Çok güzel bir isim. Hayırlı olsun
güzel isim canımben de kızlar için hep kısa isimleri yakıştırıyorum..nil,naz,rüya..gibi çok şeker
kaçla hamile kaldın canım şimdi kaçsın?imdaaatttt!!!:18::18: ben zati şimdiye kadar 2o kilo aldımmmmhii düşünemiyorum kendimi
imdaaatttt!!!:18::18: ben zati şimdiye kadar 2o kilo aldımmmmhii düşünemiyorum kendimi
imdaaatttt!!!:18::18: ben zati şimdiye kadar 2o kilo aldımmmmhii düşünemiyorum kendimi
İlkinde ben 35 aldım diye hatırlıyordum ama 28 kg almışım şimdi hesapladım. 56 kg den 84 kg ile sezeryana girmiştim. Hiç de çatlamadım. İçtiğim bol suların ve günlük yağlı masajın faydası oldu sanırım. Ama bunda şimdiden 85 kg yim. 70 ile başlamıştım. Bu sefer bende tırsmaya başladım.:18: İnş. şu son zamanlarda fazla almam ve çatlamam.:26:
Herkesin farklıdır ama sen yağla masaj yap hergün ve bol bol su iç ki içerden de yardımı olsun.
İlkinde ben 35 aldım diye hatırlıyordum ama 28 kg almışım şimdi hesapladım. 56 kg den 84 kg ile sezeryana girmiştim. Hiç de çatlamadım. İçtiğim bol suların ve günlük yağlı masajın faydası oldu sanırım. Ama bunda şimdiden 85 kg yim. 70 ile başlamıştım. Bu sefer bende tırsmaya başladım.:18: İnş. şu son zamanlarda fazla almam ve çatlamam.:26:
Herkesin farklıdır ama sen yağla masaj yap hergün ve bol bol su iç ki içerden de yardımı olsun.
kaçla hamile kaldın canım şimdi kaçsın?
bende epey aldım kilo ama hamilelik öncesi zayıfsa anne,normalmiş 15 kg felan.öncesi önemli yani
canım sıkma canını veririz doğum sonrası fitness mekik felan
evet kesinlikle doğru söylüyosun su içmek önemli bence de.dr da dedi zaten.bana göre kremler hikaye
biraz bünyesel biraz da su içmekle alakalı bence ....
63 İle hamile kaldımm şimdi 83 oldumm :18::18::18: boyum 1.68 gerçi fazla dombili görünmüorum amaa yine de çok aldımm herald 90 olurum beenn
63 İle hamile kaldımm şimdi 83 oldumm :18::18::18: boyum 1.68 gerçi fazla dombili görünmüorum amaa yine de çok aldımm herald 90 olurum beenn
Canlarım ben gidiyomGörüşürüz yarına işallah fenayım çarpıntım başladı:93::93:
Canlarım ben gidiyomGörüşürüz yarına işallah fenayım çarpıntım başladı:93::93:
canım bence olur.çünkü doğum iznini doğumdan sonra kullanmak senin yasal hakkın o hamilelikle ilgili verilen bir rapor.hem ayağın için rapor verse de 7 gün 10 gün gibi bir süre için vercek ve sen 37.haftaya kadar tekrar başlayacaksın işe değil mi.o yüzden olur bence
görüşürüs canım bye bye
ben de 57 idim 70 olmuşumdur heralde
amaaaaaan kızlar veririz ya doğum sonrasında üzülmeyin zaten emzirmek bile kilo verdiiriyomuş
canım aynıyzzz desemm valla bende 65 le hamile kaldım boyumda 1,67 pek fazla tombik görünmüyoz ama ben bi fena oldum ağırlaştım helede bu hafta napcazz bende 90 la giderim kesinn
bende 85-90 arası tamamlarım diye düşünüom inşallah aşmaşsa
Allah Allah forumdaki herkes 32+0 dan itibaren aldı diye biliyorumcnm ben de öğretmenim şuan 32+4 deyim ama bana 32. haftan dolunca geliceksin dedihemşireler bende bu cuma yada en geç pzt alıcam çalışabilir raporumu
Aaa canim sana ne oldu yaa?? Ayagin mi kirildi? Cok buyuk gecmis olsun. Du bakiim gesmise.Allah Allah forumdaki herkes 32+0 dan itibaren aldı diye biliyorum
doktora sordum 32. hftanda gel dedi
benimki mi incelemiyo acaba..herşey karıştı zaten canım benim bak bu önceki sorum:
senin fikrin ne bu konuda ?
-------------------
Merhaba arkadaşlar,
yaklaşık 7 gündür ayağım alçıda ve şimdilik önümüzdeki salıya kadar da kalacak..
Bu arada ben 31 haftalık hamileyim
önümüzdeki pazartesi 32+0 oluyorum ben.
biliyosunuz öğretmenlerin o zaman gidip çalışabilir raporu alması gerekiyo eğer 5 hafta daha çalışacaklarsa
o gün eşim gidip "çalışabilir raporu" alacak..
ertesi gün de ben ortopediye gidicem
alçının inşallah çıkacağına karar verilirse bişey yok da
bi süre daha kalsın deyip rapor da verebilir tekrar
Yani hem çalışabilir raporum olcak, hem (alçılı)raporlu olup gitmiycem
Böyle bişey olabilir mi?
bende epey aldım kilo ama hamilelik öncesi zayıfsa anne,normalmiş 15 kg felan.öncesi önemli yani
canım sıkma canını veririz doğum sonrası fitness mekik felan
evet kesinlikle doğru söylüyosun su içmek önemli bence de.dr da dedi zaten.bana göre kremler hikaye
biraz bünyesel biraz da su içmekle alakalı bence ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?