inanılmaz yoruldum kızlar siz ne güzel sohbet etmişsiniz heryerim tutuldu boşver kalsın diyorum ama yine duramıyorum yine duramıyorumherkese iyi akşamlar dileyerk çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz
ya sasıyorum size nasıl iş yapıyorsunuz
ben işden eve gidiyorum bulasık mak.
boşaltma bi camasır yıkayıp asmakla
bitiyorum h.sonu biraz iş yapayım
hem asagıya dogru sancı giriyor
ben mi cok nazlıyım ya:44:
maşşallah canım allah nazarlardan saklasın
pekmez ye canım tek sifası o gibi
ya sasıyorum size nasıl iş yapıyorsunuz
ben işden eve gidiyorum bulasık mak.
boşaltma bi camasır yıkayıp asmakla
bitiyorum h.sonu biraz iş yapayım
hem asagıya dogru sancı giriyor
ben mi cok nazlıyım ya:44:
ay yok canım bende öyleyim su içsem direkt makinaya atıyorum yemek yapınca o ocağı silmek allhımm zulum gibi resmen...haftasonuda c.tesi yaparsam yoksa kalıyor havalar tam düzelse kadın alıcam..düzelmedi gitti...doğumuma 1 ay kalada rahat rahat oturum diyorum
kızlar ben bebişlerinizin cicilerini koyduğunuz topiği bulamıyorum
biri linkini verebilirmii şlimdiden tşkr ettimm
Selam kızlar nasılsınız?
Biz çok iyiyiz cok sukur. Pazartesi günü kontrole gittik, ogluşum maşallah çok iyiydi. 31+1de gitmiştik 2,200 gramdı. Boyumuzu söylemediler ama iyi oldugunu söylediler. Elini kafasının altına almış keyif yapıyodu tosunum.
Kan sayımım yapıldı ve yine kansız cıktım. Kan ilacımızı ikiye cıkarıyoruz. Önerebileceginiz kan yapıcı doğal metodlar varmı?
Bu arada mobilyamız geldi çok şükür, hazırlıklarımız bitiyo gibi. Çantamıda hazırladımAzmı kaldı ne:97:
ooo cnm sana gerek yok zaten ozaman:))) benım esımde ceker prof. makınasıyla adam tıtremekten bısı yapamazz...
sımdı bıle benden cok heyecan sarmıs vazııyette:):):)
kızlaarrrr bişiy aklıma takıldı ... erkek bebişi olucaklar sünneti hastanede mi yaptırıcksınızz??yani doğumdan sonra yapıolar ya artık..
Eki Görüntüle 196626
kadının biri kendi örmüs kızlar leyleği sakkalı ipten cok seker olmus değil mi :)))
diamond ben klasik bişi yazcam kızımdaki gibi
benm burası esprili seyi kaldırmaz hepsi kodaman
canım ben askeri lojmandayım hepsi de ust duzey subay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?