maşallah ben hiç doktor değiştirmedim cnım sezeryan olursa dedi temmuz ortası normal olurs ailk başta ağustosun 11 idi sonra 4 üne düştü en son gitmemde 2 hafta önde dedi 25 temmuza kalmaz dedi kafam karıştı benimde :97::97:
Sagol tatlimcanım geçmiş olsun
neyseki korktuğun gibi olmamış
bende epidural normal istiorum inş. ölede olur
Allahım hepimize kolay doğum nasip etsin
Beliz güsel bi isim ama sonundaki 's' mi 'z' mi anlamak zor oluo telaffuz ederken
hani ilke ye uysun falan derseniz ilayda olabilir:26:
Ay Allah korusun hepimizi oyle bir durumdançok geçmiş olsunnn ay ben olsam hemen panik atak olurdum doğuruyorum diyeBenim kızımında adı belli değil daha henüzz
Sagol canim. Sen de dikkat et, idrar yollarini usutmemen lazim.sedacım herseyin bir zamanı da var, bunlara kafayı cok cok takıp da kendini de bebişini de daraltma güzelim. anladıgım kadarıyla senin eşinin ailesi nerden laf kitleyecegini sasırmıs, onlarla mı ugrascan, bi elti bi kayınvalide. minimum görüşme, maximum rahatlık
hadi inşallah güzel haberler alırız senden canım, ama hakikaten o kadar akıntı ne ola ki:26: dün de biz pikniğe gittik akşam, bacaklarım üşüdü hava kararınca, sonra benden de akıntı geldi bayagı ama öyle çamasırı ıslatacak kadar deil...
Sagol tatlimgeçmiş olsun canım allahtan kötü bişey çıkmamış
aynen bende sürekli yemek ve uyumak istiyorum şu izin haftam bi gelseydi
\
Günaydın canım, afiyet olsun
Canım geçmiş olsun, bende de geçen ay o şekilde akıntı oldu,
doktor fitil verdi.. son zamanlarda olmuyor ama bende senin gibi ilk başta çok korkmuştum
Canim gunaydin sana dagünaydın tatlı anneler nasılsınız? kahvaltı etmedim daha edip gelcem. japonesin yazdıüını gördüm cevap yazıp gideyim dedim.
ay canım ya çok korktum ilk kısmı okuyunca şükür korkutuğun gibi bişey değilmiş. artık çantalarımızı hazırlamayanlar olarak harekete geçmemiz gerektiğini anlıyorum :)
Sagol canim benimjapones canım gecmis olsu allahdan ciddi bisey
yokmus
seda içim sisti valla cok zor işin allah kolaylık versin
bende kaynanamla aynı sitede oturuyorum dogumdan
sonra kesin benden cıkmayıp karısacak herseyime
yapamam edemem die allahdan annem 20 gun yanımda
kalacak o biraz ii olur
bu arada kapitoneleri benim annem yapacak 19 mayısda
eminonu turunda halledicem herseyi
bana sans dileyin kontrol için cıkıcam şimdi 06 haziranda
izne cıkıcam o zaman yıkayacagım esyaları gec mec artık
Az degilsin senşu kapitoneye kurdale fikri süper yaa
benim makina 8 kg lik canım içinde çok az durdu yinede yıkadım eldiven şapka çorapları fileye koydum diğerlerini koymadım
3-6 ları daha hiç yıkamadım onlar bende biraz fazla
yengem annem almışlar durmuşlar büyüyecek diye
afiyet olsun fıstık
işin zor seda bu kadınla
aynen oyle canım
ben hergün fikir değiştiriyom
geçmiş olsun canım
lila lila lil la lila lila laaaa :76:
beliz güzel canım benim kkızımın ismine yakın :78:
hepimizinki sağlıkla yatsın beşiklerinde canım
ayy sorma fıstık kurma işini
zaten beğenerek almıştık da kurmak tam komediydibizde demirleri ilk baş birleştiremedik sonra çözdük olayı
eşim alt sallama demirlerine kafayı taktı montaladıktan sonra rahat bi 10 dk başında beşiği salladı
şimdi beşik kurulu salonun ortasında duruyo
akşamdan beri bakıp bakıp gülüyoz
canım benm mobilyalarım falan geldi ama
yatağını perdelerini falan bekliyoruz sipariş verdik
mayıs sonu onlarda hallolur inş.
aman boşver canım ilgilenmemesi daha ii karışsa daha mı ii olacak almasın boşver takma bileeselam güzel anneler
güzel bi güne uyandık yine şükürler olsun,,kaynana muhabbeti dönmüş valla benimkide bi tuhaf hiç yanaşmıyo yani biz çoğu şeyi aldık annem sağolsun herşeyi aldı beşiğine varana kadar (cuma günü beşiğimiz gelicek inş ) ama kaynanam hiç bişey almaya yanaşmıo bizde adettir dedim anane beşiği alır sormadı ki babane ne alır diye,,tamam allahaşükür muhtaç değiliz ama nasılsa annesi alıo diye böyle rahat olması beni üzüyo battaniye bide bi kaç hırka ördürmüş ona buna o kadar şaşıyorum doğrusu torun torun diye ölürdü al işte torun ama tık yok kendisinde maşallah ?? hiç de mi özenmio anlamadım,,,kızı doğum yaptıığında neler neler almıştı,,,benim annemin babamın durumu iyi ya onlara yıkmaya çalışıo herşeyi,,,neyse epey sinirlenmişim ben buraya yazınca anladım,,,
selam güzel anneler
güzel bi güne uyandık yine şükürler olsun,,kaynana muhabbeti dönmüş valla benimkide bi tuhaf hiç yanaşmıyo yani biz çoğu şeyi aldık annem sağolsun herşeyi aldı beşiğine varana kadar (cuma günü beşiğimiz gelicek inş ) ama kaynanam hiç bişey almaya yanaşmıo bizde adettir dedim anane beşiği alır sormadı ki babane ne alır diye,,tamam allahaşükür muhtaç değiliz ama nasılsa annesi alıo diye böyle rahat olması beni üzüyo battaniye bide bi kaç hırka ördürmüş ona buna o kadar şaşıyorum doğrusu torun torun diye ölürdü al işte torun ama tık yok kendisinde maşallah ?? hiç de mi özenmio anlamadım,,,kızı doğum yaptıığında neler neler almıştı,,,benim annemin babamın durumu iyi ya onlara yıkmaya çalışıo herşeyi,,,neyse epey sinirlenmişim ben buraya yazınca anladım,,,
aman boşver canım ilgilenmemesi daha ii karışsa daha mı ii olacak almasın boşver takma bilee
doğru diyosun aslında insan naparsa kendine yapar kendi ayıbı
selam güzel anneler
şu kapitoneye kurdale fikri süper yaa
benim makina 8 kg lik canım içinde çok az durdu yinede yıkadım eldiven şapka çorapları fileye koydum diğerlerini koymadım
3-6 ları daha hiç yıkamadım onlar bende biraz fazla
yengem annem almışlar durmuşlar büyüyecek diye
bizimde mobilyası mayıs sonu gelecek tül perde hazır odada tek eksiğimiz halı.onada karar veremedik kızımın odası baya büyük beğendiğimiz halılar biraz küçük gibi daha byük mü alsak halısını ne yapsak karar veremedik.
günaydın canım bazısı hiç karışmaz bazısı içinden çıkmaz ortası yok heralde bunlarınevlenirken denio hep sonrada dioz sanki ailesiylemi evlenioz boşver diye ama öle olmuyo iştee
evet canım boşver benimkide içimde resmen ölür karışmasa
as canım hoşgeldin.aman boşver yanaşmasın alacak 1-2 parça brişey sonra 7köye haber salacak herşeyini aldım diye.biliyorum ben bu modelleriboşver annen baban arkanda hiç takma kafana iyiki onlar var Allah başımızdan eksik etmesin.
canım şimdi zamanım yok çıkmam lazım ama ben sana foto eklemeyi resimli şekilde anlatırım bulduğum ilk fırsatta..tamam canım, eve gidince fotolayım size. benim derdim dolabına yerleştireyimd e öyle fotolayımdı, dolabı silmek için loc siparişi verdim, gelmiş şükür, onla siler, kapitoneleri yerleştirir fotolarım.ama benim ekledigim fotolar böyle oluyo:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...lerinin-bebislerine-aldiklari-ciciler-86.html
güle güle kullanın canım, bekliyoruz fotoları..bizzde 1 ay önce bi beşik beğenmiştik 12.ayda kendi evimize taşınacaz takımdı sadece beşiğini alalım taşınıncada devamını alırız diye düşünmüştük hatta adam 3-4 haftaya gelecek dedi katologdan bakmıştık o zamana tekrar gelin bakalım dedi sonra tekrar karar değiştirdik son olarak park yatak aldık dünhasta bezi aldım nevresim takımı aldım göğüs kremini aldım bebeğimin pişik kremlerini ıslak mendil ateş ölçer takım pandik çantamızıda aldık bende eklerim yarın birgün
Allah yardımcın olsun canım..İnşallah güzel haberlerle gelirsin..japones canım gecmis olsu allahdan ciddi bisey
yokmus
seda içim sisti valla cok zor işin allah kolaylık versin
bende kaynanamla aynı sitede oturuyorum dogumdan
sonra kesin benden cıkmayıp karısacak herseyime
yapamam edemem die allahdan annem 20 gun yanımda
kalacak o biraz ii olur
bu arada kapitoneleri benim annem yapacak 19 mayısda
eminonu turunda halledicem herseyi
bana sans dileyin kontrol için cıkıcam şimdi 06 haziranda
izne cıkıcam o zaman yıkayacagım esyaları gec mec artık
ay canım aynen buda 40 gün kalmayı düşünüyordu ama allahtan dua ediyorum ağustosun ilk haftası olsun ramazanlık olsun diye bayramda evine gider hiç yoktadikkat et kendini yorma canım.. haziranın 2.haftası çıkıcam bende allahın izniyle rahatım olursa haziran sonuna uzatıcam
canım inşallah herşey yolundadır...aslında çok geç sayılmaz normal şartlarda senin nerdeyse 2 ayın var bebek zamanında gelirse inşallah
ben geldim kızlar dr.um bana cok kızdı
3 haftada 3 kilo almısım eşime yedirme sakın
bisey die tembihledi bebişin başı asagıda
artık cıkmaz dedi yukarı eşim dedi kilo olayı
normal dogumu etkiler mi hiç bisey olmaz
dedi 38.haftada tuse mua.sinde belli olur dedi
catıya bakıcaz bebeğin kilosuna o zaman dedi
dogum için simdiden konusmak erkenmiş
kasılmalarımı sordum bu haftalardan sonra
gunde 10-15 gibi olması cok normal dedi
bide bana boyle karnımın ortasında taş gibi olup
bırakıyor kendini o da kasılmaymıs bide asagı vuruyor
arada bu aralar sıklastı uzun yurumelerimde:26:
bebiş ii cok sukur sağlıgı 2010 gr olmus boyu 44cm
bobreklerde bi ilerleme yok cok sukur şimdilik
cok cenım dusmus yaaa
ben geldim kızlar dr.um bana cok kızdı
3 haftada 3 kilo almısım eşime yedirme sakın
bisey die tembihledi bebişin başı asagıda
artık cıkmaz dedi yukarı eşim dedi kilo olayı
normal dogumu etkiler mi hiç bisey olmaz
dedi 38.haftada tuse mua.sinde belli olur dedi
catıya bakıcaz bebeğin kilosuna o zaman dedi
dogum için simdiden konusmak erkenmiş
kasılmalarımı sordum bu haftalardan sonra
gunde 10-15 gibi olması cok normal dedi
bide bana boyle karnımın ortasında taş gibi olup
bırakıyor kendini o da kasılmaymıs bide asagı vuruyor
arada bu aralar sıklastı uzun yurumelerimde:26:
bebiş ii cok sukur sağlıgı 2010 gr olmus boyu 44cm
bobreklerde bi ilerleme yok cok sukur şimdilik
cok cenım dusmus yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?