2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

koçtaştaki perdelere ben de baktım çok güzel ve çok çeşit var cidden.ama ben de halo işini düşnüyorum ya nası bişey alıcaz hala karar vremedimm:44: antibakteriyel olması şart tabi..bi de alerji filan yapar tüyleri..ben bile rahatsız oluyorum minnacık bebek nası karşılar bilmem..aslında ipek halılar var onlar çok güzel de biraz pahalı bi de çocuk için değişik modelleri var mı bilmiyorum..ben cicili bicili olsun istiyorum

Merhaba,
Aventin kalkanını kullanarak çok rahat edeceksiniz. Emzirmeye başlayınca ilk zamanlar göğüsleriniz maalesef çok tahriş olacak. Kalkanlar tahriş olan göğüslerinizi çamaşırlarınıza temas etmekten, bunun acısından kurtaracak. Daha da önemlisi göğüslerinizin iyileşmesi için gereken kurutma işlemini yerine getirecekler. Paketten delikli ve delikli olmayan iki kalkan çıkar. Delikli olanı kurutmak için kullanın, bunda biriken sütü kullanmayın. Deliksiz olanı ise giysilere teması keser, içinde biriken sütü de biriktirip bebeğinize verebilirsiniz.
Kalkanları nasıl kullanabşileceginizi, nelere dikkat etmeniz gerektigini blogda cok detaylixxxx

Bu arada biberon icin benim tavsiyem Aventin yenidoganlar icin olanıdır. saydeDeligi olması gereken kadardır. Surekli akıtmaz. Bu sayede bebegi memeden sogutmaz. Emzirmeyi taklit edecek sekilde tasarlanmistir. Emzirme ve biberonla beslemeyi birlesitirir. Bu arada ilk 25 gun bebeginize biberon vermemlisiniz aksi takdirde biberona alisip memeyi bırakabilir.

Alışveriş listenize bence bir de silikon uçları ekleyin. Detayı yukarıdaki linkte. Kullanırken beni çok iyi anacaksınız

Son bir söz de avent pompa uzerine etmek isterim. Aventin ritm kaydeden elektrikli pompası gercekten cok basarılıdır. Naziktir harap olan gogus ucunuzu acıtmaz. Pilli ve şarjlı oldugu icin her yerde rahatca kullanılır. Pompalarken kendi ritminizi aldığı icin sizi strese sokmaz ve sut akısınızı hızlandırır/artırır. Yan odada uyuyan bebeğinizi de uyandırmaz.

Umarım yardımcı olabilmisimdir sevgili anneler.

Avent annesi Muge

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar hepinize iyi günler ben çıkıyorum
Gidip aşımı olucam sonra yemek memek akşam olur
iyi bakın göbüşlere

iyi günler canım görüşürüz:80:

anammm eşim aradıı akşama ayarla kendini didiiii....alışverişe gidicekmişizz:111::111::111::124::124::124::124::132:..ilkk ne aldırsam ola..

hadi gözün aydın ikinizmi gideceksiniz kayınvalidede varmı

kızlar napıonuz. anam dün bi çarpıntı tuttu bana. bi iki saat geçmedii. korktumm

napalım canım işte akşamın olmasını bekliyoz geçmiş olsun çok yorulup yada çok yediysen bendede oluo arada:78:

kötü bişey yoktur inşallah canım ağrın falan devam ediyorsa bi git doktora istersen rahatlamak açısından

Son düzenleme:

canım benim geççmiş olsun

kesinlikle var demek doluyor merak etme arkadaşım....
arkadaşım merak etme dinlen, ve karnını doyur vesvese yapma, aynı durum bendede oldu ama geçti...
bide biraz üşütür gibi olursam gaz sancım oluyor ve o vakitler bebeğim hiç oynamıyor...
ama arkadaşın dediğin için rahat etsin diyosan git iyi bir sağlık ocağında bebişinin kalp atışlarını dinlettir... ama göreceksin hissedeceksin hareketleri...

Hera'cım, bende odamı aldım, hayırlısı ile bu akşam boyacı geliyor, oğluşumun odası buz beyazı olacak odada meltem modülerden beyaz çizgili model, üzerinde araba figürleri var...
bir halı kaldı, birde perde, ama sanırım 2 hafta içinde netleşir...

kesin sezeryan olucam,
ve tarihi 4 temmuz İNŞALLAH....
ama doktor belki bir kaç gün daha erken alabiliriz dedi...
ALLAH'ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin İNŞALLAH....

anammm eşim aradıı akşama ayarla kendini didiiii....alışverişe gidicekmişizz:111::111::111::124::124::124::124::132:..ilkk ne aldırsam ola..

hadi gözün aydın üzüldün üzüldün bak alıyosun şimdi. ne istiyosan al valla. insan ne alsam telaşına düşüyo ama bi yerden başlamak lazım.

sırt üstü yat konuş onunla 15-20 dakka içinde hareketini hissedersin canım.

yokkız onun ne işi var onu önceden halledivedimm aradım size gelicem dedim evde yokum annem dedi..nakadan üzüldüm....himennn kocişimi aradım didim ki annene gidicektimm evde yokmuş oda ee hazırlan o zman gidip bişeyler alalım diyee oh ohhhh

canım ben normal isterim ama benim bebiş 33 te olmamıza rağmen henüz teşrif edip dönmediği için bizim durumumuz son an belli olacak

yok tatlım hiç çatı muayenesi olmadım ve hatta dün devlet hastanesine gittim bu plesanta olayını sormak için alttan muayene edelim bakalım dedi korktum baktırmadım meğersem korkulacak bişey yokmuş artık çatı muayeneleri yaptırmaya başlıyacakmışız.

canım ben normal isterim ama benim bebiş 33 te olmamıza rağmen henüz teşrif edip dönmediği için bizim durumumuz son an belli olacak

son hafta dönenler oluyormuş canım
hepimizin hakkında hayırlı olsun bu cumartesi tekrar başka bir doktora gidicem hatta nisa hastanesi alev hanıma gitmeyi düşünüyorum ona gidenler veya metnini duyanlar varmı?

ivet anlayabiliom nekadan üzüldüğünüü oh o zaman ikiniz keyfinizce beğenirsiniz

ne aldırsam ki e bebeğe gdicez bana çok yakın banyodan başlasam mı diyorum şampuanı sabunu v.s

sen bi yerden başla arkası gelir bence canımm banyo malzemlerinden başlayabilirsin,kremler sabunlar,küvet filan...sonrada diğer parçalar geçersin..bence sen bi liste yap da karışıklığa gelmesin sora

ben de çok korkuyodum her gidişimde alttan muayene edicek die psikolojim bozuluodu..ama korkacak bişey yokmuş..artık son haftalarda çatı muayenesiolucakmışız mecbur..çatı dar mı ya da pelviste bi sorun var mı die bakılıcakmış..ben haziranda olucam ilk çatı muayenemi doktor dedi..ama bi kaç dak sürüyomuş zaten..gerçi artık alışmak lazım napalımm:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…