedik sonra vazgectik, simdi Deniz diyoruz ama benim oglumun adi da ilke, yani iki tane uniseks isimli cocuk istemiyorum artik. ben simdi Lara diyorum, ona da esim tepki vermedi. Bir isim bulamadik yaa :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?