aynen öyle laydim, zaten mevsim deişikliği çarpıyor bir de gebelik derken acayip kötü olmustum yaaa, darısı dinlenemeyenlerin basınainsan normalde bile çok yoruluodu canım bide hamile olunca sabah kalk akşam gitt iyi olmuş ne güzel dinlenmişin
sepeti ilk arina eklemişti canım bende ondan gördüm aldımbende bebişin şampuanlarını fırçasını felan koymak için aldım sepeti...
dangalak herif, ayh gercek mi bu sinir oldum, döverim ben bu adamı
aynen öyle laydim, zaten mevsim deişikliği çarpıyor bir de gebelik derken acayip kötü olmustum yaaa, darısı dinlenemeyenlerin basına
ayh evet pelin deil arinada görmütüm ben de, dogru canım, ucuzmus da yaa, ben de bebek şekerlerinden sonra bakım sepeti olarak kullanmak istiyorum, bakalım inşallah alabilir bizimkiler.
dangalak herif, ayh gercek mi bu sinir oldum, döverim ben bu adamı
ay yok canım sendee gerçek olurmu gerçi gerçek böyler dengesz herifler varda şimdi bi haberr okudum çok üzüldüm..bizim buda gaziantepde olmuş hemde
nolmuuuuş, yavas yavas söyle
merhaba kızlar nasılsınız?
ben çok yorgunum evi temizledim biraz yine tıslama moduna geçtimkayınvalidemin sırtı tutulmuş çok zorlanıyor yazık.. gelmiş eve şimdi yatıyomuş, akşam eşim ve babasının filan toplantıları var bende yemek yaptım kayınvalideme geçerim birazdan. eşim gelcek şimdi mutfağa bi girdim yerde su var ne ara döktüm dedim meğer gider borusu sızdırıyormuş. eşimi aradım gel yap diye. Alllahtan erken farkettim dolaplarım kabarcaktı. acaba tıkandı da ondan mı ki
allah belasını versin, bunları bu hale getirenlerin de bu pissligin de...ayh ben cok etkileniyorum böyle taciz tecavüz haberlerinden. allah esirgesin, biz neye kime güvenip de cocugumuzu dısarı göndercez bir ekmek dahi almaya yaaaa'Tecavüz ettim, 25 kuruşla dondurma aldım' - Posta canım çok fena oldum ya
allah belasını versin, bunları bu hale getirenlerin de bu pissligin de...ayh ben cok etkileniyorum böyle taciz tecavüz haberlerinden. allah esirgesin, biz neye kime güvenip de cocugumuzu dısarı göndercez bir ekmek dahi almaya yaaaa
merhaba kızlar nasılsınız?
ben çok yorgunum evi temizledim biraz yine tıslama moduna geçtimkayınvalidemin sırtı tutulmuş çok zorlanıyor yazık.. gelmiş eve şimdi yatıyomuş, akşam eşim ve babasının filan toplantıları var bende yemek yaptım kayınvalideme geçerim birazdan. eşim gelcek şimdi mutfağa bi girdim yerde su var ne ara döktüm dedim meğer gider borusu sızdırıyormuş. eşimi aradım gel yap diye. Alllahtan erken farkettim dolaplarım kabarcaktı. acaba tıkandı da ondan mı ki
Allahım evlatlarımızı esirgesin. çok zor bi durum'Tecavüz ettim, 25 kuruşla dondurma aldım' - Posta canım çok fena oldum ya
gider borusu dolapların içine mi akıtmıs? ayh iyi ki farketmişsin, kayınvalidene gecmiş olsun canım
yaa yemek de yapmıssın, biz ne yiyceeeez:78:
tesisat olayı ilgi alanım acayip musluk tamir eder conta değiştirir rezervuar onarırımcanım ya lavabonun altındaki conta aşınmıştır ya boru deliktir yada dediğin gibi tıkanmıştır erken fark etmen iyi olmuş
Selam kızlar nasılsınız?
Biz çok iyiyiz cok sukur. Pazartesi günü kontrole gittik, ogluşum maşallah çok iyiydi. 31+1de gitmiştik 2,200 gramdı. Boyumuzu söylemediler ama iyi oldugunu söylediler. Elini kafasının altına almış keyif yapıyodu tosunum.
Kan sayımım yapıldı ve yine kansız cıktım. Kan ilacımızı ikiye cıkarıyoruz. Önerebileceginiz kan yapıcı doğal metodlar varmı?
Bu arada mobilyamız geldi çok şükür, hazırlıklarımız bitiyo gibi. Çantamıda hazırladımAzmı kaldı ne:97:
canımm boll bolll domates yiyosun o zaman sabah kalkar kalmaz hemde..bende de var çünkü pekmez tüketiyosun bol bol..yeşil yapraklılardan bol bol gene...kuru baklagiller..fındık..fıstık..üzümm..yiyorsunn ve "kırmızı et"Selam kızlar nasılsınız?
Biz çok iyiyiz cok sukur. Pazartesi günü kontrole gittik, ogluşum maşallah çok iyiydi. 31+1de gitmiştik 2,200 gramdı. Boyumuzu söylemediler ama iyi oldugunu söylediler. Elini kafasının altına almış keyif yapıyodu tosunum.
Kan sayımım yapıldı ve yine kansız cıktım. Kan ilacımızı ikiye cıkarıyoruz. Önerebileceginiz kan yapıcı doğal metodlar varmı?
Bu arada mobilyamız geldi çok şükür, hazırlıklarımız bitiyo gibi. Çantamıda hazırladımAzmı kaldı ne:97:
Selam kızlar nasılsınız?
aa o sepetten bende aldım tavşanlı böle pempişerkek için olanıda çok güzeldi
Selam kızlar nasılsınız?
hoşgeldin canım maşallah bebişine koca adam olmuş annesi eşyalarda gelmiş süper güle güle kullanın fotolarını bekliyoruz...çayı azaltmakla yada bırakmakla başla canım... çay çok kötü etkiliyo özellikle şekersizse aynı sorun bendede var çokta severim çayı ama haftada 3-4 bardak felan en fazla içiyorum
canımm boll bolll domates yiyosun o zaman sabah kalkar kalmaz hemde..bende de var çünkü pekmez tüketiyosun bol bol..yeşil yapraklılardan bol bol gene...kuru baklagiller..fındık..fıstık..üzümm..yiyorsunn ve "kırmızı et"
maşallah canım kocaman olmus paşaaa:) valla evet az kaldı, yusuflamaya basladık mı ne eşyalarınız hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?