2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar nasılsınız.

Bende tombalak oldum iyice 18 kilo aldım tabi bunda gebelik zehirlenmesinin tansiyonun yüksek olmasının etkisi çokmuş dr.um öyle diyor 1/4 i belki daha fazlası sudur diyor.

32. hafta civarı yorgunluk bezginlik çok oluyor galiba ben izne ayrılsammı diye çok düşünmüştüm ama şimdi iyiki ayrılmamışım diyorum çünkü tekrar bir enerji geldi üstüme çok olmasada 37 e kadar çalışacağım herhalde tabi bebişim erken gelmezse gebelik zehirlenmem ilerlemezse.

işin garibi daha kayınvalidemi tanımıyorum tam anlamıyla yeni evli olunca zaten bi düğünde bide bayramda gittik 2 gün kaldık o kadar telefonda görüşürüz cadolozluğunu görmedim daha ama kayınvalide olunca itici geliyor o günler gelsinde bi bakalım hayırlısı

ya napıyım laydycim yaaa, her ay aynı terane, bakmaz mıyım, ele bırakır mıyım torunumu diyor, çeşit çeşit hediyeler alıyor, örüyor, ördürüyor. sonra küt bir lafla beni tepe taklak ediyor yaa, ben bi de öyle rahat bi tip deilim, çabuk kafaya takarım, pire için yorgan yakarım, azcık vardır deli yanım, biliyor, buna rağmen devam ediyor yaa, sinirlendim kuzum nasıl hopladı

ya aynen, neden düşünmüyorlar bebeğe zarar gelir diye, ben eşim tarafına kızıyorum, arayıp sormuyorlar diye ama arayıp soran daha cok üzüyor yaaa

dediğin gibi naza çekiyodur fıstık annen ama gelir bakar merak etme
üzme kendini şimdiden hele bi doğur bak dibinden ayrılmıyacaklar...
bence de öyle ama benim gibi telaş hatuna yapılmaz ki böylesi de canım benim yaa, valla elim ayagım boşaldı, babamı arasam söylesem var ya, annemin başının etini yer, araları bozulmasın diye demiyorum, ama tehdit de ettim annemi seni babama diycem diye

canımmm annen üzmüş biraz seni
bi doğsun kuzum belki o zaman annen ben bırakamıcam kalıcam sizde dicek
ama o zaman sen onu istemiceksin
şimdiden üzme bitanem kendini
aynen dediğin gibi olacak zehracım, ama giden de benden gidiyor, kuzum karnımda hop oturup kalkıyor şimdi, nasıl da anlıyor bebeğim annesinin gerginliğini gerçekten de ben zaten aralık basına kadar evdeyim, bir ay da rapor alabilirsem ocakta da önümüzdeki yılın 30 günlük iznini alırsam zaten bebeğim 6 aylık olmuş olacak, o zaman da veririm bakıcıya, onlar da avcunu yalar

ay annen ne kadar gencmiş maşallah, benim annem 50 yasında, cok şükür sağlıklıdır da, ama naza çeksin de anacım nazını gitsin kocasına yapsın, hamile halimle her ay bir geriyor beni, ayıp ama yaa

Canım ben bakabildiğin kadar kendin bakmanı tavsiye ederim. Anneanne babaanne bakmasına karşıyım. llk kızıma 9 ay bakabildim sonra kreşe verdik. Bakıcı da istemedim. Ve hiç pişman olmadım. Bu kızıma da inşallah ücretsiz izin alıp 14 ay bakacağım sonrası yine kreş olur muhtemelen. Bu konuda eşlerin tavrı da önemli benim eşimde büyüklerin bakmasını istemeyen birisi. Çocukların gereksiz yere şımartıldığını ve anne babanın onaylamadığı yiyecekler yedirdiğini düşünüyoruz. En azında 6-7 ay bakabilirsen bence sonra kreş düşün derim ben 6. aydan sonra kabul ediyorlar bebekleri ve genelde 1-2 bebekle ilgileniyorlar gün boyu bebeğine özel ilgi yani ve profesyonel ellerdden

evet canım bende 6 ay bakmayı düşünüyorum ama 6 aylık bebeği kreşe verebileceğimi sanmıyorum. konuşmaya başladığında kendini ifade edebildiğinde kreşe veririm diye düşünüyorum..kreşler pek güven vermiyor ilerleyen zamanda fikrim değişir mi bilmiyorum ama..

superisi vücudun su tutması tuzlu yemekle ilgil diye biliyorum. dikkat ediyor musun tuzsuz yemeye

elanur neredeyse sıfır tuz kullanıyorum bu hamilelik önceside böyleydi şimdide ama tansiyon yüksek buda gebelik zehirlenmesi yaptı. şuan ellerimi yumruk yapmakta zorlanıyorum pembe pembe ve dolma gibi bacaklarım ayaklarımda öyle bastırınca koca bi beyaz bölge oluşuyor çekince yavaş yavaş yine pespembe oluyor

Allah yardımcın olsun arkadaşım

ahanda günün can sıkıcı olayı oldu bile. günlük 3 saatlik süt izni bize vurmuyormuş. çünkü biz işçiymişiz. kanun memurlara çıkmış. bunu söyleyen bizim muhasebeci. ne hayallerim vardı

Aman Allahım ne şanslısın tü tü maşallah totonu kaşı:)))))onların ruhunda var cadalozluk:)))tabiki canım benim hele bi hayırlısı ile gelsin bebişler o zaman düşünülür nasıl olacağı...

ahanda günün can sıkıcı olayı oldu bile. günlük 3 saatlik süt izni bize vurmuyormuş. çünkü biz işçiymişiz. kanun memurlara çıkmış. bunu söyleyen bizim muhasebeci. ne hayallerim vardı

özeldemisin canım sende bende özeldeyim ama 32. haftamdan sonra çalışırsam sabah 8-16:00 doğumdan sonrada başladıktan sonra bebiş 1 yaşına gelinceye kadar yine aynı...8 saat yani..... ama devlettekiler 8 saat üzerinden 3 saat düşülüyor

layyydy cim evet özeldeyim. 8.30-17.30 çalışıyorum. doğumdan sonra da 1,5 saatlik sür iznim var. ben başbakanlığa mail attım. bize de o hak tanınsın diye. attığım maili isterseniz paylaşırım. hep beraber yazarsak bir sonuç alabiliriz belki. iki üç kişinin yazmasıyla olmaz. burdaki arkadaşlar da yazacak

yazalım canımda sonuç çıkarmı ki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…