Hoşbulduk şekerim vallaha yuvarlana yuvarlana yapıyorum aslında eşimle beraber yapıyoruz genelde ama bu kez çok tozlandı ben yapmak zorunda kaldım.çalışınca daha zor canım sende haklısın zaten gün içinde yoruluyorsundur ancak eve gelip yemek yapabilirsin.ben doğuma yakın alıcam bi kadın güzel bi temizlik yaptırcam sende öyle yaparsın tertemiz olur merak etme.oş geldin elif. maşallah iyi yapıyosunuz ha. ben yapamıyorum ya canım çıkıyo on dakka ayakta kalsam. gündüz çalışıyorum akşam yorgun oluyorum hafta sonu hem üşeniyprum hem yorgun oluyorum. yemeksiz bırakmamaya çalışıyorum evi. hafta sonu da üstten temizlik.
ben ilk baştakini beeğndim. ince çubuklar üzerinde minik yuvarlak aynalar olan. renkli olanı da hiç beğenmedim.
aaa süpeer çok sevindim hayırlı olsun, o modeli biliyorum çok hoş, oğlana da çok uygun. hadi hayırlı olsun. bi süre kokuyo mobilyalar. benim 1 ay oldu hala az bişey kokuyo. kapaklar açık duruyoruz.
kızlar korkucak ne var, hamile kalmadan önce hep alttan muayene oluyoduk...
KIZLAR........
size güzel haberlerim var,
forumu evde netim olmadığı için eskisi kadar yakından takip edemiyorum ama belki haber veren olmuştur, ben yinede söyliyim....
dün limon kabuğumuz, YASEMİN arkadaşımız ile görüştüm....
MAAŞALLAH, ÇINAR bebek 1300 gram olmuş ve takılı olan son tüpte çıkmış,
artık kendi kendine gayet iyi nefes alabiliyormuş....
hatta doktor amcalarıYASEMİN arkadaşımıza..... 'ÇINAR bebeğimizi bu ayın sonunda taburcu edebilirlermiş....
doktorunun beklediği tek şey emme refleksinin biraz daha gelişmesi....
ALLAH'ın izni ile daha iyi olacak ve anne-babası ile evinin yolunu tutacak İNŞALLAH...
ben geldiiimm bitti temizlik ama yemek kaldı(neyse onuda sonra düşünürüz
kızlar herkese selam biz bugun bebek arabamızı aldık
graco ultima +ts plus junior baby travel sistem bebek arabası new 2011 | ayhan çocuk gereçleri
pembe yeşil rengini birazdan da doktora kontrole gidiyoruz....
[sıze="3"]kızlar........
Size güzel haberlerim var,
forumu evde netim olmadığı için eskisi kadar yakından takip edemiyorum ama belki haber veren olmuştur, ben yinede söyliyim....
dün limon kabuğumuz, yasemin arkadaşımız ile görüştüm....
Maaşallah, çınar bebek 1300 gram olmuş ve takılı olan son tüpte çıkmış,
Hatta doktor amcalarıyasemin arkadaşımıza..... 'çınar bebeğimizi bu ayın sonunda taburcu edebilirlermiş....
Doktorunun beklediği tek şey emme refleksinin biraz daha gelişmesi....
Allah'ın izni ile daha iyi olacak ve anne-babası ile evinin yolunu tutacak inşallah...
[/sıze]
ya evet ben de en son 9. haftada alttan muayane olmuştum, sonra hep karından oldu. her muayenede nasıl alltan bakılır yaa? hiç duymadım??
ben hiiç alttan muayene olmadım vala :44: Ilk defa olucam haziranda o daa..
ben ilk duyduğumda 4 haftalık hamileyken iç gebelik mi dış gebelik mi diye alttan baktı böle uzun bişeyle o zaman acımadı ama ondan önce evliliğin ilk zamanklarında olmuştum alttan muayene o zaman koltuk vardı ona oturmuştum eliyle bakmıştı ay anlatmak istemiom o çok acımıştıı
KIZLAR........
size güzel haberlerim var,
dün limon kabuğumuz, YASEMİN arkadaşımız ile görüştüm....
MAAŞALLAH, ÇINAR bebek 1300 gram olmuş ve takılı olan son tüpte çıkmış,
hatta doktor amcalarıYASEMİN arkadaşımıza..... 'ÇINAR bebeğimizi bu ayın sonunda taburcu edebilirlermiş....
doktorunun beklediği tek şey emme refleksinin biraz daha gelişmesi....
ALLAH'ın izni ile daha iyi olacak ve anne-babası ile evinin yolunu tutacak İNŞALLAH...
ben ilk duyduğumda 4 haftalık hamileyken iç gebelik mi dış gebelik mi diye alttan baktı böle uzun bişeyle o zaman acımadı ama ondan önce evliliğin ilk zamanklarında olmuştum alttan muayene o zaman koltuk vardı ona oturmuştum eliyle bakmıştı ay anlatmak istemiom o çok acımıştıı
MUTLAKA DENİYCEM...NE GÜZEL NE GÜZEL.....
gönlünden geçenleri aldır ama fuzuli olmamasına dikkat et derim....
banada oluyor ara ara ama 1-2 saat sürmedi hiç... kontrole gittiğinde doktoruna mutluka anlat bunu arkadaşım....
annen gerçekten çok sakinmiş,
ama ne olur ne olmaz hazırlayıp kenara koymak gerek bazı şeyleri...
saol arkadaşım...
o takımın tavandan cibinliğini , abajurunu, tekstilini de aldım, 10 güne gelir , bende senin gibi uzun bir süre kapakları açık havalandıracağım İNŞALLAH
modokoda bır mobılyacı tabaga sirke koyup dolabın içine koyarsanız kokuyu alır dedı,ne kadar doğru bılemem,denemenın faydası olabılır
NE KAYBEDERİZ Kİ....
saol arkadaşım.....
ay ne görgüsüzlüğü....ay yok ben normalide izledim korktum ama normal istiyorum canım her yönden iyi..
yok canım lazım olanları alıcam zaten..işallah gitmeyi başarırsak heemn yarın eklerim fotoları..ayy ne görgüsüzüm dimi
bak bana alışverişimi falan yaptım ama bu üşengeçlik bir türlü nasip olmadı fotolayıp koymak...
ben artık herşey bitsin dolapları yerleştirip odayı fotolar koyarım kızlar....
aslında bağlatasım var layyydy'cim ama tükürdüğümü yalamamam için bağlatmamam gerek, adam istiyordu bağlatalım diye, bende senin iş yerinde net var, benimkinde var ne gerek falan diyodum...(laf aramızda kalsın ben kocamı acayip kıskanırım yani.... ben sakaryada ayrı gayrı uzakta çalışırken o nette sörf yapsın açıkcası istemedim...çok güzell canımm inşallahhYokluğun belli oluyor senin sen olmayınca haber veren yok evine net bağlat
ahlayacağınız şimdi net almam eve...
böyle anneciğime geldikçe sizlerle olurum arkadaşlar....
günaydın kızlar :79:
geçmişe şöyle bi baktım, iyi doğuran filan yok..
beni doğum korkusu sardı iyice ama daha hazırlıkların yarısı bitmiş değil
Allah'ım inşallah zamanında ve beni üzüp yormadan gelir miniğim..
Kızlar bu arada dün gece tam Oscarlık bi rüya gördüm..
Doktoruma muayene oluyorum
Ama sadece ben değil
diyo ki "bebeği de çıkarıp bi bakalım"
Orda doğuruyorum ben, ama doğurma gibi değil
doktor elini sokup çıkarıyo içerden
Çokk tatlı bişeydi ama oğlum koca kafalı, mavi pörtlek gözlü
bakıyo, filan, "hmm göbek bağı da baya kalınmış biraz zor düşer filan" diyo
Sonra geri sokuyo içeri, daha zamanı var diye
Sonra bişeye bakmayı unutmuş, bi kere daha çıkarıp bakıyo bebişi
Öyle bikaç kere çıkarıp geri koyuyo yerine, yalama oldum yani..
Ay sonra başka bi rüyaya mı geçiş yaptım, uyandım mı hatırlamıyorum..
Rüyalarda yaratıcılık konusunda sınır tanımıyorum gördüğünüz gibi
canim cati muayenesinden kastiniz nedir anlamadim ama galiba alttan kontrol edilmesi... ben herhastaneye gidismde (tabi acil olarak gidince ) her defasinda alttan bakti, rahimde acilma varmi yokmu diye.... o yüzden alistim, önceden alttan kontrol canimi acitmazdi ama gebelikte parmak canimi cok acitti..... herkeste ayni olmaz insalallah canm
of yaa doktor da abartmışş! ben istemem hasta hakları denilen bişey var yani zaten pimpirikliyim o konulardasen ii dayanmışsın vala ben olsam kalkar giderdim herald yanii
MUTLAKA DENİYCEM...
NE KAYBEDERİZ Kİ....
saol arkadaşım.....
ay ne görgüsüzlüğü....
bak bana alışverişimi falan yaptım ama bu üşengeçlik bir türlü nasip olmadı fotolayıp koymak...
ben artık herşey bitsin dolapları yerleştirip odayı fotolar koyarım kızlar....
aslında bağlatasım var layyydy'cim ama tükürdüğümü yalamamam için bağlatmamam gerek, adam istiyordu bağlatalım diye, bende senin iş yerinde net var, benimkinde var ne gerek falan diyodum...(laf aramızda kalsın ben kocamı acayip kıskanırım yani.... ben sakaryada ayrı gayrı uzakta çalışırken o nette sörf yapsın açıkcası istemedim...
ahlayacağınız şimdi net almam eve...
böyle anneciğime geldikçe sizlerle olurum arkadaşlar....
anladım canım anneciğine slmlar
kizlar konuyla ilgisi yok ama duvar saati alicam oturma odasi icin ama karar veremedim sunlardan hangisi güzel izce ?
moderner dekorativer Spiegelwandhaupttaktgeber-alibaba.com linkin asagisinda farkli modellerde var
canım olur mu? ilk haftalarda zorunlu alttan bakılması. karından görülmez ki kesesi bebeğin.
wala bilmiodum ben:44: benm gittiğim doktorlar hep erkekti belki o yüzden bakmamışlardır ama ne alaka :44: yani mecbursa bakması lazımdı..nese ya bu gidişimde bakıcak bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?