hoşgeldin burcucum, bi hafta daha bitti işte, ne güzelselam kızlarrrr nasılsınız ? =)
pearl_pearl
layyydy
robroy+
esraberat
byd
bucan+
pelcel+
cetrefilli
elifim06
asudem
aslitokgoz
iviiiit biz hamileyiz, canım ne götürcen bu saatten sonra nasıl yetiştireceksin ki?:26:slm kızlarr bugün çok yorgunum akşama da bir yere sözümüz var güya giderken bişiler götürecektim ama halim yok napsamki? ben hamileyim bahanem olsun diycem de hazır bişiler mi alsak acaba??
hayırlı olsun canım aldıklarınız, uyku setini marka bişey mi aldın ve ne kadara aldın acaba:26:selam kızlar
umarım herkez iyidir..
geçmişe bakamadım..bizde bugün çarşıya çıktık bebişimin uyku setini ve tülünü hallettik anam çokkk yoruldummm ya benn
selamlar kızlar baya yoruldum ama bitti şükür bütün işlerim ya bisürü yazı yazdım bi, tanesi acayip yordu bebiş dur diyo artık gerilmeye başladı karnım iyce akşama serilir yatarım heralde neyse haftaya yokum dinlencem inşallah gerci misafirlerim olcak ama olsun inşallah babannem dedem amcam kardeşim ve annem kusura bakcak kimse yok nasılsa işe gelmekten iyidir mesaide bitti herkese iiyi hftasonları diliyorum
slm kızlarr bugün çok yorgunum akşama da bir yere sözümüz var güya giderken bişiler götürecektim ama halim yok napsamki? ben hamileyim bahanem olsun diycem de hazır bişiler mi alsak acaba??
slm kızlarr bugün çok yorgunum akşama da bir yere sözümüz var güya giderken bişiler götürecektim ama halim yok napsamki? ben hamileyim bahanem olsun diycem de hazır bişiler mi alsak acaba??
selam kızlar
umarım herkez iyidir..
geçmişe bakamadım..bizde bugün çarşıya çıktık bebişimin uyku setini ve tülünü hallettik anam çokkk yoruldummm ya benn
teşekkür ederim kızlar, çok saolun güzel dilekleriniz için
selam kızlar
umarım herkez iyidir..
iyiki doğdun canımmmm bebişinle kocişinle nice mutlu mutlu senelere inşallahkızlaaar
o kadar yogundu ki giremedim bir türlü, oysa size daha benim dogumgünüm oldugunu söyleyecektim:26:
şansa bakın ki bir de geç çıkmam gerekecek, 5 bucuga kadar buradayım. sedaya yazmıstım en son, aldıklarını da gördüm canım, hayırlı olsun. battaniye sayını cogalt canım. 15-20 tl arası penye battaniyeler al. araba oalrak da ben kraftı begendim ama chiccodan da kkda herkes cok memnun. aman almaya git,i hangisi içine sinerse onu al gitsin canım. ben hala almadım puset
cnmm mutlu seneler, nice güzel yaşlaaaaar =)
oyyyy iki güzel hemserim de dogumgünümü kutlamıs, saolun kızlar:80:iyiki doğdun canımmmm bebişinle kocişinle nice mutlu mutlu senelere inşallah
cetrefiilicim cnmm doğum günün kutlu olsunnnnn:))
hayırlı olsun aldıkların canım
hayırlı olsun canım aldıklarınız, uyku setini marka bişey mi aldın ve ne kadara aldın acaba:26:
selam cnmm, iyiyiz sen nasılsın
güle güle kullanın cnmm uzat ayaklarını dinlen =)
[
oh güle güle kullan canımm aldıklarınııhaftalar geçtikçe dışarı çıkıp bişeyler bakmak da işkence oluyo yaa ben fazla bakamıyorum artık kalanları netten hallediorumm:44:
evet yaa dur cnmın çektiği bişiler alıyım hem di mi?:)))
oyyyy iki güzel hemserim de dogumgünümü kutlamıs, saolun kızlar:80:
Eki Görüntüle 194446
ayyy sağolun fıstıklar
kızımın uyku seti bu... tülüde krem üstüne krem içi altın sarısı küçük küçük papatyalar var salı resmini eklerim
kızlar ben kaçarım, herkese iyi tatiller:80:, eşim ne süpriz yapmıs göreceğim şimdi, hadi öptüm sizleri
süpermiş fıstık çok beğendim
sağlıkla kullanmak nasip olsun canım
benim mesaide bittii kızlarr iyi akşamlar herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?