kızlar kayın validenizle aranız iyiyse olabilir bakabilir ama çevremde gördüğüm kadarıyla sonradan sorunlar çıkıyor eşlerle kayınvalidelerle insan eti ağır olur bir süre sonra çekilmez ama anneniz gibi görüyorsanız birşey diyemem.en güzeli bakıcı gibi sabah gelsin akşam gitsin yada yatılı olsun.tabi onuda çok iyi araştırmak gerekiyor.
ya napıyım laydycim yaaa, her ay aynı terane, bakmaz mıyım, ele bırakır mıyım torunumu diyor, çeşit çeşit hediyeler alıyor, örüyor, ördürüyor. sonra küt bir lafla beni tepe taklak ediyor yaa, ben bi de öyle rahat bi tip deilim, çabuk kafaya takarım, pire için yorgan yakarım, azcık vardır deli yanım, biliyor, buna rağmen devam ediyor yaa, sinirlendim kuzum nasıl hopladıağzından yel alsın canım..... benimde var aynı sıkıntım kaynanam ben bakarım diyor ama oda başka şehrde gelse sürekli bizde kaldırabilirmiyim bilmiyorum anne başka tabi annem daha 38 yaşında ama konusunu bile yapmıyor bakarım falan diye sizide ananen büyüttü diyor 1 yaşına gelsin toparlansın öle bakabilirim belki diyo bakıcıda istemiyorum karışık yanii
ya aynen, neden düşünmüyorlar bebeğe zarar gelir diye, ben eşim tarafına kızıyorum, arayıp sormuyorlar diye ama arayıp soran daha cok üzüyor yaaacetrefilli sen sıkıntı yapma çocuğun 4 ay sana emanet o ara illa ki bişeyler olur. evdeki hesap çarşıya uymaz bakarım der bişey çıkar bakamaz. çok şükür ki elimizde imkan var da bakıcı tutabilecez. gerisini onlar düşünsün. kendilerine ederler valla bakmazlarsa. bende aynı sorunları yaşıyorum. ama saldım artık iyice. ne olacaksa olsun bunları düşünmekten yavruma zarar verecem diye korkuyorum artık
bence de öyle ama benim gibi telaş hatuna yapılmaz ki böylesi de canım benim yaa, valla elim ayagım boşaldı, babamı arasam söylesem var ya, annemin başının etini yer, araları bozulmasın diye demiyorum, ama tehdit de ettim annemi seni babama diycem diyedediğin gibi naza çekiyodur fıstık annen ama gelir bakar merak etme
üzme kendini şimdiden hele bi doğur bak dibinden ayrılmıyacaklar...
aynen dediğin gibi olacak zehracım, ama giden de benden gidiyor, kuzum karnımda hop oturup kalkıyor şimdi, nasıl da anlıyor bebeğim annesinin gerginliğinicanımmm annen üzmüş biraz seni
bi doğsun kuzum belki o zaman annen ben bırakamıcam kalıcam sizde dicek
ama o zaman sen onu istemiceksin
şimdiden üzme bitanem kendini
ay annen ne kadar gencmiş maşallah, benim annem 50 yasında, cok şükür sağlıklıdır da, ama naza çeksin de anacım nazını gitsin kocasına yapsın, hamile halimle her ay bir geriyor beni, ayıp ama yaaevet ya bu naza çekme olayı da neyse insanları torun sahibi yapıyoruz ama dimi :)
Benim kayınvalidem atabayla 10 dk mesafade oturuyor bana hala bakarım demiyor ben küçücük çocuğu nasıl tutatrım diyor çok komik..2 çocuğunu ellemeden büytttü sanke..bende sööledim şakayla karışık ozman sevmek için de hiç bizaman tutamazsın diye..aman düşünmüyorum artık Allah bi şekilde çıkış yolu gösterir artık oluruna bıraktım bebişim doğsun düşünürüz.huzursuz etmeyelim bu meselelerle kendimizi
evet ya bu naza çekme olayı da neyse insanları torun sahibi yapıyoruz ama dimi :)
Benim kayınvalidem atabayla 10 dk mesafade oturuyor bana hala bakarım demiyor ben küçücük çocuğu nasıl tutatrım diyor çok komik..2 çocuğunu ellemeden büytttü sanke..bende sööledim şakayla karışık ozman sevmek için de hiç bizaman tutamazsın diye..aman düşünmüyorum artık Allah bi şekilde çıkış yolu gösterir artık oluruna bıraktım bebişim doğsun düşünürüz.huzursuz etmeyelim bu meselelerle kendimizi
Canım ben bakabildiğin kadar kendin bakmanı tavsiye ederim. Anneanne babaanne bakmasına karşıyım. llk kızıma 9 ay bakabildim sonra kreşe verdik. Bakıcı da istemedim. Ve hiç pişman olmadım. Bu kızıma da inşallah ücretsiz izin alıp 14 ay bakacağım sonrası yine kreş olur muhtemelen. Bu konuda eşlerin tavrı da önemli benim eşimde büyüklerin bakmasını istemeyen birisi. Çocukların gereksiz yere şımartıldığını ve anne babanın onaylamadığı yiyecekler yedirdiğini düşünüyoruz. En azında 6-7 ay bakabilirsen bence sonra kreş düşün derim ben 6. aydan sonra kabul ediyorlar bebekleri ve genelde 1-2 bebekle ilgileniyorlar gün boyu bebeğine özel ilgi yani ve profesyonel ellerdden
superisi vücudun su tutması tuzlu yemekle ilgil diye biliyorum. dikkat ediyor musun tuzsuz yemeye
elanur neredeyse sıfır tuz kullanıyorum bu hamilelik önceside böyleydi şimdide ama tansiyon yüksek buda gebelik zehirlenmesi yaptı. şuan ellerimi yumruk yapmakta zorlanıyorum pembe pembe ve dolma gibi bacaklarım ayaklarımda öyle bastırınca koca bi beyaz bölge oluşuyor çekince yavaş yavaş yine pespembe oluyor
Kızlar
Brillianttan dün bebiş için nevresim takımı aldım.Kampanya var ve fiyat fenaaaa ucuz. 37 tl tavsiye ederim.. Eki Görüntüle 192852 Eki Görüntüle 192852
iyi günlerde kullan canım
tek nevresim takımı mı yoksa yorganı ve yan korumaları dahil mi?
ahanda günün can sıkıcı olayı oldu bile. günlük 3 saatlik süt izni bize vurmuyormuş. çünkü biz işçiymişiz. kanun memurlara çıkmış. bunu söyleyen bizim muhasebeci. ne hayallerim vardı
işin garibi daha kayınvalidemi tanımıyorum tam anlamıyla yeni evli olunca zaten bi düğünde bide bayramda gittik 2 gün kaldık o kadar telefonda görüşürüz cadolozluğunu görmedim dahaama kayınvalide olunca itici geliyor o günler gelsinde bi bakalım hayırlısı
ahanda günün can sıkıcı olayı oldu bile. günlük 3 saatlik süt izni bize vurmuyormuş. çünkü biz işçiymişiz. kanun memurlara çıkmış. bunu söyleyen bizim muhasebeci. ne hayallerim vardı
günaydın kızlarrrrr ve kuzucuklarıııııııııııııııııııııııı
layyydy cim evet özeldeyim. 8.30-17.30 çalışıyorum. doğumdan sonra da 1,5 saatlik sür iznim var. ben başbakanlığa mail attım. bize de o hak tanınsın diye. attığım maili isterseniz paylaşırım. hep beraber yazarsak bir sonuç alabiliriz belki. iki üç kişinin yazmasıyla olmaz. burdaki arkadaşlar da yazacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?