bu arada perdesini ben koçtaş dan aldım kızlar pembe ve çiçekli fonu da pembe.hem çok uygun oldu hem de ben çooook beğendim abajuruyla aynı renk oldu şansıma
halı işini araştırıyorum antibakteriyel olması lazım sanırım.royal halı nasıl olur ki acep :26:
Kızlar hepinize iyi günler ben çıkıyorum
Gidip aşımı olucam sonra yemek memek akşam olur
iyi bakın göbüşlere
günaydın kızlar herkese =)
nasılsınız ? nasıl geçti haftasonunuz? bizim güzeldi, bikaç eksiğimizi daha aldık, kızımın cicilerini yıkadık ütüledik dolabına astık =)) açıp açıp bakıyorum şimdi mis gibiler =))
pompamızı aldık en sonunda, bi göğüs kalkanı aldım...
lazım olmaz diye düşünüyodum kalkanı ama hafta sonu eşimin kuzenine gittik, 2,5 aylık bi oğlu var o önerdi, göğüs ucu kremine de bi ay kala başla dedi, o biraz sıkıntı yaşamış. aventin kalkanını aldım.
pompayı da medela mı avent mi düşün düşün sonunda avent aldım elektrikli...
şimdi biberon alıcam sadece dr browns önerdiler ondan alıcam, emzikte yine avent aldım
0-3aylık 2 tane, 3-6aylık 2 tane... pompayı da denedik eve gelince, ayy çok komik bi alet yaa =) çözene kadar baya uğraştım =))
küvet alıcaz bi bebişe o kaldı büyük parçalardan, onu da ayaklı istiyorum, yıkamak daha rahat olur diye bakalım...
canım ben elektrikli aldım avent. hem elektrikli hem de manuel modu var, ayrıca pille de çalışıyo =)
arabada, tatilde her yerde kullanabilirsin elektrik olmayan yerlerde filan, bi de hafızaya alıyo ritmi sonra kendi öyle çekiyo =)) güzel gibi ben beğendim... medela mı avent mi aylardır düşünüyoduk
Kızlar hepinize iyi günler ben çıkıyorum
Gidip aşımı olucam sonra yemek memek akşam olur
iyi bakın göbüşlere
anammm eşim aradıı akşama ayarla kendini didiiii....alışverişe gidicekmişizz:111::111::111::124::124::124::124::132:..ilkk ne aldırsam ola..
kızlar napıonuz. anam dün bi çarpıntı tuttu bana. bi iki saat geçmedii. korktumm
Selam kızlar, nasılsınız?
o kadar uyudumki.. sarhoş gibiyim hala. gece eşimin akrabalarına hasta ziyareti ve taziyeye gittik, dönüşte kayınpederim filan beraberdik, belimden feci sancı girdi adet sancısından biraz daha fazla bişeydi.. söyleyemedimdeçok canım yandı. bi yandan korkuyorum. aklımdan türlü şeyler geçti.. eve geldik en nihayetinde biraz yürüdüm filan iyi geldi. sonra yattım uyudum. gece bi kez bile uyanmadım. sabah 9 da uyandım. lavobaya gittim ve apartmanda matkap sesleri varken tekrar uyudum
uyandıüımda 12yi geçiyordu....
bebeğim hareket etmiyor şuan dün gece yatarken kaydı hafiften bikaç kez ama sabahtan beri tekme vs kayma hiç bişey yok... sanırım gerildiğim için oldu. ama korkuyorum şuan...
günaydın kızlar
geçen hafta 5 gün hastanede yattım bebeğimin suyu azmış Çok şükür evimdeyim .Allah kimseyi hastane ortamında bırakmasın çok zor geçti 5 gün ,doğum öncesi tecrübe yaşadım .Sizler neler yapıyorsunuz .
kesinlikle var demek doluyor merak etme arkadaşım....gerçekten önemli bi sorun bu
şimdiden önlem almak lasım
ben çıtçıtlı body giyiorum halen üstünde de tişörtüm var ve tişörtümden belli oluo göğüs uçlarım
bu göğüs ucum var demek olabilir mi
arkadaşım merak etme dinlen, ve karnını doyur vesvese yapma, aynı durum bendede oldu ama geçti...Selam kızlar, nasılsınız?
o kadar uyudumki.. sarhoş gibiyim hala. gece eşimin akrabalarına hasta ziyareti ve taziyeye gittik, dönüşte kayınpederim filan beraberdik, belimden feci sancı girdi adet sancısından biraz daha fazla bişeydi.. söyleyemedimdeçok canım yandı. bi yandan korkuyorum. aklımdan türlü şeyler geçti.. eve geldik en nihayetinde biraz yürüdüm filan iyi geldi. sonra yattım uyudum. gece bi kez bile uyanmadım. sabah 9 da uyandım. lavobaya gittim ve apartmanda matkap sesleri varken tekrar uyudum
bebeğim hareket etmiyor şuan dün gece yatarken kaydı hafiften bikaç kez ama sabahtan beri tekme vs kayma hiç bişey yok... sanırım gerildiğim için oldu. ama korkuyorum şuan...
Hera'cım, bende odamı aldım, hayırlısı ile bu akşam boyacı geliyor, oğluşumun odası buz beyazı olacak odada meltem modülerden beyaz çizgili model, üzerinde araba figürleri var...ben tül için etraftaki perdecilere bakıcam. taç vs de var. bauhausa baktım beğenmedim. koçtaşa da bi bakiyim. olmadı üsküdardaki perdeciler sokağına gidicem. orası hem ucuz, hem de çok çeşit var.
halı da ölçüsü uyarsa saray halı düşünüyorum. bizim kızın odasına uygun desen buldum. çok beğendim. ama büyük gelebilir bakıcam.
kesin sezeryan olucam,kızlar kesin sezeryan olacaklar bellimi aramızda
normal doğum bekleyenler kimler ben çoook karasızım bu cumartesi başka bir doktorlada görüşecem ben normal istiyorum ama plesentam aşşağı doğru uzandığı için normal doğum sakıcalımı bilemedim
bir doğursak kucağımıza alsak bitirsek şu düşünceleri.
anammm eşim aradıı akşama ayarla kendini didiiii....alışverişe gidicekmişizz:111::111::111::124::124::124::124::132:..ilkk ne aldırsam ola..
Selam kızlar, nasılsınız?
iyi günler canım görüşürüz:80:
hadi gözün aydın ikinizmi gideceksiniz kayınvalidede varmı
napalım canım işte akşamın olmasını bekliyozgeçmiş olsun çok yorulup yada çok yediysen bendede oluo arada:78:
kötü bişey yoktur inşallah canım ağrın falan devam ediyorsa bi git doktora istersen rahatlamak açısından
kızlar kesin sezeryan olacaklar bellimi aramızda
normal doğum bekleyenler kimler ben çoook karasızım bu cumartesi başka bir doktorlada görüşecem ben normal istiyorum ama plesentam aşşağı doğru uzandığı için normal doğum sakıcalımı bilemedim
bir doğursak kucağımıza alsak bitirsek şu düşünceleri.
benim kararım kesin normal istiyorum da daha doktorla konuşmadık bile doğumu :44: haziranda muayene yapıp ona göre konuşacakmışızz..çatıda pelviste bi sorun yoksa normal doğum istiyorumm..gerçi benm bebiş de daha dönmedi ama doktor dio son ana kadar da döner o sorun olmaz diyo..ama sakıncalı bi durum varsa ben bebişi de kendimi de riske atamam sanırım canımm:26:
sen de bi konuş ayrıntılarıyla doktorunla bakalım ondan sonra kararın kesinleşir..çatı muayenesi oldun mu ?
hadi gözün aydın üzüldün üzüldün bak alıyosun şimdi. ne istiyosan al valla. insan ne alsam telaşına düşüyo ama bi yerden başlamak lazım.
canım ben normal isterim ama benim bebiş 33 te olmamıza rağmen henüz teşrif edip dönmediği için bizim durumumuz son an belli olacak
kizlar konuyla ilgisi yok ama duvar saati alicam oturma odasi icin ama karar veremedim sunlardan hangisi güzel izce ?
moderner dekorativer Spiegelwandhaupttaktgeber-alibaba.com linkin asagisinda farkli modellerde var
yokkız onun ne işi var onu önceden halledivedimmaradım size gelicem dedim evde yokum annem dedi..nakadan üzüldüm....himennn kocişimi aradım didim ki annene gidicektimm evde yokmuş oda ee hazırlan o zman gidip bişeyler alalım diyee oh ohhhh
ne aldırsam ki e bebeğe gdicez bana çok yakın banyodan başlasam mı diyorum şampuanı sabunu v.s
kizlar konuyla ilgisi yok ama duvar saati alicam oturma odasi icin ama karar veremedim sunlardan hangisi güzel izce ?
moderner dekorativer Spiegelwandhaupttaktgeber-alibaba.com linkin asagisinda farkli modellerde var
ivet anlayabiliom nekadan üzüldüğünüüOh o zaman ikiniz keyfinizce beğenirsiniz
yok tatlım hiç çatı muayenesi olmadım ve hatta dün devlet hastanesine gittim bu plesanta olayını sormak için alttan muayene edelim bakalım dedi korktum baktırmadım meğersem korkulacak bişey yokmuş artık çatı muayeneleri yaptırmaya başlıyacakmışız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?