2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım eğer bebeğin dönmediyse hepimizde olan sancılardır
sanki bebek çıkacakmış gibi bi his dimi
ya evet böyle bası hissi, bir ara eşim nefes al nefes ver demeye bile başladı, aaa ne biçim agrı yahu ben nasıl normal dogum yaparım ki
günaydın ciciş anne adayları
hoşgeldin elenurcum, günaydın

canım artık normal bu sancılar
yalancı sancılarmıs olacak o kadar
artık agırlastık

günaydın ciciş anne adayları

gunaydın canım sanadaaaa

ya evet böyle bası hissi, bir ara eşim nefes al nefes ver demeye bile başladı, aaa ne biçim agrı yahu ben nasıl normal dogum yaparım ki
hoşgeldin elenurcum, günaydın

ay bende bi kucuk agrı girdi mi
hemen aynı seyi dusunuyorum
diyorum ben nasıl yapıcam normal
dogum hemen elim ayagım birbirine
giriyor kalbim carpmaya başlıyor
eşimde de diyor sen dogurana kadar
biz bi kac kere gidicez herhalde hast.

hoşbuldum cetrefilli arkadaşım. bugün bi hoş içim hava da çok güzel. halim vaktim yerinde. dostların da iyi haberlerini alsam daha ne isterim

kızlar dün kontrolümüz vardı ya
kızım 1900 gr 44 cm olmuş dr.muz uzun olucak dedi
2 hafta önce 1300 gr.dı bu kadar olmasını beklemiodum ben
maşallah şaşırttı bizi bende iki haftada 700 gr almşm eeee 600 ü kızımda
kendime 100 gr almşm die teselli ediorum kendimi
hala dönmemiş kuzum kan değerim 10.4 e düştü die kan hapını 2 ye çıkardı
2 hafta sonra tekrar kontrolüm var bi dünyada test vardı nst biokimya idrar pıhtılaşma falan
bu testler elimizde bulunsun doğum anında yanında getiriceksin dedi

günaydın zazezcim. maşallah çok sevindim bebeğin baya kilo almış. kaç haftalık oldun sen şimdi. ben 28.haftada gitmiştim bebek dönmüş ama daha çok küçük ve hareket halinde o yüzden şimdi dönmesinin anlamı yok demişti. sizlerinki de döner inşallah. bir de anne adayları doğum çantalarına bütün testlerin sonuçlarını koysunlar. orda lazım olabiliyormuş

ooy maşallah canım aynı boyda bizimkiler
allah nazarlardan saklasın beni 3 hafta sonra
cagırdı gene kıl oldum ozlicem oglumu ondan
sonra her hafta cagıracak sanırım:44:
ciddi bi sey degildir inş.kan degerlerin canımcım:26:

günaydın hepinizeee,,, hava parlak bursada bu sabah,, akşam saat 6da doktor kontrolümz var oğluşumuzu görcez bakalım kaç kilo olmuş ve ben kaç kilo olmuşum çoooookkkk merak ediyorum

günaydın pelincim hepinizin iyi haberlerini bekliyorum bugün

valla benim cok yogun ya şimdilik
burdayım sonra bi ara kacıp girebilirim

ben gece uflaya tıslaya dönüom sanki çocuk ucunda çıkacakmış gibi acıyor

ay sorma akşamları cok agır ve şiş
oluyorum eşimin kolunu tutarak donuyorum
ve hemen dalamıyorum uykuya yaa
uyku şimdiden başladı bi bebişler olunca
ne yapacagız

maşallahh canım bebişine

canım artık normal bu sancılar
yalancı sancılarmıs olacak o kadar
artık agırlastık

gunaydın canım sanadaaaa
ayh ağırlaştık valla, ben en geriden gelenlerdenim neredeyse takvim olarak, siz daha net yasıyorsunuz tabi bunları, oyyy allah yardımcımız olsun:18:

ama düşünülmeyecek gibi deil ki, ben hep diğer gecirdiğim operasyonlarla kıyaslıyorum, o kadar acı olmus muydu diye

hoşbuldum cetrefilli arkadaşım. bugün bi hoş içim hava da çok güzel. halim vaktim yerinde. dostların da iyi haberlerini alsam daha ne isterim
maşallah canım allah keyfini bozmasın.

maşallah zehracım, benim bebeğim 29. haftada 1100 grdı, 32. haftada gidicem ben de, ayh o kadar hızlı büyümeye başladılar mı yaaa
ben gece uflaya tıslaya dönüom sanki çocuk ucunda çıkacakmış gibi acıyor
vakitli çıksın da gerisi önemli değil ama sabah ben de yataktan kalkarken debelendim durdum, ağırlık merkezimiz değişti yahu

aynen bazen oturur duruma gelip öle dönüyorum her dönüşümdede uyanıyorum zaten ve uzun süre sağ yada sol tarafıma yatınca uyuşma ağrı gibi bişey oluyor mecbur dönüyorum eşim beni tombağım diye seviyor artık zati

kızlarr allah yardımcınız olsun en kısa zamanda

Günaydın kızlarr.Benimde sırt ve kaburgalarım ağrıyor gece zar zor dönüyorum,birde iğne vuruyorum hergün artık karın büyüdükçe geriliyor dün gece iğnemi yapayım dedim kan revan içinde kaldım yapana kadar,kasa denek geliyor sanırım yerini bulana kadar sok çıkar((.daha 2 ay var.neyse hepimizin kuzuları iyi olsunda hiç önemli değil.

Son düzenleme:

ay dunde benim eşim dr.un
yanında tosun oldu dio dedim
yuhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…