birde o aynaciklarin tek tek tozunu almak var .......benim odam siyah beyaz ve gümüs rengi sanirim bu ayna daha güzel olucak, ya odamda öyle tablo felan yok aynaninda gösterisli olmasini istiyorum .....Eki Görüntüle 193993
hepsi güzel ama bu daha güzelmişş
:44: bilemedim canım ben eskitme türü saatleri sevince ayrım yapamadım bunlardan
kizlar konuyla ilgisi yok ama duvar saati alicam oturma odasi icin ama karar veremedim sunlardan hangisi güzel izce ?
moderner dekorativer Spiegelwandhaupttaktgeber-alibaba.com linkin asagisinda farkli modellerde var
Hera'cım, bende odamı aldım, hayırlısı ile bu akşam boyacı geliyor, oğluşumun odası buz beyazı olacak odada meltem modülerden beyaz çizgili model, üzerinde araba figürleri var...
bir halı kaldı, birde perde, ama sanırım 2 hafta içinde netleşir...
yok tatlım hiç çatı muayenesi olmadım ve hatta dün devlet hastanesine gittim bu plesanta olayını sormak için alttan muayene edelim bakalım dedi korktum baktırmadım meğersem korkulacak bişey yokmuş artık çatı muayeneleri yaptırmaya başlıyacakmışız.
ben de çok korkuyodum her gidişimde alttan muayene edicek die psikolojim bozuluodu..ama korkacak bişey yokmuş..artık son haftalarda çatı muayenesiolucakmışız mecbur..çatı dar mı ya da pelviste bi sorun var mı die bakılıcakmış..ben haziranda olucam ilk çatı muayenemi doktor dedi..ama bi kaç dak sürüyomuş zaten..gerçi artık alışmak lazım napalımm:44:
ben de çok korkuyodum her gidişimde alttan muayene edicek die psikolojim bozuluodu..ama korkacak bişey yokmuş..artık son haftalarda çatı muayenesiolucakmışız mecbur..çatı dar mı ya da pelviste bi sorun var mı die bakılıcakmış..ben haziranda olucam ilk çatı muayenemi doktor dedi..ama bi kaç dak sürüyomuş zaten..gerçi artık alışmak lazım napalımm:44:
ben ilk baştakini beeğndim. ince çubuklar üzerinde minik yuvarlak aynalar olan. renkli olanı da hiç beğenmedim.
kızlar korkucak ne var, hamile kalmadan önce hep alttan muayene oluyoduk...
evet canım..listem var zaten ama heyecanlandımdım birden ne alsam diye...sen bi yerden başla arkası gelir bence canımmBanyo malzemlerinden başlayabilirsin,kremler sabunlar,küvet filan...sonrada diğer parçalar geçersin..bence sen bi liste yap da karışıklığa gelmesin sora
:18::18: benim doğum yapan arkadaşlarımın hiçbiri alttan muayene olmamış. siz nerden çıkardınız :18:
o muayene doğum için canım 32 haftdan sonra diye biliyorum bende korkma yani,
NE GÜZEL NE GÜZEL.....anammm eşim aradıı akşama ayarla kendini didiiii....alışverişe gidicekmişizz:111::111::111::124::124::124::124::132:..ilkk ne aldırsam ola..
banada oluyor ara ara ama 1-2 saat sürmedi hiç... kontrole gittiğinde doktoruna mutluka anlat bunu arkadaşım....kızlar napıonuz. anam dün bi çarpıntı tuttu bana. bi iki saat geçmedii. korktumm
annen gerçekten çok sakinmiş,canım benim anneme kalsa doğum 6 temmuz görünüyor ya temmuz başı hazırlasak yetersanki garantim var 40 hafta dolacak haaaaa birde kendisi yanımda yok işin tuhafı bursadan gelecek yanıma bana çanta için erken diyor
saol arkadaşım...aaa süpeer çok sevindim hayırlı olsun, o modeli biliyorum çok hoş, oğlana da çok uygun. hadi hayırlı olsun. bi süre kokuyo mobilyalar. benim 1 ay oldu hala az bişey kokuyo. kapaklar açık duruyoruz.
:18::18: benim doğum yapan arkadaşlarımın hiçbiri alttan muayene olmamış. siz nerden çıkardınız :18:
NE GÜZEL NE GÜZEL.....
gönlünden geçenleri aldır ama fuzuli olmamasına dikkat et derim....
banada oluyor ara ara ama 1-2 saat sürmedi hiç... kontrole gittiğinde doktoruna mutluka anlat bunu arkadaşım....
annen gerçekten çok sakinmiş,
ama ne olur ne olmaz hazırlayıp kenara koymak gerek bazı şeyleri...
saol arkadaşım...
o takımın tavandan cibinliğini , abajurunu, tekstilini de aldım, 10 güne gelir , bende senin gibi uzun bir süre kapakları açık havalandıracağım İNŞALLAH
modokoda bır mobılyacı tabaga sirke koyup dolabın içine koyarsanız kokuyu alır dedı,ne kadar doğru bılemem,denemenın faydası olabılır
ay yok ben normalide izledim korktum ama normal istiyorum canım her yönden iyi..ben kesin sezeryan olacam. başka çaresi yok. karar verilmiştir.
NE GÜZEL NE GÜZEL.....
gönlünden geçenleri aldır ama fuzuli olmamasına dikkat et derim....
banada oluyor ara ara ama 1-2 saat sürmedi hiç... kontrole gittiğinde doktoruna mutluka anlat bunu arkadaşım....
annen gerçekten çok sakinmiş,
ama ne olur ne olmaz hazırlayıp kenara koymak gerek bazı şeyleri...
saol arkadaşım...
o takımın tavandan cibinliğini , abajurunu, tekstilini de aldım, 10 güne gelir , bende senin gibi uzun bir süre kapakları açık havalandıracağım İNŞALLAH....
son hafta dönenler oluyormuş canım
hepimizin hakkında hayırlı olsun bu cumartesi tekrar başka bir doktora gidicem hatta nisa hastanesi alev hanıma gitmeyi düşünüyorum ona gidenler veya metnini duyanlar varmı?
canim o büyüdügü icin öyle olmustur, annesi büyüyor kizin.... benimde ilk zamanlar öyleydi 28. haftaya kadar sadece kipirti seklindeydi simdi yine kipirti seklinde ama daha güclü, artik disardanda belli oluyor, yani korkma o büyüdügünün belirtisidir mutlu ol endiselenme :)evet canım..listem var zaten ama heyecanlandımdım birden ne alsam diye...
Kızlar bu arada karnımın sol tarafında kızım ilk zamanlar kelebek kıpırtısı gibi hareket ederdi..şimdi tekme savuruyo ama bugn ilk defa oldu arada oluyo sol tarafımda akrnımda niye acaba..?:26::26:
valla ben her hastaneye gidisimde alttan bakiyorlar, birkere bebek oynamiyo diye birkez kanamam var diye birkezde tansiyonum ypksekti diye acil olarak gittigimde hastanede alttanda baktilar, ama normal doktorum hic alttan bakmadi 9. haftadan sonra ....... belki degisiyordur doktora göre...:18::18: benim doğum yapan arkadaşlarımın hiçbiri alttan muayene olmamış. siz nerden çıkardınız :18:
Ben geldiiimm bitti temizlik ama yemek kaldı(neyse onuda sonra düşünürüz
KIZLAR........
size güzel haberlerim var,
forumu evde netim olmadığı için eskisi kadar yakından takip edemiyorum ama belki haber veren olmuştur, ben yinede söyliyim....
dün limon kabuğumuz, YASEMİN arkadaşımız ile görüştüm....
MAAŞALLAH, ÇINAR bebek 1300 gram olmuş ve takılı olan son tüpte çıkmış,
artık kendi kendine gayet iyi nefes alabiliyormuş....
hatta doktor amcalarıYASEMİN arkadaşımıza..... 'ÇINAR bebeğimizi bu ayın sonunda taburcu edebilirlermiş....
doktorunun beklediği tek şey emme refleksinin biraz daha gelişmesi....
ALLAH'ın izni ile daha iyi olacak ve anne-babası ile evinin yolunu tutacak İNŞALLAH...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?