2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar dun gelmedim işe evde olmak süperdi ya işe gelmeyi sevmiyo benim kızım karnım sertleşiyo dahada izne cok var ya

ne iğnesi oluyorsun canım sen ya?

kızlarr allah yardımcınız olsun en kısa zamanda

sağol canım hepimizin

ben evde olsam iş yapardım kendimi biliyorum rahat durmam. hem gün geçiyo işte diye çok da izne çıkmak istemiyorum ama o gün de yaklaşıyo az kaldı

dediğin doğru vakit geçiyor canımda sabah kalkması olmasa bide öğleden sonraları bel ağrısı aslında esneklik olacak hamilelere istediği saatte gidip gelecek 7 aydan sonra

sağol canım hepimizin

dediğin doğru vakit geçiyor canımda sabah kalkması olmasa bide öğleden sonraları bel ağrısı aslında esneklik olacak hamilelere istediği saatte gidip gelecek 7 aydan sonra

evet o konuda haklısın. geçen gün benim kadar karnı olmuş bi kız gördüm. evkurda çalışıyo. sürekli ayakta duruyo. ne dersin buna. halimize şükür yine.

bugün 31+0 oldum canımm
aslında 28. haftada dönermiş bebekler ama şart diilmiş
sonrada dönebiliomuş da dönse şimdiden keşke

ben en baştan beri hep 2-3 haftada bir gidiodum
şimdi hep 2 haftada bir dedi heralde 35-36 dan sonra her hafta çağırırlar
kan hapını bana sağlık ocağından verdiler 1,5 ay önce ama ben hiç içmedim
ondan düşümüş baya şimdi düzenli içimde bakalım 2 haftaya ne kadar yükselicek

günaydın hepinizeee,,, hava parlak bursada bu sabah,, akşam saat 6da doktor kontrolümz var oğluşumuzu görcez bakalım kaç kilo olmuş ve ben kaç kilo olmuşum çoooookkkk merak ediyorum

hadi ii haberlerle gel canım inş.

maşallahh canım bebişine

saolasın canımm

27. haftada 900 dü 29 da 1300 oldu şimdi 31 de de 1900 olmş canım
bundan sonra daa da çok kilo alıcaklar inş.

evet o konuda haklısın. geçen gün benim kadar karnı olmuş bi kız gördüm. evkurda çalışıyo. sürekli ayakta duruyo. ne dersin buna. halimize şükür yine.

ben sabahları durakta servis beklerken bile gelip geçenin bakmasına sinir oluyorum o hem ayakta hemde gelip giden halimize şükür tabi

kızlar yaaaa annemle tartısıp duruyorum, tam beni güvendiriyor, ben gelicem bakıcam bebege diye, sonra bir laf arasında "baban nolacak", "bebegi alır ankaraya getirirsen bakarım" diye beni çileden cıkarıyor. aynı apartmanda komsum gecen acık acık dedi, "ben bakarım bebegine" diye, annem bana net bişey söylemezse ben kimseyi de ayarlayamam...en sonunda az önce cıldırdım, "anne" dedim "bana net bişey söyle, bir daha böyle bir laf edersen bu bebegi doguramayım, o eve cenazem gelsin ki daha torun lafı ettirmem size, ne gelir bakarsın ne de seversin, ayarlarım bakıcıyı" dedim. hayır bana böyle diyor ya, babamla ankaraya gittiğimde konustuk, "kim bakacak bebege, ben isterim ki annen baksın ama siz bilirsiniz" dedi, adamın bişeyden haberi yok, annem durup dururken kendini naza çekiyor

ağzından yel alsın canım..... benimde var aynı sıkıntım kaynanam ben bakarım diyor ama oda başka şehrde gelse sürekli bizde kaldırabilirmiyim bilmiyorum anne başka tabi annem daha 38 yaşında ama konusunu bile yapmıyor bakarım falan diye sizide ananen büyüttü diyor 1 yaşına gelsin toparlansın öle bakabilirim belki diyo bakıcıda istemiyorum karışık yanii

Son düzenleme:
cetrefilli sen sıkıntı yapma çocuğun 4 ay sana emanet o ara illa ki bişeyler olur. evdeki hesap çarşıya uymaz bakarım der bişey çıkar bakamaz. çok şükür ki elimizde imkan var da bakıcı tutabilecez. gerisini onlar düşünsün. kendilerine ederler valla bakmazlarsa. bende aynı sorunları yaşıyorum. ama saldım artık iyice. ne olacaksa olsun bunları düşünmekten yavruma zarar verecem diye korkuyorum artık

ben sabahları durakta servis beklerken bile gelip geçenin bakmasına sinir oluyorum o hem ayakta hemde gelip giden halimize şükür tabi

ben işten dönerken sinir oluyorum herkesin bakmasına

dediğin gibi naza çekiyodur fıstık annen ama gelir bakar merak etme
üzme kendini şimdiden hele bi doğur bak dibinden ayrılmıyacaklar...

kızlar kayın validenizle aranız iyiyse olabilir bakabilir ama çevremde gördüğüm kadarıyla sonradan sorunlar çıkıyor eşlerle kayınvalidelerle insan eti ağır olur bir süre sonra çekilmez ama anneniz gibi görüyorsanız birşey diyemem.en güzeli bakıcı gibi sabah gelsin akşam gitsin yada yatılı olsun.tabi onuda çok iyi araştırmak gerekiyor.

canımmm annen üzmüş biraz seni
bi doğsun kuzum belki o zaman annen ben bırakamıcam kalıcam sizde dicek
ama o zaman sen onu istemiceksin
şimdiden üzme bitanem kendini

evet ya bu naza çekme olayı da neyse insanları torun sahibi yapıyoruz ama dimi :)
Benim kayınvalidem atabayla 10 dk mesafade oturuyor bana hala bakarım demiyor ben küçücük çocuğu nasıl tutatrım diyor çok komik..2 çocuğunu ellemeden büytttü sanke..bende sööledim şakayla karışık ozman sevmek için de hiç bizaman tutamazsın diye..aman düşünmüyorum artık Allah bi şekilde çıkış yolu gösterir artık oluruna bıraktım bebişim doğsun düşünürüz.huzursuz etmeyelim bu meselelerle kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…