2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım abartı değil bence.

ben düşünmüyorum fotoğrafçı.
eşim doğuma video kamerayla giricek zaten. kardeşim daha sonra hep video çekicek. görümcem de profesyonel makinasıyla devamlı fotoğraf çekecek.

ooo cnm sana gerek yok zaten ozaman:))) benım esımde ceker prof. makınasıyla adam tıtremekten bısı yapamazz...
sımdı bıle benden cok heyecan sarmıs vazııyette:):):)

ooo cnm sana gerek yok zaten ozaman:))) benım esımde ceker prof. makınasıyla adam tıtremekten bısı yapamazz...
sımdı bıle benden cok heyecan sarmıs vazııyette:):):)

:)))

yakın zamanda yaptığım doğum ziyaretlerine dayanarak söylüyorum. babalar zaten foto falan çekemiyo. bi sürü insan gelen giden, hastanede koşuşturma. eşin makinasını başka birine versin o çeksin bence. dayı, amca, hala, teyze gibi. birisi gelicek sana ziyarete mesela. eşin hadi resminizi çekiyorum, gülümseyin mi diycek.

evet ya bi sponsor bulmakk lazımm :44:

bende gecenlerde buna benzer bi sepet aldım
benim mavi ayıcık sepeti kucaklamıs gibi duruyor
english home dan aldım kız için olanıda var 19,90
a sonra da yardımcı sepet olarak kullanıcam

aa oraya abkım ozaman fıyatı uygunmus cunkuu....
zaten nevresımını ve pıkesını de englısh home dan almıstım cok guzeller..

bıde kendıme pıke takımı alıcam ordan pempelı:)

aa oraya abkım ozaman fıyatı uygunmus cunkuu....
zaten nevresımını ve pıkesını de englısh home dan almıstım cok guzeller..

bıde kendıme pıke takımı alıcam ordan pempelı:)

bak canım sonra da bezle ıslak mendil koyarım
yada oğlumun kozmetik ürünlerini ya bi foto
cekip koyamadım bi sürü sey aldım minigime
sizede fikir olur

inşallah çıkarmazlar canım

valla umursamıyorum buradan yani çalıştığım yerden rıskım kesilmişse yapacak bişey yok Rabbim bir kapı kapar diğerini açar rıskı veren Allah elbet vardır payımıza düşen bir rızık
sende takma hiç Allah büyük.

ay ne guzel benimde eşim dogumda
kameraya alacak ablam ve kardeşim
foto işini üstlendi onlar ceker zaten
hast.de her gelenle durmadan annem
de zaten meraklıdır boyle seylere

aa o sepetten bende aldım tavşanlı böle pempiş erkek için olanıda çok güzeldi

kızlaaaar benim uyumam lazımmış yaaa, bir bucuk gibi eve geldim, 2 de yattım yeni uyandım ve turp gibiyim ayh ne baş ağrım kalmıs ne baş dönmesi

maşallah canım çok sevindim yorgunluk çıktı demekki

saolasın canımcım sepet ve şekerlerden konusmussunuz, ben buraya az önce yazarken annemle konusuyordum ve english homeda ki sepetten alın bana dedim, o an yazınızı gördümsanırım pelcelde görmüştüm ciciler topiğinde, hatta english home yakında online satıs yazmıs sitesinde, onu bekleyemiycem artık

[ı]kızlaaaar benim uyumam lazımmış yaaa, bir bucuk gibi eve geldim, 2 de yattım yeni uyandım ve turp gibiyim Ayh ne baş ağrım kalmıs ne baş dönmesi

[/ı]

insan normalde bile çok yoruluodu canım bide hamile olunca sabah kalk akşam gitt iyi olmuş ne güzel dinlenmişin

sepeti ilk arina eklemişti canım bende ondan gördüm aldımbende bebişin şampuanlarını fırçasını felan koymak için aldım sepeti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…