aaa sakın oynama bak oynatmada...benden de geldi uyarma gögsünü canım allah esirgesn erken doğuma saebep oluıyormuş...
maşallahh paşana canımgünaydın kızlarrrr nasılsınız
kızlar az önce doktordan geldim paşamın boyu 39 cm kilosuda 1280 grm olmus .... gelişmesi iyi dedi su an hiçbi sorun görünmüyor.... herşey yolunda.... kan tahlili verdim ... bakalım sonuclardan bişi cıkmazsa benden süperi olamaz:)):82:
görünce bi garip oldum zatenyok ellemem canım uyarın için saol.
günaydın mı kaldı kızz....öğle olduu anam öğleee:86::86:
günaydın kızlarrrr nasılsınız
kızlar az önce doktordan geldim paşamın boyu 39 cm kilosuda 1280 grm olmus .... gelişmesi iyi dedi su an hiçbi sorun görünmüyor.... herşey yolunda.... kan tahlili verdim ... bakalım sonuclardan bişi cıkmazsa benden süperi olamaz:)):82:
sağol canım..cnm bende anlamadım açıkçası benim SAT ve ultrasonda gün farkı var drum bana çarşamba gelirsin demişti ama ben özelden almıycam ne olur ne olmaz devletten alıcam burda devlet jastanesideki hemsirelerde 32 dolunca gel dediler bakalım yarın gidicem de dr da izindeymiş şansıma geçici drlar geliyormuş yarın daha net bilgi verebilirim sanırım bende 37ye kadar çalışıyım diyrm ama bu hafta ilde seminer var hergün gidip gelmem lazım napıcam bilmiyorum hocalar anlayışlıysa izin alıcam hergün yol zor olucak birde zorunlu( bence alçılı raporun iptal edildiği anda işe dönebilirsin ikisi farklı konu nede olsa
maşallahh paşana canımnazar değmesin doğumla ilgili konuştunuz mu ? dönmüş mü bebiş
ellemeee canım elletmee..gelmesi normalmiş zaten
bnde istiyomm bende istiyomm:84::84::84: ama şaka filan 32.hafta raporuma az kaldı ama ..iş yerim çağırıyor işler baya yoğun ama ben burda doğururum diye korkuyorumhaha evde olunca zaman kawramları deişiyo sedacıkktembel teneke oluyoz iice
sagol cnm :) benim paşa zaten pozisyonu yataylama kasıkta bası sag kaburgada ayakları var daha vakitte var o zamana kadarda döner cnm :))
günaydın canım hoşgeldin..maaşallah bebeğine..inşallah sonuçlarında güzel gelir canım.
hb cnmm 1 ayda iki katına cıkmıs nerdeyse :)) maşallah gerim germesi bosuna değil :))) sonuclardanda o kadar korkmuyorum ama genede belli olmaz iştee
slm kızlarrrr
özledim sizi herkes iyidir inşş..........
biz dün alışverişimizi yaptık eksiklerimizin çoğunu aldık..
1 tane 20li hastane çıkışı
1 tulum
çıt çıtlı badilerimiz çoraplarımız
ıslak mendilimiz bübchen şampuan
nuk emzik
drbrowns biberon
lansinoh göğüs pedleri ve kremi
kendime pijama takımı ve diz altı gecelik
iç çamaşırları sepet
sanırım bunlar baya bi aldık oğlumdan kalanlardan var kullanılmamıiş veya kullanıp şimdide giydirebilceklerimm...bi ara resim eklicem şimdi makinemin usb kablosu yok alınca takıcam inş
bugünde ısladım makineye akşamdan yarın yıkayıp ütülücem inş çantamıda hazırlıcam bizden böyle kızlar...
istanbulda olanlara tavsiyem yeşil direkteki toptancılara çıkın acaip uyguna geliyorr..
havuzlu handada herşey var orayada bakabilirsiniz ben eminönünden hallettim....
hafta içi bi daha gidicemm kalanları alıp gelicem..
bu ara biberon soran arkadaşlar ben nubyde dr brownsda yakından inciledim nubynin kullanımı gerçekten zor satan adamda dr brownsu tavsiye etti benimde hoşuma o gitti...aldımm..
kızlar ben hep normal düşündüğüm için anestezi şekillerini araştırmadım hiç. sezeryan olursam zorunlu bi durumda bilgili olayım nedir bu anestezi türleri
eklerim inş. canım h.sonu bi türlü ekleyemedim
bebek sekeri aldım 100 adet kurdeleli tulunu aldım
o da 100 adet cikolatalı badem alıcam mavi beyaz
ama o sonra pijama takımı aldım biraz suslu gecelik
aldım o da mavi krem bebekli lohasa tipi sebamed
ürünlerini aldım buarada aklınızda bulunsun chicco
nun ürünlerinin oldugun set ve canta hediyeli 40tl
ve canta cok hoş canta alacak arkadaslar ayrı
alacagına onu alabilirler oglume mevlut kıyafeti
aldım yelekli kıravatlı tulum sehzademe
kırmızı lohasa tacım bide uzun kollu ayaklı 3 tane
tulum aldım ilk dogdunda giydirmek içiin battaniye
aldık organik yumusacık
gunaydın canım hoşgeldin
aman maşallah canım oynasın cimcime
ay sonunda yaptım canım valla seker cok cesit var
magnet istedigim gibi bulamadım guzel olanlarda pahalıydı
tanesi 1 tl den notluk aldım cok hoşuma gitti ve içime sindi
yarın bi tane size yapar koyarım tülüde kendinden kurdelalı
büzülenlerden onların içine mavi beyaz cikolatalı badem
koyucam excelde hoşgeldin mert yazıp kosesine zımpalıcam
istiyorumm ama dayanamazsam pes edicem canım
dün bezini aldık kızımın huggies aldım ama 4-9 kiloluk olandan yeni doğanı almıştım canbebenin..hangi marka ii acaba..? bundan sonra tek marka alayım diyorum:26::26::26:
hoşgeldin katrecim, valla zehrayı ben de sordum ama telefonu olan kimse yok sanırım....
valla ben ezberden bilemem felak nası da eşim okuyor saolsun akşamları...
canım ben prima premium care aldım, bir paket 1 numara, bir paket de 2 numara. limon kabugu var ya erken dogum yaptı, o prematüre bebek için baska bir marka almıs, doktorlar prima alamaz mısınız demişler, pişik yapma riski azalıyor sanırım primada...
canım ben twigynin puf terlikleri var ya ondan alıcam, ayaklar üşüyormus ya, aslında plaj terliklerim var cok rahat ama hem acık hem de geceliğime de pijamama uyumlu deil, bikinime uyumlu onu mu giysem acaba
valla ggidiyor duydu sesimi
bir de çorap bilekte ve koyu renk olursa süper konsept olur
canım ben de internetten buhar makinası alırken, kraftın burun aspiratörü ucuzmus hadi alayım dedim ama begenmedim, çok sert plastigi, nukun falan alıcam yeniden. dediğin gibi bez konusunda da aslında bebekle ilgili her konuda her kafadan bir ses cıkıyor da bir çok kişi primadan şaşmayın diyor yani. küçük beden birer paket aldım ama büyük bedenlerden alıcam market alısverişlerimde. seçimlerden sonra herşeye oldugu gibi bezlere cok zam gelir diye düşünüyorum. ben de ıslak mendil hiç almadım, 6 paket unibaby ıslak pamuk aldım, ama ilerisi için alayım diyorum da ne alsam bilmiyorum, ıslak pamuga hep devam mı etsem acaba:26:
kızlaaarrr sağ göğsümden ascık süt geldiiiiiiiiii
ben dürekli evde olduğum için hiç takmıyorum sütyen biraz taksam iyi olacak sanırımGÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRRR BİRAZCIK GEÇ OLDU AMAAAAAAAAAAAA....
BİR ARKADAŞIMIZ GÖĞSÜNDEN SÜT GELDİĞİNİ SÖYLEMİŞ...2 HAFTA ÖNCE BENDENDE GELMİŞTİ..ÇOK KORKMUŞTUM..EVDE 2 GÜN SÜTYEN TAKMAMIŞTIM..ARAŞTIRDIM ONDAN KAYNAKLANMIŞ...DAHADA OLMADI....
KIZLAR 2 GÜNDÜR SOL KABURGAMIN ORALAR ÇOK AĞRIYOR....SIRT ÜSTÜDE YATAMIYORUZ...DOKTORUM SOL TARAFA YAT DEDİ...BU GECE NASIL SABAH OLDU ANLATAMAM...GALİBA BİRAZCIKTA ÜŞÜTTÜMMÜ ACABA ANLAMADIM NEDEN OLDU....
SİZLER NASILSINIZ....MAŞALLAH EKSİKLERİ HEP TAMAMLADINIZ BEBİŞLERİN....ÇOK GÜZEL GÜNLERDE KULLANMAK NASİP OLSUN....
sakın oynama gerçi arkadaşlar da demiş ama... ben de gelsin istiyorum ama tık yok daha bende...
kuzu face de yazdım burda da yazayım dedim maşallah ismail emir paşaya...
off ben daha haftaya cumartesi gitcem ösledim oğlumu yaaa...
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRRR BİRAZCIK GEÇ OLDU AMAAAAAAAAAAAA....
BİR ARKADAŞIMIZ GÖĞSÜNDEN SÜT GELDİĞİNİ SÖYLEMİŞ...2 HAFTA ÖNCE BENDENDE GELMİŞTİ..ÇOK KORKMUŞTUM..EVDE 2 GÜN SÜTYEN TAKMAMIŞTIM..ARAŞTIRDIM ONDAN KAYNAKLANMIŞ...DAHADA OLMADI....
KIZLAR 2 GÜNDÜR SOL KABURGAMIN ORALAR ÇOK AĞRIYOR....SIRT ÜSTÜDE YATAMIYORUZ...DOKTORUM SOL TARAFA YAT DEDİ...BU GECE NASIL SABAH OLDU ANLATAMAM...GALİBA BİRAZCIKTA ÜŞÜTTÜMMÜ ACABA ANLAMADIM NEDEN OLDU....
SİZLER NASILSINIZ....MAŞALLAH EKSİKLERİ HEP TAMAMLADINIZ BEBİŞLERİN....ÇOK GÜZEL GÜNLERDE KULLANMAK NASİP OLSUN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?