yaa calışan arkadaslar size soruyorum
bu saatlerde sizde acıkma oluyor mu?
yaa calışan arkadaslar size soruyorum
bu saatlerde sizde acıkma oluyor mu?
kizlar herkese merhaba nasilsiniz. Size yine bi sorum olacak, dünden beri gribim cok halsizim canimda birsey istemiyor, ama basimin agrisi gecsin diye biseyler yiyorum...
Bugün cok enteresan birsey oldu akintimin rengi cok koyulasti yani pedin üzerinde acayip bi sarilik var... Gerci idrariminda rengi cok acik degil, sanirim gripten dolayi yeterince sivi tüketmedigim icinmi acaba, gerci birtek suyu bol iciyorum ama istahim kesildi....
Sizce o sarilik gripten dolayidir degilmi ? ....
kizlar herkese merhaba nasilsiniz. size yine bi sorum olacak, dünden beri gribim cok halsizim canimda birsey istemiyor, ama basimin agrisi gecsin diye biseyler yiyorum...
bugün cok enteresan birsey oldu akintimin rengi cok koyulasti yani pedin üzerinde acayip bi sarilik var... gerci idrariminda rengi cok acik degil, sanirim gripten dolayi yeterince sivi tüketmedigim icinmi acaba, gerci birtek suyu bol iciyorum ama istahim kesildi....
sizce o sarilik gripten dolayidir degilmi ? ....
[ı]kızlaaar
o kadar yogundu ki giremedim bir türlü, oysa size daha benim dogumgünüm oldugunu söyleyecektim:26:
şansa bakın ki bir de geç çıkmam gerekecek, 5 bucuga kadar buradayım. Sedaya yazmıstım en son, aldıklarını da gördüm canım, hayırlı olsun. Battaniye sayını cogalt canım. 15-20 tl arası penye battaniyeler al. Araba oalrak da ben kraftı begendim ama chiccodan da kkda herkes cok memnun. Aman almaya git,i hangisi içine sinerse onu al gitsin canım. Ben hala almadım puset[/ı]
kızlaaar
o kadar yogundu ki giremedim bir türlü, oysa size daha benim dogumgünüm oldugunu söyleyecektim:26:
şansa bakın ki bir de geç çıkmam gerekecek, 5 bucuga kadar buradayım. sedaya yazmıstım en son, aldıklarını da gördüm canım, hayırlı olsun. battaniye sayını cogalt canım. 15-20 tl arası penye battaniyeler al. araba oalrak da ben kraftı begendim ama chiccodan da kkda herkes cok memnun. aman almaya git,i hangisi içine sinerse onu al gitsin canım. ben hala almadım puset
Ben emzirme sütyeni değilde sütyen kullanmayı gerektirmeyen atletlerden kullanıcam. Belim falan açılmaz hiç değilse
Belimi üşüteceğim diye korkarım ben. Yaz-kış atletsiz duramam.
Emzirme sütyenlerimde var zaten. Ama tek atlet daha kullanışlı oluyor.
Acıkma olmaz mı ama midem çok kötü benim hem açım ama acıma yüzünden bişey yiyecek halim yok. galiba buna reflü diyorlar
bende bazen oluyor bazen olmuyor eleviti bir gün içiyorum bir gün içmiyorum onu içince durduramıyorum kendimi çünkü. Piskolojik mi yoksa onu içince mi onuda bilmiom nasıl bi cümle kurdum ölee yaww
4:30 dedin mi çikolata ve bir kupa süt içiyorum ben yoksa dayanamıyorum...
kızlaaar
şansa bakın ki bir de geç çıkmam gerekecek, 5 bucuga kadar buradayım. sedaya yazmıstım en son, aldıklarını da gördüm canım, hayırlı olsun. battaniye sayını cogalt canım. 15-20 tl arası penye battaniyeler al. araba oalrak da ben kraftı begendim ama chiccodan da kkda herkes cok memnun. aman almaya git,i hangisi içine sinerse onu al gitsin canım. ben hala almadım puset
öyle sanirim yaa cokta vesvese yapmak istemiyorum aslinda.... ama yinede ilk kez bu kadar koyu olunca ister istemez noluyoo dedim :)doktorum fazla su içmiyosan idrarın koyu gelir demişti bana..bi de gripsin senn ekstra sıvı tüketmen lazım canım..ondan olabilir israrındaki sarılık..hafif bi akıntı ben üşüttüğüm zaman da oluyor.günlük ped kullanıyorum hatta doktorum dedi onu da..yani çok fazla akıntı olursa haber ver dedi de hafif olabilir o zaman ped kullan dedi..bence ondandır ama yine rahat etmezsen ara bi doktoruna sor istersen..:44:
[sıze=3]selam kızlarrrr nasılsınız ? =)[/sıze]
pearl_pearl
layyydy
robroy+
esraberat
byd
bucan+
pelcel+
cetrefilli
elifim06
asudem
aslitokgoz
slm canım hoşgeldin ne olsun aynı şeyler işteSen nasılsın
o samann ne diyoruzzz iykii doğdunnnnnnAilenle ve miniğinle koca bi ömür geçirmen dileğiyle doğum günün kutlu olsun
aa doğum günün bugün mü canımmmm ?? iyiki doğdunn o zamannn bebişinle sana nice güzel yıllaaar diliyorumm
teşekkür ederim kızlar, çok saolun güzel dilekleriniz içinaaaay iyi dogdun canım inşallah
inşallah bir omur boyu minigin ve sevdiklerinle
uzun mutlu sağlıklı yıllar gecirirsin
selam kızlar
umarım herkez iyidir..
Geçmişe bakamadım..bizde bugün çarşıya çıktık bebişimin uyku setini ve tülünü hallettik anam çokkk yoruldummm ya benn
slm kızlarr bugün çok yorgunum akşama da bir yere sözümüz var güya giderken bişiler götürecektim ama halim yok napsamki? Ben hamileyim bahanem olsun diycem de hazır bişiler mi alsak acaba??
selam kızlarrrr nasılsınız ? =)
pearl_pearl
layyydy
robroy+
esraberat
byd
bucan+
pelcel+
cetrefilli
elifim06
asudem
aslitokgoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?