2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar konuyla ilgisi yok ama duvar saati alicam oturma odasi icin ama karar veremedim sunlardan hangisi güzel izce ?
moderner dekorativer Spiegelwandhaupttaktgeber-alibaba.com linkin asagisinda farkli modellerde var

ben ilk baştakini beeğndim. ince çubuklar üzerinde minik yuvarlak aynalar olan. renkli olanı da hiç beğenmedim.

aaa süpeer çok sevindim hayırlı olsun, o modeli biliyorum çok hoş, oğlana da çok uygun. hadi hayırlı olsun. bi süre kokuyo mobilyalar. benim 1 ay oldu hala az bişey kokuyo. kapaklar açık duruyoruz.

kızlar korkucak ne var, hamile kalmadan önce hep alttan muayene oluyoduk...

canim cati muayenesinden kastiniz nedir anlamadim ama galiba alttan kontrol edilmesi... ben herhastaneye gidismde (tabi acil olarak gidince ) her defasinda alttan bakti, rahimde acilma varmi yokmu diye.... o yüzden alistim, önceden alttan kontrol canimi acitmazdi ama gebelikte parmak canimi cok acitti..... herkeste ayni olmaz insalallah canm

ben ilk baştakini beeğndim. ince çubuklar üzerinde minik yuvarlak aynalar olan. renkli olanı da hiç beğenmedim.

kızlar korkucak ne var, hamile kalmadan önce hep alttan muayene oluyoduk...

bende onu cok begendim ama kararsiz kaldim yinede :)
ben aliskindim hatta hicc canim yanmazdi alttan kontrolde ama hamile kaldigimdan beri alttan muayene cok canimi yakiyor, acaba bebege zarar verecek korkusuyla kendimi rahat birakmadigim icinmi aciyor bilemedim ....

sen bi yerden başla arkası gelir bence canımm Banyo malzemlerinden başlayabilirsin,kremler sabunlar,küvet filan...sonrada diğer parçalar geçersin..bence sen bi liste yap da karışıklığa gelmesin sora
evet canım..listem var zaten ama heyecanlandımdım birden ne alsam diye...

Kızlar bu arada karnımın sol tarafında kızım ilk zamanlar kelebek kıpırtısı gibi hareket ederdi..şimdi tekme savuruyo ama bugn ilk defa oldu arada oluyo sol tarafımda akrnımda niye acaba..?:26::26:

anammm eşim aradıı akşama ayarla kendini didiiii....alışverişe gidicekmişizz:111::111::111::124::124::124::124::132:..ilkk ne aldırsam ola..
NE GÜZEL NE GÜZEL.....
gönlünden geçenleri aldır ama fuzuli olmamasına dikkat et derim....

kızlar napıonuz. anam dün bi çarpıntı tuttu bana. bi iki saat geçmedii. korktumm
banada oluyor ara ara ama 1-2 saat sürmedi hiç... kontrole gittiğinde doktoruna mutluka anlat bunu arkadaşım....
annen gerçekten çok sakinmiş,
ama ne olur ne olmaz hazırlayıp kenara koymak gerek bazı şeyleri...

aaa süpeer çok sevindim hayırlı olsun, o modeli biliyorum çok hoş, oğlana da çok uygun. hadi hayırlı olsun. bi süre kokuyo mobilyalar. benim 1 ay oldu hala az bişey kokuyo. kapaklar açık duruyoruz.
saol arkadaşım...
o takımın tavandan cibinliğini , abajurunu, tekstilini de aldım, 10 güne gelir , bende senin gibi uzun bir süre kapakları açık havalandıracağım İNŞALLAH....

ben kesin sezeryan olacam. başka çaresi yok. karar verilmiştir.
ay yok ben normalide izledim korktum ama normal istiyorum canım her yönden iyi..

yok canım lazım olanları alıcam zaten..işallah gitmeyi başarırsak heemn yarın eklerim fotoları..ayy ne görgüsüzüm dimi

son hafta dönenler oluyormuş canım
hepimizin hakkında hayırlı olsun bu cumartesi tekrar başka bir doktora gidicem hatta nisa hastanesi alev hanıma gitmeyi düşünüyorum ona gidenler veya metnini duyanlar varmı?

http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/231286-yenibosna-nisa-hastanesi.html
ben de pzts nisaya asiye hnma gidicam artık. ilk başlarda özele gidyodum sonra hoşuma gitmedi devlete gittim şimdiye kadar.ama artık dr mu seçtim sanırım herkes çok memnun.bakalım nasıl bi dr.
Alev hanımı da çok methediyolar cnm.

canim o büyüdügü icin öyle olmustur, annesi büyüyor kizin.... benimde ilk zamanlar öyleydi 28. haftaya kadar sadece kipirti seklindeydi simdi yine kipirti seklinde ama daha güclü, artik disardanda belli oluyor, yani korkma o büyüdügünün belirtisidir mutlu ol endiselenme :)
:18::18: benim doğum yapan arkadaşlarımın hiçbiri alttan muayene olmamış. siz nerden çıkardınız :18:
valla ben her hastaneye gidisimde alttan bakiyorlar, birkere bebek oynamiyo diye birkez kanamam var diye birkezde tansiyonum ypksekti diye acil olarak gittigimde hastanede alttanda baktilar, ama normal doktorum hic alttan bakmadi 9. haftadan sonra ....... belki degisiyordur doktora göre...

KIZLAR........
size güzel haberlerim var,
forumu evde netim olmadığı için eskisi kadar yakından takip edemiyorum ama belki haber veren olmuştur, ben yinede söyliyim....
dün limon kabuğumuz, YASEMİN arkadaşımız ile görüştüm....
MAAŞALLAH, ÇINAR bebek 1300 gram olmuş ve takılı olan son tüpte çıkmış,
artık kendi kendine gayet iyi nefes alabiliyormuş....
hatta doktor amcalarıYASEMİN arkadaşımıza..... 'ÇINAR bebeğimizi bu ayın sonunda taburcu edebilirlermiş....
doktorunun beklediği tek şey emme refleksinin biraz daha gelişmesi....
ALLAH'ın izni ile daha iyi olacak ve anne-babası ile evinin yolunu tutacak İNŞALLAH...

Vajinal muayene gebeliğin ilerleyen dönemlerinde erken doğum tehdidi şüphesinde, doğum ağrıları başladığında anne adayının doğum eyleminin hangi aşamasında olduğunu ortaya çıkarmak için, bebeğin pelvise giren kısmı hakkında bilgi sahibi olmak için ya da doğumun suni sancı ile başlatılması gerektiğinde serviksin olgunlaşması hakkında bilgi edinmek için uygulanır.

diyor kaan kocatepe..

Ben geldiiimm bitti temizlik ama yemek kaldı(neyse onuda sonra düşünürüz

oş geldin elif. maşallah iyi yapıyosunuz ha. ben yapamıyorum ya canım çıkıyo on dakka ayakta kalsam. gündüz çalışıyorum akşam yorgun oluyorum hafta sonu hem üşeniyprum hem yorgun oluyorum. yemeksiz bırakmamaya çalışıyorum evi. hafta sonu da üstten temizlik.

ayyyy masallah canim yaaa evet okumustum tüpünü kendisi cekmis yaramz cinarcik :)) ayy insallah canim yaaa cok mutlu oldum, sagol bidenem haber verdigin icin .... Koruyan Rabbim bundan sonrada KORUSUN ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…