2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim bide boğazım kötü eşim gelmeden gizli saklı yemem lazım uyuyamam yoksa başıma kalkar durur hastasın bide dondurma yersen diye

ay kuşum demeseydim keşke
bide bogazın acıyormus tühhh
erite erite ye ustunede bi bardak
su iç olur mu annem

bizimkide her gitmsinde diyo ki eşim 4 kilosuna bebiş 10 gram mı alıyo dktor bey diyodoktorda gülüyo.kaç kilo ile kaldın kaç kilosun canım

sorma ya benimkide aynı evde ama çok güzelsin cok yakıştı diyip duruyodu ama
sen kaç aldın ben 14 tü ama 1 haftadır tartılmadım daha sonuna kadar 20 yi bulurum gibime geliyo

Son düzenleme:

sölemem ii oldu o zaman sevindim

ay kuşum demeseydim keşke
bide bogazın acıyormus tühhh
erite erite ye ustunede bi bardak
su iç olur mu annem

olsun olsun ii oldu üzerine su içerim tamam kuzum

bizimkide her gitmsinde diyo ki eşim 4 kilosuna bebiş 10 gram mı alıyo dktor bey diyodoktorda gülüyo.kaç kilo ile kaldın kaç kilosun canım

bizim hamurhanede un çuvallarını tarttıkları tartı var dün tartıldım sabah 78 600 mü neydi şimdide gidip gelem bakem kaç olmuşum

iyi akşamlar kızlar mesai biter ben giderrrr

ii akşamlar canım

benim bide boğazım kötü eşim gelmeden gizli saklı yemem lazım uyuyamam yoksa başıma kalkar durur hastasın bide dondurma yersen diye

bizim hamurhanede un çuvallarını tarttıkları tartı var dün tartıldım sabah 78 600 mü neydi şimdide gidip gelem bakem kaç olmuşum

ii akşamlar canım

boyun kaç canım benimde 75,60 cıkıyor ya
oooof

sorma ya benimkide aynı evde ama çok güzelsin cok yakıştı diyip duruyodu ama
sen kaç aldın ben 14 tü ama 1 haftadır tartılmadım daha sonuna kadar 20 yi bulurum gibime geliyo

canım bende 14-15 arası gidip geliyorum işte
aman banada tosunum cok hoş oldun falan
dio ama sonra nasıl vereceksin sen bu kiloları
die yapıstırıyor

bende aynıyım özellikle totomm kocamann oldu göbeğimm kadar varr hiçte yırtmış gibi gözükmüom yani canım

saglıgınız yerınde olsun dakılo önemlı dııl gerçekten,keşke bende yıyebılsem de kılo alsam hala hiç birşey yiyemıyorum,her yedıgım agır gelıyo hazımsızlık yapıo ,mıdem cayır cayır,1.aydan beri süt yogurt yumurta hıç bırını tuketemedım,bebişim için korkuyorumm,siz yiyebiliyorken yemeye bakın bence

yiyememekte kötü canım ama abartmakta kötüü

ya bende de hazımsızlık var çok fena yediğim çoğu şeyi hazmedemiyorum..soda iç dedi doktor bol bol bi de su iç dedi mecbur öyle idare ediyorum.ama mide yanması çok fena bazen uyuyamıyorm.bi kaç tane yastık koyup öyle yatıyorum.resmen alev topu yutmuş gibi oluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…