Sana kiyamam ben yaa.. Ne buyuk eziyet cekiyorsundur simdi. Uzulme biliyorum demesi kolay ama Allah bebisini korusun, baska hastalik vermesin. Kayinvalidenler bakiyormus, sagolsunlar valla. Bazen isler planlandigi gibi gitmiyor malesef ama her iste bir hayir vardir demek lazim. Hay Allah valla.selam kızlar,
öncelikle hepinizden dua isteyerek başlıyorum mesajıma
çünkü sol ayağım alçıda şu an ve acılar içindeyim
dün saat öğlen 2.5 gibi evden çıktım
otobüse bindim tam oturacakken ayağım burkuldu ama öyle böyle değil
resmen çatırt çutur ses geldi ve 90 derece içe döndü bileğim
hemen otobüsten indim kaldırıma kadar ancak yürüüyüp oturudm eşimi çağırdım
acile gittik
röntgen çektirmek istemedik doktor "zaten büyük ihtimal kırık alçıya alalım 10 gün kalsın
açıp bakar ona göre karar veririz" dedi..
gerçi kadın doğumcumu aradım koruyucu örtü varsa çektirebilirisn dedi ama riske atmak istemedim..
benim aynı ayağım aynı şekilde 15 yıl öncede kırılmıştı ve o zaman 20 gün alçıda 10 gün bandajda kalarak iyi olmuştum..
ve öncekinde ayağımda spor ayakkabı bu sefer de babet vardı kızlar
olacağın önüne geçilmiyor demek ki..
çok kötüyüm kızlar
koltuk değnekleriyle yürümeye çalışıyorum ama tuvalet olayı çok zor
yürürken zorlayınca karnım kasılıyor, Allah'ım korusun bebeğimi..
sürekli çişim geliyo
bi de ishal oldum..
bi de bu halde Allah korusun dengemi kaybedip düşücem diye korkuyorum..
eşim yanımda olmadan kalkmamaya çalışıyorım
10 gün sonra tam doğum iznim başlayacak hesaplarıma göre..
ne planlarım vardı
37. haftaya kadar çalışcaktım güya
kendi kendime nazarım mı değdi
Allah bin kere razı olsun zaten kayınvalidemler geleceklerldi
onlar yanımda onlar bakıyolar bana, eşim de çalışıyo,sabah gidip akşam geliyo
annemler ziyarete geldi gitti
ağlamamak için zor tututum kendimi
çok zor kızlar çok, sakın hiçbişeyi dert etmeyin
bana da çok dua edin olur mu
Allah'ım tez zamanda kaldırsın ayağa
PAzartesi başka bir doktora daha gidicez bakalım
inşallah kırık olmasın bi mucize olsun diye dua edioyorum ama
gözümü kapadığım anda o 2 saniye ve çatırtılar geliyor önüme..
ve kırıktan başka bi ihtimal yok sanıyorum
Ama öyleyse bile çabuk kaynar inşallah.
Nolur kızlar dualarınızı esirgemeyin benden ve bebeğimden..
bende epey aldım kilo ama hamilelik öncesi zayıfsa anne,normalmiş 15 kg felan.öncesi önemli yani
canım sıkma canını veririz doğum sonrası fitness mekik felan
evet kesinlikle doğru söylüyosun su içmek önemli bence de.dr da dedi zaten.bana göre kremler hikaye
biraz bünyesel biraz da su içmekle alakalı bence ....
Evet aynen oyle canim ben ilk 5 ay belcika da doktora gidiyordum simdi de hollandaya gectik ve burda ebeye devam ediyorum. her ikisininde soyledigi ayni sey kremler hikaye catliycagi varsa catliyor oldu cevaplari. bu kesinlikle deri yapinla alakali olan bisi.
netten baktım arada masaj yapıyorum ama çok huylanıyorum..elevit iştah açıyor kilo aldırıyor diyorlar ama ben yutmayınca eksiklik hissediyorum çünkü yumurta hiç yemem ben etde az yiyorum..
Allah yardımcın olsun bende benimkilere çok diyordum..canım progestan içince nidilata gerek varmı??bende erken doğurmaktan çok korkuyorum haftaya doktordan ilaç isticem erken doğumu önlemesi için zararı yoksa..göğüslerle uğraşıcaz sanırım o yüzden lansinoh alana kadar zeytinyağı sürmeye karar verdim..
evet doktor ve belere sormalı..bende milupaya üyeyim ama ilk paket geldi bidaha bişey gelmedi bana..gelir belki...
ben günde 3 lt su içiyorum kızlar ve tavsiye ediyorum evet tuvalete çok sık gidiyorum ama olsun hem tansiyona hem ödeme hem bebeğe hem çatlağa herşeye çok faydalı su içmeyi ihmal etmeyin sakın.
Selam kizlar
uzun zamandir girmedim basligimiza ama facebook'ta takip ediyorum gelismeleri, daha kolay oluyor yazismak ve yazilanlari takip etmek.
Bugun annem geldi, insallah 1,5 ay kadar benimle. Biraz gezdirip sonra da bebisi bekleyecegim. Gerci bu aralar deliler gibi kasilmalarim var ve magnezyum kar etmiyor. Sokakta yururken ikibuklum kalakaliyorum acidan. En ufak streste, agir tasimada kasilip kaliyorum. Doktoruma anlattim bana hap verdi, cok kasilirsan kullan ama kalp carpintisi yapar korkma dedi. Mecbur hissedersem kullanacagim.
Onun haricinde bizde bir gelisme yok, kizimi gormeyeli haftalar oldu. Insallah haftaya cts gittigimde alacaklar ultrasona.
Bebisim 39.haftaya kadar kendi gelmek isterse normal dogum deneyecegim. Gelmezse 20 haziran haftasina sezaryen gunu alacagim. Bakalim sezaryen sonrasi normal doguranlar kervanina katilabiliecek miyim?
opuyorum herkesi, umarim hersey yolundadir
papatyacım bilmiyorum canım ben daha önce düşük yaptığım için gebeliğin başından beri progestan kullanıyordum zaten... geçen hafta cumartesi rahatsızlandım biraz kasılmalar sıklaştı falan dr nidilat kullan dedi... progestan kullandığımı da biliyor oysa unuttu mu ki hiç düşünmedim bunu ben....haftaya cumartesi kontrolum var o zaman sorayım bakalım bi..... eğer erken doğum riskin yoksa boşuna ilaç alma bence canım sonuçta kimyasal...:97:
SLM kızlar ben geldim
uyudum biraz ,ders çalıştım yemek yedim geldim oohhhh evde olmak gibisi yok..bende öğretmenim kısmetse haftaya bırakıyorum son yazılılardan sonra..
benimde haftaya c.tesi kontrolüm var bende isticem canım o ilaçtan erken gelsin istemiyorum bi sorun yok ama sırf korkudan..
sende bi sor bakalım inşallah sağlıkla alcaz kucağımıza...
hoşgeldin canımm:80: iyi bakalım az kalmışş bundan sonra dinlenirsin artık bol bol..ben de bu yüzden seviyorum mesleğimi tatillerden dolayı
merhaba kızlarr. nasılsınızz. iyi misiniz hoş musunuz. şu açılan reklamlara gıcık oldum ya. açasım gelmio sayfayı
merhaba kızlarr. nasılsınızz. iyi misiniz hoş musunuz. şu açılan reklamlara gıcık oldum ya. açasım gelmio sayfayı
evet tatilimiz çok canım ama artık dayanamaz oldum çok ağırlaştım..bugün çok iyi hissediyorum kendimi..birazda 30-31. haftalarda bebiş çok yoruyor galiba anneyi bu hafta daha iyiyim mesela..geçen hafta sabah kalktığımda nerdeyse ağlıcak gibi oluyodum bide gece uyuyamadıysam...geçiyor sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?