2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba bizde 28. haftamıza girdik ama ben son birkeç gecedir çok ciddi uyku sorunu yasıyorum, bel ağrısı mide yanması nefes alamama gibi.. eşimi de yatırmıyorum haliyle böyle olunca da gündüzleri leyla gibi dolaşıyorum işe gelmek de çok zor oluyor
internette shuma comfy diye bir hamile yastığı var almayı düşünüyorum da kullanmış olan tavsiye eden/etmeyen var mıdır acaba?

ben geldim kızlar dr.um bana cok kızdı
3 haftada 3 kilo almısım eşime yedirme sakın
bisey die tembihledi bebişin başı asagıda

cok cenım dusmus yaaa

Pelinciğim maşallah paşa kocaman olmuş Allah NAZARLARDAN KORUSUN Ayy o kasılma yani bebeğin top gibi olma hali bende 24. haftadan beri var doktorumda erken başlamış dedii ama bakalım.....

canım geçmiş olsun çok.. daha fazla dikkat etmen gerek demekki..ama yinede Allah başka dert keder vermesin tatlım

aynen benm de kaynanamın 5.torunu olacakk..hiç bişeye karışmıo bişey de almadı ben pek alıcanı da sanmıyorum almasın da karışmasın da yani..altın takar heralde vala bilemiyorum benim annemin de ilk torunu o saolsun herşeyi alıyo brb almıştık zaten şimdi de alıyo kafasına göre bişeyler
ben de çok hızlı kilo alıyorum ama doktorum bişey demiyor..sadece mutlaka hergün yemem gereken şeyleri söylüyor o kadar.yaklaşık 20 kilo almama rağmen kızmıyo çokk şükür

saol tatlım..düşer inşallah..bu ölçümün pekde doğru olduğu kanaatinde değilim...tokluk şekerine yemekten en az 2 saat sonra bakıyorlar..ben hemen kahvaltıdan sonra baktırdım..muhtemelen o yüzdende yüksek çıkmış olabilir...
saol sedacım...dikkat ediyorum tatlım..
selam kızlaar !
geçmiş olsun leylacım normale döner işala ama hamilelik şekeri denilen bişe var malesef hiç olmayan da bile çıkıyo..ya da ne kadar dikkat etsek olmuyor işte..
haklısın tatlım...Rabbim yavrularımızı korusunda biz dişimizi sıkarız...
haklısın tatlım...Rabbim hepimize sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah canım ya...

amin bitanem..saol serbulocum...diyeti dahada sıkacam canım..şeker düştü diye biraz rahatlamıştım demekki bu illeti boş bırakmaya gelmiyor....

geçmiş olsun canım..ben öyle durumlarda tekli büyük yastıklar var uzun olanlar,onu bacaklarımın arasına alıyorum ya da karnımın altına destek verip yanlmasına yatıyorum çok rahat oluyor.mide yanmam olduğu zamanlar da bi kaç tane yastık üst üste koyuyorum kafamın altına anca öyle rahatlıyorum.shuma comfy e baktım çok amaçlı yastık cidden :) o yastığın yaptığını ben bi kaç büyük yastıkla yapıyorum ama işe yarıyor cidden..

:26:
saol canım evet ya artık artacakmıs
o kasılmalar ver asagıdan yukarıda
bi sancı hissetmemiz daha cok başlayacakmıs

saol canım, ya biraz yüksek ya fiyatı kargoyla birlikte 100e filan geliyor o yüzden işe yarar mı diye düşündüm saol cevabın için

haha ben de her hafta bi kilo aldım bu ay ya ama doktor bişey demedi allahtan..
doğum için benle de konuşmadı doktor daha erkenmiş,haziranda gidince önce çatı muayenesi yapıp sonra konuşcakmışız.benm bebiş hala yanlamasına yatıyor pek dönmeye niyeti yok rahatı yerinde heralde..
senn minnoşun maşşallahı var kocamaaan olmuş bilem canım

saol canım, ya biraz yüksek ya fiyatı kargoyla birlikte 100e filan geliyor o yüzden işe yarar mı diye düşündüm saol cevabın için

eğer o eski tip tekli büyük yastıklardan varsa onu bi dene senn..ya da normal yumuşak yastık..baktın rahat gibi alırsın olmazsa..ama vücuda destek verince cidden işe yarıyor ağrıları biraz dindiriyor canm..fiyatı da yüksekmiş cidden

Selam kızlar, nasılsınız iyisiniz inşallah. Biz bi hoşuz, boğazımda yutkunamama hissi. Üşüttüm sanırsam. Şu üstümü açmadan uyuma işini bi becerebilsem Kundaklıycam kendimi
Leylacım şekerin yüksek cıkmış geçmiş olsun canım, insallah normale döner. Beslenmenede dikkat ediyosan yapılacak herşeyide yapıyosundur. Artık hayırlısı canım insallahhh geçer:97:

Geçmiş olsun canım, kötü bişey cıkmamasına sevindim. Benimde henüz cantam falan hazır degil ama korktum bu cuma günü hazırlıycam:18:
Dogum hakkındada hayırlısı insallah canım, olabilir bişey demek ki. İnsallah o anı yaşarız hepimiz.
Lara güzelmiş canım, sürekli söyleye söyleye eşini aşina edersin sen

Selam canım, ne güzel adetleriniz varmış sizin öyle, bizde hiç yok öyle şeyler. Aman bizim kaynananın aldıgı alacagı orda kalsın istemezzzz Bana diğer torununun sandıkta rutubet kokulu hırkalarını getiriyo. Topladım bi poşete, yer bezi yapıcam orlon orlon güzel temizlik yapar o bezler
Ay bizim herifin yorganınıda saklıyomuş onuda vericem dedi. Dedim sagol biz uyku seti aldık.
Eşimde üzülüyo bu duruma, utanıyo mahcup oluyo ama elden bişey gelmiyo. Bazen kızgınlıkla söyleniyorum, adam kafasını öne eğiyo. Üzülüyorum sonra:2:
Aman hayrıda olmasın şerride olmasın bizimkinin.

Selam canım, kiloyu cok umursama amaan veririz. Kilosu cok güzel maşallah, allah daha iyi etsin canım. Bizimde kontrol haftasonu bakalım ne cıkacak:97:

Geçmiş olsun canım, bi ıhlamur içiver iyi gelir insallah.
Şu bişeyler bi emekler yapan kaynanaları kıskanıyorum ne yalan söyliym. Kötüde olsa benim oglum icin bişey alsın istiyorum:2:
Bizimkisi hiç kendini övmez, övülecek bişeyi olmadıgını bildiginden. 10 yaşında eşimi çalışmaya vermiş. Cocukları yatak döşek hasta, ölecek haldeyken doktora götürmemiş. Anneligi hakkında konuşacak bi anne degil.
Çok iyi demişsin kayınvalidene canım, bende bu konuda cok bilmişlik yapıp üzerime gelirse bi hötttt demeyi düşünüyorum.

canım baban haklı
kafana takıp stres yapma iice
bigünde kahvaltıdan 2 saat sonra baktır kıyaslarsın
canım buarada senn face in yokmuydu grup kurduk ya

ahhh canımmm ağda yapmıorum ki
1 yıl önce bırakmştm ağdayı canım öle yanıodu ki
her yerim kanıodu yapanlar şaşıo zaten sarışın bi insanın nasıl böle olur die
ama inan canımdan can kopuodu
dedim katlanamıcam bıraktım
ama şimdi kara kara düşünmekteyim napıcam
die sanırım haziran sonu bi kereliğine gidicem
kuaförüm çok rahatlatıo beni yavaş yavaş 2 saatte yaparım dio
ama ben yusuf yusuf

selamlar herkese...

aynen canım yaa.. 2 gecedir uyuyamıyorum mide yanmasından..hiç bu kadar olmamıştım.ateş kusacağım sanki,gaviskon falanda fayda etmiyor. bide çalışmak zor geliyordur tabi üzerine..Allah yardımcın olsun,,hepimizin tabi.

ahhh canımmm ağda yapmıorum ki
1 yıl önce bırakmştm ağdayı canım öle yanıodu ki
her yerim kanıodu yapanlar şaşıo zaten sarışın bi insanın nasıl böle olur die
ama inan canımdan can kopuodu
dedim katlanamıcam bıraktım
ama şimdi kara kara düşünmekteyim napıcam
die sanırım haziran sonu bi kereliğine gidicem
kuaförüm çok rahatlatıo beni yavaş yavaş 2 saatte yaparım dio
ama ben yusuf yusuf
[/QUOTE]

ne güzel kuaföre gidiyosun ben hayatta gidemem yaa kuaförden herkes memnun 5 dak hallediyo.gerçi sennki biraz uzun sürüo ama osunn vala süper uğraştığına değmez yaa..

kızlaaarrr minnoşlara müzik dinletiyo musunuzz ? artık duyuyolarmış ce rahatlatıcı özelliği varmışş...ayrıca doğduktan sonra aynı müzikleri ağlayınca huysuzlanınca dinletince sakinleşiyolarmışş

saol biacım...Allah razı olsun sizlerden canlarım...bana büyük moral oldunuz...
evet zehracım...perşembe tekrar ölçüm yapacam inşallah...şeker ölçüm cihazını alacam..akşam eşimle bakıp netten sipariş verecez...canım ben faceye girmiyorum..eşim istemiyor...burda muhabbet ediyorum bende...öpüyorum canım...

ayy bugun müdür yanımdan ayrılmadı deli oldum ne okuyabildim ne yazabildim

Leylacım tok olduğundan dolayı yüksek çıkmıştır canım üzülme sakın....

yazdıklarınızı okdukça heveslendim. Arayıp randevu aldım hemen. Yarın bende oğlumu görmeye gidicem. Kilosunu boyunu yazarım burdan inş. Birde en çok doğum zamanıyla ilgili ne diyecek onu merak ediyorum. en son haziran sonu 1 temmuz gibi olabilir demişti. Normal doğum tarihi SAT a göre 11 Temmuz. İlk oğlumda sezeryan olmuştu kilosundan dolayı ama ne sancı ne de açılma hiç bir şey olmadan. SAT a göre günü geçmişti bile.
Ben zamanından erken alınmasından korkuyorum. Bir arkadaşımın Doktoru tatile gitmeden önce zamanı gelmediği halde sezeryanla almıştı bebeğini ve bebiş küvözde kalmıştı 3 gün akciğerleri tam gelişmediği için. Bazı Doktorlarda ticari kaygılarla çok insafsız olabiliyor.
Birde kilosu boyu büyük olunca 2 hafta önden gidiyor daha erken olur sezeryan diyor. Ne alaka anlamadım. İlk oğlum sezeryanla 4600 kg doğdu ama normal doğum tarihi bile geldiği halde sancım ve açılmam yoktu. Şimdide doktorun acele ettirmesine izin vermeyi düşünmüyorum.

benm de Sat.a Göre normal doğumum 11 temmuz olacak hihi :) ben erken alınmasını izin vermem vakti saati gelince zaten olacak neden erken alsınlar ki..bazı doktorlar kendi programlarına göre öyle gün veriyorlar saçmalık işte..ben de 4 kilo 800 gr doğmuşum ama 9 ay 10 günü tamamlamışım yani :) doktor alalım demiş bebek büyük baya diye ama annem istememiş sancısı suyu gelince gitmiş..ben de acele ettirmem hiç müdahale istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…