Arkadaşlar bende çeşitli yağlardan aldım sürüyorum ama ilk hamileliğimde 5. aydan itibaren bebek yağıyla başladım çokta sıvı aldım ve de hiç çay kahve içmedim. 35 kilo aldığım halde karnımda ve bacaklarımda hiç çatlak olmadı. Göğsümede güzellik merkezinden aldığım özünde susam olan yağı 8 yaparak masajla sürmemi tavsiye ettikleri halde ihmal ettim nadiren sürdüm. göğüslerimin üzerinde kırmızı çizgiler oldu. çok moralim bozulmuştu ama emzirme döneminden sonra göğüs toparlanınca fazla belli olmadı.
Lierac ı duydum ama memnun olan var olmayan var.Ben doğal yağlardan yanayım. Susam özü olan yağada 80 tl vermiştim 2007 de. şimdi daha önce çatlak olmadığı için herhalde telaşlanmıyorum. kakao yağı aldım bebek yağı ve losyonlarımda var aklıma geldikçe gün içinde sürüyorum.
nar bende koydum buzluğa
hatt bunla ilgili bi topikte var fayda görmesekte zararda görmeyiz
cennet meyvesi sonuçta
ben hem bütün koydum hemde taneleyip attım
inş. faydası olur gaz problemi yaşamayız
canım bi de göğüs kalkanı dene bu sefer herkes çok memnun ondan. kreme bile gerek kalmıomuş
Tabiyki alıcam göğüs kalkanı. butter kremden lansinoh dan. patates rendesini. Ne duyduysam burda hepsini uygulayacağım:) inan bana değer
inş. işe yararlar.
Tabiyki alıcam göğüs kalkanı. butter kremden lansinoh dan. patates rendesini. Ne duyduysam burda hepsini uygulayacağım:) inan bana değer
inş. işe yararlar.
sende benim kafadansın canım yaa acı çekmemek için ne gerkiyosa yaparım.. ama ben şu organik kremin çok faydalı olacağına inanamıyorum nedense çünkü artık kimyasallar genlerimize işlemiş o yüzden kimyasal olan lansinoh 1-0 önde bende
arkadaslar burda c&a nın ihraç fazlası urunlerını satan bı yer varfıyatıları çok uygun,bırsuru şey aldım artık almak ıstemıyorum ama kendıme engel olamıyorum,inş gıyebılır bebişim aldıklarımı:) benım durumumda olan varmı engel olamayannn
iyi akşamlar kızlar az önce doktordan geldik bebişimiz çok iyi maşallah,,,dönmüş bebeğim normal doğum için bi engel yok şimdilik,,,bide 1,500 gr mış sizce nasıl kilosu iyimi 30 + 4 teyim
merhaba canim aynen benimde gece uykularim 2 haftadan beri iyice düzensizlesti..... bundan sonra öyle olucak sanirim bünyemiz hazirlik yapiyor bence :)))selamlar kızlar herkese iyi akşamlar
nasılsınız? biz iyiyiz =)geçmişi okuyamadım umarım kaçırdığımız bişey yoktur...
bizim gece uykumuz biraz düzensizleşti, sık sık uyanıyorum sonra da zor dalıyorum uykuya
daha 30+5 teyiz bakalım ilerleyen haftalar da nolcak...
yalniz degilsin bebegim :) engel olamayanlardan biride benim ...arkadaslar burda c&a nın ihraç fazlası urunlerını satan bı yer varfıyatıları çok uygun,bırsuru şey aldım artık almak ıstemıyorum ama kendıme engel olamıyorum,inş gıyebılır bebişim aldıklarımı:) benım durumumda olan varmı engel olamayannn
masalalh canimiyi akşamlar kızlar az önce doktordan geldik bebişimiz çok iyi maşallah,,,dönmüş bebeğim normal doğum için bi engel yok şimdilik,,,bide 1,500 gr mış sizce nasıl kilosu iyimi 30 + 4 teyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?