2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet zahmetli denedim. Ama muhteşem görünüyorlar çok beğendim. İyiki almışım. Malzeme derken kalıplar şeker hamuru ve şeker hamuru malzemeleri ve süsleme şekerleri. mutfakland e bakabilirsin. Şimdi oğluma yaparım sonra arkadaş ziyaretlerine giderken yapabilirim diye düşündüm. Eminim herkes çok beğenir. yapınca buraya resimleri koyarım.:87:

Canimcim ikinci cocuklar gercekten zorluyor. Evdeki varolan cocuk her ne kadar krese de gitse tum sorumlulugu bizim ustumuzde. Bir de daha kucukler. Oglum hala bebek gibi. ben de cok sinirliyim, esime kizip acisini ondan cikardigim o kadar cok ki.. Ama inan sabrimizi da zorluyor sipalar. benimki bir seyi guzelce soyleyince yapmiyor. Biraz sesimi yukseltince isin ciddiyetine variyor. neyse ki anneannesi gelecek haftaya, iple cekiyoruz. Annem acayip cocuk oyalar. Bayagi bir yuk kalkacak ustumden insallah. Asil annem donunce ne olacak bilmiyorum, okullar kapanacak, annem gidecek ve biz bebek ve oglumla evde yalniz kalacagiz. Allah yardim etsin napalim.

Bi yardımcıyla iş bitmiyo ki canım Bu ahh desem dönüp bakmaz durumu çok fenaymış, allah muhafaza başına bişey gelse adam kendi havasında devam edecek. Zor canım allah sabır versin vallahi.
E tabii insan ilgi gormeyince kirk yardimci gelse ne yazar. napalim yetistiren ana utansin.

Canim ucus yasagin olmayacak mi senin? 7 ayliktan sonrasina almiyorlar diye biliyorum tabii belki raporla falan uculuyordur. Bu arada masallah bebisine
Cok dogru bir yere parmak bastin. Biliyorsun iste buralari. Bazen yasamak iskence oluyor cinlilerle. Evdeki kadinin yaptigi aptalliklari bir gorsen.. Biliyorsun gerci.. Allaha emanet bir trafik, allaha emanet yiyecek icecek, hava vs.. Yurdumun masmavi gokyuzu bile insanin icini acmaya yeterdi.. Bir de buraya bak...

Ben liste vermistim ya taa onceden onu bir denesene? Ne zaman kilo alimim ataga kalksa hemen listeme donuyorum. Son iki haftadir 12 kilolari gormustum, son 3 gundur dikkat ettim 10-10,5 kiloya geri dondum. ustelik sadece bebege yonelik yeniyor. Ac da kalinmiyor.
Kahvalti 10-10:30 Calisan arkadaslar saatleri geriye cekebilir
2 dilim doygun ya da kepekli ekmek (en bol tahilliyi tavsiye ederim)
1 kati yumurta
2 dilim peynir (60gr.)
Salatalik, domates...
5 zeytin

Ara 12:00
1 bardak sut (yagsiz ya da yarim yagli daha iyi)
1 adet meyve (uzum, karpuz, muz yasak ama diyabeti olmayanlar yiyebilir)

Oglen 14:00
1. alternatif
Zeytinyagli sebze yemegi
Salata (az yagli)
Yogurt 1 su bardagi (yagsizi en iyisi)
2 dilim ekmek

2.alternatif
8 yemek kasigi kurubaklagil yemegi
Salata
Yogurt
1 dilim ekmek

3.alternatif
Zeytinyagli sebze
4-5 yemek kasigi bulgur pilavi/pilav ya da makarna
Yogurt

Ara 17:00
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 meyve
6 findik ya da 3 tam ceviz

Aksam 20:00
Izgara et, tavuk, balik'tan biri (100-150 gr)
Salata
Yogurt
2 dilim ekmek

Ara 21:50
1 bardak sut
1 meyve

Aksam ile oglen tercihlerini birbiriyle degistirebilirsiniz.

Benim gogus yaralarim bu kalkanlari kullanmaya baslar baslamaz 2 gunde gecti. Keske bastan bileydim de 2,5 ay aglaya aglaya emzirmeseydim.

Kalkan yeter tek basina valla. Bakalim bu sefer ne olacak? Sezaryen kesim bile o kadar aci vermemisti, aglamadan emzirdigim bir sefer olmamisti. Yalniz simdi seninki nasil bilmiyorum ama benim gogus uclarim buyudu ve oyle de kaldi. Halbuki oglumda neredeyse hic yoktu. Belki daha kolay atlatiriz bu sefer.
iyi akşamlar kızlar az önce doktordan geldik bebişimiz çok iyi maşallah,,,dönmüş bebeğim normal doğum için bi engel yok şimdilik,,,bide 1,500 gr mış sizce nasıl kilosu iyimi 30 + 4 teyim
Gayet iyi bence

Sut fisi ne tatlim? Kardesim de orada yasiyor ona da soyleyeyim.

iyi akşamlar kızlar az önce doktordan geldik bebişimiz çok iyi maşallah,,,dönmüş bebeğim normal doğum için bi engel yok şimdilik,,,bide 1,500 gr mış sizce nasıl kilosu iyimi 30 + 4 teyim

canım zaten ben hemen hemen bu sekilde yemege
dikkat ediyorum ama ben tatlıya ve abur cubura dayanamıyorum
o yuzden kilo alıyorum zaten

canım zaten ben hemen hemen bu sekilde yemege
dikkat ediyorum ama ben tatlıya ve abur cubura dayanamıyorum
o yuzden kilo alıyorum zaten

canım cok normal maşallah kilosu
yerinde zaten yanılma payı cok fazla
allah sağlıkla dunyaya gelmesini nasip etsin

günaydın kızlar
bebişimin çamaşırlarını yıkadım ütüldim ama yerleştremedim bohçaladım kaldırdım.anneannemiz bize kapitone dikecekmiş onların gelmesini bekliyorum yerleştirmek için.
yarın hastane çantamızı hazırlayacağız
allahm herkese hayırlısını nasip etsin.foruma girip yazılanları okuyorum dün alıntılarda yapmıştım cevap yazarken elektrikler gitti tekrar giremedim
artık pc başında uzun uzun oturamıyorum gecede sol bacağıma bi kramp girdi hala ağrıyor
umarım son ayıda güzel atlatırızçok canımız yanmadan

kızlar herkese gunaydınlar dun gece
yine bileklerim sızladı uyku uyumadım
sabah kalktıgımda deli gibi midem yanıyordu
her tuvalete kalktıgımda ayaklarıma zor
basıyordum sanki yatarken sisiyorar beni
oof sıcak degil ama bu uykular normal mi
boyle yaa bugun gelir gelmez dedim benden
bisey beklemeyin bugun

yasemin canım burdasın nasıl oldu
cınar bebek nurben den geliyordu
haberler o da cok nadir giriyor
iyimisiniz canım?

gunaydın canım ooh hayırlı olsun ben daha başlamadım
hiç biseye yaa bi turlu ne yıkadım ne daha geceiklerimi
aldım ne bebişlerin kıyafetlerini yıkadım oof cok iş var
inş.onumuzdeki hafta halledicem 19 mayısda eminonune
gidicem 20 mayıs da izin alıp birlestiricem o zaman da o
işlerimi hallederim diyorum

kızlar göbeği çatlayan varmı aranızda birde şu gögüs kremini sürmeye başlayan varmıı:26:

bu çatlak işini çok araştırdım. iç karnı büyük olanlarda çatlak olmuyormuş kremle falan alakası yokmuş arkadaşlar. aynı kremi kullanan iki arkadaşım oldu. biri çatladı diğeri çatlamadı. bundan pay biçin. inşallah bizde olmaz

canım benden sana bi tavsiye bence fazla bekletme ben 33. haftadayım gerçekten yordu beni yok eğil yok ayakta kal yok kaldır indir beli çok ağrıyor insanın hazır enerjin daha iyiyken yap bence sonra belin çok ağrır

günaydın kızlar boğazlarım felaket ağrıyor bugün

cok gecmis olsun canım havalar
sabah kotu oglen ii akşam yine kotu
tam hastalık havası dikkat et

canım ben zaten 32+4 deyim senden ilerideyim
zaten şimdi başlasam yine agrayacak haftaya
artık halledicem kısmet olursa

ben senin tarihe hiç bakmamışım aramızda 3 gün varmış evet benden 3 gün öndesinanacım ozaman kolay gelsin kendini çok yormadan yavaş yavaş halledersin şurda 19 mayısa ne kaldı dimibenim içinde gez eminönünü
ama harika bi duygu yorgunluk falan dokunmuyor insana
neyse öpüyorum sizi ben okula gideyim bari

bu havalar böyle giderse biz daha çoook grip oluruz nezle oluruz boğazlarda şişer havada denge kalmadı ki

doğru diyonn

sağol canım bende hazırlamadım daha 35-36-37. haftadalarda falan ayrılmayı düşünüyom izne ne zamana kadar dayanabilirsem ondan sonra hazırlarım diye düşünüyom bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…