2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

insan normalde bile çok yoruluodu canım bide hamile olunca sabah kalk akşam gitt iyi olmuş ne güzel dinlenmişin
aynen öyle laydim, zaten mevsim deişikliği çarpıyor bir de gebelik derken acayip kötü olmustum yaaa, darısı dinlenemeyenlerin basına
sepeti ilk arina eklemişti canım bende ondan gördüm aldımbende bebişin şampuanlarını fırçasını felan koymak için aldım sepeti...

ayh evet pelin deil arinada görmütüm ben de, dogru canım, ucuzmus da yaa, ben de bebek şekerlerinden sonra bakım sepeti olarak kullanmak istiyorum, bakalım inşallah alabilir bizimkiler.
dangalak herif, ayh gercek mi bu sinir oldum, döverim ben bu adamı

Son düzenleme:

ay yok canım sendee gerçek olurmu gerçi gerçek böyler dengesz herifler varda şimdi bi haberr okudum çok üzüldüm..bizim buda gaziantepde olmuş hemde

merhaba kızlar nasılsınız?

ben çok yorgunum evi temizledim biraz yine tıslama moduna geçtim kayınvalidemin sırtı tutulmuş çok zorlanıyor yazık.. gelmiş eve şimdi yatıyomuş, akşam eşim ve babasının filan toplantıları var bende yemek yaptım kayınvalideme geçerim birazdan. eşim gelcek şimdi mutfağa bi girdim yerde su var ne ara döktüm dedim meğer gider borusu sızdırıyormuş. eşimi aradım gel yap diye. Alllahtan erken farkettim dolaplarım kabarcaktı. acaba tıkandı da ondan mı ki

gider borusu dolapların içine mi akıtmıs? ayh iyi ki farketmişsin, kayınvalidene gecmiş olsun canım

yaa yemek de yapmıssın, biz ne yiyceeeez:78:

aynen canım aklım bin türlü şeyler geldi off çok zor zamandayız...ne aileler var yarabbim tipinden de belli oluyor zaten rabbim kızın ailesine sabır versin yavrum 5.yaşındaymış daha oda

tesisat olayı ilgi alanım acayip musluk tamir eder conta değiştirir rezervuar onarırım canım ya lavabonun altındaki conta aşınmıştır ya boru deliktir yada dediğin gibi tıkanmıştır erken fark etmen iyi olmuş

Selam kızlar nasılsınız?
Biz çok iyiyiz cok sukur. Pazartesi günü kontrole gittik, ogluşum maşallah çok iyiydi. 31+1de gitmiştik 2,200 gramdı. Boyumuzu söylemediler ama iyi oldugunu söylediler. Elini kafasının altına almış keyif yapıyodu tosunum.

Kan sayımım yapıldı ve yine kansız cıktım. Kan ilacımızı ikiye cıkarıyoruz. Önerebileceginiz kan yapıcı doğal metodlar varmı?

Bu arada mobilyamız geldi çok şükür, hazırlıklarımız bitiyo gibi. Çantamıda hazırladım Azmı kaldı ne:97:

Allahım evlatlarımızı esirgesin. çok zor bi durum

gider borusu dolapların içine mi akıtmıs? ayh iyi ki farketmişsin, kayınvalidene gecmiş olsun canım

yaa yemek de yapmıssın, biz ne yiyceeeez:78:

evet canım eşim geldi şimdi bakıyo...

böyle kadınlara hastayım işte benim elimden gelmez valla bakıyor kocişim şimdi.

hoşgeldin canım maşallah bebişine koca adam olmuş annesi eşyalarda gelmiş süper güle güle kullanın fotolarını bekliyoruz...çayı azaltmakla yada bırakmakla başla canım... çay çok kötü etkiliyo özellikle şekersizse aynı sorun bendede var çokta severim çayı ama haftada 3-4 bardak felan en fazla içiyorum

canımm boll bolll domates yiyosun o zaman sabah kalkar kalmaz hemde..bende de var çünkü pekmez tüketiyosun bol bol..yeşil yapraklılardan bol bol gene...kuru baklagiller..fındık..fıstık..üzümm..yiyorsunn ve "kırmızı et"

maşallah canım kocaman olmus paşaaa:) valla evet az kaldı, yusuflamaya basladık mı ne eşyalarınız hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah

aa o sepetten bende aldım tavşanlı böle pempiş erkek için olanıda çok güzeldi

ii gunlerde kullanalım o zaman
hem fiyatı cok uygundu hemde
ilk once seker için sonrada evde
kullanmak için süslü alsam hem
erkek cocugu bide evde nerde
kullanıcam tüylü yada tüllüyü

maşşallah canım allah nazarlardan saklasın
pekmez ye canım tek sifası o gibi

inanılmaz yoruldum kızlar siz ne güzel sohbet etmişsiniz heryerim tutuldu boşver kalsın diyorum ama yine duramıyorum yine duramıyorumherkese iyi akşamlar dileyerk çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz

Teşekkür ederim canıım, yerleşelim eşyalarımızı cekicem. Çayı bırakayım, bilmiyodum iyi oldu söyledigin. Sağolasın cnm

Pekmezi hep yiyorum ama :26: Ette nerdeyse hergün yerim, baklagil hmm. Sagolasın canım yapıcam
maşallah canım kocaman olmus paşaaa:) valla evet az kaldı, yusuflamaya basladık mı ne eşyalarınız hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah

Evet canım cok sükür 1 haftada önde seyrediyomuş gelişimi ogluşumun:97: Az kaldı valla korkuyorum ama cok sukur kavuşucaz, artık gelsin temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…