2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canlar, cancişler

nasılsınız? ben sabah sabah bebek şekeri, uyku seti diye daldım internete, size bakamadım bi sedacımmm seni rüyamda gördüm, tanısıyorduk, hayra cıksın inşallah bir gün kısmet olur

nasip kısmet canımm artık zor geliyo bana hamileliğimin ilk zamanlarında uykuya düşmüştüm gene başladı uyu uyu doymuyorum hayırlısı ile gelselerdi...

günaydın canımm
soğuk süt içemiorum ben anca kakaolu ve muzlu içebiliorum
ama rennie ii gelio
gece olunca uyku sersemi delirtti beni
hergün oluo benim 3. ayımdan beri alıştım artık ama dün gece ki gibi olmamştm hiç

günaydın canımm
çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın

günaydınn canımm ya bende karar veremedim erken vakitken dışlarını yapsam diyorum..şşeker yada çikolataları sonra yavaş yavaş evde olduğumda koysada olur..
naısl gördün canım hayra çıksın inan çok isterim tanışmayı

çok geçmiş olsun canım. neymiş bu su azlığı. neden kaynaklanıyormuş. ne yapmak lazımmış. benim de en korktuğum şeylerden biri bu

Sağ ol canım
belli bir sebebi yok dedi .bol bol su iç dedi .Durmadan su içiyorum bakalım ne olacak 10 sonra kontrol var

Amin canım ,kimseye yaşatmasın

canım bi cafeye gidiyoruz, böyle randevulaşıp falan, aman ne olacak bizim rüyamız, hep dogumdan bebeklerden konusuyoruz ama kıkr yıllık dost gibi oluyoruz valla sabah kalkar kalkmaz eşime sedayı gördüm dedim seda kim diyor, canım benim

gunaydın kızlar

bişe sorcam hanı bazen böle karnında bi sertlık oluyo bi tarafında yada iki tarafta
aa poposu kafası falan dıyoruz o kasılmamı
eğer öyleyse çok olmasının sık olmaısnın yanı bı zararı varmı dunden beri çok oluyo bana

evet canım ya bendede sık olmaya başladı kasılma onlar bende sorcam doktora ama bir hafta sonra randevum korkuyom bişi olur diye de

günaydın kızlar :79:
geçmişe şöyle bi baktım, iyi doğuran filan yok..
beni doğum korkusu sardı iyice ama daha hazırlıkların yarısı bitmiş değil
Allah'ım inşallah zamanında ve beni üzüp yormadan gelir miniğim..

Kızlar bu arada dün gece tam Oscarlık bi rüya gördüm..

Doktoruma muayene oluyorum
Ama sadece ben değil

diyo ki "bebeği de çıkarıp bi bakalım"
Orda doğuruyorum ben, ama doğurma gibi değil
doktor elini sokup çıkarıyo içerden
Çokk tatlı bişeydi ama oğlum koca kafalı, mavi pörtlek gözlü
bakıyo, filan, "hmm göbek bağı da baya kalınmış biraz zor düşer filan" diyo

Sonra geri sokuyo içeri, daha zamanı var diye

Sonra bişeye bakmayı unutmuş, bi kere daha çıkarıp bakıyo bebişi
Öyle bikaç kere çıkarıp geri koyuyo yerine, yalama oldum yani..

Ay sonra başka bi rüyaya mı geçiş yaptım, uyandım mı hatırlamıyorum..

Rüyalarda yaratıcılık konusunda sınır tanımıyorum gördüğünüz gibi

evet canım ya bendede sık olmaya başladı kasılma onlar bende sorcam doktora ama bir hafta sonra randevum korkuyom bişi olur diye de

bnde kortum ama çok oyunuyo iyi heralde yerı dar gelıyo sanırım
bıde benım haftaya cuma tam 32 olcak dr. o gn randevu alcam ama
dr. la bnde takvım aynı çıkmıyo napsam önumuz hafta içi bi gun mü gitsem dr. önde göruyo ona göre erkenmı gitmem lazım acaba

ay allah napmaısn senii ne diycekdi ya adam...kız o değilde nerden rüyana girmiş ay hamilelik valla bene tuhaf tuhad rüyalar görüyorum

Hayrlara gelsin canımm bebeği çıkarıp bakıp daha zamanı var diip geri koyuyormuş ya orasına koptum

slm güzel annişler nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl dün çarşıya gittim oğluşuma mevlüt kıyafeti hastane çıkışı çanta ağız mendili göğüs çatlağı için krem göğüs pedi tarak biberon emzik aldım sizin eksikler ne alemde

slm güzel annişler nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl dün çarşıya gittim oğluşuma mevlüt kıyafeti,hastane çıkışı,ağız mendili,biberon,emzik,bebek şekeri,battaniye\ kendime göğüs pedi,göğüs ucu kremi pijama takımı aldım sizin eksikler ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…