günaydın herkese...
evet canım ya bendede sık olmaya başladı kasılma onlar bende sorcam doktora ama bir hafta sonra randevum korkuyom bişi olur diye de
gunaydın arkadaslar,bebişimizin arabasına henüz karar veremedik chicconun bu modelı fena diil gibi geldi bana ,sizce nasıl olumlu olumsuz fikri olan var mı????
Chicco Chicco Ct 0.2 Duo Travel Sistem Bebek Arabası 61272 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Günaydın kızlar, nasılsınız? Benim oğluşum alttan alttan
tekmeliyor sabahtan beri, umarım bir yerlerimi delmez
Unnado da Disneyin halıları indirime girmiş,
antialerjik lisanslı halılar, karar veremedim..
Bir de bebek odası için günlerdir tül bakıyorum,
acayip pahalılar sırf tül için 500 tl gibi fiyatlar veriyorlar..
Siz ne yaptınız bu halı tül işini?
aşkolsun ladyy onlar olmasa magazalaardakı saçma sapan şeylerı kım alcak,yazık dıılmı esnafamesela ankara demetevler cıvarında zevksız çocuk urunu kaldıını sanmıyorum hepsını bızımkı aldı çünkü en son renk olarak kavuniçi bi battanıye aldıgından bahsediyodu
diyeydin haberin yok mu hazırlarıda var diee
aynenn bi tuhaflar
Canimcim ikinci cocuklar gercekten zorluyor. Evdeki varolan cocuk her ne kadar krese de gitse tum sorumlulugu bizim ustumuzde. Bir de daha kucukler. Oglum hala bebek gibi. ben de cok sinirliyim, esime kizip acisini ondan cikardigim o kadar cok ki.. Ama inan sabrimizi da zorluyor sipalar. benimki bir seyi guzelce soyleyince yapmiyor. Biraz sesimi yukseltince isin ciddiyetine variyor. neyse ki anneannesi gelecek haftaya, iple cekiyoruz. Annem acayip cocuk oyalar. Bayagi bir yuk kalkacak ustumden insallah. Asil annem donunce ne olacak bilmiyorum, okullar kapanacak, annem gidecek ve biz bebek ve oglumla evde yalniz kalacagiz. Allah yardim etsin napalim.
canim ucus yasagin olmayacak mi senin? 7 ayliktan sonrasina almiyorlar diye biliyorum tabii belki raporla falan uculuyordur. Bu arada masallah bebisine
Kalkan yeter tek basina valla. Bakalim bu sefer ne olacak? Sezaryen kesim bile o kadar aci vermemisti, aglamadan emzirdigim bir sefer olmamisti. Yalniz simdi seninki nasil bilmiyorum ama benim gogus uclarim buyudu ve oyle de kaldi. Halbuki oglumda neredeyse hic yoktu. Belki daha kolay atlatiriz bu sefer.
7. aydan sonra 36. haftaya kadar raporla uçulabiliyor. Bende gitmeden önce doktorumdan rapor alıcam. uçak kanında pıhtılaşma problemi falan olanlar için tehlikeli. benim bir sorunum yok. çok şükür.
meme ucu ilk bebeğimde de vardı ama neden yara oldu anlayamamıştım. Dediğin gibi inş. bu sefer problem olmaz.
süpeer ya allah seni ne yapsın,
benim kayınvalidem cok zevkli
ve hevesli allahdan chiccoyu bize
tasıdı resmen
ama bızlere de yaranılmıyo,almasalar suç alsalar beenmeyız:44::44::44::44:
aşkolsun ladyy onlar olmasa magazalaardakı saçma sapan şeylerı kım alcak,yazık dıılmı esnafaMesela ankara demetevler cıvarında zevksız çocuk urunu kaldıını sanmıyorum hepsını bızımkı aldı çünkü En son renk olarak kavuniçi bi battanıye aldıgından bahsediyodu
ay şu yazılanlara bakıyorum herkesin annesi ablası yapıyorerkek tarafıda kavun karpuz misali büyüyorlar
[QUO
TE=elanurkr;19148535]pelincim emzirirken göğüs ucuna takılan bişey var mı bildiğin
ama bızlere de yaranılmıyo,almasalar suç alsalar beenmeyız:44::44::44::44:
layyydy vallaha dedim. yorma kendini anne ya herşeyin hazırı var dedim. tabi sonuna ekledim. alıyoruz işte yavaş yavaş
evet cnm eksikler bitmiyo daha alınıcak birsürü şey vargüle güle kullan canım aldıklarını eksik çok al al bitmiyoki
arkadaşım ben tül ve perde işini şöyle hallettim.Annemle beraber ankarada bursa kumaş pazarı var oraya gittik ordan aldık dikiş makinasıda vardı annem çok özendiği için ben yapayım dedi kırmadım bende ordan aldık tülünü ve fonunu diktik çokta güzel oldu ve uygun tabiki.halıyı daha almadık bu ay sonu alıcaz bizde ama daha karar veremedik.
English home un perde fiyatları uygun ama bana da çok kaliteli gelmedi açıkcası..Ben de aynı durumdayım,tül ve halı bakıyorum .unnadodakıler çok karısık geldı bana ya,tül içinde english homea bı fıyat çıkarttım pencere ölçüsünü almamıstım kaba taslak 2m die var sayarak fonuyla bırlıkte 170lira dedi,bana uygun geldı ama kalıtelı dııl sankı tullerı:44:
halı konusunda yanlıs anlasılma oldu ben limangodakı çocuk odası halılarını çok karısık bulmustum:) unnado dııl
Aslında ilk zamanlar oda pek gerekmiyor diyorlar,meliscim ben oda yapmadım yırttım şimdilik. ev küçük benim. park yatak aldım sadece
günaydın canımmben halı almıcam halıflex kaplı olduğundan perde siparişini verdim
eşimin teyzesinin oğlu perdeci ayıp olmasın die ondan alalım dedik
krem rengi hafif simli stor üstünede pembe organzeden çapraz tül diktiricem
tülü beğendim ama ay sonu istanbulda perde fuarı varmış oraya bakiim daa güsel bulursam
getiririm dedi ondan tülü sonra gelicek
para işini ise hiç bilmiorum eşim yada kayınvaldem halleder heralde
onların akrabası
bi arkadaşm güneşlik olarak çilekten şunu almştı hoşumada gitti benimde
bi bak istersen odanıza uyuyosa düşünebilirsin
Çilek > Güneşlik
aynen valla ya bazen diyorum
gelinlerde az kıl degil bana alıyor
sinir oluyorum diyorum madem alacaksınız
beni de cagırın beraber alalım istiyor herseyi
o dusunmus olsun o alsın az degil valla
tamam işte sen calısıyorsun ben hallediyorum
dio benim heves etmeye hakkım yok gibi
ya valla çok kızamıyorum kayınvalideme. biri sorumsuz diğeri ondan sorumsuz. annem ve kayınvalidem. bu kadar olur. ben milleti duyunca şok oluyorum valla. kimsesiz gibi çocuk doğuracam ya. şahsen kayınvalidem yapsa herşeyini daha bi üzülürdüm, annem niye bişey yapmıyo diye. amannn sıkıldım bunları düşünmekten de
Canım çok sağol, ben de akşam iş çıkışında uğrayayım,
Kızılay İzmir caddesindemiydi Bursa kumaş pazarı?
Bu arada senin aldıklarının resmi var mı? Eklesene
canım benim tül ve fonu annemde daha getirmedim inan çok güzel oldular ama şöle anlatayım ben rustik takıcam kızımın odasına tülü beyaz kendinden desenli,fonlarıda pembe mor sarı kalın çizgili pile felan koymadık rustik olacağı için halkalırnıda kendi kumaşından yaptık çok güzel oldular.sanırım fonu ve tülü toplasan 30tlye mal oldu..evet canım izmir caddesinde.ordaki mağazaları daha büyük çok çeşit var bak derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?