2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

neden korkuyorsun ki bebegide strese sokuyorsun sen kolay olacagını düşün yeterki sıkma bnim bu ikinci hamileligim ve öle bişi düşünsem ikinciyi yapamazdım herlade ama bebegini kucagına aldıgın zaman bütün korkular gidiyorr :) rahat ol bence

diamond sen de mi vitamin kullanıyorsun en cok o acıyor iştahı bilmiş ol hayatım

ben ilk ayımdan beri elevit kullanıyorumm..doktorum sakın bırakma dedi hatta emzirme döneminde de kullanıcaksın dedi..ama ben hamilelikten sonra kullanmayı düşünmüyorum..şimdilik kullanıyorum daa hamileliktn sora kullanmıcamm zaten dew gibi oldumm

bilmiyorum arkaşım ya şeytan dürtüyo işte ne bileyim.birisi yazmıştı kadın çok hassas birisiymiş, benm gibi ödlek biri doğurduysa herkes doğurur diye. offf

vay vay vay kimleri görüyorum arinaaaaaaaaaaa
sesa ver ya ne zaman girsem yoksun kız nasılsın sen ve oglusun

drlar içeceksin diyorlar sonrada neden kilo aldın diye kızıyor

:26:
sorma ya o korku bende de var hatta doğum vakti yaklaştıkça daha da artıoo:18: bende pozitif doğum hikayelerini okudum sonra hamileprog ramları izliorum sırf korkuyu yeniim die ama gözümü kapatıp kendimi düşününce bi garip oluyorummkorkuyu nası yenicez bilmiyorum ama Allah o gücü bize o anda fazlasıyla vericek die düşünüyorumm..hem bebişimiz de bizi motive edip gücümüze güç katacak die düşünüyorumm:26:senn erkenmiş baya buaradaa sanırım ilk doğum yapanlardan olucaksın aramızda hayırlısıylaa:26:

evet ya elevit çok önemliymiş ben de kullanıyorum evdefnaza sormuştum ama sanırım msj görmedi elevitin yerine geçecek herhangi bir şey kullanıyor musun diye sormuştum.belki aç veya tok kilo artışında etkili olabilir dr a sormak lazım

Selam kızlar, nasılsınız?
İyisiniz inşallah Biz çok şükür iyiyiz, büyüyoruz ana oğul Maşallah 70 kiloya vurduk, tosun tosun olduk. Haftasonu kontrolumuz var bakalım oglumda tosun olmuş mu:97: Sizler nasılsınız?

Bu arada baby_nurse canım inşallah vakti zamanı geldiginde saglıkla kucagına alırsın bol bol dua et canım.:97:

Canım verdigin haberlere cok sevindim, allah daha iyi etsin. Teşekkür ederim sana da
# KK Pro Üyezeytin gözlü+
# sevil01
# leyla_81
# semenya+
# Bia+
# kubrahan+
# katre_inur+
# jaluse
# elifim06

iyi aksamlar kızlarr nasılsınızzzz

Selam canım iyiyiz sen nasılsın:97:

valla sen yine gözünü kapaıp hayal etmişsin canım ben onuda düşünemiyorum.Neyse dediğin gibi Allah bize bu özelliği verdiyse katlanabileceğimiz bir durum demekki.keşke erkekler doğursaydı ben askerlik yapardım yani

drlar içeceksin diyorlar sonrada neden kilo aldın diye kızıyor

evett ben de anlamıyorumm..hergün ceviz badem fındık ye diyo vitaminleri kullan dio sonra kilo alınca , yine çok kilo almışsın diye çıkışıo ben anlamadım vala :44: aman şurda kalmış 2 ay zaten bundan sora da takmıorum artık

vay vay vay kimleri görüyorum arinaaaaaaaaaaa
sesa ver ya ne zaman girsem yoksun kız nasılsın sen ve oglusun

İyiyim canım sağol, sen nasılsın? Oğluşum da çok şükür iyi. Sizde iyisinizdir umarım

Bu arada kusura bakma geç cevabım için canımcım, başka bir topiğe dalmışım

Hoşgeldin Biacım nasılsın?

Maşallah size Bende 63,5 kg. ile devam ediyorum bakalım. 7,5 kg. aldık şimdiye kadar

haha kitaplarda kendinizi motive edin gözünüzü kapatıp doğum anınızı düşünün diyo ya ondan hayal etmeye çalışıyorum :18::18: ya erkekler çok dayanıksızz Allah bilmiş de onlara vermemişş yani en ufak bişey oldumu bayılıolar onlarn doğum yaptıını düşünemiorum bilee

iyiyim canımm benim

İyiyim canım sağol, sen nasılsın? Oğluşum da çok şükür iyi. Sizde iyisinizdir umarım

Bu arada kusura bakma geç cevabım için canımcım, başka bir topiğe dalmışım

arinacım sende izmirliydin degil miii cok sık girmiyorsun burayaaa nadiren

bilmiyorum arkaşım ya şeytan dürtüyo işte ne bileyim.birisi yazmıştı kadın çok hassas birisiymiş, benm gibi ödlek biri doğurduysa herkes doğurur diye. offf

canım o kadar kasarsan kendini dogumunuda zorlastırırsın bu sefer gercekten dogumunu zor yaparsın rahat ol dogacagı zaman zaten öle yada böle dogacak sezeryandada göbek kalıyor eger normal olucaksa normal dogum yapmaya calıs

Hoşgeldin Biacım nasılsın?

Maşallah size Bende 63,5 kg. ile devam ediyorum bakalım. 7,5 kg. aldık şimdiye kadar

Arinacım az önce kulagını cıtlattık nerelerde bu kız diyee, özledik seni
Maşallah canım bende istikrar falan kalmadı önüme geleni yiyorum, maşallah tosun gibi oldum. Sonra vericez vericez diyip kendimi kandırıyorum. Hakkımızda hayırlısı bundan sonra

Ogluşun nasıl? İyisiniz insallah
iyiyim canımm benim

Bizde iyiyiz cnm

İzmirliyim canım. İzmir'de oturuyorum, sende mi İzmirlisin?

Evde olunca ancak kalkıp kendime geliyorum canım. Ondan fazla giremiyorum.

evet izmrliyim bi türlü acık denk gelemedim sana merak ediyordum... :) cok az izmirli var temmuz annelerinde :)

canım sesin geliyor merak etme ama benim sesim gelmiyor sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…