2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

nar bende koydum buzluğa
hatt bunla ilgili bi topikte var fayda görmesekte zararda görmeyiz
cennet meyvesi sonuçta
ben hem bütün koydum hemde taneleyip attım
inş. faydası olur gaz problemi yaşamayız

yaa benmde göğüslerimde kırmızı hafif çizgiler var bende badem ve kakao karışımıyla masaj yapıorum arada..işala çizgiler kaybolur bende de :26:

nar bende koydum buzluğa
hatt bunla ilgili bi topikte var fayda görmesekte zararda görmeyiz
cennet meyvesi sonuçta
ben hem bütün koydum hemde taneleyip attım
inş. faydası olur gaz problemi yaşamayız

ben de bütün koydum. çok faydasını gören var. ben ilk önce onu vermeyi düşnüorum. bi iki damladan bişi olmas die düşünüorm. inş faydasını görürüz. il aylarda gaz srounu çok çektiriomuş çünkü

canım bi de göğüs kalkanı dene bu sefer herkes çok memnun ondan. kreme bile gerek kalmıomuş

Tabiyki alıcam göğüs kalkanı. butter kremden lansinoh dan. patates rendesini. Ne duyduysam burda hepsini uygulayacağım:) inan bana değer
inş. işe yararlar.

Tabiyki alıcam göğüs kalkanı. butter kremden lansinoh dan. patates rendesini. Ne duyduysam burda hepsini uygulayacağım:) inan bana değer
inş. işe yararlar.

sende benim kafadansın canım yaa acı çekmemek için ne gerkiyosa yaparım.. ama ben şu organik kremin çok faydalı olacağına inanamıyorum nedense çünkü artık kimyasallar genlerimize işlemiş o yüzden kimyasal olan lansinoh 1-0 önde bende

evet bende onu denicem ilk..ya lansinoh reçeteyle satılmıo dimi?yazdırsam da dewlet vermiyo sanırımm ?

selamlar kızlar herkese iyi akşamlar
nasılsınız? biz iyiyiz =) geçmişi okuyamadım umarım kaçırdığımız bişey yoktur...
bizim gece uykumuz biraz düzensizleşti, sık sık uyanıyorum sonra da zor dalıyorum uykuya
daha 30+5 teyiz bakalım ilerleyen haftalar da nolcak...

arkadaslar burda c&a nın ihraç fazlası urunlerını satan bı yer varfıyatıları çok uygun,bırsuru şey aldım artık almak ıstemıyorum ama kendıme engel olamıyorum,inş gıyebılır bebişim aldıklarımı:) benım durumumda olan varmı engel olamayannn

ben artık mağazaların önünden geçmiyorum bilee..herkes uyarıo o kadar şey alma giyemez önce bi doğsun diolar ama :44: heves işte...Allahtan burda çok fazla bişey yok yoksa kimse beni tutamazdı sanırım..

iyi akşamlar kızlar az önce doktordan geldik bebişimiz çok iyi maşallah,,,dönmüş bebeğim normal doğum için bi engel yok şimdilik,,,bide 1,500 gr mış sizce nasıl kilosu iyimi 30 + 4 teyim

iyi akşamlar kızlar az önce doktordan geldik bebişimiz çok iyi maşallah,,,dönmüş bebeğim normal doğum için bi engel yok şimdilik,,,bide 1,500 gr mış sizce nasıl kilosu iyimi 30 + 4 teyim

oh maşala bebişine yola da girmiş bebek normal doğum da yapıcaksın herşey yolunda canımm darısı başımıza işalaa

merhaba canim aynen benimde gece uykularim 2 haftadan beri iyice düzensizlesti..... bundan sonra öyle olucak sanirim bünyemiz hazirlik yapiyor bence :)))
yalniz degilsin bebegim :) engel olamayanlardan biride benim ...
masalalh canim her bebegin büyüme orani farkli ya hemde o ölcümler tam dogru cikmiyor canim banada 31+1 de 2 kg dedi ama ben inanmiyorum : cünkü internetttede yaziyor o ölcümlerde hata payi olabiliyor diye.. o yüzden takilma yani az yada cok derlerse... saglicakla gelsinde insallah

kizlar size birsey sorucam, sizde ödem günde kac defa oluyo ? yoksa ödem gün boyu ayni sekildemi kaliyor ellerinizde ayaklarinizda ?
birde parmaklarda uyusma oluyormu ?

benim gün ortasinda bir veya iki defa özellikle öglen sicaginda disari ciktigim zamanlarda oluyor, parmaklarim o kadar sisiyorki elimi hareket ettiremiyorum.... onun disinda ödem olmuyo sicaktanmi yoksa harekettenmi anlayamadim !!!
doktoruma sordum ama o hareketten degil kan dolasimiyla alakali dedi...

asudem bu haftalarda ödem uyuşma normalmiş ama yüzde falan olursa tehlike arzedebilirmiş.gebelik org da okumuştum.Allaha şükür bnm ödemim falan yok harektte etmiyorum akşama kadr evdeyim.başlarda korkmuştum ödemim kilom fazla olur diye ama şükür 32+4 üm toplam 8 kg aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…