bende baktım netten tamam,altı kurabiye üstü şeker çok güzell..malzemeleri aldım diyince merak ettim nasıl yapacağını..baktım tariflere de baya uğraşmak lazım evde yapmak için..ama çoook güzeller ciddeenn
Canimcim ikinci cocuklar gercekten zorluyor. Evdeki varolan cocuk her ne kadar krese de gitse tum sorumlulugu bizim ustumuzde. Bir de daha kucukler. Oglum hala bebek gibi. ben de cok sinirliyim, esime kizip acisini ondan cikardigim o kadar cok ki.. Ama inan sabrimizi da zorluyor sipalar. benimki bir seyi guzelce soyleyince yapmiyor. Biraz sesimi yukseltince isin ciddiyetine variyor. neyse ki anneannesi gelecek haftaya, iple cekiyoruz. Annem acayip cocuk oyalar. Bayagi bir yuk kalkacak ustumden insallah. Asil annem donunce ne olacak bilmiyorum, okullar kapanacak, annem gidecek ve biz bebek ve oglumla evde yalniz kalacagiz. Allah yardim etsin napalim.canım aynı dertlerden bende muzdaribim ama ben kendimden çok şikayet ediyorum. Eşim yanımda değil ya msn den çok anlayışlı sağolsun. İlk oğlumda hiç bir sıkıntı yaşamadım 9 ay koşturdum. Ama şimdi bel ağrımda ayakta durup sadece yemek bile yapamıyorum. Ev işi zaten yapmıyorum senin gibi yardımcım var. oğlumda kreşe gidiyor ama sabah akşam yoruyor beni yinede. Kardeşimi çağırdım onun içinde oda yardım ediyor ama beni çok strese soktuğu kesin. çok kızıyorum oğluma. Anne sen neden çok kızıyorsun deliler kızar diyor bana. Hem herkes Tolganın annesini seviyor seni sevmiyor dedi. 4 yaşında daha. çocuk benim stresime dayanamadı. Hep özür diliyorum ondan ama gerçekten hakediyor çooook hareketli 1 dk durmuyor. bende halsiz yorgun olunca hiç çekemiyorum.
dediğin gibi yaşın etkiside vardır muhakkak ama 1 çocuk daha olunca daha zor oluyor hamilelik.
Allah bize daha çok sabır versin...
E tabii insan ilgi gormeyince kirk yardimci gelse ne yazar. napalim yetistiren ana utansin.Bi yardımcıyla iş bitmiyo ki canımBu ahh desem dönüp bakmaz durumu çok fenaymış, allah muhafaza başına bişey gelse adam kendi havasında devam edecek. Zor canım allah sabır versin vallahi.
Canim ucus yasagin olmayacak mi senin? 7 ayliktan sonrasina almiyorlar diye biliyorum tabii belki raporla falan uculuyordur. Bu arada masallah bebisineBebişim 2200 kg civarıymış. Baş çevresine göre 2 hafta önden gidiyormuş ama karın çevresi sat a göre gidiyormuş. Boyunu ölçemedi. zaten bana tam rakam vermektende korkuyor nedense. doğum tarihinide vermedi 15 gün sonra tekrar bakalım diyor. neyseki Antalya ya gidince dr değiştireceğim için çok umursamıyorum. Burda bunu bulduğuma şükür. Nst ye de bağlandım. Bundan iyi olamazdı çok iyi falan dedi. dönmüşmü dedim evet dedi zaten ters olduğu zaman söylüyorum. döndüğü zaman konuşmuyorum dedi. Dili aşınır konuşursa sanırsam.
Antalya ya 1 Haziran da gidicem o zamana kadar burada bunların elinde doğurmayayım başka bişey istemiyorum. Doğum zamanıda yaklaştı uçak biletlerimizi 1 Haziran a aldığıma çok pişman oldum. iznim başlar başlamaz olacak şekilde alsaymışım keşke. şimdi bişey olursa gidemeden diye çok tedirginim. Neyse az kaldı diye sabredicem sanırım
Cok dogru bir yere parmak bastin. Biliyorsun iste buralari. Bazen yasamak iskence oluyor cinlilerle. Evdeki kadinin yaptigi aptalliklari bir gorsen.. Biliyorsun gerci.. Allaha emanet bir trafik, allaha emanet yiyecek icecek, hava vs.. Yurdumun masmavi gokyuzu bile insanin icini acmaya yeterdi.. Bir de buraya bak...canım benim , birde yurtdışında olmanızın dezavantajı var
hamile olmak dışında senin bu yazdıklarını bende yaşadım oradayken, o yüzden seni çok iyi anlıyorum
muhakkak herhafta bişey gözüme batar kavgaya bahane olurdu
insan uzaklarda karşısındakinden fazla ilgi bekliyor hele bide onun için oralara gitmişse...
Bu sorunlar için yapabilicek tek şey takmamak sanırım....
Ben liste vermistim ya taa onceden onu bir denesene? Ne zaman kilo alimim ataga kalksa hemen listeme donuyorum. Son iki haftadir 12 kilolari gormustum, son 3 gundur dikkat ettim 10-10,5 kiloya geri dondum. ustelik sadece bebege yonelik yeniyor. Ac da kalinmiyor.bende dun gittim ya dr.um rezil
etti beni resmen ya 3 haftada
2,60 kilo almısımama doymuyorum
ne yapayayım ya suan oturup bi ton sey
yerim valla altınbasak arasına peynir koydum
1 tanede yesil biber yedim o kadar 5 de de
yesil elma yiyecegim oof oof dikkat etmek
zorundayım valla
Benim gogus yaralarim bu kalkanlari kullanmaya baslar baslamaz 2 gunde gecti. Keske bastan bileydim de 2,5 ay aglaya aglaya emzirmeseydim.bi de avent i göğüs koruyucusunu öneriolar. emzirdikten sora sütle ıslatıp biras hava aldırmak gerekiormuş ya göğüslere bu koruyucu ona imkan sağlıomuş.emzirip hemen göğüs pediyle kapatınca yara oluomuş. bu delikli kapak gibi bişi. hem de sütü içinde topluomuş. almayı düşüneniniz var mı
Philips Avent Göğüs Kalkanı 2`li - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Kalkan yeter tek basina valla. Bakalim bu sefer ne olacak? Sezaryen kesim bile o kadar aci vermemisti, aglamadan emzirdigim bir sefer olmamisti. Yalniz simdi seninki nasil bilmiyorum ama benim gogus uclarim buyudu ve oyle de kaldi. Halbuki oglumda neredeyse hic yoktu. Belki daha kolay atlatiriz bu sefer.arkadaşlar bu göğüs ucunun acıyıp yara olup kanaması çok fena. bebek aç emmek istiyor göğüsler dolu siz vermek istiyorsunuz ama acıdan verilmiyor ki. Kimse bana önceden söylememişti. ben yara olduktan sonra iyileşsin diye doktor garmastan verdi sürdüm ama iyileşene kadar bekleme şansı yok. Mama verince bebek emmeyi bırakır diye korkuyorsunuz. Ama mecburen arada kaşıkla ağzına mama verdik benim göğsüm iyileşebilsin diye. Ama çok uğraştım o kadar acıya rağmen emzirdim zamanla da iyileşti.
Bence şimdiden bütün nemlendirici, yağ, krem, koruyucu ne varsa alın. Ben hepsini alıp denicem. Yaşadığım acıları unutmadım. İnş. bu sefer yaşamam. Şimdiden ufak ufak karnıma göğsüme sürdüğüm yağdan uçlarınada sürüyorum.
Gayet iyi benceiyi akşamlar kızlar az önce doktordan geldik bebişimiz çok iyi maşallah,,,dönmüş bebeğim normal doğum için bi engel yok şimdilik,,,bide 1,500 gr mış sizce nasıl kilosu iyimi 30 + 4 teyim
Sut fisi ne tatlim? Kardesim de orada yasiyor ona da soyleyeyim.iyi geceler kızlar..bende de ödem,varis,çatlak şu ana kadar çok şükür oluşmadı.inşallah da oluşmaz.amaa 12 kilo aldım.18le doğuma gitmem imkansız sanırım.
bugün sağlık ocağı kontrolümüz vardı,pıt pıtları dinledik.öncesinde az yürüdüğüm için kuzumun kalbi biraz hızlı atıyordu,sanırım yorulmuş.yerim ben onu..
süt fişimi aldım.kocaelideki bu uygulama sayesinde ayda 12 lt süt içiyorum.yoksa kim içer ki,evde süt bitse almaya üşenirdim.
geçmişi okuduğum kadarıyla bebişler artık 2 kilonun üstüne çıkmaya başlamış.kızlar şaka maka doğum yaklaşıyor ve ben çoook korkmaya başladım.
Canimcim ikinci cocuklar gercekten zorluyor. Evdeki varolan cocuk her ne kadar krese de gitse tum sorumlulugu bizim ustumuzde. Bir de daha kucukler. Oglum hala bebek gibi. ben de cok sinirliyim, esime kizip acisini ondan cikardigim o kadar cok ki.. Ama inan sabrimizi da zorluyor sipalar. benimki bir seyi guzelce soyleyince yapmiyor. Biraz sesimi yukseltince isin ciddiyetine variyor. neyse ki anneannesi gelecek haftaya, iple cekiyoruz. Annem acayip cocuk oyalar. Bayagi bir yuk kalkacak ustumden insallah. Asil annem donunce ne olacak bilmiyorum, okullar kapanacak, annem gidecek ve biz bebek ve oglumla evde yalniz kalacagiz. Allah yardim etsin napalim.
E tabii insan ilgi gormeyince kirk yardimci gelse ne yazar. napalim yetistiren ana utansin.
Canim ucus yasagin olmayacak mi senin? 7 ayliktan sonrasina almiyorlar diye biliyorum tabii belki raporla falan uculuyordur. Bu arada masallah bebisine
Cok dogru bir yere parmak bastin. Biliyorsun iste buralari. Bazen yasamak iskence oluyor cinlilerle. Evdeki kadinin yaptigi aptalliklari bir gorsen.. Biliyorsun gerci.. Allaha emanet bir trafik, allaha emanet yiyecek icecek, hava vs.. Yurdumun masmavi gokyuzu bile insanin icini acmaya yeterdi.. Bir de buraya bak...
Ben liste vermistim ya taa onceden onu bir denesene? Ne zaman kilo alimim ataga kalksa hemen listeme donuyorum. Son iki haftadir 12 kilolari gormustum, son 3 gundur dikkat ettim 10-10,5 kiloya geri dondum. ustelik sadece bebege yonelik yeniyor. Ac da kalinmiyor.
Kahvalti 10-10:30 Calisan arkadaslar saatleri geriye cekebilir
2 dilim doygun ya da kepekli ekmek (en bol tahilliyi tavsiye ederim)
1 kati yumurta
2 dilim peynir (60gr.)
Salatalik, domates...
5 zeytin
Ara 12:00
1 bardak sut (yagsiz ya da yarim yagli daha iyi)
1 adet meyve (uzum, karpuz, muz yasak ama diyabeti olmayanlar yiyebilir)
Oglen 14:00
1. alternatif
Zeytinyagli sebze yemegi
Salata (az yagli)
Yogurt 1 su bardagi (yagsizi en iyisi)
2 dilim ekmek
2.alternatif
8 yemek kasigi kurubaklagil yemegi
Salata
Yogurt
1 dilim ekmek
3.alternatif
Zeytinyagli sebze
4-5 yemek kasigi bulgur pilavi/pilav ya da makarna
Yogurt
Ara 17:00
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 meyve
6 findik ya da 3 tam ceviz
Aksam 20:00
Izgara et, tavuk, balik'tan biri (100-150 gr)
Salata
Yogurt
2 dilim ekmek
Ara 21:50
1 bardak sut
1 meyve
Aksam ile oglen tercihlerini birbiriyle degistirebilirsiniz.
Benim gogus yaralarim bu kalkanlari kullanmaya baslar baslamaz 2 gunde gecti. Keske bastan bileydim de 2,5 ay aglaya aglaya emzirmeseydim.
Kalkan yeter tek basina valla. Bakalim bu sefer ne olacak? Sezaryen kesim bile o kadar aci vermemisti, aglamadan emzirdigim bir sefer olmamisti. Yalniz simdi seninki nasil bilmiyorum ama benim gogus uclarim buyudu ve oyle de kaldi. Halbuki oglumda neredeyse hic yoktu. Belki daha kolay atlatiriz bu sefer.
Gayet iyi bence
Sut fisi ne tatlim? Kardesim de orada yasiyor ona da soyleyeyim.
iyi akşamlar kızlar az önce doktordan geldik bebişimiz çok iyi maşallah,,,dönmüş bebeğim normal doğum için bi engel yok şimdilik,,,bide 1,500 gr mış sizce nasıl kilosu iyimi 30 + 4 teyim
Canimcim ikinci cocuklar gercekten zorluyor. Evdeki varolan cocuk her ne kadar krese de gitse tum sorumlulugu bizim ustumuzde. Bir de daha kucukler. Oglum hala bebek gibi. ben de cok sinirliyim, esime kizip acisini ondan cikardigim o kadar cok ki.. Ama inan sabrimizi da zorluyor sipalar. benimki bir seyi guzelce soyleyince yapmiyor. Biraz sesimi yukseltince isin ciddiyetine variyor. neyse ki anneannesi gelecek haftaya, iple cekiyoruz. Annem acayip cocuk oyalar. Bayagi bir yuk kalkacak ustumden insallah. Asil annem donunce ne olacak bilmiyorum, okullar kapanacak, annem gidecek ve biz bebek ve oglumla evde yalniz kalacagiz. Allah yardim etsin napalim.
E tabii insan ilgi gormeyince kirk yardimci gelse ne yazar. napalim yetistiren ana utansin.
Canim ucus yasagin olmayacak mi senin? 7 ayliktan sonrasina almiyorlar diye biliyorum tabii belki raporla falan uculuyordur. Bu arada masallah bebisine
Cok dogru bir yere parmak bastin. Biliyorsun iste buralari. Bazen yasamak iskence oluyor cinlilerle. Evdeki kadinin yaptigi aptalliklari bir gorsen.. Biliyorsun gerci.. Allaha emanet bir trafik, allaha emanet yiyecek icecek, hava vs.. Yurdumun masmavi gokyuzu bile insanin icini acmaya yeterdi.. Bir de buraya bak...
Ben liste vermistim ya taa onceden onu bir denesene? Ne zaman kilo alimim ataga kalksa hemen listeme donuyorum. Son iki haftadir 12 kilolari gormustum, son 3 gundur dikkat ettim 10-10,5 kiloya geri dondum. ustelik sadece bebege yonelik yeniyor. Ac da kalinmiyor.
Kahvalti 10-10:30 Calisan arkadaslar saatleri geriye cekebilir
2 dilim doygun ya da kepekli ekmek (en bol tahilliyi tavsiye ederim)
1 kati yumurta
2 dilim peynir (60gr.)
Salatalik, domates...
5 zeytin
Ara 12:00
1 bardak sut (yagsiz ya da yarim yagli daha iyi)
1 adet meyve (uzum, karpuz, muz yasak ama diyabeti olmayanlar yiyebilir)
Oglen 14:00
1. alternatif
Zeytinyagli sebze yemegi
Salata (az yagli)
Yogurt 1 su bardagi (yagsizi en iyisi)
2 dilim ekmek
2.alternatif
8 yemek kasigi kurubaklagil yemegi
Salata
Yogurt
1 dilim ekmek
3.alternatif
Zeytinyagli sebze
4-5 yemek kasigi bulgur pilavi/pilav ya da makarna
Yogurt
Ara 17:00
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 meyve
6 findik ya da 3 tam ceviz
Aksam 20:00
Izgara et, tavuk, balik'tan biri (100-150 gr)
Salata
Yogurt
2 dilim ekmek
Ara 21:50
1 bardak sut
1 meyve
Aksam ile oglen tercihlerini birbiriyle degistirebilirsiniz.
Benim gogus yaralarim bu kalkanlari kullanmaya baslar baslamaz 2 gunde gecti. Keske bastan bileydim de 2,5 ay aglaya aglaya emzirmeseydim.
Kalkan yeter tek basina valla. Bakalim bu sefer ne olacak? Sezaryen kesim bile o kadar aci vermemisti, aglamadan emzirdigim bir sefer olmamisti. Yalniz simdi seninki nasil bilmiyorum ama benim gogus uclarim buyudu ve oyle de kaldi. Halbuki oglumda neredeyse hic yoktu. Belki daha kolay atlatiriz bu sefer.
Gayet iyi bence
Sut fisi ne tatlim? Kardesim de orada yasiyor ona da soyleyeyim.
iyi akşamlar kızlar az önce doktordan geldik bebişimiz çok iyi maşallah,,,dönmüş bebeğim normal doğum için bi engel yok şimdilik,,,bide 1,500 gr mış sizce nasıl kilosu iyimi 30 + 4 teyim
günaydın kızlar
bebişimin çamaşırlarını yıkadım ütüldim ama yerleştremedim bohçaladım kaldırdım.anneannemiz bize kapitone dikecekmiş onların gelmesini bekliyorum yerleştirmek için.
yarın hastane çantamızı hazırlayacağız
allahm herkese hayırlısını nasip etsin.foruma girip yazılanları okuyorum dün alıntılarda yapmıştım cevap yazarken elektrikler gitti tekrar giremedim
artık pc başında uzun uzun oturamıyorum gecede sol bacağıma bi kramp girdi hala ağrıyor
umarım son ayıda güzel atlatırızçok canımız yanmadan
kızlar göbeği çatlayan varmı aranızda birde şu gögüs kremini sürmeye başlayan varmıı:26:
gunaydın canım ooh hayırlı olsun ben daha başlamadım
hiç biseye yaa bi turlu ne yıkadım ne daha geceiklerimi
aldım ne bebişlerin kıyafetlerini yıkadım oof cok iş var
inş.onumuzdeki hafta halledicem 19 mayısda eminonune
gidicem 20 mayıs da izin alıp birlestiricem o zaman da o
işlerimi hallederim diyorum
günaydın kızlar boğazlarım felaket ağrıyor bugün
geçmiş olsun canım
sağol canımhamilelik dönemimde ne grip ne boğaz ağrısı çekmemiştim ilk yutkunamıyom bile
günaydın kızlar boğazlarım felaket ağrıyor bugün
canım benden sana bi tavsiye bence fazla bekletme ben 33. haftadayım gerçekten yordu beni yok eğil yok ayakta kal yok kaldır indir beli çok ağrıyor insanın hazır enerjin daha iyiyken yap bence sonra belin çok ağrır
cok gecmis olsun canım havalar
sabah kotu oglen ii akşam yine kotu
tam hastalık havası dikkat et
canım ben zaten 32+4 deyim senden ilerideyim
zaten şimdi başlasam yine agrayacak haftaya
artık halledicem kısmet olursa
bu havalar böyle giderse biz daha çoook grip oluruz nezle oluruz boğazlarda şişer havada denge kalmadı ki
cok gecmis olsun canım havalar
sabah kotu oglen ii akşam yine kotu
tam hastalık havası dikkat et
canım ben zaten 32+4 deyim senden ilerideyim
zaten şimdi başlasam yine agrayacak haftaya
artık halledicem kısmet olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?