iyi akşamlar canım iyiyiz sağol.
kızlar ben de doğumdan hakkaten çok korkmaya başladım.:18:bu güne kadar hiç bir dr la veya her hangi biriyle doğum mevzusunu konuşmadım ne hikaye ne video hiç bişey izlemedim sadece pozitif doğum hikayeleri diye bir sitede bir hikaye okudum o kadar.bilsemki sezeryanda göbüş yağ iz kalmayacak sezeryan olucam.ama bunları göz önünde bulundurarak epidural istiyorum.pzts nisa hst Asiye hanıma gdcm bakalım ne diyecek.bnm doğum 2 temmuz görünüyor sanırım ilk doğuranlardan biride ben olucam size haberleri yazarım çıkarsam tabi
diamond sen de mi vitamin kullanıyorsun en cok o acıyor iştahı bilmiş ol hayatım
bilmiyorum arkaşım ya şeytan dürtüyo işte ne bileyim.birisi yazmıştı kadın çok hassas birisiymiş, benm gibi ödlek biri doğurduysa herkes doğurur diye.neden korkuyorsun ki bebegide strese sokuyorsun sen kolay olacagını düşün yeterki sıkma bnim bu ikinci hamileligim ve öle bişi düşünsem ikinciyi yapamazdım herlade ama bebegini kucagına aldıgın zaman bütün korkular gidiyorr :) rahat ol bence
ben ilk ayımdan beri elevit kullanıyorumm..doktorum sakın bırakma dedi hatta emzirme döneminde de kullanıcaksın dedi..ama ben hamilelikten sonra kullanmayı düşünmüyorum..şimdilik kullanıyorum daa hamileliktn sora kullanmıcamm zaten dew gibi oldumm
iyi akşamlar canım iyiyiz sağol.
kızlar ben de doğumdan hakkaten çok korkmaya başladım.:18:bu güne kadar hiç bir dr la veya her hangi biriyle doğum mevzusunu konuşmadım ne hikaye ne video hiç bişey izlemedim sadece pozitif doğum hikayeleri diye bir sitede bir hikaye okudum o kadar.bilsemki sezeryanda göbüş yağ iz kalmayacak sezeryan olucam.ama bunları göz önünde bulundurarak epidural istiyorum.pzts nisa hst Asiye hanıma gdcm bakalım ne diyecek.bnm doğum 2 temmuz görünüyor sanırım ilk doğuranlardan biride ben olucam size haberleri yazarım çıkarsam tabi
ben ilk ayımdan beri elevit kullanıyorumm..doktorum sakın bırakma dedi hatta emzirme döneminde de kullanıcaksın dedi..ama ben hamilelikten sonra kullanmayı düşünmüyorum..şimdilik kullanıyorum daa hamileliktn sora kullanmıcamm zaten dew gibi oldumm
KIZLAR........
size güzel haberlerim var,
forumu evde netim olmadığı için eskisi kadar yakından takip edemiyorum ama belki haber veren olmuştur, ben yinede söyliyim....
dün limon kabuğumuz, YASEMİN arkadaşımız ile görüştüm....
MAAŞALLAH, ÇINAR bebek 1300 gram olmuş ve takılı olan son tüpte çıkmış,
artık kendi kendine gayet iyi nefes alabiliyormuş....
hatta doktor amcalarıYASEMİN arkadaşımıza..... 'ÇINAR bebeğimizi bu ayın sonunda taburcu edebilirlermiş....
doktorunun beklediği tek şey emme refleksinin biraz daha gelişmesi....
ALLAH'ın izni ile daha iyi olacak ve anne-babası ile evinin yolunu tutacak İNŞALLAH...
# KK Pro Üyezeytin gözlü+
# sevil01
# leyla_81
# semenya+
# Bia+
# kubrahan+
# katre_inur+
# jaluse
# elifim06
iyi aksamlar kızlarr nasılsınızzzz
valla sen yine gözünü kapaıp hayal etmişsin canım ben onuda düşünemiyorum.Neyse dediğin gibi Allah bize bu özelliği verdiyse katlanabileceğimiz bir durum demekki.keşke erkekler doğursaydı:26:
sorma ya o korku bende de var hatta doğum vakti yaklaştıkça daha da artıoo:18: bende pozitif doğum hikayelerini okudum sonra hamileprog ramları izliorum sırf korkuyu yeniim die ama gözümü kapatıp kendimi düşününce bi garip oluyorummkorkuyu nası yenicez bilmiyorum ama Allah o gücü bize o anda fazlasıyla vericek die düşünüyorumm..hem bebişimiz de bizi motive edip gücümüze güç katacak die düşünüyorumm:26:senn erkenmiş baya buaradaa sanırım ilk doğum yapanlardan olucaksın aramızda hayırlısıylaa:26:
drlar içeceksin diyorlar sonrada neden kilo aldın diye kızıyor
vay vay vay kimleri görüyorum arinaaaaaaaaaaa
sesa ver ya ne zaman girsem yoksun kız nasılsın sen ve oglusun
Selam kızlar, nasılsınız?
İyisiniz inşallahBiz çok şükür iyiyiz, büyüyoruz ana oğul Maşallah 70 kiloya vurduk, tosun tosun olduk. Haftasonu kontrolumuz var bakalım oglumda tosun olmuş mu:97: Sizler nasılsınız?
Bu arada baby_nurse canım inşallah vakti zamanı geldiginde saglıkla kucagına alırsın bol bol dua et canım.:97:
Canım verdigin haberlere cok sevindim, allah daha iyi etsin. Teşekkür ederim sana da
Selam canım iyiyiz sen nasılsın:97:
valla sen yine gözünü kapaıp hayal etmişsin canım ben onuda düşünemiyorum.Neyse dediğin gibi Allah bize bu özelliği verdiyse katlanabileceğimiz bir durum demekki.keşke erkekler doğursaydıben askerlik yapardım yani
iyiyim canımm benimSelam kızlar, nasılsınız?
İyisiniz inşallahBiz çok şükür iyiyiz, büyüyoruz ana oğul Maşallah 70 kiloya vurduk, tosun tosun olduk. Haftasonu kontrolumuz var bakalım oglumda tosun olmuş mu:97: Sizler nasılsınız?
Bu arada baby_nurse canım inşallah vakti zamanı geldiginde saglıkla kucagına alırsın bol bol dua et canım.:97:
Canım verdigin haberlere cok sevindim, allah daha iyi etsin. Teşekkür ederim sana da
Selam canım iyiyiz sen nasılsın:97:
İyiyim canım sağol, sen nasılsın? Oğluşum da çok şükür iyi. Sizde iyisinizdir umarım
Bu arada kusura bakma geç cevabım için canımcım, başka bir topiğe dalmışım
arinacım sende izmirliydin degil miii cok sık girmiyorsun burayaaa nadiren
bilmiyorum arkaşım ya şeytan dürtüyo işte ne bileyim.birisi yazmıştı kadın çok hassas birisiymiş, benm gibi ödlek biri doğurduysa herkes doğurur diye.offf
Hoşgeldin Biacım nasılsın?
Maşallah sizeBende 63,5 kg. ile devam ediyorum bakalım. 7,5 kg. aldık şimdiye kadar
iyiyim canımm benim
İzmirliyim canım. İzmir'de oturuyorum, sende mi İzmirlisin?
Evde olunca ancak kalkıp kendime geliyorum canım. Ondan fazla giremiyorum.
Arinacım az önce kulagını cıtlattık nerelerde bu kız diyee, özledik seni
Maşallah canım bende istikrar falan kalmadı önüme geleni yiyorum, maşallah tosun gibi oldum. Sonra vericez vericez diyip kendimi kandırıyorum. Hakkımızda hayırlısı bundan sonra
Ogluşun nasıl? İyisiniz insallah
Bizde iyiyiz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?