bende aynıyım özellikle totomm kocamann oldu göbeğimm kadar varr hiçte yırtmış gibi gözükmüom yani canım
ya bende de hazımsızlık var çok fena yediğim çoğu şeyi hazmedemiyorum..soda iç dedi doktor bol bol bi de su iç dedi mecbur öyle idare ediyorum.ama mide yanması çok fena bazen uyuyamıyorm.bi kaç tane yastık koyup öyle yatıyorum.resmen alev topu yutmuş gibi oluyorumm
ben de sureklı mdensuyu ıçıyorum,inş bı zararı olmaz.artık geçer umudum kalmadı dogumdan sonra gecer ınş,normal ınsanlar gıbı yemek yemeyı özledımm
bakıyorum da herkes hemen hemen baya kilo almışş..doktorum psikolojimi bozmuştu yaa çok kilo almışım 9 ay boyunca en fazla 10 kilo almam gerekirmişşben de herkes öyle alıyo ben de bi anormallik var sanıyodumm,doktorun uydurmasıymışş benm boyum da 1.68 yaklaşık 20 kilo aldım yanii ya bi de bazıları hamilelik boyunca 7 kilo alıyo yaa onu hiç anlamıyorumm sinir oluyorum yaaa
asudem burdamısın sukur kavusturana
neler yapıyorsun coktandır gorusemiyoruz
yazıyorum sana ama gecmisi okuyup donmuyorsun
sonrada taş atıyorsun burdan
KIZLAR........
size güzel haberlerim var,
forumu evde netim olmadığı için eskisi kadar yakından takip edemiyorum ama belki haber veren olmuştur, ben yinede söyliyim....
dün limon kabuğumuz, YASEMİN arkadaşımız ile görüştüm....
MAAŞALLAH, ÇINAR bebek 1300 gram olmuş ve takılı olan son tüpte çıkmış,
artık kendi kendine gayet iyi nefes alabiliyormuş....
hatta doktor amcalarıYASEMİN arkadaşımıza..... 'ÇINAR bebeğimizi bu ayın sonunda taburcu edebilirlermiş....
doktorunun beklediği tek şey emme refleksinin biraz daha gelişmesi....
ALLAH'ın izni ile daha iyi olacak ve anne-babası ile evinin yolunu tutacak İNŞALLAH...
sorma canım yaBunu sitkomlara versek yapsalar süper olur. Çok komik olmuş hala gülüyorum
cevre bazen insani bunalima sokuyor ben toplaminda 8 kg aldim ama hergören hic belli olmuyor diyor, ama birkac kiside oooo nasil olmussun daha son aylarda allah bilir ne hale gelirsin simdiden böyle olduysan deyip moralimi bozdular, doktorumda cok iyisin diyor ama 100 kisiden 2 kisi cok asiri sismissin diyor geriye kalan 98 i sadece karnin var oda cok normal diyor.... bence insanlar degisiklik aradigi icin yorum yapma ihtiyaci duyuyorlar ama hamile insanin moralini iyice sifira düsürüyorlar... asil o zaman morale ihtiyaci var bir bayanin cünkü vücut degisikligini zaten hamile kadin kendisi hissediyor bunu birde disardan olumsuz olarak duyunca benim gibi morali bozuluyor, ve suanda doguma kadar o iki kisiyi görmek dahi istemiyorum...... veririz kilocuklariiiii dert etmeyelim....O az kilo alanları bende hala anlamış değilim sinir bozucu:) Doktorum bana da az kilo almamı söylüyor gider gitmez tartıyolar bide hemen.
Ama iştahımız açılıyor suç benim mi. Normalde bu kadar tatlı falan canım istemez. Ama şimdi yirorum.ilkinde 35 kilo aldım. Hiç bir sıkıntıda yaşamadım. Hatta doğumdan sonra sen hiç kilo almadın mı hala aynısın falan dediler. şimdide 15 kg aldım bir karnın var diyor arkadaşlar. Allah tan fazla belli olmuyor. Benim boyumda 1.68. inş. çoğu sudur yinede doğumdan sonra hemen veririz:44:
kızlar palette ve bebeğinden haber var mı?
canim palette ye ne olduki ? ben cok fazla giremiyorum girincede gecmis cok doluyo o yüzden okuyamiyorum hayirdir insallah......
cevre bazen insani bunalima sokuyor ben toplaminda 8 kg aldim ama hergören hic belli olmuyor diyor, ama birkac kiside oooo nasil olmussun daha son aylarda allah bilir ne hale gelirsin simdiden böyle olduysan deyip moralimi bozdular, doktorumda cok iyisin diyor ama 100 kisiden 2 kisi cok asiri sismissin diyor geriye kalan 98 i sadece karnin var oda cok normal diyor.... bence insanlar degisiklik aradigi icin yorum yapma ihtiyaci duyuyorlar ama hamile insanin morasini iyice sifira düsürüyorlar... asil o zaman morale ihtiyaci var bir bayanin cünkü vücut degisikligini zaten hamile kadin kendisi hissediyor bunu birde disardan olumsuz olarak duyunca benim gibi morali bozuluyor, ve suanda doguma kadar o iki kisiyi görmek dahi istemiyorum...... veririz kilocuklariiiii dert etmeyelim....
canim palette ye ne olduki ? ben cok fazla giremiyorum girincede gecmis cok doluyo o yüzden okuyamiyorum hayirdir insallah......
doğum yapmış canım 31. haftasında sanırım.
dua istiyordu bizden bebeği küvözdeydi..
Allah yardımcıları olsun..
baby nurse canım allahım sana yardım etsin ve kızını sana bagıslasın insallah sabretmiş bu kadar fıstık biraz daha sabretsin allahın izniyle
cok haklısın tatlım rabbim hepimize hayırlı dogumlar versin insallah
ben daha doğurmadım şükür.....
siteye uzun süredir giremiyorum sitede bir sorun var anlayamıyorum...
palette diye bir arkadaşımızda erken doğum yapmış sanırım....allah bebeğine acil şifalar versin....
benimde en fazla 32.haftaya kadar gidermiş şuan 29.haftadayız bakalım ....sıkı takip yapılıyor doktora her gittiğimde yüreğim ağzıma geliyor acil sezeryan diyecekler diye...kızım 950 gr ancak olabildi ..aspirin heparin iğneleri elimizden geleni yapıyoruz kızımı karnımda tutmak için....gebeliği sorunsuz geçen arkadaşlar hiçbirşeyden şikayetçi olmayın böyle olmak o kadar zormuş ki devamlı yatıyorum...şikayet etmiyorum o dayansın da....ona birşey olacak diye çok korkuyorum...allah hepimize meleklerimizi kucağmıza almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?