2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ya sasıyorum size nasıl iş yapıyorsunuz
ben işden eve gidiyorum bulasık mak.
boşaltma bi camasır yıkayıp asmakla
bitiyorum h.sonu biraz iş yapayım
hem asagıya dogru sancı giriyor
ben mi cok nazlıyım ya:44:

ay yok canım bende öyleyim su içsem direkt makinaya atıyorum yemek yapınca o ocağı silmek allhımm zulum gibi resmen...haftasonuda c.tesi yaparsam yoksa kalıyor havalar tam düzelse kadın alıcam..düzelmedi gitti...doğumuma 1 ay kalada rahat rahat oturum diyorum

nazlanmayacağın varsada nazlan arkadaşım ben yapamıyorum sen yap bari.

kadın alsan bile en fazla bir hafta dayanıyor sonrası eve hortum girmiş gibi oluyor.sonra göbek önde sen arkada yapıyorsun işte.

kızlar ben bebişlerinizin cicilerini koyduğunuz topiği bulamıyorum

biri linkini verebilirmii şlimdiden tşkr ettimm

hayırlı olsun canımm güle güle kullanın minoşunuzla brb işalaa kan için endoğal yöntem pekmez canımm bol bol içiceksin mecbur..ben de çantamı hazırladım bekliorumm hayırlısıyla kavuşuruz minişlerimiz işalaa

kızlaarrrr bişiy aklıma takıldı ... erkek bebişi olucaklar sünneti hastanede mi yaptırıcksınızz??yani doğumdan sonra yapıolar ya artık..

Son düzenleme:
ooo cnm sana gerek yok zaten ozaman:))) benım esımde ceker prof. makınasıyla adam tıtremekten bısı yapamazz...
sımdı bıle benden cok heyecan sarmıs vazııyette:):):)

İlk oğlumda sezeryandan bebeği çıkarırlarkende dahil olmak üzere,bebeğimi aspire ederlerken,tartarlarken,giydirirlerken anestezi teknisyeni çekmişti. Aslında ben çekecektim güya da. Ben ameliyettan tırsınca uyutuldum kameratıda ben çekerim diye elimden almıştı zaten. Çok güzel göremediğim bütün anlarını gördüm. Kesinlikle ameliyathaneden çekecek birilerini ayarlayın derim. Aynı şeyi yine yapmayı planlıyorum. Fotoğraflar içinde kardeşime güveniyorum. İnş. güzel olurlar. Aslında doğum fotoğrafçısı bende düşündüm ama hem eşime yeni fotoğraf makinası siparişi verdim hemde fiyatlar çok pahalı geldi. Bilmiyorum yinede sonradan fikir değiştitirmiyim. Hem o kadar paralar çok geliyor kıyamıyorum hemde güzel bir albüm hazırlansa hoş olurdu. Neyse bakalım...

kızlaarrrr bişiy aklıma takıldı ... erkek bebişi olucaklar sünneti hastanede mi yaptırıcksınızz??yani doğumdan sonra yapıolar ya artık..

Evet öyle bana da daha rahat olur gibi geldi ama ilk oğlumda babamız istemedi.
İlla düğününde yapılacakmış. Dolayısıyla bunuda bekletiriz herhalde.

bebek şekerlerinin üzerine bebek kartına ne yazacağınızı ve şeklini kararlaştırdınız mı?Ben 1 tane hazırladım ama orjinal fikirlere açığım. Birisi biz artık üçü birarada olduk yazmış başka espirili şeylerde olabilir ama aklıma geliyor. klasik Yuvamıza hoşgeldin Ömer Deha ve tarih yazıcam herhalde

kadının biri kendi örmüs kızlar leyleği sakkalı ipten cok seker olmus değil mi :)))
diamond ben klasik bişi yazcam kızımdaki gibi
benm burası esprili seyi kaldırmaz hepsi kodaman

Evet haklısın ben hiç öyle düşünmemiştim. Herkese uymayabilir ama yine de orjinal bişey olsa yapardım sanırım. Sen nerdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…