İlk oğlumda sezeryandan bebeği çıkarırlarkende dahil olmak üzere,bebeğimi aspire ederlerken,tartarlarken,giydirirlerken anestezi teknisyeni çekmişti. Aslında ben çekecektim güya da. Ben ameliyettan tırsınca uyutuldum kameratıda ben çekerim diye elimden almıştı zaten. Çok güzel göremediğim bütün anlarını gördüm. Kesinlikle ameliyathaneden çekecek birilerini ayarlayın derim. Aynı şeyi yine yapmayı planlıyorum. Fotoğraflar içinde kardeşime güveniyorum. İnş. güzel olurlar. Aslında doğum fotoğrafçısı bende düşündüm ama hem eşime yeni fotoğraf makinası siparişi verdim hemde fiyatlar çok pahalı geldi. Bilmiyorum yinede sonradan fikir değiştitirmiyim. Hem o kadar paralar çok geliyor kıyamıyorum hemde güzel bir albüm hazırlansa hoş olurdu. Neyse bakalım...
Evet öyle bana da daha rahat olur gibi geldi ama ilk oğlumda babamız istemedi.
İlla düğününde yapılacakmış. Dolayısıyla bunuda bekletiriz herhalde.
bebek şekerlerinin üzerine bebek kartına ne yazacağınızı ve şeklini kararlaştırdınız mı?Ben 1 tane hazırladım ama orjinal fikirlere açığım. Birisi biz artık üçü birarada olduk yazmış başka espirili şeylerde olabilir ama aklıma geliyor. klasik Yuvamıza hoşgeldin Ömer Deha ve tarih yazıcam herhalde
evet canım yaa anlıyorsun değilmi senin esin ne canım sakıncası yoksa sorsam ve neredesiniz
iyi akşamlarrrrrrrrnabersiniz???
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...aziran-anneleri-buraya-8343.html#post19233288 kızlar bakın haziran annelerinden ikiz kılzarı olan biri olmus cok sekerler ya masallah
iyi akşamlarrrrrrrrnabersiniz???
Bende Haziran annelerini okuyorum:)
hee bende tek basima halayy cekeyim birazcikk kizim gibi o iceride ben disaridaa:79::79::79::79:
pufffff kimsecikler yok aksine ziyaretci bile yok bir tek ben varim herhalde uyumaktan korkan uykum var aslinda ama hem kabus goruorum hemde dun aksam iki kere sirt ustu donmusum ve tukurcugum nefes boruma kacmis boguluodum iki kere cok kotu bir sekilde uyandim oksurerek aksine birde kram girdimi ondan bu aksam uyumakla uyuma´k arasinda gidip geliorum
kizlar bu arada karni agiran varmi aranizda benim cok kotu agrio ya hele dun aksam birde bu olanlar yetmiomus gibi gece 4 cok kotu karnim agridi afedersiniz isalim desem deil kabizim desem deil cok kotu idi elim ayagim dermeni kesildi resmen bagirmamak icin kendimi zor tuttum tabiki aklim ailk gelen dogum oldu ve o halde allaha yalvardim bir mucuze olsunda sezaryan olayim die cunku yasadigim ulkede istege karsilik sezaryan yapmiolarr cildiracamm allahim butun hamilelere yardim eylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?