2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya kimsecikler yok..herkes yorgun düştü herald ya da tw ye mi daldı naptı bilemiyorumm

cetrefilli canım sana resim eklemeyi anlatacağımı söylemiştim,
aşağıda resimlerle anlatmaya çalıştım..

1-Önce mesaj penceresinden alt tarafta "eklenti ekle" seçeneğini seç

2-Daha sonra "dosya ekle"ye tıkla

3- "dosyaları seç" seçeneğine tıklayıp eklemek istediğin resim veya resimleri seç

4-"upload files" yazan yere tıkla

5-resimlerin sayısına ve boyutuna göre bu upload işlemi zaman alabilir..Sonra mesajına eklemek istediğin resimlere check işareti koy ve "içeriğe ekle" de. sonra da "bitir" yazan yere tıkla..

Hepsi bu kadar. resimlerin eklenmiş olmalı, önizlemeden bakabilirsin nasıl göründüğüne..

kizlar naber nasilsiniz ??
bugün kontrolümüz vardi bebegim benden daha iyiydi cok sükür... yaklasik 42 cm ve kilosuda yaklasik olarak 2 kg dedi doktorumuz, baya büyümüs bebegim... benim bu ara tansiyonum yükseliyor o yüzden tansiyon üzereine baya konustuk, dikkat etem gerektigini ve hergün ayni saatlerde ölcüp doktoruma cizelgesini göndermem gerektigini söyledi, biliyorsunuz yüksek tansiyon olunca erken dogum olma ihtimali oldugundan basetti, bakalim hayirlisi inslalah, ama bu haftalarda dogarsa bile saglikli olur dedi, yani erken olur diye üzülüp bosuna kendini strse sokma dedi bu haftalarda dogan bebekler yeni dogan bebek gibi saglikli olurlarmis...

sizler nasilsiniz kizlar iyimisiniz.... sizleri cok özledim yaa ama cok giremiyorum, bu ara bi sinavim var o sinava hazirlaniyorum, dualarinizi eksik etmeyin
hepnize kocamnn bir öpücük gönderiyorum kizlar, kuzucuklara iyi bakin onlari sakinn üzmeyin :))

selam asudem kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim.
inşallah tansiyon problemi hallolur ve bebeğin durabildiği kadar durur içerde :)

ben yorgunluktan geberiyorum ama bu saatte niye ayaktayım anlayabilmiş değilim..
gidiym de yatiym bari..
Yarın görüşürüz kızlar..

günaydın kızlar sabahları kalkarken ciddii anlamda sıkıntı yaşıyorum artık hiç uyanasım gelmiyor ve sürekli yorgunum

herkese gunaydın guzel anneler havalar
guzelleştikce benim için işe gelmek işkence
yaaa

günaydın kızlar sabahları kalkarken ciddii anlamda sıkıntı yaşıyorum artık hiç uyanasım gelmiyor ve sürekli yorgunum

gunaydın canım evet ya hep bi
agırlık hep bi yatış hali

günaydınnnnn:79:
uyanamadı galba kimseee

gunaydın canım hadi biz işe
geldik sen nie kalktın sabah
sabah canımcım

herkese günaydın
kızlar topik neden bu kadar sakin tatile falan mı çıktınız daha bebişler gelmeden kayboldu herkeshavalar güzelleşince herkes firari bizim öğrenciler gibi

ya evet artık bi durgunluk var
nazar degdi topige bebişler
gelince iice kopmayalım
ogrenecegimiz cok sey var
birbirimizden

canım nasılsın evet coktandır senle
sohbet edemiyoruz online olarak hep
yazıp kacıyorsun canım maşallah kilosu
ve boyu cok ii bende de var tansiyon
olayı bende cizelge yapıyorum cok sukur
suan 12-7 ye dusurdum ama o bile fazla
geliyor ama dedigin gibi bu saatten sonra
allah korusun bisey olmaz artık sınavında basarılar
canım dualarımız seninle ii bak kendine

günaydınlaaar, valla kendi adıma söyleyim, acayip yagmur var sivasta, yagmur uykusunu da pek severim, açılamadım:))

dün gece 9 bucuk 10a gelirken uyudum valla, daha dogrusu sızdım acayip bir sancı vardı dün kasıgımda ve kızlar rahim agzıma da böyle bir sancı girip girip cıktı, o ne ola ki:26:

sabah eşimle kalkıorum canım kahvaltı hazırlıyorum ona
biz kahvaltısız evden çıkmazdık hiç
ondan erken kalkıorum canımm

Herkese Günaydın

İzinler başladı ya ondan dolayıda pek kimse yok kızlar....

günaydın canımmmmm

günaydın canımmm
rahim ağzı derken vagina bölgesinde mi sancı girdi?

günaydın canımmm
rahim ağzı derken vagina bölgesinde mi sancı girdi?

günaydın zazezcim, evet canım vajina bölgeme, ya ben doktora bebegin dönüp dönmediğini de sormamıstım, acaba dönmedi de onun sıkıntısı mı anlamadım ki, kitlenip kaldım o sancı girdikçe

günaydın zazezcim, evet canım vajina bölgeme, ya ben doktora bebegin dönüp dönmediğini de sormamıstım, acaba dönmedi de onun sıkıntısı mı anlamadım ki, kitlenip kaldım o sancı girdikçe

canım eğer bebeğin dönmediyse hepimizde olan sancılardır
sanki bebek çıkacakmış gibi bi his dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…