kızlaarr confetti halının çocuk halıları çook güzell hem de fiyatları da baya uygunn bi bakın isterseniz..
ocuk ve Bebek Hallar
Erkek bebek annelerine üzerinde araba yolları olanı tavsiye ederim. Benimki bayılıyor.
baya uygun görünüo bende almadım daha halımı hemen bakım bari tşk cnım
herkese slm kızlar sağ köpek dişim kırıldı çok kötü görünüyor yaptırabilir miyim acaba
herkese slm kızlar sağ köpek dişim kırıldı çok kötü görünüyor yaptırabilir miyim acaba
canım sürünerek tuvalete gitmenin ne demek olduğunu şu an benden iyi kimse kimse bilemez
çok üzüldüm kayınvalidene
ne oldu ki?
Allah şifa versin tez zamanda..
Merhaba arkadaşlar,
umarım herkes iyidir
ben de zor şartlar altında devam ediyorum işte hamileliğime,
Allah'ım daha beterini vermesin ne diyeyim
bişey sorucam özellikle öğretmen arkadaşlara
pazartesi 32. haftama giriyorum ben. o gün eşim gidip "çalışabilir raporu" alacak..
ertesi gün de ben ortopediye gidicem
alçının inşallah çıkacağına karar verilirse bişey yok da
bi süre daha kalsın deyip rapor verirse
Yani hem çalışabilir raporum olcak, hem (alçılı)raporlu olup gitmiycem
Böyle bişey olabilir mi?
Selam kızlar nasılsınız? bana gün daha yeni ayıyorkayınvalidemden geç geldik dün. zavallı kadın yürüyemiyor bile çok üzüldüm o haline. emekliyerek tuvalete gidiyor bi de çok kilolu kendinide taşıyamıyor. doktora gitcekti bugün umarım düzelir, insan garip oluyor her zaman dinç şekilde yanında gördüğü büyüklerini o halde görünce..
yarın anneanneme yemeğe gitcez. onun beyaz lahana sarması çok güzel olur eşimde bende severiz dolmayı ama eşim onun yaptığını yemedi hiç. aradım lahana yaparsn gelince dedim. meğer lahananın mevsimi geçmiş. kadın bi haftadır bütün pazarları gezmiş aşerdim diye düşünmüşsonunda dün çarşamba pazarında bulmuş nasıl sevinçliydi anlatamam... canlarım benim ya dedemi de onu da çok severim. umarım bebeğimde dedelerini ve büyükannelerini çok sever.
geçmiş olsun canım hemen bi doktora git en doğrusunu onlar söyler sana...
benim ananeciğim de öyleydii..yürütgeç almıştık ona rahat rahat dolaşsın diye..keşke bizimkiler de yaşıyo olsaydı da torunlarını görebilselerdi.. Allah sizinkilere uzun ömürler versin canımm....
sağol canımhoşgeldin canım nasıl oldun umarım daha iyisindir?
beli tutulmuş kımıldayamıyor dönemiyor bile. kilo sorunu var, fazla kiloları yüzünden olmuş
hem de nasıl istiyorum canımcanım bence olur.çünkü doğum iznini doğumdan sonra kullanmak senin yasal hakkın o hamilelikle ilgili verilen bir rapor.hem ayağın için rapor verse de 7 gün 10 gün gibi bir süre için vercek ve sen 37.haftaya kadar tekrar başlayacaksın işe değil mi.o yüzden olur bence
isim konusu açılmış biz de artık sonunda karar verdik kızımızın adı "nil" olacak oh beee sonunda son noktayı koyduk
isim konusu açılmış biz de artık sonunda karar verdik kızımızın adı "nil" olacak oh beee sonunda son noktayı koyduk
garfield çok çokk gçmiş olsun canım iyi olduğuna sevindimm
şmdi bi ark.la konuştum 38 haftasında çatladım..diyoo..neler anlattıı istemesende kilo alıyosn diyoo:84::84:
Çok güzel bir isim. Hayırlı olsun
güzel isim canımben de kızlar için hep kısa isimleri yakıştırıyorum..nil,naz,rüya..gibi çok şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?