Günaydın kızlarr.Benimde sırt ve kaburgalarım ağrıyor gece zar zor dönüyorum,birde iğne vuruyorum hergün artık karın büyüdükçe geriliyor dün gece iğnemi yapayım dedim kan revan içinde kaldım yapana kadar,kasa denek geliyor sanırım yerini bulana kadar sok çıkar ((.daha 2 ay var.neyse hepimizin kuzuları iyi olsunda hiç önemli değil.
elifçim sen ne iğnesi oluyorsun geçmiş olsun
kızlarr allah yardımcınız olsun en kısa zamanda
ben evde olsam iş yapardım kendimi biliyorum rahat durmam. hem gün geçiyo işte diye çok da izne çıkmak istemiyorum ama o gün de yaklaşıyo az kaldı
clexane canım kan sulandırıcı..ne iğnesi oluyorsun canım sen ya?
gunaydın kızlar dun gelmedim işe evde olmak süperdi ya işe gelmeyi sevmiyo benim kızım karnım sertleşiyo dahada izne cok var ya
sağol canım hepimizin
dediğin doğru vakit geçiyor canımda sabah kalkması olmasa bide öğleden sonraları bel ağrısı aslında esneklik olacak hamilelere istediği saatte gidip gelecek 7 aydan sonra
günaydın zazezcim. maşallah çok sevindim bebeğin baya kilo almış. kaç haftalık oldun sen şimdi. ben 28.haftada gitmiştim bebek dönmüş ama daha çok küçük ve hareket halinde o yüzden şimdi dönmesinin anlamı yok demişti. sizlerinki de döner inşallah. bir de anne adayları doğum çantalarına bütün testlerin sonuçlarını koysunlar. orda lazım olabiliyormuş
ooy maşallah canım aynı boyda bizimkiler
allah nazarlardan saklasın beni 3 hafta sonra
cagırdı gene kıl oldum ozlicem oglumu ondan
sonra her hafta cagıracak sanırım:44:
ciddi bi sey degildir inş.kan degerlerin canımcım:26:
günaydın hepinizeee,,, hava parlak bursada bu sabah,, akşam saat 6da doktor kontrolümz var oğluşumuzu görcez bakalım kaç kilo olmuş ve ben kaç kilo olmuşum çoooookkkk merak ediyorum
maşallahh canım bebişine
ayh ağırlaştık valla, ben en geriden gelenlerdenim neredeyse takvim olarak, siz daha net yasıyorsunuz tabi bunları, oyyy allah yardımcımız olsun:18:
maşallah zehracım, benim bebeğim 29. haftada 1100 grdı, 32. haftada gidicem ben de, ayh o kadar hızlı büyümeye başladılar mı yaaa
vakitli çıksın da gerisi önemli değilama sabah ben de yataktan kalkarken debelendim durdum, ağırlık merkezimiz değişti yahu
evet o konuda haklısın. geçen gün benim kadar karnı olmuş bi kız gördüm. evkurda çalışıyo. sürekli ayakta duruyo. ne dersin buna. halimize şükür yine.
Allah beterinden saklasın bitiyo bitiyo. az daha sabret
kızlar yaaaa annemle tartısıp duruyorum, tam beni güvendiriyor, ben gelicem bakıcam bebege diye, sonra bir laf arasında "baban nolacak", "bebegi alır ankaraya getirirsen bakarım" diye beni çileden cıkarıyor. aynı apartmanda komsum gecen acık acık dedi, "ben bakarım bebegine" diye, annem bana net bişey söylemezse ben kimseyi de ayarlayamam...en sonunda az önce cıldırdım, "anne" dedim "bana net bişey söyle, bir daha böyle bir laf edersen bu bebegi doguramayım, o eve cenazem gelsin ki daha torun lafı ettirmem size, ne gelir bakarsın ne de seversin, ayarlarım bakıcıyı" dedim. hayır bana böyle diyor ya, babamla ankaraya gittiğimde konustuk, "kim bakacak bebege, ben isterim ki annen baksın ama siz bilirsiniz" dedi, adamın bişeyden haberi yok, annem durup dururken kendini naza çekiyor
ben sabahları durakta servis beklerken bile gelip geçenin bakmasına sinir oluyorum o hem ayakta hemde gelip giden halimize şükür tabi
kızlar yaaaa annemle tartısıp duruyorum, tam beni güvendiriyor, ben gelicem bakıcam bebege diye, sonra bir laf arasında "baban nolacak", "bebegi alır ankaraya getirirsen bakarım" diye beni çileden cıkarıyor. aynı apartmanda komsum gecen acık acık dedi, "ben bakarım bebegine" diye, annem bana net bişey söylemezse ben kimseyi de ayarlayamam...en sonunda az önce cıldırdım, "anne" dedim "bana net bişey söyle, bir daha böyle bir laf edersen bu bebegi doguramayım, o eve cenazem gelsin ki daha torun lafı ettirmem size, ne gelir bakarsın ne de seversin, ayarlarım bakıcıyı" dedim. hayır bana böyle diyor ya, babamla ankaraya gittiğimde konustuk, "kim bakacak bebege, ben isterim ki annen baksın ama siz bilirsiniz" dedi, adamın bişeyden haberi yok, annem durup dururken kendini naza çekiyor
ağzından yel alsın canım..... benimde var aynı sıkıntım kaynanam ben bakarım diyor ama oda başka şehrde gelse sürekli bizde kaldırabilirmiyim bilmiyorum anne başka tabi annem daha 38 yaşında ama konusunu bile yapmıyor bakarım falan diye sizide ananen büyüttü diyor 1 yaşına gelsin toparlansın öle bakabilirim belki diyo bakıcıda istemiyorum karışık yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?