aynen canımm yaaa gün sayıyorum artık dayanamıyorum vallaa
canım sen ne zaman rapor alacaksın
pelincim emzirirken göğüs ucuna takılan bişey var mı bildiğin
aa mrb canımm...ebrunun topiğinden değil mi..?kızlarr slm günaydın ben haziran annelerinden sizede bi slm veriyim dedim
bana mayıs 30 u dedi sonra ay bitsin diye 1 haziran geliim dedim tamam dedi şimdide evde olsam ne yapacam biraz daha çalışıyım diyorum dayanabildiğim yere kadar çalışmayı düşünüom canım sen ne zaman alacan?
aa mrb canımm...ebrunun topiğinden değil mi..?
canım bana kesn bişey demedi bende haziranın 2.haftası ayrılmış oluyorum ama dayanabilirsem eğer haziranı bitirmeyi düşünüyorum
ne yani kimse bilmiyo mu kızlar ya :18:
günaydın kızlarrrrrr
hava çok kapalı burda dün gecede yorulmuşum uyuyim dedim ama uyuyamadım da
gece midem felaket yandı hiç bu kadar fazla olmamştı uykumdan uyandırdı
bi rennie attım 2 den 3.30 a kadar oturdum sonra
şimdi de midem gurulduo
kızlarr slm günaydın ben haziran annelerinden sizede bi slm veriyim dedim
günaydın kızlarrrrrr
hava çok kapalı burda dün gecede yorulmuşum uyuyim dedim ama uyuyamadım da
gece midem felaket yandı hiç bu kadar fazla olmamştı uykumdan uyandırdı
bi rennie attım 2 den 3.30 a kadar oturdum sonra
şimdi de midem gurulduo
aventinkide güzel yaa ben emzirme pompasını kesn alıcam ne geerek var diyordum ama cd izledim sonra kesn alıcam dedm valla
slm canım
bizimde hemen hemen hepimizin haziranda olucak gibi duruyo doğumu ama biz temmuz annesiyiz diyoruz
günaydın canım
soğuk süt içsene canım miden için
bende medela nın var
silikon ucu elenur sorduğu için sadece örnek verdim
mevsim1 canımebru?????:26::26: 2011 haziran annelerinden ben
slm canım
bizimde hemen hemen hepimizin haziranda olucak gibi duruyo doğumu ama biz temmuz annesiyiz diyoruz
günaydın canım
soğuk süt içsene canım miden için
bende medela nın var
silikon ucu elenur sorduğu için sadece örnek verdim
mevsim1 canım
hangisi iyi acaba canım bende alıcam
günaydın kızlar
geçen hafta 5 gün hastanede yattım bebeğimin suyu azmış Çok şükür evimdeyim .Allah kimseyi hastane ortamında bırakmasın çok zor geçti 5 gün ,doğum öncesi tecrübe yaşadım .Sizler neler yapıyorsunuz .
1 ayınız kaldı kalmadı ayy ne güzel yaa gün sayıyorum bennnhmmm evet onun oldugu yerden
günaydın kızlar
geçen hafta 5 gün hastanede yattım bebeğimin suyu azmış Çok şükür evimdeyim .Allah kimseyi hastane ortamında bırakmasın çok zor geçti 5 gün ,doğum öncesi tecrübe yaşadım .Sizler neler yapıyorsunuz .
günaydın kızlar
1 ayınız kaldı kalmadı ayy ne güzel yaa gün sayıyorum bennn
çok geçmiş olsun canım benim
Günaydın pıstıklı çikolatalar nasılsınız bakalım.Dün elektrikler gitti sonrada pc me birşeyler oldu giremedim.
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?