2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin burcucum, bi hafta daha bitti işte, ne güzel

slm kızlarr bugün çok yorgunum akşama da bir yere sözümüz var güya giderken bişiler götürecektim ama halim yok napsamki? ben hamileyim bahanem olsun diycem de hazır bişiler mi alsak acaba??
iviiiit biz hamileyiz, canım ne götürcen bu saatten sonra nasıl yetiştireceksin ki?:26:

selam kızlar

umarım herkez iyidir..

geçmişe bakamadım..bizde bugün çarşıya çıktık bebişimin uyku setini ve tülünü hallettik anam çokkk yoruldummm ya benn
hayırlı olsun canım aldıklarınız, uyku setini marka bişey mi aldın ve ne kadara aldın acaba:26:

gülü gülüü :80:

slm kızlarr bugün çok yorgunum akşama da bir yere sözümüz var güya giderken bişiler götürecektim ama halim yok napsamki? ben hamileyim bahanem olsun diycem de hazır bişiler mi alsak acaba??

of uğraşma boşuna ben bişeyler alıp öyle götürüyorumm pastanedenn..:44:

selam cnmm nbr =) hazır bişeyler al cnmm ya, yaş pasta filan =) nolcakk sen hamilesin...

selam kızlar

umarım herkez iyidir..

geçmişe bakamadım..bizde bugün çarşıya çıktık bebişimin uyku setini ve tülünü hallettik anam çokkk yoruldummm ya benn

selam cnmm, iyiyiz sen nasılsın
güle güle kullanın cnmm uzat ayaklarını dinlen =)

teşekkür ederim kızlar, çok saolun güzel dilekleriniz için

cnmm mutlu seneler, nice güzel yaşlaaaaar =)

selam kızlar

umarım herkez iyidir..

oh güle güle kullan canımm aldıklarınıı haftalar geçtikçe dışarı çıkıp bişeyler bakmak da işkence oluyo yaa ben fazla bakamıyorum artık kalanları netten hallediorumm:44:

iyiki doğdun canımmmm bebişinle kocişinle nice mutlu mutlu senelere inşallah

Eki Görüntüle 194446

ayyy sağolun fıstıklar
kızımın uyku seti bu... tülüde krem üstüne krem içi altın sarısı küçük küçük papatyalar var salı resmini eklerim

hayırlı olsun aldıkların canım

hayırlı olsun canım aldıklarınız, uyku setini marka bişey mi aldın ve ne kadara aldın acaba:26:

selam cnmm, iyiyiz sen nasılsın
güle güle kullanın cnmm uzat ayaklarını dinlen =)

[

oh güle güle kullan canımm aldıklarınıı haftalar geçtikçe dışarı çıkıp bişeyler bakmak da işkence oluyo yaa ben fazla bakamıyorum artık kalanları netten hallediorumm:44:

ayyy sağolun fıstıklar
kızımın uyku seti bu... tülüde krem üstüne krem içi altın sarısı küçük küçük papatyalar var salı resmini eklerim

kızlar ben kaçarım, herkese iyi tatiller:80:, eşim ne süpriz yapmıs göreceğim şimdi, hadi öptüm sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…