2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende aynıyım özellikle totomm kocamann oldu göbeğimm kadar varr hiçte yırtmış gibi gözükmüom yani canım

bakıyorum da herkes hemen hemen baya kilo almışş..doktorum psikolojimi bozmuştu yaa çok kilo almışım 9 ay boyunca en fazla 10 kilo almam gerekirmişş ben de herkes öyle alıyo ben de bi anormallik var sanıyodumm,doktorun uydurmasıymışş benm boyum da 1.68 yaklaşık 20 kilo aldım yanii ya bi de bazıları hamilelik boyunca 7 kilo alıyo yaa onu hiç anlamıyorumm sinir oluyorum yaaa

Son düzenleme:

ben de sureklı mdensuyu ıçıyorum,inş bı zararı olmaz.artık geçer umudum kalmadı dogumdan sonra gecer ınş,normal ınsanlar gıbı yemek yemeyı özledımm

ben de sureklı mdensuyu ıçıyorum,inş bı zararı olmaz.artık geçer umudum kalmadı dogumdan sonra gecer ınş,normal ınsanlar gıbı yemek yemeyı özledımm

dün çikolata yedım, şasırdıı nasıl dönuyo içerde sevındı heralde tekmeler savurdu,tatlıdan haberı yok garıbımın

O az kilo alanları bende hala anlamış değilim sinir bozucu:) Doktorum bana da az kilo almamı söylüyor gider gitmez tartıyolar bide hemen.

Ama iştahımız açılıyor suç benim mi. Normalde bu kadar tatlı falan canım istemez. Ama şimdi yirorum.ilkinde 35 kilo aldım. Hiç bir sıkıntıda yaşamadım. Hatta doğumdan sonra sen hiç kilo almadın mı hala aynısın falan dediler. şimdide 15 kg aldım bir karnın var diyor arkadaşlar. Allah tan fazla belli olmuyor. Benim boyumda 1.68. inş. çoğu sudur yinede doğumdan sonra hemen veririz:44:

asudem burdamısın sukur kavusturana
neler yapıyorsun coktandır gorusemiyoruz
yazıyorum sana ama gecmisi okuyup donmuyorsun
sonrada taş atıyorsun burdan

merhaba tatliskom :)) ya ben ne zaman acsam esimin bilgisayrda isi oluyo cevrim icigözüküyorum ama pc basinda olan ben olmuyorum :)) sagolsun sayfalarimi kapatmiyor heheh
iyidir canim yaa son aylara gectik heyecan basti... hersey yolunda sükür sen nasilsin, ya canim senin yazdiklarina cevap veriyorum yaa ama gözümden kacan oluyodur sürekli girmedigim icin söyle bi 300 400 sayfa gecmis oluyo eee onu okumakta cok zor oluyo ilk birkac sayfayi okuyorum okadar, sürekli girmeyince öyle oluyor tas atmiyorum yaa sade bazi sorularim oldu benim girdigim saaatlerde siz olmuyorsunuz, sabahta biri günaydin diyip basliyor gerisi öyle devam ediyor benim sorularim havada kaliyor heheh ama anliyorum herkesin mesgulüyeteri farkili..... öpüyorum senide meleginide

geçen limon girmiş sanırım foruma ama bişey yazmamış ben de merak etmiştim.
İyi olduklarına çook sevindim..
Daha da iyi olacaklar inşallah..

Bunu sitkomlara versek yapsalar süper olur. Çok komik olmuş hala gülüyorum
sorma canım ya
eskiden hiç rüya görmezdim ben
ne cevherler varmış bende..

kızlar bu arada bana nivea'dan numune, indirim çeki filan geldi ama cd gelmedi..
ya da ben mi kaybettim acep
baya oldu da geleli..

Son düzenleme:
cevre bazen insani bunalima sokuyor ben toplaminda 8 kg aldim ama hergören hic belli olmuyor diyor, ama birkac kiside oooo nasil olmussun daha son aylarda allah bilir ne hale gelirsin simdiden böyle olduysan deyip moralimi bozdular, doktorumda cok iyisin diyor ama 100 kisiden 2 kisi cok asiri sismissin diyor geriye kalan 98 i sadece karnin var oda cok normal diyor.... bence insanlar degisiklik aradigi icin yorum yapma ihtiyaci duyuyorlar ama hamile insanin moralini iyice sifira düsürüyorlar... asil o zaman morale ihtiyaci var bir bayanin cünkü vücut degisikligini zaten hamile kadin kendisi hissediyor bunu birde disardan olumsuz olarak duyunca benim gibi morali bozuluyor, ve suanda doguma kadar o iki kisiyi görmek dahi istemiyorum...... veririz kilocuklariiiii dert etmeyelim....
kızlar palette ve bebeğinden haber var mı?

canim palette ye ne olduki ? ben cok fazla giremiyorum girincede gecmis cok doluyo o yüzden okuyamiyorum hayirdir insallah......

canim palette ye ne olduki ? ben cok fazla giremiyorum girincede gecmis cok doluyo o yüzden okuyamiyorum hayirdir insallah......

doğum yapmış canım 31. haftasında sanırım.
dua istiyordu bizden bebeği küvözdeydi..
Allah yardımcıları olsun..

selam kızlarrr

japones canım burda doğum öncesi 3 doğum sonrası 3 olm.üz.6 tane süt fişi veriyorlar.bir keresinde 12 lt,toplam 72 lt falan oluyor.bence gitsin alsın.markası da iyi.ben o sütler olmasa gidip alıp içmeye açıkçası üşenirdim.

şu meşhur son aylar geldi,görücez o bizim moralimizi bozanlar haklı çıkacak mı. bana da genelde hamileliğinde kilo almamış,bebekleri de zayıf doğan,doğru düzgn yiyemeyenler öyle diyor.ama normal hamilelik süreci geçirenler,bizden fazla alanlar "tabi alcaksın,ben daha fazla almıştım.şimdi almayıp ne zaman alcaksın,emin ol sonra hepsini vereceksin."gibi şeyler söylüyorlar.35le giden var doğuma.dikkat edelim ama kilo alıyoruz diye de kendimize eziyet etmeyelim.

garfield kız gülmekten öldürdün beni.nasıl bir rüyaydı o öyle.ben de dün gece bebişimi rüyamda gördüm ama erkekti. 3 farklı dr demese belki inanırdım ama,kuzum olacak.çok yoğun duygular yaşadım ama,hiç uyanmak istemedim.kollarımda o kadar tatlıydı ki.

bir de kızlar geçenlerde bahsetmişsiniz kasıklarda tık tık atması bebeğin hıçkırığı diye,bugün derste 5 dk pıt pıt attı kasığım.galiba hıçkırık tuttu kızımı.

ben daha doğurmadım şükür.....
siteye uzun süredir giremiyorum sitede bir sorun var anlayamıyorum...
palette diye bir arkadaşımızda erken doğum yapmış sanırım....allah bebeğine acil şifalar versin....
benimde en fazla 32.haftaya kadar gidermiş şuan 29.haftadayız bakalım ....sıkı takip yapılıyor doktora her gittiğimde yüreğim ağzıma geliyor acil sezeryan diyecekler diye...kızım 950 gr ancak olabildi ..aspirin heparin iğneleri elimizden geleni yapıyoruz kızımı karnımda tutmak için....gebeliği sorunsuz geçen arkadaşlar hiçbirşeyden şikayetçi olmayın böyle olmak o kadar zormuş ki devamlı yatıyorum...şikayet etmiyorum o dayansın da....ona birşey olacak diye çok korkuyorum...allah hepimize meleklerimizi kucağmıza almayı nasip etsin...

baby nurse canım allahım sana yardım etsin ve kızını sana bagıslasın insallah sabretmiş bu kadar fıstık biraz daha sabretsin allahın izniyle
cok haklısın tatlım rabbim hepimize hayırlı dogumlar versin insallah

sağol arkadaşım teşekkür ederim...

arkadaşım çok geçmiş olsun.. umarım bebicik annesini üzmeden hayırlısıyla zamanında doğar..

Allah sağlıkla kucağına versin meleğini canım.inşallah hiç bir aksilik yaşamadan bebeklerimize kavuşuruz
kızlar bu haftalarda uzun ilginç ve farklı rüyalar görmemiz çok normal bir durummuş.hatta hayatında hiç rüya görmeyen kadınlar bile rüya görürmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…