2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Güle güle sağlıkla kullansın canım.Bizimde var daha eksik ama artık gözüm yemiyorbir an evvel almak lazım gün geçtikçe zor oluyor çünkü.
Bize yan yatış yastığı,bebek çantası,emzirme atleti,pijama gecelik,halı kaldı alacağımız bunların bir kısmınıda bu hafta sonu hallederiz.en azından çantasını ve pijama ve geceliklerimi alayımki evde hazır dursun diyorum.

Günaydın kızlar, nasılsınız? Benim oğluşum alttan alttan
tekmeliyor sabahtan beri, umarım bir yerlerimi delmez

Unnado da Disneyin halıları indirime girmiş,
antialerjik lisanslı halılar, karar veremedim..

Bir de bebek odası için günlerdir tül bakıyorum,
acayip pahalılar sırf tül için 500 tl gibi fiyatlar veriyorlar..
Siz ne yaptınız bu halı tül işini?

arkadaşım ben tül ve perde işini şöyle hallettim.Annemle beraber ankarada bursa kumaş pazarı var oraya gittik ordan aldık dikiş makinasıda vardı annem çok özendiği için ben yapayım dedi kırmadım bende ordan aldık tülünü ve fonunu diktik çokta güzel oldu ve uygun tabiki.halıyı daha almadık bu ay sonu alıcaz bizde ama daha karar veremedik.

saol cnm arabayla gittiğimiz halde pestilim çıktı ağarlaşmadan almak gerekiyo bebek çantasını aldım yan yatış yastığını ablam vericek bebek kıyafetleri acayip pahalı hastane çkışını ananesi mevlüt kıyafetini ablam aldığı halde 200 tl temiz bende hazırlıyorum yavaş yavaş hastane çantasını bi kısmını koymuştum yeni ldıklarımıda koyucam hazır olucak allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş

Ben de aynı durumdayım,tül ve halı bakıyorum .unnadodakıler çok karısık geldı bana ya,tül içinde english homea bı fıyat çıkarttım pencere ölçüsünü almamıstım kaba taslak 2m die var sayarak fonuyla bırlıkte 170lira dedi,bana uygun geldı ama kalıtelı dııl sankı tullerı:44:

Sağ ol canım
belli bir sebebi yok dedi .bol bol su iç dedi .Durmadan su içiyorum bakalım ne olacak 10 sonra kontrol var

çok geçmiş olsun canım benim bir arkadaşımda da plesantasında sızıntı olduğundan dolayı suyu azalmıştı.bunu da her doktor anlayamıyormuş kontrollü gidildilten sonra bir problem olmuyor..

günaydın güzel anneler

günaydın canım

güle güle kullan canım aldıklarını eksik çok al al bitmiyoki

ay şu yazılanlara bakıyorum herkesin annesi ablası yapıyorerkek tarafıda kavun karpuz misali büyüyorlar

halı konusunda yanlıs anlasılma oldu ben limangodakı çocuk odası halılarını çok karısık bulmustum:) unnado dııl

evet canım ya bendede sık olmaya başladı kasılma onlar bende sorcam doktora ama bir hafta sonra randevum korkuyom bişi olur diye de

onlara kasılma diyoruz ama bence kasılma değil. resmen çocuğun hareketlerini hissediyorum dönüyo dolaşıyo içimde. siz bi sorun. benim haftaya kontrolüm var bende o zaman sorarım artık

ay şu yazılanlara bakıyorum herkesin annesi ablası yapıyorerkek tarafıda kavun karpuz misali büyüyorlar

Benim kayınvalide almış ama ne almış bilmiom daha nası bişiler geldiğinde görcez bence parasını yollasa alın beğendiğinizi kendiniz dese daha makbuldüde neyse

Benim kayınvalide almış ama ne almış bilmiom daha nası bişiler geldiğinde görcez bence parasını yollasa alın beğendiğinizi kendiniz dese daha makbuldüde neyse

Nerde onlarda o incelik işleri güçleri bizlerle itişmekbizimkide daha geçen hafta sonu soruyor bi eksik varmı diye ben8.ayıma girmişim yuh dedim ya yuh.hiçbir eksiği yok dedim ne aksınlar ne koksunlar.2-3 tane hırka örmüş bi bildiği o zaten onu getirir.hoş bende almıycam zaten

valla ben aldıklarımı yazsam daha az yorulurum herhalde

bizimki de bişey öremedim hiç elişi yapasım yok diyo bana. sen sabır ver Allahım

aşkolsun ladyy onlar olmasa magazalaardakı saçma sapan şeylerı kım alcak,yazık dıılmı esnafa mesela ankara demetevler cıvarında zevksız çocuk urunu kaldıını sanmıyorum hepsını bızımkı aldı çünkü en son renk olarak kavuniçi bi battanıye aldıgından bahsediyodu

sen çok yaşa emi koptumm

bizimki de bişey öremedim hiç elişi yapasım yok diyo bana. sen sabır ver Allahım

diyeydin haberin yok mu hazırlarıda var diee

aynenn bi tuhaflar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…