2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oof cok sukur bugunde bittii
bi anda nasıl yogunluk bastırdı
eşim aradı gelip beni alıp bi yere
goturecekmis süpriz makyaj falan
yaptım bende cıkıyorum optum sizi
kızlar ii h.sonları

Sevdiklerinle birlikte mutlu yıllar

Magnezyum ihtiyacın artmış aynı şey benim iki baldırımada oldu..gecenin bi vakti uyandım acıdan.2 gun magnezyumlu kemik hapımı içmeyi unuttum boyle oldu dr una söyle magnezyum yazsın dayanamazsın o acılara her gece

çetrefilli yeni yaşın kutlu olsun canım nice mutlu yıllara
merhaba gözde...
neria neyceymiş hangi dilde? yabancı isimlere benziyo

ÇETREFİLLİ
doğum günün kutlu olsun arkadaşım sevdiklerinle güzel bir yıl geçirmeni diliyorum

kızzlaar bişi sorucamm bebişin biberonların normal bulaşık deterjanıyla mı yıkadınız neyle yıkadınız ya da yıkıcaksınız??ben kaynatıcam ama önce yıkıcam tabii

kızzlaar bişi sorucamm bebişin biberonların normal bulaşık deterjanıyla mı yıkadınız neyle yıkadınız ya da yıkıcaksınız??ben kaynatıcam ama önce yıkıcam tabii
.
ben kaynatıcam canım ama onun bile makinesi çıkmışya sterilizatör.bizim kızlar onuda alırlar burdaki kızlar sosyete canım her bişeyin markalısını alıyolar

canım deterjanla yıkadıktan sonra (ister makinada ister elde) üzerinde kimyasal kalıntı oluyormuş.eğer istersen önce yıka deterjanla sonra kaynat.yada direk kaynat canım.öyle yazıyor nette

.
ben kaynatıcam canım ama onun bile makinesi çıkmışya sterilizatör.bizim kızlar onuda alırlar burdaki kızlar sosyete canım her bişeyin markalısını alıyolar

ben alamam o kadar kap kaçak nereye sığıcaz benm yerim dar zaten yok ben tencerede kaynatcam eski usull

canım deterjanla yıkadıktan sonra (ister makinada ister elde) üzerinde kimyasal kalıntı oluyormuş.eğer istersen önce yıka deterjanla sonra kaynat.yada direk kaynat canım.öyle yazıyor nette

evet önce yıkıcam sonra kaynatıcam zaten..heralde kaynatınca gider kalıntılar..biberon fırçası aldım da onla iyice yıkar fırçalarım sonra da kaynatırım artık..ya biberon kullanmıcam da şimdilik..ama bi tane hastane çantama koyarım..Allah korusun erken doğum olur bişey olur sütüm gelmez bebişe biberonla süt filan verirler belkim die koyucam çantaya..:26:

evet canım fırça kalıntıları temizlemek için önce elden geçiririz sonra kaynatırız en doğrusu bu.Allah korusun ama tabiki herşey olabilir mutlaka hastane çantasına biberon koymak lazım.benim arkadaşım öyle olmuştu sütü çok az geldi onuda bebek emmedi en son çare biberonla mama verdiler.hiç belli olmuyor yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…