2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sana kiyamam ben yaa.. Ne buyuk eziyet cekiyorsundur simdi. Uzulme biliyorum demesi kolay ama Allah bebisini korusun, baska hastalik vermesin. Kayinvalidenler bakiyormus, sagolsunlar valla. Bazen isler planlandigi gibi gitmiyor malesef ama her iste bir hayir vardir demek lazim. Hay Allah valla.

ben günde 3 lt su içiyorum kızlar ve tavsiye ediyorum evet tuvalete çok sık gidiyorum ama olsun hem tansiyona hem ödeme hem bebeğe hem çatlağa herşeye çok faydalı su içmeyi ihmal etmeyin sakın.

evet kremleri psikolojikk olarak kullanıyoruz sanırım ben de pek fayda göreceime inanmıyorumm..yapısal bişey tabi..ama beyaz tenliler de çatlama eğilimi daha yüksek..

Selam kizlar
uzun zamandir girmedim basligimiza ama facebook'ta takip ediyorum gelismeleri, daha kolay oluyor yazismak ve yazilanlari takip etmek.
Bugun annem geldi, insallah 1,5 ay kadar benimle. Biraz gezdirip sonra da bebisi bekleyecegim. Gerci bu aralar deliler gibi kasilmalarim var ve magnezyum kar etmiyor. Sokakta yururken ikibuklum kalakaliyorum acidan. En ufak streste, agir tasimada kasilip kaliyorum. Doktoruma anlattim bana hap verdi, cok kasilirsan kullan ama kalp carpintisi yapar korkma dedi. Mecbur hissedersem kullanacagim.
Onun haricinde bizde bir gelisme yok, kizimi gormeyeli haftalar oldu. Insallah haftaya cts gittigimde alacaklar ultrasona.
Bebisim 39.haftaya kadar kendi gelmek isterse normal dogum deneyecegim. Gelmezse 20 haziran haftasina sezaryen gunu alacagim. Bakalim sezaryen sonrasi normal doguranlar kervanina katilabiliecek miyim?

opuyorum herkesi, umarim hersey yolundadir

japones ve seda ve diğer tüm arkadaşlar
çok sağolun
Allah hepimize yardım etsin, bana da..Amin..

japonescim dr sana kasılmalar için ne ilaç verdi... benim de oluyor ya kasılmalarım nidiliat verdi bana 36 hafta dolana kadar kullan dedi.... senin aynı ilaç mı acaba merak ettim... ben de çok fena ateş basması ve çarpıntı yapıyor da

papatyacım bilmiyorum canım ben daha önce düşük yaptığım için gebeliğin başından beri progestan kullanıyordum zaten... geçen hafta cumartesi rahatsızlandım biraz kasılmalar sıklaştı falan dr nidilat kullan dedi... progestan kullandığımı da biliyor oysa unuttu mu ki hiç düşünmedim bunu ben....haftaya cumartesi kontrolum var o zaman sorayım bakalım bi..... eğer erken doğum riskin yoksa boşuna ilaç alma bence canım sonuçta kimyasal...:97:

ben günde 3 lt su içiyorum kızlar ve tavsiye ediyorum evet tuvalete çok sık gidiyorum ama olsun hem tansiyona hem ödeme hem bebeğe hem çatlağa herşeye çok faydalı su içmeyi ihmal etmeyin sakın.

evet canım bende mecbur su içiyorum bol bol..wc ye gitmek her dakika işkence gibi ama suyun yararı saymakla bitmez..

annecik de gelmiş benm anneciin gelmesine daha 3 hafta var nerdeysee darısı başıma canımm..bebişin baya büyümüştür artıkk güzel haberlerini beklioruzz çook az kaldııı:92::92:

SLM kızlar ben geldim
uyudum biraz ,ders çalıştım yemek yedim geldim oohhhh evde olmak gibisi yok..bende öğretmenim kısmetse haftaya bırakıyorum son yazılılardan sonra..
benimde haftaya c.tesi kontrolüm var bende isticem canım o ilaçtan erken gelsin istemiyorum bi sorun yok ama sırf korkudan..
sende bi sor bakalım inşallah sağlıkla alcaz kucağımıza...

hoşgeldin canımm:80: iyi bakalım az kalmışş bundan sonra dinlenirsin artık bol bol.. ben de bu yüzden seviyorum mesleğimi tatillerden dolayı

hoşgeldin canımm:80: iyi bakalım az kalmışş bundan sonra dinlenirsin artık bol bol.. ben de bu yüzden seviyorum mesleğimi tatillerden dolayı

evet tatilimiz çok canım ama artık dayanamaz oldum çok ağırlaştım..bugün çok iyi hissediyorum kendimi..birazda 30-31. haftalarda bebiş çok yoruyor galiba anneyi bu hafta daha iyiyim mesela..geçen hafta sabah kalktığımda nerdeyse ağlıcak gibi oluyodum bide gece uyuyamadıysam...geçiyor sanırım..

merhaba kızlarr. nasılsınızz. iyi misiniz hoş musunuz. şu açılan reklamlara gıcık oldum ya. açasım gelmio sayfayı

selam kızlar,geçmişe baktım ama 3,4 gün girmeyince epey birikmiş,pes ettim,sonra devam edicem.
inşallah hepiniz de iyisinizdir,kötü bir haber yoktr.
benim annem burdaydı,bilg.ı da formata vermiştik.
şimdi annemin gitmesine üzülürken bilg.ıma kavuşmanın sevinci var.
anneciğimle dolu dolu 4 gün geçirdik,alışveriş yaptık,gezdik.şansımızdan hava da çok güzeldi.bu arada güzel yemekleriyle de bana bir iki kilo aldırıp gitti.
göbeğim de bugünlerde 2 kat hızlı büyüdü sanki.zor taşıyorum.her an doğuracak gibiyim.güya bu pazartesi 32.hafta çalışabilir raporu alcam.olmazsa dayanamadığım yerde bırakırım napıym.i
çimde de hep erken gelecekmiş hissi var.aşağı doğru çok baskı yapıyor.o kadar da hareketli ki canım kızım.bazen canımı acıtıyor.kasılma nasıl oluyor tam bilmiyorum kızlar ama sanırım birkaç kez oldu.karnım çok sertleşti.sizler nasılsınız.34.haftada olan bile var galiba aramızda.yakında başlar doğumlar.
1 haftadır da nezleyim,iyileşemedim.zor nefes alıyorum.aman kendnize dikkat edin kızlar.
bir de karnım büyüdükçe normal doğumdan vazgeçmeye başladım.çok korkuyorum.

Son düzenleme:

ay evet ben de çok ağırlaştım hiç bişey yapasım gelmiyo..ben izne erken ayrıldım evdeyim çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…