- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
evet canım dinlendim saolasın kuzucum benim...
canım Allahımda sana sabırlar versin...bizlere ettiğin güzel dua için amin diyorum tatlım..inşallah tez zamanda Rabbim sanada yeni bir bebiş yollasın bitanem...
o güzel dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim kızlar... kısmet değilmiş kaderimiz böyleymiş yapacak bişeyimiz yok.. rabbim sizlere yaşatmasın bebişlerinizi sizlere bağışlasın inşallah...
neyse kızlar ben şimdilik çıkıyorum kızım uyurken bende dinleniyim biraz sizi ve bebişlerinizi öpüyom kocaman
evet canım yaaaa..smiller çıkmıyor...bende numaraları ezberledim..öyle yazıyorum..heheheh...burdayım kusummm bu arada ben smileleri kullanamıyoyumm((
ohhh canım ohhh yarasın kuzusunaaa)
evet canım yaaaa..smiller çıkmıyor...bende numaraları ezberledim..öyle yazıyorum..heheheh...
saol bitanem...
ORANJE sabah girdi bir daha gelmedi...nerelerde acaba...onunla didişmek iyi sarıyordu...heheheheheh...özledim valla....kulağını çınlatsak gelirmi ki acep?
slm kızlar
canfeza arkadaşım çok üzüldüm rabbim herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin
arina leyla zeytingözlü asilmavi elifnaz melikeecesu oranje ve diğer arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl bakalım
arinacım bu arada dün yazmışın ben bi ara mutfağa gittim o arada kayınvalidem kızı getirdi oda hemen bilgisayarı kaptmış cvp yazamadım canım kusura bakma
arinammmmmmmmmmm nirdesin kuzummm çıktınmııııııııı????????????
canfezacım canım Allah sabırlar versin güzelim. Allahım en kısa zamanda seninle kalacak olanından ,sağlıklısından versin canım.
leylacım okudum ben canım haberin olsun. kızlar doktor randevum 4 e alındı bana dua edin güzel haberlerle geleyim.. inş. insan üzücü haberleri duyunca korkuyo Rabbim kimseyi yavrusundan ayırmasın ben tekrar çıkıyorum kızlar evin işleri beni bekler öpüyorum hepinizi.
o güzel dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim kızlar... kısmet değilmiş kaderimiz böyleymiş yapacak bişeyimiz yok.. rabbim sizlere yaşatmasın bebişlerinizi sizlere bağışlasın inşallah...
kızlar günde 2-3 şişe maden suyu çokmu olur
Keyifli günler arkadaşlar...
bugün cumaya akşam olmaz artık....püffffffffffffffffffffffff........arina hani kız bana cevap....hehhehheehhehe...oranje yok bari senle biraz uğraşayım tatlişkom....
Hoşgeldiniz
Aynen yaws
Birde akşam eve geç gidicez :2: Babamları havaalanına bırakmamız gerekiyor
Artık bana hiç bitmez bugün :2:
babanlar nereye gidiyor kuşum...Allah kavuştursun şimdiden..resmine yorum yazdım...orası bodrum mu arinacım...
canım ben hiç içmediğim için bir yorum yapamayacam...kızlar günde 2-3 şişe maden suyu çokmu olur
Sağol birtanem, amin
Yurtdışına gidecekler canımcım. Beni evlendirdiler. Evde durdukları yok:) Şimdiden gezsinler, bebek olunca eve kapanacaklar çünkü:26:
Yok birtanem Bodrum değil, Kıbrıs
canım ben hiç içmediğim için bir yorum yapamayacam...yinede fazla içme..herşeyin fazlası zarardır biliyorsun...
oh oh gezsinler ne güzel yaaaa..ikinci balayı misali....Kıbrısı çok güzel diyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?