2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın şu an tüm sıkıntılarım geçiverdi. Zor bir durum. Allah sana da kızına da yardım etsin. Hiç moralini bozma kızının da morale ihtiyacı var. Tehlikeli zamanları atlatmışsın zaten. doğunca da çabucak toparlanırsınız.
Sevgiler

slm arkadaşlarrr

dün bizim görüş günümüzdü çok özlemiştim kızımı büyümüş kuzumm.... doktorumuz herşeye normal dedi.ben muayneden önce kasıklarımda çok baskının olduğunu söledimm muaynede kafasının aşağıda olduğunu bunun içinde baskı yaptığını söyledii.bununda son aylarda dikişleri inceltebileceğini söyledi.normal doğum olmaz dedi.haziranın ilk haftasından itibaren her hafta dikiş ölçümü yapacağını söyledi. bide mayısın son haftası 3 4 tane test istedi.epidurali sordum acı hissi olmuyor ama dokunmalar hissediliyor dedi.bundada bazı hastalar strese giriyo kalp atışı hızlanıyoo genel anestezide vermek zorunda kalıyoruz bu sefer ikisinide almış oluyor dedi.ona göre iyi düşün dedi.bende bilmiyorum ne olacak..bizden böylee

sağol arkadaşım....

canım inşallah bebeğin vaktiyle ve sağlıcakla dünyaya gelir

# KK Pro Üyezeytin gözlü+
# sevil01
# leyla_81
# semenya+
# Bia+
# kubrahan+
# katre_inur+
# jaluse
# elifim06

iyi aksamlar kızlarr nasılsınızzzz

Allah yardımcınız olsun senin ve bebeğinin canım,inşallah zamanından çok önce gelmez.

kızlar benim bugün burnum kanadı normal mi?

sağol canım...teşekkür ederim...

merhabalar herkese arkadaşlar... nasılsınız ??
merhaba canım, yuvarlanıp gidiyoruz fok balıkları gibi.
kızının iyi olmasına sevindim canım.isim bulabildin mi? dr un moral vermesi lazım sana,neden korkutma yoluna gidiyor ki,epiduralden herkes çok memnun.geneli kimse tavsiye etmiyor.
# sevil01
# leyla_81
# semenya+
# Bia+
# kubrahan+
# katre_inur+
# jaluse
# elifim06

iyi akşamlar canım,iyiyiz siz nasılsınız bebişinle?

sana iyi akşamlar canım hoşgeldin.sırt ve kaburga ağrısı dışında iyiyiz.sen nasılsın??

valla bende iyiyim maşallah bebeiş bugün durmadan hareket halinde kazı calısması yapıyor sanki keyfimiz yerinde :)))

bozma moralini canım..Allah sana da minnoşuna da dayanma gücü versin işalaa...sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza almaya nasip etsinn

# sevil01
# leyla_81
# semenya+
# Bia+
# kubrahan+
# katre_inur+
# jaluse
# elifim06

iyi akşamlar canım iyiyiz sağol.
kızlar ben de doğumdan hakkaten çok korkmaya başladım.:18:bu güne kadar hiç bir dr la veya her hangi biriyle doğum mevzusunu konuşmadım ne hikaye ne video hiç bişey izlemedim sadece pozitif doğum hikayeleri diye bir sitede bir hikaye okudum o kadar.bilsemki sezeryanda göbüş yağ iz kalmayacak sezeryan olucam.ama bunları göz önünde bulundurarak epidural istiyorum.pzts nisa hst Asiye hanıma gdcm bakalım ne diyecek.bnm doğum 2 temmuz görünüyor sanırım ilk doğuranlardan biride ben olucam size haberleri yazarım çıkarsam tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…