2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşbulduk şekerim vallaha yuvarlana yuvarlana yapıyorum aslında eşimle beraber yapıyoruz genelde ama bu kez çok tozlandı ben yapmak zorunda kaldım.çalışınca daha zor canım sende haklısın zaten gün içinde yoruluyorsundur ancak eve gelip yemek yapabilirsin.ben doğuma yakın alıcam bi kadın güzel bi temizlik yaptırcam sende öyle yaparsın tertemiz olur merak etme.

ben hiiç alttan muayene olmadım vala :44: ilk defa olucam haziranda o daa..

çok güzel bir haber bu nurben sevindirdin bizi canım Allah razı olsun.bizim komşumuz da 6 aylık doğurmuştu şimdi çocuk 5 yaşında yerinde duramıyo çok sağlıklı.Allah anasına babasına bağışlasın çınar bebeğiyasemin gözün aydın canım

ben geldiiimm bitti temizlik ama yemek kaldı(neyse onuda sonra düşünürüz

hoşgeldin canım

kızlar herkese selam biz bugun bebek arabamızı aldık
graco ultima +ts plus junior baby travel sistem bebek arabası new 2011 | ayhan çocuk gereçleri
pembe yeşil rengini birazdan da doktora kontrole gidiyoruz....

hayrlı olsun canım

çok güzell canımm inşallahh Yokluğun belli oluyor senin sen olmayınca haber veren yok evine net bağlat

ya evet ben de en son 9. haftada alttan muayane olmuştum, sonra hep karından oldu. her muayenede nasıl alltan bakılır yaa? hiç duymadım??

evet ben de hiç olmadım hep ultrasondan baktı doktor..o kadar doktor dolaştım hiçbiri bakıcaz demedi.şimdi olucm ama o da mecbur yani doğuma bi ay kala olmak gerkiyo..

ben hiiç alttan muayene olmadım vala :44: Ilk defa olucam haziranda o daa..

ben ilk duyduğumda 4 haftalık hamileyken iç gebelik mi dış gebelik mi diye alttan baktı böle uzun bişeyle o zaman acımadı ama ondan önce evliliğin ilk zamanklarında olmuştum alttan muayene o zaman koltuk vardı ona oturmuştum eliyle bakmıştı ay anlatmak istemiom o çok acımıştıı

Bazı dr lar çok hödük oluyorlar

bin kere maşallah Çınar bebeğe:) çok çook sevindim, inanılmaz etkilenmiştim bu olaydan gerçekten çok mutlu oldum..

yuh diyorum başka da bişey demiyorum

Bunu sitkomlara versek yapsalar süper olur. Çok komik olmuş hala gülüyorum

doktor çatı muayenesi dio bazıları pelvis muayenesi diyo.yani alttan bakılması işte..parmaklabakıyolar ya da küçük bile alet var onu sokup açılmasını sağlıyolar öyle bakıyolarmış..işte çatı dar mı geniş mi,bi anormallik var mı bebek geçebilir mi diye bakılıyomuş.ama sezaryan olmak isteyenlere bakmıyolarmış.ben normal istediğim için haziranda muayene edip ona göre konuşalım doğumu dedi.yaklaşık 34 haftalık olucam işte o esnada..yani acımaz heralde de bi rahatsızlık verir yine de diye düşünüyorum bi de sonuçta hiç olmadım ya ondan:18:

of yaa doktor da abartmışş! ben istemem hasta hakları denilen bişey var yani zaten pimpirikliyim o konularda sen ii dayanmışsın vala ben olsam kalkar giderdim herald yanii

of yaa doktor da abartmışş! ben istemem hasta hakları denilen bişey var yani zaten pimpirikliyim o konularda sen ii dayanmışsın vala ben olsam kalkar giderdim herald yanii

canım olur mu? ilk haftalarda zorunlu alttan bakılması. karından görülmez ki kesesi bebeğin.

canım olur mu? ilk haftalarda zorunlu alttan bakılması. karından görülmez ki kesesi bebeğin.

wala bilmiodum ben:44: benm gittiğim doktorlar hep erkekti belki o yüzden bakmamışlardır ama ne alaka :44: yani mecbursa bakması lazımdı..nese ya bu gidişimde bakıcak bakalımm

wala bilmiodum ben:44: benm gittiğim doktorlar hep erkekti belki o yüzden bakmamışlardır ama ne alaka :44: yani mecbursa bakması lazımdı..nese ya bu gidişimde bakıcak bakalımm

geç mi gittin doktora acaba? benim en son 9 haftada baktı vaginal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…