evt öle sezeran olanların dahada az çogunun mayıs sonu. bende benim oğlanın dönmesini bekliyorum daha dönmedi inat ediyo dogum için birde başka şehire gidicem nasipse... darısı sizlerin başına..haftlar ilerledikçe zorlaşıyor. dahada izne ayrılmış değilim
slm canım
bizimde hemen hemen hepimizin haziranda olucak gibi duruyo doğumu ama biz temmuz annesiyiz diyoruz
günaydın canım
soğuk süt içsene canım miden için
bende medela nın var
silikon ucu elenur sorduğu için sadece örnek verdim
günaydın kızlar
geçen hafta 5 gün hastanede yattım bebeğimin suyu azmış Çok şükür evimdeyim .Allah kimseyi hastane ortamında bırakmasın çok zor geçti 5 gün ,doğum öncesi tecrübe yaşadım .Sizler neler yapıyorsunuz .
günaydın canlar, cancişler
nasılsınız? ben sabah sabah bebek şekeri, uyku seti diye daldım internete, size bakamadım bisedacımmm seni rüyamda gördüm, tanısıyorduk, hayra cıksın inşallah bir gün kısmet olur
günaydın gaymaklı pisküvütnapalım hastayım ben öle oturuom iş yaptığımda yok
Hastalık kötüdür bilirim hele bu dönemde daha zor ben hamile kaldığımı öğrendim hastalandım 5.ayıma kadarda 3kez daha hasta olmuştum perişan oldum.İnşallah çabucak düzelirsiniz hepiniz
çok geçmiş olsun canım. neymiş bu su azlığı. neden kaynaklanıyormuş. ne yapmak lazımmış. benim de en korktuğum şeylerden biri bu
günaydın canımm
soğuk süt içemiorum ben anca kakaolu ve muzlu içebiliorum
ama rennie ii gelio
gece olunca uyku sersemi delirtti beni
hergün oluo benim 3. ayımdan beri alıştım artık ama dün gece ki gibi olmamştm hiç
günaydın canımm
çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın
nasip kısmet canımm artık zor geliyo bana hamileliğimin ilk zamanlarında uykuya düşmüştüm gene başladı uyu uyu doymuyorum hayırlısı ile gelselerdi...
günaydınn canımm ya bende karar veremedim erken vakitken dışlarını yapsam diyorum..şşeker yada çikolataları sonra yavaş yavaş evde olduğumda koysada olur..
naısl gördün canım hayra çıksın inan çok isterim tanışmayı
gunaydın kızlar
bişe sorcam hanı bazen böle karnında bi sertlık oluyo bi tarafında yada iki tarafta
aa poposu kafası falan dıyoruz o kasılmamı
eğer öyleyse çok olmasının sık olmaısnın yanı bı zararı varmı dunden beri çok oluyo bana
evet canım ya bendede sık olmaya başladı kasılma onlar bende sorcam doktora ama bir hafta sonra randevum korkuyom bişi olur diye de
canım bi cafeye gidiyoruz, böyle randevulaşıp falan, aman ne olacak bizim rüyamız, hep dogumdan bebeklerden konusuyoruzama kıkr yıllık dost gibi oluyoruz valla sabah kalkar kalkmaz eşime sedayı gördüm dedim seda kim diyor, canım benim
günaydın kızlar :79:
Geçmişe şöyle bi baktım, iyi doğuran filan yok..
Beni doğum korkusu sardı iyice ama daha hazırlıkların yarısı bitmiş değil
allah'ım inşallah zamanında ve beni üzüp yormadan gelir miniğim..
Kızlar bu arada dün gece tam oscarlık bi rüya gördüm..
Doktoruma muayene oluyorum
ama sadece ben değil
Diyo ki "bebeği de çıkarıp bi bakalım"
Orda doğuruyorum ben, ama doğurma gibi değil
doktor elini sokup çıkarıyo içerden
çokk tatlı bişeydi ama oğlum koca kafalı, mavi pörtlek gözlü
Bakıyo, filan, "hmm göbek bağı da baya kalınmış biraz zor düşer filan" diyo
sonra geri sokuyo içeri, daha zamanı var diye
Sonra bişeye bakmayı unutmuş, bi kere daha çıkarıp bakıyo bebişi
öyle bikaç kere çıkarıp geri koyuyo yerine, yalama oldum yani..
Ay sonra başka bi rüyaya mı geçiş yaptım, uyandım mı hatırlamıyorum..
Rüyalarda yaratıcılık konusunda sınır tanımıyorum gördüğünüz gibi
Hayrlara gelsin canımm bebeği çıkarıp bakıp daha zamanı var diip geri koyuyormuş ya orasına koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?