2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın...
ben evde oluncada kimse olmuyor topikte....ya haftasonu gelebiliyorum yada akşamları...yazamıyorum ama takipteyim..
sizde herşey yolundamı...
bende zaman zaman uyku ve yatmak problem oluyor artık..
içim dışımda ilaç oldu...elevit,ferplex,magnezyum balık yağı hapı derken günde 4 ilacım var..siz ilaçlarınızı nasıl kullanıyorsunuz...ferplex içen varmı...
bide göğüsuçlarım hiç yok benim ona takılıyorum bu aralar...

günaydın canım ben eleviti iki güne bi kullanıyorum kan hapımı hergün atıyorum göğüs uçları için bazı arkadaşlar yazmıştı sağlık ocağındaki hemşireler falan sölemiş masaj yapın diye masaj yapma şeklini falanda sölemişler zazez di heralde anlatan ama benim bi bilgim yok duyuduğum bu

ben de bir sürü ilaç alıyorum canım elevit,magnezyum,gyno ferro sanol, progestan,nidilat (erken doğumu önlemek için) ayrıca hergün iğne oluyorum yani toplamda 6 ediyor bazılar günde iki kez akşama kadar ilaç içiyorum..:))) napalım az kaldı artık bebişler iyi olsun da...
göğüs ucu ben de göçtü içe doğru bu arada insallah emzirirken sorun yaşamayız... ben ihtiyaç olursa alırım diye şimdilik göğüs ucu cıkarıtıcı da almadım...:26::26:

canım pek takma kafana int. bi yerde okumuştum bulabilrisem gndreyim sana milupa da bi cd göndermişti bana paketin içerisinde aventin orda görüntülü var sıkıntı edilecek şey değil yani..ğye ol cd gelsn bak bi bide doktoruna danış derim..

var canım dur yazayım;
rana-buğlem-belinay-berra-beril-nisa

nisa güzelmişşş:121: benm de oğlumun ismi yok haalaa eşimle didişiyoruz isim konusundaaa karahan,melikşah,doruk.. ben karahan olsun diorum ama esmer olmazsaa olmazmışş arkadaşları dalga geçermişşş

nisa güzelmişşş:121: benm de oğlumun ismi yok haalaa eşimle didişiyoruz isim konusundaaa karahan,melikşah,doruk.. ben karahan olsun diorum ama esmer olmazsaa olmazmışş arkadaşları dalga geçermişşş

canım isim konusunda ben pek titizim bak mesela karahan gel oğlum..karaha uyan annem..karahann hadi gel yemek hazıur böyle seslen...ben oğlum olsaydı EGEMEN yada MEHMET AKİF istiyordum ama kısmet..kız olunca dıkandık anam

of ben de kız isimleri bulmuştum bi sürü ; rüya ya da naz koyucaktımm ama erkek olunca da biz dıkandıkk evet ben de öle bakıorum isimlere hep ama poff karar veremioruzz

netten baktım arada masaj yapıyorum ama çok huylanıyorum..elevit iştah açıyor kilo aldırıyor diyorlar ama ben yutmayınca eksiklik hissediyorum çünkü yumurta hiç yemem ben etde az yiyorum..
Allah yardımcın olsun bende benimkilere çok diyordum..canım progestan içince nidilata gerek varmı??bende erken doğurmaktan çok korkuyorum haftaya doktordan ilaç isticem erken doğumu önlemesi için zararı yoksa..göğüslerle uğraşıcaz sanırım o yüzden lansinoh alana kadar zeytinyağı sürmeye karar verdim..

evet doktor ve belere sormalı..bende milupaya üyeyim ama ilk paket geldi bidaha bişey gelmedi bana..gelir belki...

Biz kızımızın adını rana koycaz biraz serra da takılmıştık ama sonra 2 tane r harfi yanyana olursa bazen söylenişte sıkıntı olur diye rana dedikerkek olsaydı arel yada rüzgar düşünüyorduk.

Kızım olsaydı ceylin,ceyla ve Nehir isimlerini beğeniyordum ben.
Oğluma da ilk başta Egemen ve Doruk isimlerini beğenmiştim.Anlaşamadık tabi:)
Sonrada ilk oğlum Taha ya uysun diye Deha ya ve klasik isimde olsun diye Ömer e karar verdik:)

bence doruk ismi güzel ama biz de anlaşamıyoruz ne hikmetse..:44: bakalım artıkk bulucaz ortak bi yol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…