2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

imdaaatttt!!!:18::18: ben zati şimdiye kadar 2o kilo aldımmmm hii düşünemiyorum kendimi

İlkinde ben 35 aldım diye hatırlıyordum ama 28 kg almışım şimdi hesapladım. 56 kg den 84 kg ile sezeryana girmiştim. Hiç de çatlamadım. İçtiğim bol suların ve günlük yağlı masajın faydası oldu sanırım. Ama bunda şimdiden 85 kg yim. 70 ile başlamıştım. Bu sefer bende tırsmaya başladım.:18: İnş. şu son zamanlarda fazla almam ve çatlamam.:26:

Herkesin farklıdır ama sen yağla masaj yap hergün ve bol bol su iç ki içerden de yardımı olsun.

imdaaatttt!!!:18::18: ben zati şimdiye kadar 2o kilo aldımmmm hii düşünemiyorum kendimi

bende epey aldım kilo ama hamilelik öncesi zayıfsa anne,normalmiş 15 kg felan.öncesi önemli yani

canım sıkma canını veririz doğum sonrası fitness mekik felan

evet kesinlikle doğru söylüyosun su içmek önemli bence de.dr da dedi zaten.bana göre kremler hikaye

biraz bünyesel biraz da su içmekle alakalı bence ....

bende 65 le kaldım şu an 78-79 arası gidip geliom

öyle olucak artıkk meccbur vermek lazımm 90kiloyla dolaşamam ortalıktaa ben de bol su içiorumm yağla masaj yapıorumm :26::26: bi de bünyeyle alakalı,esmerim ben buğday tenliyim herald ondan henüzz çatlmadımm :26:

63 İle hamile kaldımm şimdi 83 oldumm :18::18::18: boyum 1.68 gerçi fazla dombili görünmüorum amaa yine de çok aldımm herald 90 olurum beenn

canım aynıyzzz desemm valla bende 65 le hamile kaldım boyumda 1,67 pek fazla tombik görünmüyoz ama ben bi fena oldum ağırlaştım helede bu hafta napcazz bende 90 la giderim kesinn

cnm ben de öğretmenim şuan 32+4 deyim ama bana 32. haftan dolunca geliceksin dedihemşireler bende bu cuma yada en geç pzt alıcam çalışabilir raporumu

görüşürüs canım bye bye

ben de 57 idim 70 olmuşumdur heralde
amaaaaaan kızlar veririz ya doğum sonrasında üzülmeyin zaten emzirmek bile kilo verdiiriyomuş

ayy inşallah veririz ya ama emzirirkende süt olsun diye yeniyomuş neyse süt olsunda boşver

canım aynıyzzz desemm valla bende 65 le hamile kaldım boyumda 1,67 pek fazla tombik görünmüyoz ama ben bi fena oldum ağırlaştım helede bu hafta napcazz bende 90 la giderim kesinn

90 olcaamız kesin zateenn:18::18: ben de çok ağırlaştım yaa kalkarken otururken fina oluyo vala taşıması zor nese doğumdan sora işala kurtuluruz da guşş gibi hafifleriz birazz

cnm ben de öğretmenim şuan 32+4 deyim ama bana 32. haftan dolunca geliceksin dedihemşireler bende bu cuma yada en geç pzt alıcam çalışabilir raporumu
Allah Allah forumdaki herkes 32+0 dan itibaren aldı diye biliyorum
doktora sordum 32. hftanda gel dedi
benimki mi incelemiyo acaba..herşey karıştı zaten canım benim bak bu önceki sorum:
senin fikrin ne bu konuda ?

-------------------
Merhaba arkadaşlar,
yaklaşık 7 gündür ayağım alçıda ve şimdilik önümüzdeki salıya kadar da kalacak..
Bu arada ben 31 haftalık hamileyim

önümüzdeki pazartesi 32+0 oluyorum ben.
biliyosunuz öğretmenlerin o zaman gidip çalışabilir raporu alması gerekiyo eğer 5 hafta daha çalışacaklarsa
o gün eşim gidip "çalışabilir raporu" alacak..

ertesi gün de ben ortopediye gidicem
alçının inşallah çıkacağına karar verilirse bişey yok da
bi süre daha kalsın deyip rapor da verebilir tekrar

Yani hem çalışabilir raporum olcak, hem (alçılı)raporlu olup gitmiycem
Böyle bişey olabilir mi?

Aaa canim sana ne oldu yaa?? Ayagin mi kirildi? Cok buyuk gecmis olsun. Du bakiim gesmise.

Evet aynen oyle canim ben ilk 5 ay belcika da doktora gidiyordum simdi de hollandaya gectik ve burda ebeye devam ediyorum. her ikisininde soyledigi ayni sey kremler hikaye catliycagi varsa catliyor oldu cevaplari. bu kesinlikle deri yapinla alakali olan bisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…