2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

heracım

hoşgeldin ya erpa kapanmıs
canım dun bi kaç dukkana sordum
hatta adını bilmiyorum ama mehmet
efendi sokagında sağlı sollu dukkanlar
varya onlardan birinden aldım en son
dukkan o zaten digerlerinden daha
kucuk bi yer bakalım benim içime
sindi cok sukur bide bisey diecem
yarın yoga var mı tatil mi acaba:26:

bu arada ben size anlatmayı unuttum
carsamba aksamı sitede yuruyuse cıkcam eşim
yorgundu tek cıkayım dedim asansore binmemle
içinde kalmam bir oldu telide evde bırakmıstım
o gun de toplantı var kapıcı gorevli asansorde
basıyorum kimse cvp vermiyor başladım kapıya
vurmaya bi adam cıktı yandakinden dedim ben
asansorde kaldım daire 16 da eşime soylermisiniz
ve 8 aylık hamileyim dedim adam bi panik ay hemen
dedi beni havasızlıkdan ter bastı tabii eşim bi panik
beni bırakmıyor orda adam kostu guvenlige teknik
servis geldi hemen allahdan actılar yavas yavas
indirdiler sarsılıp birden dusmesin die ama cok tırsdım

hadi yaaa kapanmış mı?
neyse zaten mecbur hepsini gezicez, içimize sinsin diye.

çok sevindim beğendiğin şeyler bulmana. bi tane de yap da resmini koy yaaa çok merak ediyorum. bi de gözümde de canlandıramadım nası bişi aldığını.

bence yoga vardır. tatil olsa geçen hafta söylerlerdi sanırım.

yarın seminere gelicek misiniz?
bana programı mail attılar:

gerçi sende de vardır zaten. biz eşimle gelicez bi terslik olmazsa.

çok tartışmalı bir isim pelincim ya. biri diyo anlamı ücret, karşılık demek. biri diyo Allahın lütfu demek. senin yazdığın isimlerden beril güzelmiş.

merhaba kızlar...nasılsınz?

odamız geldi,çok hoş oldu..perdemiz va halımız eksik..onlarıda hızlandırmak lazım..bembeyaz bi odamız oldu tam istediğim gibi..bakıp bakıp duruyorum valla

ya kızlar birde ne sorucam size..hastane için gecelik aldınızmı?4 takım pijama takımı aldım..2 si caprili..ama gecelik almadım hiç..ne dersiniz,hastanede lazım olurmu acaba?terlikte lazım daha

ay aman tanrıımm. çok geçmiş olsun. şansa bak yaaa. ben de dün akşam depremde çok korktum. bebeğim doğmuş olsa naapardım diye düşündüm. hemen koşup yatağına onu alıp kucaklardım heralde panikle. boşu boşuna uyanacaktı çocuk. böyle şeyler düşündüm hep.

çok geçmiş olsun canım zor bi durum gerçekten,,neyseki atlatmışsın ben bundan iki yıl önce kaldım asansörde ve mecbur kalmadıkça kullanmıyorum 4. katta oturuorm o yüzden kolay oluyo merdiven çıkması iyi değil biliyorum ama içerrde kalsam daha kötü olurum ,,neyse geçmiş olsun

hoşgeldin canım bi terlik suan topikde olay
terlik konusunda tıkandık kaldık
canım cok degil mi 4 takım ya ii gunlerde
kullan ben bi gecelik bi pijama aldım bide
keten bi gecelik aldım ev için o kadar

canım pansuman için sanırım gecelik daha
ii oluyormus istersen bi tane al bulunsun
cantanda

Ayy Allah korusun ya. benim de ödüm patlıyo bi yerde yalnız başıma kalacam kimseye de duyuramayacam olduğum yerde doğuracam diye

bizim sitede yeni doğum yapmış bayan vardı iki tane ikisde kucaklamış battaniyeye sarmış aşağıdaydı,,,bi saat kadar bahçede çardakta oturduk Allahtan aşırı souk yoktu ,,insan korkuo işte

çok tartışmalı bir isim pelincim ya. biri diyo anlamı ücret, karşılık demek. biri diyo Allahın lütfu demek. senin yazdığın isimlerden beril güzelmiş.

canım ecrin ismi 2010 yılında türkiyede en çok konulan kız isimleri arasında 4. sırada. istatistik kurumundan baktım. yani inanılmaz derecede çok var. ben olsam bu yüzden koymam ama sen bilirsin ben aklını çeldirmiyim.

listeyi de indirip koyabilirsem koyacağım birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…