2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

selam güzel anneler
güzel bi güne uyandık yine şükürler olsun,,kaynana muhabbeti dönmüş valla benimkide bi tuhaf hiç yanaşmıyo yani biz çoğu şeyi aldık annem sağolsun herşeyi aldı beşiğine varana kadar (cuma günü beşiğimiz gelicek inş ) ama kaynanam hiç bişey almaya yanaşmıo bizde adettir dedim anane beşiği alır sormadı ki babane ne alır diye,,tamam allahaşükür muhtaç değiliz ama nasılsa annesi alıo diye böyle rahat olması beni üzüyo battaniye bide bi kaç hırka ördürmüş ona buna o kadar şaşıyorum doğrusu torun torun diye ölürdü al işte torun ama tık yok kendisinde maşallah ?? hiç de mi özenmio anlamadım,,,kızı doğum yaptıığında neler neler almıştı,,,benim annemin babamın durumu iyi ya onlara yıkmaya çalışıo herşeyi,,,neyse epey sinirlenmişim ben buraya yazınca anladım,,,

Sagol tatlim Evet s mi z mi pek belli degil. Aslinda anlami cok guzel. Hem belirti iz demek, hem beyaz zambak hem de bellekteki iz demekmis. Kismet bakalim.

çok geçmiş olsunnn ay ben olsam hemen panik atak olurdum doğuruyorum diye Benim kızımında adı belli değil daha henüzz
Ay Allah korusun hepimizi oyle bir durumdan

Sagol canim. Sen de dikkat et, idrar yollarini usutmemen lazim.
geçmiş olsun canım allahtan kötü bişey çıkmamış

aynen bende sürekli yemek ve uyumak istiyorum şu izin haftam bi gelseydi
Sagol tatlim

Günaydın canım, afiyet olsun

Canım geçmiş olsun, bende de geçen ay o şekilde akıntı oldu,
doktor fitil verdi.. son zamanlarda olmuyor ama bende senin gibi ilk başta çok korkmuştum
\
Tesekkur ederim canim, tahlil verdim bakalim her sey yolunda mi.

Canim gunaydin sana da Hakikaten herseye hazirlikli olmak lazim. Haziran annesi bir kizcagizin erkenden suyu gelmis foss diye. Onu da okuyunca tam oldum ben

Sagol canim benim

Az degilsin sen Sagol canim gecmis olsun dilegin icin

canım benm mobilyalarım falan geldi ama
yatağını perdelerini falan bekliyoruz sipariş verdik
mayıs sonu onlarda hallolur inş.

bizimde mobilyası mayıs sonu gelecek tül perde hazır odada tek eksiğimiz halı.onada karar veremedik kızımın odası baya büyük beğendiğimiz halılar biraz küçük gibi daha byük mü alsak halısını ne yapsak karar veremedik.

aman boşver canım ilgilenmemesi daha ii karışsa daha mı ii olacak almasın boşver takma bilee

günaydın canım bazısı hiç karışmaz bazısı içinden çıkmaz ortası yok heralde bunların evlenirken denio hep sonrada dioz sanki ailesiylemi evlenioz boşver diye ama öle olmuyo iştee

as canım hoşgeldin.aman boşver yanaşmasın alacak 1-2 parça brişey sonra 7köye haber salacak herşeyini aldım diye.biliyorum ben bu modelleriboşver annen baban arkanda hiç takma kafana iyiki onlar var Allah başımızdan eksik etmesin.

ayyy canım keşke bende akıl etseydim fileyi
çoraplar minicik minicik kapak kısmına toplandı
tühh neyse bundan sonra aklımda olur

benim evim halıflex döşeli olduğundan halı almadım canım ben
odanız büyükse büyük halı güsel olur ama yatağın ve dolabın altına girmesin
ii durmuo o zamanda

benim evim halıflex döşeli olduğundan halı almadım canım ben
odanız büyükse büyük halı güsel olur ama yatağın ve dolabın altına girmesin
ii durmuo o zamanda
[/QUOTE]

yok canım girmez bende sevmiyorum öyle mobilyanın altında halı.Hem büyük olursahalısı ilerde oyun oynarkende iyi olur diye düşünüyorum.

günaydın canım bazısı hiç karışmaz bazısı içinden çıkmaz ortası yok heralde bunların evlenirken denio hep sonrada dioz sanki ailesiylemi evlenioz boşver diye ama öle olmuyo iştee

yok yok ortası çok nadir bulunur heralde

evet canım boşver benimkide içimde resmen ölür karışmasa

seninkide tam tersi

aynen öyle olacak biliorum bi ara misafirliğe gitmiştik geçen millet soruo tabi naptınız hazırlıkları falan benimki demezmi aldık aldık herşeyi bişey kalmadı hahaha kendi almış gibi ya pişkinliğe bakarmısın
neyseki anamız babamız var Allah ömür versin onlara

aynen öyle olacak biliorum bi ara misafirliğe gitmiştik geçen millet soruo tabi naptınız hazırlıkları falan benimki demezmi aldık aldık herşeyi bişey kalmadı hahaha kendi almış gibi ya pişkinliğe bakarmısın
neyseki anamız babamız var Allah ömür versin onlara[/QUOTE]

hahaha biliyorum dedim ya bu modeller hep böyle.sende öyle bir durumda evet evet sağolsun anneannesiyle beraber aldık herşeyini de sok lafını

canım şimdi zamanım yok çıkmam lazım ama ben sana foto eklemeyi resimli şekilde anlatırım bulduğum ilk fırsatta..

güle güle kullanın canım, bekliyoruz fotoları..

Allah yardımcın olsun canım..İnşallah güzel haberlerle gelirsin..

canım allahdan ramazan geliyor gider iste
benimkinin ramazanla pek işi yok seker
hastası bende bu sene tutamayacagım
için hiç cıkmaz bide gezmeyi cok seviyor
ister onla cıkıp dolasalım hep

valla ben 36+0 da bırakıcam aslında 37+0
mıs ama 1 hafta kasamayacagım kendimi
biraz da evde işlerimi hallederim

canım inşallah herşey yolundadır...aslında çok geç sayılmaz normal şartlarda senin nerdeyse 2 ayın var bebek zamanında gelirse inşallah

canım buyuk ihtimal obur
ay sonu olacak yani ben
aslında haziran annesiyim
galiba

ben geldim kızlar dr.um bana cok kızdı
3 haftada 3 kilo almısım eşime yedirme sakın
bisey die tembihledi bebişin başı asagıda
artık cıkmaz dedi yukarı eşim dedi kilo olayı
normal dogumu etkiler mi hiç bisey olmaz
dedi 38.haftada tuse mua.sinde belli olur dedi
catıya bakıcaz bebeğin kilosuna o zaman dedi
dogum için simdiden konusmak erkenmiş
kasılmalarımı sordum bu haftalardan sonra
gunde 10-15 gibi olması cok normal dedi
bide bana boyle karnımın ortasında taş gibi olup
bırakıyor kendini o da kasılmaymıs bide asagı vuruyor
arada bu aralar sıklastı uzun yurumelerimde:26:
bebiş ii cok sukur sağlıgı 2010 gr olmus boyu 44cm
bobreklerde bi ilerleme yok cok sukur şimdilik

cok cenım dusmus yaaa

GÖZÜN AYDIN CANIM BEBİŞİNEDE MAŞALLAHH kiloyu hiç sormaa hep aynıı

selam kızlar nasılsınız??? ben pek iyi değilim bugün sanırım üşüttüm boğazım fena bir de içim üşüyor böyle anlamadım gitti gerçi bu havalarda hasta olmamak da büyük başarı ama pazar günü dışarlardaydık tüm gün sanırım orda çarpıldım farkında olmadan...
kaynana muhabbeti yapmışsınızwalla benimki bişeyler yaptı sağolsun ama benim de sorunum bazen çok düşüncesizce davranıyor deli oluyorm... en gıcık olduğum huyu da sürekli kendinin ne kadar mükemmel bir anne olduğunu çocuklarını çok süper yetiştirdiğini anlatıp durması hatta erkek kardeşinin kızına da baya bakmış güya ama çocuğun annesinin yap dediğine yapma yapma dediğine yap demiş çocuk haliyle annesini sallamıyor... geçen dedim walla ne sen ne de benim annem çocukla ilgili babası ve benim aldığımız kararların aksini yapacak olursanız torununuzu en asgari seviyede görmek zorunda kalırsınız dedim... hoşunuza gitse de gitmese de bizim çocuk terbiyesi yöntemlerimize karışmayın dedim... tabii benim annem zaten karışmaz zaten o konuda bir sıkıntım yok

maşallah canım bebişine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…