2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

baya uygun görünüo bende almadım daha halımı hemen bakım bari tşk cnım

ben de almadımm ama race modelini alıcam ordan araba yollu olann.. kızlar için de peri kızları olan halı çook güzelmişş dışarıya göre çook uygunn fiyatları çeşitleri de hoşuma gittii

herkese slm kızlar sağ köpek dişim kırıldı çok kötü görünüyor yaptırabilir miyim acaba

geçmiş olsunn canımm..yaptırabilirsin bence bak senn için yazı buldum doktordan bi oku istersen canımm

Hamilelik sırasında diş tedavisi yapılabilir mi?

Hamileliğin ilk üç ayında bebeğin organ gelişim evresi olan ilk üç ayda etkili dental tedaviden kaçınılmalıdır.
Tedaviler ikinci üç aya ertelenmelidir.

Diş ya da diş eti iltihabı gibi acil durumlarda, var olan enfeksiyonun bebeğin gelişimini dental tedavinin olumsuzluklarından daha fazla etkileyebileceği düşüncesi ön plana alınmalı ve bir jinekoloğun önerileri doğrultusunda dental tedavi yapılmalıdır.

Son üç ayda tedavi için gerekli olan pozisyonları rahat alalaması ve koltukta uzun süre oturamaması nedeni ile diş tedavisi yaparken anne rahatsız olabilmektedir.

bi sakıncası yok bebiş için ama sen biraz rahatsız olabilirsin canımm..yaptırmadan diş hekimiyle bi konuşursun ne kadar sürüyo diye..

Merhaba arkadaşlar,
umarım herkes iyidir
ben de zor şartlar altında devam ediyorum işte hamileliğime,
Allah'ım daha beterini vermesin ne diyeyim

bişey sorucam özellikle öğretmen arkadaşlara

pazartesi 32. haftama giriyorum ben. o gün eşim gidip "çalışabilir raporu" alacak..
ertesi gün de ben ortopediye gidicem
alçının inşallah çıkacağına karar verilirse bişey yok da
bi süre daha kalsın deyip rapor verirse

Yani hem çalışabilir raporum olcak, hem (alçılı)raporlu olup gitmiycem
Böyle bişey olabilir mi?

Selam kızlar nasılsınız? bana gün daha yeni ayıyor kayınvalidemden geç geldik dün. zavallı kadın yürüyemiyor bile çok üzüldüm o haline. emekliyerek tuvalete gidiyor bi de çok kilolu kendinide taşıyamıyor. doktora gitcekti bugün umarım düzelir, insan garip oluyor her zaman dinç şekilde yanında gördüğü büyüklerini o halde görünce..

yarın anneanneme yemeğe gitcez. onun beyaz lahana sarması çok güzel olur eşimde bende severiz dolmayı ama eşim onun yaptığını yemedi hiç. aradım lahana yaparsn gelince dedim. meğer lahananın mevsimi geçmiş. kadın bi haftadır bütün pazarları gezmiş aşerdim diye düşünmüş sonunda dün çarşamba pazarında bulmuş nasıl sevinçliydi anlatamam... canlarım benim ya dedemi de onu da çok severim. umarım bebeğimde dedelerini ve büyükannelerini çok sever.

herkese slm kızlar sağ köpek dişim kırıldı çok kötü görünüyor yaptırabilir miyim acaba

geçmiş olsun canım hemen bi doktora git en doğrusunu onlar söyler sana...

canım sürünerek tuvalete gitmenin ne demek olduğunu şu an benden iyi kimse kimse bilemez
çok üzüldüm kayınvalidene
ne oldu ki?
Allah şifa versin tez zamanda..

canım sürünerek tuvalete gitmenin ne demek olduğunu şu an benden iyi kimse kimse bilemez
çok üzüldüm kayınvalidene
ne oldu ki?
Allah şifa versin tez zamanda..

hoşgeldin canım nasıl oldun umarım daha iyisindir?

beli tutulmuş kımıldayamıyor dönemiyor bile. kilo sorunu var, fazla kiloları yüzünden olmuş

canım bence olur.çünkü doğum iznini doğumdan sonra kullanmak senin yasal hakkın o hamilelikle ilgili verilen bir rapor.hem ayağın için rapor verse de 7 gün 10 gün gibi bir süre için vercek ve sen 37.haftaya kadar tekrar başlayacaksın işe değil mi.o yüzden olur bence

benim ananeciğim de öyleydii..yürütgeç almıştık ona rahat rahat dolaşsın diye..keşke bizimkiler de yaşıyo olsaydı da torunlarını görebilselerdi..Allah sizinkilere uzun ömürler versin canımm....

amin canım..

Allah rahmet eylesin canım...

hoşgeldin canım nasıl oldun umarım daha iyisindir?

beli tutulmuş kımıldayamıyor dönemiyor bile. kilo sorunu var, fazla kiloları yüzünden olmuş
sağol canım
nasıl olayım moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum
yoksa hiç kolay değil, yük oluyorum diye rahat edemiyorum ama..

benim kayınvalidem de öyle kilolu, işte o bakıyor şimdi bana..
daha önce o da bel fıtığı olmuş ve günlerce yatmış eşi bakmış
sıcak iyi geliyormuş , bir de masaj..sert bir yere ceryanlı battaniye sermişler ve hergün acısa da masaj yapmış kayınpederim, inşallah bi daha olmaz..seninki de tez zamanda şifa bulur inşallah canım..Allah yardımcısı olsun..

hem de nasıl istiyorum canım
inşallah salı gittiğimde çıkarır alçıyı da o gün başlarım..
Dua ediyorum sadece..

isim konusu açılmış biz de artık sonunda karar verdik kızımızın adı "nil" olacak oh beee sonunda son noktayı koyduk

garfield çok çokk gçmiş olsun canım iyi olduğuna sevindimm

şmdi bi ark.la konuştum 38 haftasında çatladım..diyoo..neler anlattıı istemesende kilo alıyosn diyoo:84::84:

garfield çok çokk gçmiş olsun canım iyi olduğuna sevindimm

şmdi bi ark.la konuştum 38 haftasında çatladım..diyoo..neler anlattıı istemesende kilo alıyosn diyoo:84::84:

imdaaatttt!!!:18::18: ben zati şimdiye kadar 2o kilo aldımmmm hii düşünemiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…