benimde milupa paketim geldi sonunda
benimde milupa paketim geldi sonunda
korkma canım biraz çikolata goftret tarzı bişeyler ye.sakin bi köşeye çekil.dinle hareketlerini.görürsün nasıl kıpır kıpır olmaya başlayacak.ama uzun süre hareket etmesse ihmal etme.
hiç bişeyi yoktur bebişinin ama
şimdi biz ne desek boş
sağlık ocağına gidip bi kalbini dinlettirsen canım
hem rahatlarsın ?
Katreee şimdi hamile olduğumuz için ağrılarımızı çocuğa bağlıyoruz sanırım. sakin ol senin stresin de ona yansır biliyorsun. birşeyi yoktur inşallah. arkadaşların dediği gibi tatlı bişeyler ye geç kalkınca onlar uyanıp uyuyorlar tekrar biz farkedemiyoruz.
iyi günler canım görüşürüz:80:
hadi gözün aydın ikinizmi gideceksiniz kayınvalidede varmı
napalım canım işte akşamın olmasını bekliyozgeçmiş olsun çok yorulup yada çok yediysen bendede oluo arada:78:
kötü bişey yoktur inşallah canım ağrın falan devam ediyorsa bi git doktora istersen rahatlamak açısından
kesinlikle var demek doluyor merak etme arkadaşım....
arkadaşım merak etme dinlen, ve karnını doyur vesvese yapma, aynı durum bendede oldu ama geçti...
bide biraz üşütür gibi olursam gaz sancım oluyor ve o vakitler bebeğim hiç oynamıyor...
ama arkadaşın dediğin için rahat etsin diyosan git iyi bir sağlık ocağında bebişinin kalp atışlarını dinlettir... ama göreceksin hissedeceksin hareketleri...
Hera'cım, bende odamı aldım, hayırlısı ile bu akşam boyacı geliyor, oğluşumun odası buz beyazı olacak odada meltem modülerden beyaz çizgili model, üzerinde araba figürleri var...
bir halı kaldı, birde perde, ama sanırım 2 hafta içinde netleşir...
kesin sezeryan olucam,
ve tarihi 4 temmuz İNŞALLAH....
ama doktor belki bir kaç gün daha erken alabiliriz dedi...
ALLAH'ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin İNŞALLAH....
sırt üstü yat konuş onunla 15-20 dakka içinde hareketini hissedersin canım.
KIZLAR........
size güzel haberlerim var,
forumu evde netim olmadığı için eskisi kadar yakından takip edemiyorum ama belki haber veren olmuştur, ben yinede söyliyim....
dün limon kabuğumuz, YASEMİN arkadaşımız ile görüştüm....
MAAŞALLAH, ÇINAR bebek 1300 gram olmuş ve takılı olan son tüpte çıkmış,
artık kendi kendine gayet iyi nefes alabiliyormuş....
hatta doktor amcalarıYASEMİN arkadaşımıza..... 'ÇINAR bebeğimizi bu ayın sonunda taburcu edebilirlermiş....
doktorunun beklediği tek şey emme refleksinin biraz daha gelişmesi....
ALLAH'ın izni ile daha iyi olacak ve anne-babası ile evinin yolunu tutacak İNŞALLAH...
güya geçmişi okudum, hiç alıntı falan yapmadımçatı muayenesi falan demişsiniz. aman ben zaten gebelikten önce alısmıstım cok kasmaz beni:26: yeter ki bebeğim iyi olsun
çınar bebekten de güzel haberler var, şükürler olsun, inşallah kalıcı bir sıkıntı olmadan sağlıkla evine cıkmak nasip olur kuzuya, allah ailesine bagıslasın cınar bebeği
sedacım alısverişe gidiliyor haa, hadi gözün aydın:81:
göğüs ucu aparatından konusulmus, ben almıstım ama geri iade ettim, çünkü aventin small vardı sadece ellerinde, ve bende öyle bir cicik ucu var ki xxl kalkan olsa anca sığar
nasıl yakaladım mı son dakka sizi
bu arada milupadan ne geldi
teşekkür ederim canımm...niye kız o kadan büyük mi bebiş yaşadı desene..2 taraflıdaa
Milupa || Bebek beslenme uzmanı - bebek maması - Milupa Anne Bebek Kulubü Üyelik Formu üye ol canım niveanın numune ürünleri geliyo içerinsde 2 tane cd var biri emzirme diğeride annelik yolculuğu muydu neydi
valla benim göğüsler ufak ama uçları oldu bitti vardır yani, gebelikle de az daha büyüdü, biberon ağızı bebeğime az gelecek benim uçlardan sonra
ayh evet milupaya ben de üye olmustum geldi paket dogru, ama milupaya özgü sadece tek kullanımlık still tea cıkınca unutmusum, niveadan geldi diye hatırlıyorumcdleri de izlemedim, öööyle bekler dururlar atılacak günlerini
hemen iletiyorum selamlarını arkadaşım....anladım canım anneciğine slmlar
MAAŞALLAH.....kızlar teşekkürler hepinize, yürüdüm biraz bebeğim hareketlendi. içim rahatladı.
biz sana dedik, önce kafanı rahatlat, vesvese yapma....
biz çok hassas bir dönemden geçiyoruz, dolayısıyla neremiz ağrısa bebeğimize yoruyoruz....
ALLAH'ın izni ile, hepimizin bebicikleri güzel güzel doğacak,
ayrıca bu saatten sonra doğsalarda bişeycikler zolmaz İNŞALLAH...
aaa ne gönderdilerr
huggies in 8 li yendioğan peketi deneme boyu b, kaçtane numane ıslak mendil emzirme çayı cd ve bir kitapcık çıktı indirim kuponları var onlardan alcam ilk bezlerini nasipse migroslarda %25 indirim yapcakmış cd ye bakamadım tam bakcam nasipse
:Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu
alan var mı bilmiyorıum ama bana geldi buda çok güzel kitaplar kızlar..sadece 5 tl kargo parası veriyosunuz..milupada oda yok..
iyi akşamlar kızlar, biz cıkıyoruz, evde yemegimiz yok amaaaa
aa ben onları unuttumm evet % 25 nivea ürünleri indirimli hemde 2012 ye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?