2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canımm yaaa gün sayıyorum artık dayanamıyorum vallaa

canım sen ne zaman rapor alacaksın

bana mayıs 30 u dedi sonra ay bitsin diye 1 haziran geliim dedim tamam dedi şimdide evde olsam ne yapacam biraz daha çalışıyım diyorum dayanabildiğim yere kadar çalışmayı düşünüom canım sen ne zaman alacan?

günaydın kızlarrrrrr
hava çok kapalı burda dün gecede yorulmuşum uyuyim dedim ama uyuyamadım da
gece midem felaket yandı hiç bu kadar fazla olmamştı uykumdan uyandırdı
bi rennie attım 2 den 3.30 a kadar oturdum sonra
şimdi de midem gurulduo

kızlarr slm günaydın ben haziran annelerinden sizede bi slm veriyim dedim
aa mrb canımm...ebrunun topiğinden değil mi..?

canım bana kesn bişey demedi bende haziranın 2.haftası ayrılmış oluyorum ama dayanabilirsem eğer haziranı bitirmeyi düşünüyorum

aa mrb canımm...ebrunun topiğinden değil mi..?

canım bana kesn bişey demedi bende haziranın 2.haftası ayrılmış oluyorum ama dayanabilirsem eğer haziranı bitirmeyi düşünüyorum

ebru?????:26::26: 2011 haziran annelerinden ben

ne yani kimse bilmiyo mu kızlar ya :18:

benim bi bilgim yok canım malesef

günaydın canım :80:

kızlarr slm günaydın ben haziran annelerinden sizede bi slm veriyim dedim

slm canım
bizimde hemen hemen hepimizin haziranda olucak gibi duruyo doğumu ama biz temmuz annesiyiz diyoruz

günaydın canım
soğuk süt içsene canım miden için

aventinkide güzel yaa ben emzirme pompasını kesn alıcam ne geerek var diyordum ama cd izledim sonra kesn alıcam dedm valla

bende medela nın var
silikon ucu elenur sorduğu için sadece örnek verdim

evt öle oluyo bizimde nisanda dogum oldu mayısda da bebişleri olan arkadaşlarımız var... nasip bakalım

Günaydın pıstıklı çikolatalar nasılsınız bakalım.Dün elektrikler gitti sonrada pc me birşeyler oldu giremedim.

günaydın kızlar
geçen hafta 5 gün hastanede yattım bebeğimin suyu azmış Çok şükür evimdeyim .Allah kimseyi hastane ortamında bırakmasın çok zor geçti 5 gün ,doğum öncesi tecrübe yaşadım .Sizler neler yapıyorsunuz .

Canım çok çok geçmiş olsun.Allah bebeklerimize ve bize sağlık versin.Hoşgeldin

hmmm evet onun oldugu yerden
1 ayınız kaldı kalmadı ayy ne güzel yaa gün sayıyorum bennn

çok geçmiş olsun canım benim

çok geçmiş olsun canım. neymiş bu su azlığı. neden kaynaklanıyormuş. ne yapmak lazımmış. benim de en korktuğum şeylerden biri bu

1 ayınız kaldı kalmadı ayy ne güzel yaa gün sayıyorum bennn

çok geçmiş olsun canım benim

evt öle sezeran olanların dahada az çogunun mayıs sonu. bende benim oğlanın dönmesini bekliyorum daha dönmedi inat ediyo dogum için birde başka şehire gidicem nasipse... darısı sizlerin başına..haftlar ilerledikçe zorlaşıyor. dahada izne ayrılmış değilim

Günaydın pıstıklı çikolatalar nasılsınız bakalım.Dün elektrikler gitti sonrada pc me birşeyler oldu giremedim.

günaydın gaymaklı pisküvüt napalım hastayım ben öle oturuom iş yaptığımda yok

çok geçmiş olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…