günaydınnnnn:79:
uyanamadı galba kimseee
günaydın kızlarsabahları kalkarken ciddii anlamda sıkıntı yaşıyorum artık hiç uyanasım gelmiyor ve sürekli yorgunum
günaydınnnnn:79:
uyanamadı galba kimseee
herkese günaydın
kızlar topik neden bu kadar sakin tatile falan mı çıktınız daha bebişler gelmeden kayboldu herkeshavalar güzelleşince herkes firari bizim öğrenciler gibi
kizlar naber nasilsiniz ??
bugün kontrolümüz vardi bebegim benden daha iyiydi cok sükür... yaklasik 42 cm ve kilosuda yaklasik olarak 2 kg dedi doktorumuz, baya büyümüs bebegim... benim bu ara tansiyonum yükseliyor o yüzden tansiyon üzereine baya konustuk, dikkat etem gerektigini ve hergün ayni saatlerde ölcüp doktoruma cizelgesini göndermem gerektigini söyledi, biliyorsunuz yüksek tansiyon olunca erken dogum olma ihtimali oldugundan basetti, bakalim hayirlisi inslalah, ama bu haftalarda dogarsa bile saglikli olur dedi, yani erken olur diye üzülüp bosuna kendini strse sokma dedi bu haftalarda dogan bebekler yeni dogan bebek gibi saglikli olurlarmis...
sizler nasilsiniz kizlar iyimisiniz.... sizleri cok özledim yaa ama cok giremiyorum, bu ara bi sinavim var o sinava hazirlaniyorum, dualarinizi eksik etmeyin
hepnize kocamnn bir öpücük gönderiyorum kizlar, kuzucuklara iyi bakin onlari sakinn üzmeyin :))
herkese gunaydın guzel anneler havalar
guzelleştikce benim için işe gelmek işkence
yaaa
gunaydın canım evet ya hep bi
agırlık hep bi yatış hali
gunaydın canım hadi biz işe
geldik sen nie kalktın sabah
sabah canımcım
Herkese Günaydın
İzinler başladı ya ondan dolayıda pek kimse yok kızlar....
günaydınlaaar, valla kendi adıma söyleyim, acayip yagmur var sivasta, yagmur uykusunu da pek severim, açılamadım:))
dün gece 9 bucuk 10a gelirken uyudum valla, daha dogrusu sızdımacayip bir sancı vardı dün kasıgımda ve kızlar rahim agzıma da böyle bir sancı girip girip cıktı, o ne ola ki:26:
günaydın canımmm
rahim ağzı derken vagina bölgesinde mi sancı girdi?
günaydın zazezcim, evet canım vajina bölgeme, ya ben doktora bebegin dönüp dönmediğini de sormamıstım, acaba dönmedi de onun sıkıntısı mı anlamadım ki, kitlenip kaldım o sancı girdikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?