benim mesaide bittii kızlarr iyi akşamlar herkeseee
kızlaaar
o kadar yogundu ki giremedim bir türlü, oysa size daha benim dogumgünüm oldugunu söyleyecektim:26:
şansa bakın ki bir de geç çıkmam gerekecek, 5 bucuga kadar buradayım. sedaya yazmıstım en son, aldıklarını da gördüm canım, hayırlı olsun. battaniye sayını cogalt canım. 15-20 tl arası penye battaniyeler al. araba oalrak da ben kraftı begendim ama chiccodan da kkda herkes cok memnun. aman almaya git,i hangisi içine sinerse onu al gitsin canım. ben hala almadım puset
Giden arkadaşlara iyi akşamlar
ben hala burdayım
sabah 8 akşam 7 tam mesai kk da
gunaydın kızlar bugun doktor kontrolumuz var....kızlar dun gece alt baldırıma naısl dıeyyeım boyle bı kramp gırdı 2 kez agladım resmen gecmedı neden oluyo cok felaket bı acı agrı ...doktora soyleyeyım dıyorum bugun.
selam kızlarrrr nasılsınız ? =)
pearl_pearl
layyydy
robroy+
esraberat
byd
bucan+
pelcel+
cetrefilli
elifim06
asudem
aslitokgoz
Kızlar neria ismi nasıl yeni buldum Tanrı nın ışığı demek miş
Kızlar neria ismi nasıl yeni buldum Tanrı nın ışığı demek miş
.kızzlaar bişi sorucamm bebişin biberonların normal bulaşık deterjanıyla mı yıkadınız neyle yıkadınız ya da yıkıcaksınız??ben kaynatıcam ama önce yıkıcam tabii
kızzlaar bişi sorucamm bebişin biberonların normal bulaşık deterjanıyla mı yıkadınız neyle yıkadınız ya da yıkıcaksınız??ben kaynatıcam ama önce yıkıcam tabii
.
ben kaynatıcam canım ama onun bile makinesi çıkmışya sterilizatör.bizim kızlar onuda alırlar burdaki kızlar sosyete canımher bişeyin markalısını alıyolar
canım deterjanla yıkadıktan sonra (ister makinada ister elde) üzerinde kimyasal kalıntı oluyormuş.eğer istersen önce yıka deterjanla sonra kaynat.yada direk kaynat canım.öyle yazıyor nette
evet önce yıkıcam sonra kaynatıcam zaten..heralde kaynatınca gider kalıntılar..biberon fırçası aldım da onla iyice yıkar fırçalarım sonra da kaynatırım artık..ya biberon kullanmıcam da şimdilik..ama bi tane hastane çantama koyarım..Allah korusun erken doğum olur bişey olur sütüm gelmez bebişe biberonla süt filan verirler belkim die koyucam çantaya..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?