2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

güya geçmişi okudum, hiç alıntı falan yapmadım çatı muayenesi falan demişsiniz. aman ben zaten gebelikten önce alısmıstım cok kasmaz beni:26: yeter ki bebeğim iyi olsun

çınar bebekten de güzel haberler var, şükürler olsun, inşallah kalıcı bir sıkıntı olmadan sağlıkla evine cıkmak nasip olur kuzuya, allah ailesine bagıslasın cınar bebeği

sedacım alısverişe gidiliyor haa, hadi gözün aydın:81:

göğüs ucu aparatından konusulmus, ben almıstım ama geri iade ettim, çünkü aventin small vardı sadece ellerinde, ve bende öyle bir cicik ucu var ki xxl kalkan olsa anca sığar

nasıl yakaladım mı son dakka sizi

bu arada milupadan ne geldi

korkma canım biraz çikolata goftret tarzı bişeyler ye.sakin bi köşeye çekil.dinle hareketlerini.görürsün nasıl kıpır kıpır olmaya başlayacak.ama uzun süre hareket etmesse ihmal etme.

hiç bişeyi yoktur bebişinin ama
şimdi biz ne desek boş
sağlık ocağına gidip bi kalbini dinlettirsen canım
hem rahatlarsın ?

sırt üstü yat konuş onunla 15-20 dakka içinde hareketini hissedersin canım.

kızlar teşekkürler hepinize, yürüdüm biraz bebeğim hareketlendi. içim rahatladı.

ayy tatlım benim ya:) maşaAllah daha iyi haberlerinide alırız inş.

milupa bana göndermedi kızlar. üyelik mi yaptınız. ben de yaptım artı bişey mi gerekiyo. bende bende bende merak ediyorum

teşekkür ederim canımm...niye kız o kadan büyük mi bebiş yaşadı desene..2 taraflıdaa
Milupa || Bebek beslenme uzmanı - bebek maması - Milupa Anne Bebek Kulubü Üyelik Formu üye ol canım niveanın numune ürünleri geliyo içerinsde 2 tane cd var biri emzirme diğeride annelik yolculuğu muydu neydi

valla benim göğüsler ufak ama uçları oldu bitti vardır yani, gebelikle de az daha büyüdü, biberon ağızı bebeğime az gelecek benim uçlardan sonra

ayh evet milupaya ben de üye olmustum geldi paket dogru, ama milupaya özgü sadece tek kullanımlık still tea cıkınca unutmusum, niveadan geldi diye hatırlıyorumcdleri de izlemedim, öööyle bekler dururlar atılacak günlerini

izle canım banada geleli çok oldu meraktn izledim ama şahane...bebişin bi emmesi var eşim diyo ki bizimkide mi böyle emecek diyo...kadın güzeldi cd deki ayrıca eşinle izleme

aaa ne gönderdilerr

huggies in 8 li yendioğan peketi deneme boyu b, kaçtane numane ıslak mendil emzirme çayı cd ve bir kitapcık çıktı indirim kuponları var onlardan alcam ilk bezlerini nasipse migroslarda %25 indirim yapcakmış cd ye bakamadım tam bakcam nasipse

aa ben onları unuttumm evet % 25 nivea ürünleri indirimli hemde 2012 ye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…