2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrrr nasılsınız

kızlar az önce doktordan geldim paşamın boyu 39 cm kilosuda 1280 grm olmus .... gelişmesi iyi dedi su an hiçbi sorun görünmüyor.... herşey yolunda.... kan tahlili verdim ... bakalım sonuclardan bişi cıkmazsa benden süperi olamaz:)):82:

maşallahh paşana canım nazar değmesin doğumla ilgili konuştunuz mu ? dönmüş mü bebiş
görünce bi garip oldum zaten yok ellemem canım uyarın için saol.

ellemeee canım elletmee.. gelmesi normalmiş zaten

günaydın canım hoşgeldin..maaşallah bebeğine..inşallah sonuçlarında güzel gelir canım.

sağol canım..

maşallahh paşana canım nazar değmesin doğumla ilgili konuştunuz mu ? dönmüş mü bebiş

ellemeee canım elletmee.. gelmesi normalmiş zaten

sagol cnm :) benim paşa zaten pozisyonu yataylama kasıkta bası sag kaburgada ayakları var daha vakitte var o zamana kadarda döner cnm :))

haha evde olunca zaman kawramları deişiyo sedacıkk tembel teneke oluyoz iice
bnde istiyomm bende istiyomm:84::84::84: ama şaka filan 32.hafta raporuma az kaldı ama ..iş yerim çağırıyor işler baya yoğun ama ben burda doğururum diye korkuyorum

sagol cnm :) benim paşa zaten pozisyonu yataylama kasıkta bası sag kaburgada ayakları var daha vakitte var o zamana kadarda döner cnm :))

ee maşallah canım o zaman

maşallah ayşecik bebişine

canım mutlaka ama mutlaka göğüs kalkanı da al. tüm yeni doğum yapanlar olmazsa olmaz dedi bana. avent veya chicco olabilir.

kızlar ben hep normal düşündüğüm için anestezi şekillerini araştırmadım hiç. sezeryan olursam zorunlu bi durumda bilgili olayım nedir bu anestezi türleri

ben de normal istiyorum canım ısrarla amam epidural normal mutlaka. doktorum da epidural varken yapmamak saçma olur dedi.

şekerim nerden aldın malzemeleri, nereleri beğendin anlatsana? erpa yı buldun mu?

canım herkes ısrarla prima premium care diyo. bi de şikayetvar.com da huggies ile ilgli çok şikayet var.
ben 2 paket 1 numara aldım primadan, gerisini 2 numara alıcam.

ben de bulursam pembe havlu terlik almak istiyorum. hem çorapla giyilir. hem terletmez.

burun aspiratörü diyince, herkes otribebe nasal aspiratör diyor. müthişmiş. eczacımda onu tavsiye etti. 1 yaşında kızı var. ilk hafta normal aspiratörlerden kullanmış, sonra yeterli olmayınca otri bebeye geçmiş. ben de aldım eczaneden. bi tek eczanelerde satılıyo.

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRRR BİRAZCIK GEÇ OLDU AMAAAAAAAAAAAA....

BİR ARKADAŞIMIZ GÖĞSÜNDEN SÜT GELDİĞİNİ SÖYLEMİŞ...2 HAFTA ÖNCE BENDENDE GELMİŞTİ..ÇOK KORKMUŞTUM..EVDE 2 GÜN SÜTYEN TAKMAMIŞTIM..ARAŞTIRDIM ONDAN KAYNAKLANMIŞ...DAHADA OLMADI....

KIZLAR 2 GÜNDÜR SOL KABURGAMIN ORALAR ÇOK AĞRIYOR....SIRT ÜSTÜDE YATAMIYORUZ...DOKTORUM SOL TARAFA YAT DEDİ...BU GECE NASIL SABAH OLDU ANLATAMAM...GALİBA BİRAZCIKTA ÜŞÜTTÜMMÜ ACABA ANLAMADIM NEDEN OLDU....

SİZLER NASILSINIZ....MAŞALLAH EKSİKLERİ HEP TAMAMLADINIZ BEBİŞLERİN....ÇOK GÜZEL GÜNLERDE KULLANMAK NASİP OLSUN....

kızlaaarrr sağ göğsümden ascık süt geldiiiiiiiiii

sakın oynama gerçi arkadaşlar da demiş ama... ben de gelsin istiyorum ama tık yok daha bende...

kuzu face de yazdım burda da yazayım dedim maşallah ismail emir paşaya...
off ben daha haftaya cumartesi gitcem ösledim oğlumu yaaa...

ben dürekli evde olduğum için hiç takmıyorum sütyen biraz taksam iyi olacak sanırım

sagol cnmcımmm görürsün bende 1 ay önce görmüştümmm ay beklemek cok koyuyor:)))) bir an önce görmek istiyorsun:)))

merhaba canım sen evdesinde takmıosun ben iş yerine takmıyorum iş yerindede önlük giydiğim için sürekli sorun olmuo yani takmadığım belli olmuo sarkar falan diolar takılmayınca napim daralıyom takınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…